Bilde 1 av Maria Dehlis vei 15Bilde 2 av Maria Dehlis vei 15
Digital salgsoppgave
Maria Dehlis vei 15

1084 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og romslig 2-roms med vestvendt balkong på hele 12m2 - Fantastisk utsikt og gode solforhold - Heis - Garasjeplass
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
64 m²
Bruksareal (BRA)
64 m²
Bruttoareal (BTA)
70 m²
Fellesutgifter
kr 4 107 / Mnd
Prisantydning
kr 2 850 000
Omkostninger
kr 8 654
Fellesgjeld
kr 178 000
Totalpris
kr 3 036 654
Fellesformue
kr 32 674
Byggeår
1976
Tomt
Fellestomt 55106 m²
Oppdragsnummer
75210170
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 2 850 000,-
Fellesgjeldkr 178 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Forkjøpsrettsgebyrkr 7 494,-
  
Totalpris kr 3 036 654
Eiendom
Maria Dehlis vei 15, 1084 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 104 bnr. 73, andelsnr. 200 i Øvre Haugen borettslag med orgnr. 951558931 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1976

Tomt
Fellestomt 55106 kvm

Prisantydning
2 850 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 178 000,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 32 674,- pr. 31.12.2020

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 850 000,- (Prisantydning)
178 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 028 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Forkjøpsrettsgebyr)

8 654,- (Omkostninger totalt)

3 036 654,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 107,- pr. mnd.

Driften i 2021 forutsetter en økning av felleskostnadene på 1,7 %, og justeringen er foretatt fra 01.02.21. Dette tilsvarer konsumprisindeksen.
De økte felleskostnadene i 2021 vil ifølge budsjettet øke borettslagets disponible midler.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader 4.057,-
Kabel-tv/bredbånd 50,-

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Vidar Arnfinn Vedal

Beskrivelse
- Lys og romslig 2-roms
- Fantastisk utsikt
- Gode lys- og solforhold
- Arealeffektiv planløsning
- Romslig stue
- Delvis åpen kjøkkenløsning
- Flislagt bad med gulvvarme
- Separat toalettrom
- Romslig soverom med skyvedørsgarderobe
- Vestvendt balkong på 12m2
- Kjellerbod
- Heis
- Garasjeplass med elbillader
- Varmtvann inkl. i felleskostnader
- Kort vei til offentlig kommunikasjon og ulike servicetilbud
- Marka ligger i nærområdet

Parkering
Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg, det er installert ladeboks for elbil på parkeringsplassen.
Gjesteparkering på annviste plasser.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten er beliggende i et veletablert og populært boligområde på Øvre Haugen i stille, rolige og grønne omgivelser i et miljø preget av lite trafikk. Boligen har en god intern beliggenhet, høyt og fritt beliggende på et lite høydedrag hvilket gir en meget gode lys-og solforhold samt en fantastisk utsikt over nærområdet.

Fra boligen er det gangavstand til Haugenstua som kan tilby Kiwi, Rema 1000, Holdbart, apotek, tannlege, treningssenter m.m.

Kollektivtransporten er meget god med få minutters gange til togstasjonen på Haugenstua. Toget tar deg til sentralstasjonen på cirka 12 minutter og til Lillestrøm på cirka 15 minutter. For øvrig er det kort vei til både T-bane og bussholdeplass. T-bane forbindelse finner du både på Furuset senter og ved Stovner senter.

Fra boligen er det også gangavstand til Furuset senter med butikker, legesenter, skoler, barnehager m.m. Leiligheten sokner til Haugen skole, som ligger kun minutter unna. En kort busstur tar deg til Stovner senter med alt av servicefunksjoner som blant annet bank, bibliotek, post i butikk, vinmonopol, matbutikker, tannlege og diverse andre servicetilbud. Stovner Senter ble for noen år siden utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og ca. 25 nye butikker samt at det er satset stort på spisesteder som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for nærområdet.

Fra Stovner er det T-banens linje 5 Vestli-Østerås som tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det også gode bussforbindelser, med rute 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Med egen bil har du tilnærmet umiddelbar tilgang til Østre Aker vei og videre kort vei opp til E6, i motsatt retning Ring 3 ved Økern. Det er ca. 12 km til Oslo sentrum, og det tar rundt 12 minutter med bil.

Området i sin helhet nyter godt av gode solforhold dagen gjennom. Beliggenheten gir også nærhet til marka og kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder som turstier og skiløyper m.m. Dette gir friluftsmennesker fine tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer- og vinterstid. I tillegg er det flere gode tilbud for de som er glad i trening og aktiviteter, eksempelvis finner du Arctic på Furuset, Condis på Stovner senter, SATS på Kalbakken, fotballbaner på Rommensletta, Stovnerbanen m.m. i nærområdet.

I tillegg har Lørenskog Vinterpark SNØ åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er et stort innendørs vintersportanlegg, og visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget vil være det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende anlegget her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse, villabebyggelse samt store park- og grøntområder.

Tomt
Fellestomt, 55106 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Haugen skole
8-10 klasse: Granstangen skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Sandra Nilssen ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Maria Dehlis vei 15, en lys og romslig 2-roms beliggende i 5.etasje med stor balkong samt flott og åpen utsikt. Leiligheten er beliggende i et stille og populært boligområde på Øvre Haugen

Boligen er høyt og fritt beliggende med store vindusflater, hvilket gjør den lys og luftig. Leiligheten er svært romslig og har en praktisk planløsning, med blant annet stort soverom, romslig stue, delvis åpen kjøkkenløsning, et romslig bad og separat toalett. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt.

Leiligheten ligger i 5.etasje med adkomst via heis eller trapp og inneholder:
Entre med plass for garderobeskap, bad/vaskerom, separat toalettrom, romslig soverom med skyvedørsgarderobe, kjøkken i delvis åpen løsning mot stue med spiseplass. Fra stuen er det adkomst til romslig vestvendt balkong på ca. 12m2.

For øvrig medfølger både kjellerbod og parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Boligblokk over 8 etasjer samt 2 underetasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av
betong med utfyllende bindinsverk av trekonstruksjoner. Fasader forblendet med teglstein, fasadeplater og felter med panel. Tilnærmet flatt tak
tekket med takpapp/ membran (taket er ikke besiktiget). Glatt entrédør fra 1975 i brannklasse B30 med kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer
av tre/ metall og tre-lags glass fra 1995/1996. Oppvarmet med elektrisitet. Tilknyttet felles varmtvann. Mekanisk ventilasjon.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 64 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, stue, kjøkken, bad, toalettrom og soverom

Bruksareal
Bruksareal: 64 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 3,8m2.

Standard
Entré
Adkomst til boligen skjer via heis eller trappeoppgang. Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig entre med god plass til oppbevaringsmøbler. Her er det hyggelig å komme hjem samt å ønske gjester velkommen! Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Bad/vaskerom
Praktisk bad av god størrelse med praktisk innredning og gulvvarme. Innredningen består av en romslig dusjsone med skyvedører, servant med underskap, belyst speil med sideskap og opplegg for full vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel. Badet fremstår som pent med flislagt gulv og flislagte vegger.

Separat toalettrom
Praktisk separat toalettrom som maksimerer bruken av badet. Innredningen består av WC, servant med underskap og belyst speilskap. Toalettrommet er flislagt.

Soverom
Romslig soverom med praktisk skyvedørsgarderobe til oppbevaring. Det er god plass dobbeltseng med tilhørende møblement. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp og en luftig atmosfære. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Kjøkken
Klassisk kjøkken med lys profilert innredning og laminert benkeplate. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet innehar "alt" du trenger av hvitevarer som integrert stekeovn, nedfelt platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. I tilknytning til kjøkkenet er det plass for en hyggelig spiseplass rett ved de store vinduene. Fliser under overskap. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Stue
Meget romslig stue med plass til både sofagruppe, medievegg, spisebord mm. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør boligen lys og luftig. Stuens romslige utforming gjør dette til et yndet samlingspunkt. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv. Fra stuen er det adkomst til balkong på ca. 12m2.

Balkong
Romslig, vestvendt balkong på ca. 12m2 med gode solforhold og flott og åpen utsikt over deler av Groruddalen og store deler av Oslo. God plass til blant annet sittegruppe og grill. Balkongen er overbygget, så her kan sommeren virkelig nytes! Videre er det montert markise.

For øvrig har borettslaget nylig gjennomført en rehabilitering av balkongene, dette gjør at borettslaget fremstår som nyere og mer moderne.

Tilbehør
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
Garderobeskap medfølger.
Vaskemaskin på badet medfølger etter avtale med selger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Oppvarmet med elektrisitet. Tilknyttet felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 107,- pr.mnd.
Felleskostnader: 4.057,- Kabel-tv: 50,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBBK01-98207367060
Type: A
Restsaldo: 12.887.221,-
Restløpetid: 15 år 11 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,48%

Lånenr. OBOS02-98207785784
Type: A
Restsaldo: 44.892.892,-
Restløpetid: 28 år
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,48%

Andel fellesgjeld pr. 01.08.21: 165.000,,- herav:

Lånenr: OBBK01-98207367060
Restsaldo: 39.515
Kapitalkostnader: 233,-

Lånenr. OBOS02-98207785784
Restsaldo: 137.686,-
Kapitalkostnader: 501,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6649734

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 821 523,- Som sekundærbolig Kr. 2 957 484,-

Borettslag
Borettslag: Øvre Haugen borettslag, Orgnr: 951558931

* Borettslaget består av 292 andelsleiligheter fordelt på 12 bygninger
* Borettslaget er tilknyttet vaktmestertjeneste
* Borettslaget har avtale med 2Clean AS om vask av trappeoppganger og fellesarealer
* Telia TV-og bredbånd
* Taktekking ble gjort i 2019/2020
* Borettslaget har god rehabiliteringshistorikk
* Se årsberetning for videre vedlikeholdsplan

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Dyrehold
Tillatt. Dyreholdserklæring er satt inn i borettslagets husordensregler, side 3. Ved dyrehold skal denne utfylles og oversendes styret for godkjenning.

Diverse
Større vedlikehold
1999 Rehabilitering av garasjene.
Etablering av katodisk overvåking av betong.
2001 Ombygging av heisene.
2005 Nye varmtvannsberedere.
2005 Betongrehabilitering av alle blokkene.
2010 Nytt avfallssystem (nedgravde avfallsbeholdere)
2010 Oppgradering av uteområdet.
2011 Nye stigerør i alle høyblokkene.
2015 Nye inngangsdører/nytt adgangssystem og ringetablå med video.
2018 Ny innvendig belysning i alle blokkene.
2018 Oppgradering av brannsikkerheten i alle blokker og garasjene.
2018 Ny drenering ved MDV 29 og 31.
2018 Oppgradering av utelekeplassene.
2019 -2020 Rehabilitering av balkonger, nye tak, etterisolering og ny trekledning.

Oppgaver utført i 2020.
• Ferdigstilling av rehabiliteringen, inkludert omtekking av alle takene.
• Omtekking av garasjetaket.
• Byttet ventilasjonsvifter i MDV. 15 og 17
• Nye styringsenheter til alle ventilasjonsviftene (alle blokkene).
• Felling/fjerning av døde trær på begge sider av veien i svingen langs garasjen.
• Utskifting av systemnøkler/nytt nøkkelsystem.
• Rydding av alle sykkelrom og utplassering av flere sykkelstativ i disse rommene.
• Utskifting og reparasjon av gjerder.
• Ny motor og nytt styringsskap til bommen.
• Ny avtale med oppgradering av bredbånd og TV-signaler med Telia (Get).

KOMMENDE PLANLAGT/NØDVENDIG VEDLIKEHOLD.
• Rehabilitering av garasjeanlegget. Planlagt oppstart i 2021.
• Rørfornyelse av avløpsrør i alle leiligheter. Ikke tidsbestemt.
• Utskifting av hovedtavler. Ikke tidsbestemt.

Borettslaget driver med større vedlikehold iht. vedlikeholdsplan. Lån på 45 mill. innvilget - alt er fordelt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 850 000,- (Prisantydning)
178 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 028 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Forkjøpsrettsgebyr)

8 654,- (Omkostninger totalt)

3 036 654,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.45 420)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 129)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.3 250)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Markedspakke (Kr.17 500)
Totalt kr. (Kr.113 776)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0170

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Maria Dehlis vei 15
For mer om objektet
Maria Dehlis vei 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: