Bilde 1 av Midtveien 57Bilde 2 av Midtveien 57
Digital salgsoppgave
Midtveien 57

0598 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott og moderne 3-roms hjørneleilighet fra 2020! - Balkong. Felles takterrasse. Sentral beliggenhet i nyetablert område
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
49 m²
Bruksareal (BRA)
49 m²
Fellesutgifter
kr 6 793 / Mnd
Prisantydning
kr 2 945 000
Omkostninger
kr 15 654
Fellesgjeld
kr 1 801 000
Totalpris
kr 4 761 654
Fellesformue
kr 11 236
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 3237 m²
Oppdragsnummer
77220060
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmegler
Les om Nathasha
card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Harald
Prisantydningkr 2 945 000,-
Fellesgjeldkr 1 801 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 644,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 761 654
Eiendom
Midtveien 57, 0598 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Andelsnr. 17 Orgnr. 920724418 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 3237 kvm

Prisantydning
2 945 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rune Larsen
Takstdato: 04.03.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 1 801 000,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 11 236,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 2 945 000,- (Prisantydning)
kr 1 801 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 746 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 8 804,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 754 804,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 761 654,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 793,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, kommunale avgifter, fjernvarme, varmtvann, felles byggforsikring, nedbetaling av lån, m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Milana Makarova Ali

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL MIDTVEIEN 57!

Nathasha Pettersen og Harald Hauge v/ EIE har gleden av å presentere denne moderne og attraktive 3-roms hjørneleiligheten fra 2020. Leiligheten ligger sentralt til på Nedre Vollebekk i et nyetablert boligområde under stor utvikling!

Kort fortalt:
- Pen 3-roms leilighet i 2. etasje med heisadkomst
- Sydvestvendt og utvidet balkong
- Boligområde under stor utvikling
- Leiligheten består av entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og bad
- Romslig stue med gode innredningsmuligheter
- Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys
- Moderne og tidløst baderom og kjøkkeninnredning
- Felles takterrasse
- Fyring og varmtvann inkludert i felleskostnadene
- IN-ordning
- Kort vei til kollektivt og butikker
- Flytt rett inn!

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Vollebekk i Oslo. Det er kort vei til et godt offentlig kollektivtilbud, en rekke butikker, servicetilbud og fasiliteter, samt hovedfartsårer som bringer deg effektivt ut og inn av bysentrum. På Vollebekk foregår det nå en spennende byutvikling. Det skal bygges totalt over 1000 leiligheter hvor det vil bli anlagt flotte grøntområder med møteplasser og bilfrie forbindelser. Prosjektene er godt i gang og det er flere områder som er ferdig oppført med nye moderne boligblokker. Det skal i tillegg bygges et eget bytorg som skal blir samlingsstedet i boligområdet med nye butikker og servicefunksjoner.

Fritidstilbud
Bjerkedalen park ligger en kort spasertur fra boligen, med fine promenader, paviljong og restauranten. Parken er svært pent beplantet, og en av parkens hovedattraksjoner er Hovinbekken med fossefall. Restauranten Paviljongen ligger midt i parken og er et hyggelig sted å spise lunsj eller ta et glass vin. Her er det i tillegg skøyteis på vinterstid.

Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark ligger i gangavstand og består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. I tillegg er det et godt utvalg fotballbaner i gangavstand fra boligen, herunder Linderudbanen, Skeidbanen, Årvollbanen og Valle Hovin.  Det er i tillegg kort vei til Hasle tennishall med tennis og turn.

Fra eiendommen er det også kort gange til Årvoll idrettsplass med fotballbaner som islegges vinterstid. Like ved anlegget ligger også Årvoll gård - et kulturelt og sosialt møtested for store og små. Her finner du også badedammen med fine parkarealer og som er et fint sted for å kjøle seg ned i sommerhalvåret.

Det er kort vei til Vålerenga stadion også kalt Intility Arena, med stor fotballstadion omkranset av flere butikker og servicetilbud. Her kan du nyte en lunsj på Bar Øst fotballpub i store og hyggelige lokaler.

Området byr også på flotte turmuligheter. Det er fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter. Vinteren byr i tillegg på flere lysløyper på blant annet Linderud, Årvoll og Tonsenhagen.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny og Kiwi på i Brobekkveien, Rema 1000 på Brobekk og Risløkka Nærmat. Ved Meny i Brobekkveien finner du også apotek, blomsterbutikk og Europris. Av søndagsåpne butikker kan du velge mellom Nærbutikken på Risløkka, Joker og Frukt og Grønt på Løren, samt Circle K på Bjerke som holder åpent døgnet rundt alle dager hele året.

På Bjerke finner du En Til! Pizza som serverer Bjerkes beste italienske Pizza og restauranten Panda, samt Bjerke Sushi. I tillegg har det sushi restaurant på Brobekk hvor du kan bestille Sushi på vei hjem i en travel hverdag. På restauranten En Til Pizza trenger du ikke nødvendigvis bare gå for å spise en god steinovnsbakt pizza, det er også lov og bare ta en drink eller to, et glass vin eller en kopp kaffe. I tillegg finner du kinarestauranten Panda som serverer både kinesisk og norsk mat. De viser også fotballkamper på storskjerm.

Like i nærheten ligger også Løren med flere gode restauranter, kaféer og servicetilbud. Her kan du nyte en sushi på Umai, Indisk på Sanjay's, middag på Fryd eller pizza på Peppes Pizza og Dominos. Det er også tannlege, legevakt, treningssenter, frisør, dagligvarehandel og en rekke andre servicetilbud.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter et godt utvalg. På Økern ligger Økern Portal som er det nye hovedkontoret til Telia og Get. Her er det i tillegg flere servicetilbud, spisesteder og treningsstudio som kan benyttes av alle. Videre er det i tillegg kort vei til Storo senter samt Alna senter med et godt utvalg av servicetilbud.

For de som liker å holde seg i form er det også flere treningssentre i nærheten. På Bjerke har du Fitness 24/Seven som holder døgnåpent treningssenter. Videre har du også Elixia på Linderud, Condis på Økern, STERK treningssenter og fysioterapi på Løren eller Sats på Storo.

Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil, med hovedstadens rike utvalg av fasiliteter.

Buss, T-bane og tog
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss.

Nærmeste T-banestasjon er Vollebekk som ligger kun noen få minutters gange fra boligen. Her går linje 4- og 5 Vestli og 4 Bergkrystallen via Storo og 5 Ringen via Tøyen. T-banen fra Vollebekk bruker 14 min til Jernbanetorget og 17 min til Nationaltheatret. Linje 4 mot Bergkrystallen bruker 11 min til Nydalen.

I tillegg går det buss 58 Nydalen/ Tveita T fra Nedre Vollebekk og Buss 60 Vippetangen fra Øvre Risløkka.

Flybuss FB3 går fra Vollebekk og bruker ca. 38 min til Oslo Lufthavn.

Fra bussholdeplassen på Bjerke går buss nr. 31 døgnet rundt alle dager, samt buss nr. 22, 31E, 33, 58, 301, 321 har jevne avganger. Flybuss F1 Gardermoen bruker ca. 30 min til Oslo Lufthavn.

Videre er det også togstasjon på Alna som gjør turen til sentrum og videre kort og behagelig. Togstasjonen ligger i likhet med de buss og T-bane en kort spasertur unna. Her går tog L1 Lillestrøm - Asker. Toget bruker ca. 8 min til Oslo S, 15 min til Skøyen stasjon og 29 min til Sandvika stasjon.

Bebyggelse
Området er under utvikling og vil i hovedsak bestå av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 3237 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
2. etasje, 49 kvm BRA:
Entré, stue/kjøkken, gang, to soverom og bad.

Byggemåte
Oppført i bærende betongkonstruksjoner. Teglforblendet fasade. Malte trevinduer og verandadør, som nytt
Malt hovedytterdør i god stand, som ny. Betongterrasse med tremmegulv og glassrekkverk.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 49 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 49 kvm

Standard
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps svingbart blandebatteri. Induksjon koketopp med komfyrvakt. Innebygget stekeovn. Integrert
oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap. Avtrekk via sentralt avtrekksanlegg i bygget.

Bad
Moderne og romslig flislagt badekabin med nedsenket dusjnisje med innfellbare glassdører. Skjult røranlegg koblet i fordelerskap plassert over toalettet. Vegghengt toalett med spareknapp og innebygget
sisterne. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate.

Leiligheten stod ny i 2020 og holder en god standard.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.03.20.

Det gjøres særlig oppmerksom på at tidligere eier har gjort om boligen fra en 2-roms, til en 3-roms ved å sette opp en vegg mellom soverommene. Rommene oppfyller per dags dato ikke krav i henhold til brann og ventilasjon. Risiko og kostnader for å utbedre dette påløper kjøper.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Fjernvarme

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 793,- pr.mnd.

Felleskostnader: 2523,-
Akonto oppv. og vann: 1 270,-
Kapitalkost. lån 1 OBOS01: 3000,-

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, innboforsikring, oppgradert kabel-TV/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: OBOS01-98207866059
Type: A
Restgjeld: 191.160.000,-
Restløpetid: 38 år 7 md.
Term pr. år: 12
Avdr.frihet til og med: 01.06.2025
Type rente: Flyt
Rente: 1,60%

Kapitalkostnader pr. 01.11.21: 2.400,-
Estimert endring etter avdragsfrihet: 3.200,-

Individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning)
Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-ordning). Dette gir andelseiere adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Inntekter
Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 4 708 435.

Kostnader
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 1 564 416.

Resultat
Resultat i 2020 viser et overskudd på kr 30 184 349 fremkommer i resultatregnskapet.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7486193

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 966 795,- Som sekundærbolig Kr. 3 480 460,-

Borettslag
Borettslag: Blomstertrappa borettslag, Orgnr: 920724418

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for medlemmer og borettslaget, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
Ventilasjon med avtrekk via sentralt avtrekksanlegg i bygget. Felles varmeanlegg for hele boligblokken,
varmtvann inngår i husleien. Varmtvann til bruksvann fra felles varmtvannstank, bruksvann inngår i husleien. Vannbåren varme i gulv på bad, radiatorer i stue kjøkken. Varmtvann til oppvarming inngår
i husleien. Leiligheten har brannalarmanlegg som er seriekoblet til sentral.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne.

Diverse
Garderober i gang og mellomgang medfølger ikke.
To midtgarderober på soverom medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Området er regulert til bolig/forretning/kontor/bevertning.

Vollebekk har i mange år vært kjent som et industriområde. Nå endres dette med et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler av området skal bygges opp helt på nytt. Det skal bygges rundt totalt 1000 leiligheter hvor det vil bli anlagt flotte grøntområder med møteplasser og bilfrie forbindelser. Prosjektene er godt i gang og det er flere områder som er ferdig oppført med nye moderne boligblokker. Det skal bygges et eget bytorg som skal blir samlingsstedet i boligområdet med nye butikker og servicefunksjoner. Det pågår nå byggearbeid i området og støy må påregnes, men det vil utover det ikke ha noe betydning med tanke på utsyn eller solforhold for denne leiligheten.

Her kan du lese mer om OBOS sitt prosjekt på Vollebekk og se illustrasjoner: https://nye.obos.no/ny-bolig/boligprosjekter/oslo/bjerke/vollebekk
JM sine prosjekter på Vollebekk: https://www.jm.no/oslo-fylke/oslo-kommune/bjerke/

Pågående sak med saksnummer: 202108797
Brobekkveien 58 - 60 - Oppføring av bolig- og næringsbygg med tilhørende anlegg
5 etasjer eller mer.

Pågående sak med saksnummer: 201706524
Gjelder: Brobekkveien 62 C, 62 D m.fl. fra dagens industri og næringsvirksomhet til del av et flerfunksjonelt og bymessig boligområde. Høyde: 4- 7 etasjer, samt sokkeletasje med ca. 130 boenheter.

Pågående byggesak med saksnummer: 201916038
Brobekkveien 68 - Oppføring av to boligblokker - Felt C1B. Igangsettingstillatelse gitt.
Omfatter oppføring av to boligblokker i 4-7 etasjer over felles kjelleranlegg.

Pågående byggesak med saksnummer 202009595 og 202011533.
Opparbeidelse av torg.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 945 000,- (Prisantydning)
kr 1 801 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 746 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 8 804,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 754 804,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 761 654,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke borettslag (Kr.10 588)
Provisjon (Kr.20 000)
Visningshonorar x3 (Kr.1 500)
Takst (Kr.9 000)
Prospekter/salgsoppgave (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.9 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.62 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-22-0060

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Harald Hauge

Saksbehandlere
Nathasha T. Pettersen
EIE Lillestrøm
Kontorsjef | Eiendomsmegler
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Harald Hauge
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Mob: 97 40 31 00 / E-post: hh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Midtveien 57
For mer om objektet
Midtveien 57

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: