Bilde 1 av Mikrobølgen 11Bilde 2 av Mikrobølgen 11
Digital salgsoppgave
Mikrobølgen 11

1151 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv 3,5-roms topp/hjørne leilighet på 84 kvm BRA. Super intern beliggenhet i blindvei. Innglasset solrik balkong.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
75 m²
Bruksareal (BRA)
84 m²
Bruttoareal (BTA)
92 m²
Fellesutgifter
kr 3 952 / Mnd
Prisantydning
kr 4 850 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 78 000
Totalpris
kr 4 936 010
Byggeår
1966
Tomt
Fellestomt 50483 m²
Oppdragsnummer
58210038
card-default

Rita Josefsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Rita
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
Prisantydningkr 4 850 000,-
Fellesgjeldkr 78 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 936 010
Eiendom
Mikrobølgen 11, 1151 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 159 bnr. 228, andelsnr. 383 i Munkelia borettslag med orgnr. 950948272 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 92 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1966

Tomt
Fellestomt 50483 kvm

Prisantydning
4 850 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 78 000,- pr.

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 850 000,- (Prisantydning)
78 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 928 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 936 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 952,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Inge Strand

Beskrivelse
Meget attraktiv 3,5- roms topp/hjørneleilighet på 84 m² bruksareal med super beliggenhet i blindvei. Usjenert i 4.
etasje med flott utsyn, vindusflater i flere retninger, samt innglasset balkong på ca 8 m² med fine solforhold. God planløsning med bl.a romslig stue, adskilt kjøkken, 2 soverom og kontor. Flotte grøntområder rundt blokken og tilhørighet til Munkerud skole.

Meget attraktiv 3,5-roms topp/hjørneleilighet
Fin bolig med tidsriktige farge- og materialvalg
Usjenert og rolig område tett på villabebyggelse
Sydøst-vendt innglasset balkong på ca 8 m²
Romslig stue med peisovn
Godt med lagringsplass i tre boder
Vaskeri i kjeller
Parkering/garasje etter ordning i brl.
Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon
Kort vei til servicetilbud på både Sæter torg og Lambertseter senter
Rask avklaring av forkjøpsretten
Lave kjøpsomkostninger, ca 8.650,-

Parkering
Borettslaget har parkeringsplasser og garasjer, som fordeles etter lister. Ved ønske om parkeringsplass eller garasje, ta kontakt med OBOS, postmottak.tveita@obos.no. El bil eiere kan registrere seg som bruker via Smartcharge-appen https://smartcharge.io/me/. Betalingsløsning er implementert i ladeboksene, og den enkelte eier blir fakturert for eget forbruk. Ta kontakt med styret for øvrige spørsmål knyttet til el bil lading.

Beliggenhet
Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i Munkelia borettslag på Munkelia / Lambertseter, et veletablert og hyggelig boligområde. Dette er et populært boligområde for alle aldersgrupper med god kombinasjon av nærhet til alle byfasiliteter og turområder. Her bor du godt skjermet og rolig i enden av blindvei. Sentralt beliggende med kort vei til de fleste servicetilbud og turveier rett utenfor døra. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 eller Kiwi og Meny, i tillegg ligger Munkelia T-banestasjon ca. 400 meter unna. For ytterligere butikker og servicetilbud ligger Lambertseter senter i kort avstand fra leiligheten. Dette er et relativt nytt og moderne senter med ca. 70 butikker samt egen kino (Symra). Her finnes bl.a. vinmonopol og bibliotek.

Bebyggelse
Andelsleilighet tilhørende Munkelia Borettslaget beliggende i bydel Nordstrand i Oslo kommune. Borettslaget består av 428 andelsleiligheter og har felles tomteareal.

Tomt
Fellestomt, 50483 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Boligen sokner til populære Munkerud barneskole (hentet fra utdanningsetaten for skoleåret 2020-2021) som ligger i gangavstand unna. Munkerud skole ble revet og helt ny skole sto klar til skolestart i august 2016. Ungdomsskole på Nordseter og VGS på bl.a. Kongshavn og Lambertseter. Det er et godt utvalg av kommunale og private barnehager i nærområdet. Munkelia barnehage ligger i nabobygget.

Offentlig kommunikasjon
Området gir gode mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Munkelia T-banestasjon ligger ca. 400 meter unna med linje 1 (Bergkrystallen - Helsfyr - Frognerseteren) og linje 4 (Bergkrystallen - Ringen - Vestli). T-banen tar deg til sentrum på ca. 18 minutter og det er 8 avganger i timen mellom kl. 07.00-19.00. Fra Munkelia
T- bane går buss 79 (Holmlia-Grorud T) og flybuss.

Fritidstilbud
Lambertseter er et hyggelig og attraktiv boområde for barn og voksne som også kan tilby gode rekreasjons- og treningsmuligheter. I nærområdet er det et godt og allsidig idrettsmiljø som består bl.a. av håndball, fotball, alpint og allsport. Lambertseter fotball og friidrettsanlegg, Lambertseter svømmehall samt Nordstrandhallen (Niffen) med et rikelig aktivitetstilbud til barn og unge i alle aldre ligger rett i nærheten. Rundt sørsiden av Lambertseter går
det også en lokal lysløype/tursti i skogen på ca. 2 km. To av de nyeste og største treningssentrene til SATS med bl.a. SPA fasiliteter ligger på Lambertseter. Det er videre kort vei til Ekebergsletta, samt Østensjøvannet og Østmarka med flotte skiløyper og gode turmuligheter året rundt.

Inneholder
Primærrom: 75 m², Bruksareal: 84 m², Bruttoareal: 92 m², Sekundærrom: 9 m²

Leiligheten ligger i 4. etasje:
Primærrom: Entré, bad, to soverom, kontor, stue og kjøkken.
Sekundærrom: Innglasset balkong.

I tillegg til ovennevnte mål følger tre boder. Én bod på loft på ca. 6,3 m². To boder i kjeller. En på ca. 3 m². En på ca. 2,5 m²det er også tilgang til fellesvaskeri i kjeller, felles bod og felles tørkeloft.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Rom er av takstmann definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som.

Byggemåte
Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller og loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betong. Yttervegger forblendet med teglstein. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har Swedoor glatt entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35db samt kikkehull. Balkongdør og vindu på soverom 1 med karmer av
tre og to-lags glass fra 1989. Et vindu i stue med to-lags glass fra 2021. Øvrige vinduer med tre-lags glass fra ukjent nyere årstall.

Primærrom
Primærrom: 75 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 84 kvm

Standard
Leiligheten holder en moderne og god standard på overflater, innredninger og utstyr.

Kjøkken
Separat kjøkken med plass for passende spisegruppe. Ikea kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer fra Ikea. Kjøleskap med fryser, Oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn i høyskap. Nedsenket platetopp.

Stue
Lys og romslig stue med store vindusflater i flere retninger gir godt med lysinnslipp samt hyggelig utsyn. God plass til sofa- og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til innglasset og solrik balkong på 8 m². I stuen er det også en vedovn som avgir godt med varme.

Bad/wc
Baderom fra 2013. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil med overbelysning og stikkontakt over servant. Dusjkabinett med skyvedører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Geberit. Avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Den ene døren til dusjkabinettet er tatt bort da den var ødelagt.

Soverom/kontor
Leiligheten inneholder 2 soverom og ett kontor. Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe og god plass til
dobbeltseng. Det andre soverommet egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Her er det også plass til garderobeskap og oppbevaring.

Entré og lagring
Praktisk entré med skyvedørsgarderobe med mye oppbevaringsplass. Boligen har ellers godt med lagringsplass i to kjellerboder og en loftsbod.

Ferdigattest
Mikrobølgen 11 - Boligblokk - Ferdigattest - 1969

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad samt peisovn i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/.

Faste løpende kostnader
Kr. 3 952,- pr. Mnd.
Fellesutgifter inkluderer: Kabel-TV og internett (Telenor), renter og avdrag andel fellesgjeld,
vaktmester, kommunale avgifter, bygningsforsikring, trappevask, fellesvaskeri, forretningsførsel m.m

Felleskostnadene fordeles som følger:
Felleskostnader, kr 3 420,- pr. mnd.
Trappevask, kr 70,- pr. mnd.
Kapitalkostnad lån 1 OBBK02 , kr 462,- pr. mnd.

Andre løpende kostnader:
Strømforbruk oktober 2020 - oktober 2021:
6785,53 Kwt

Kjøper/ny eier må etter overtakelse dekke bl.a. egne felleskostnader, eget strømforbruk, innboforsikring samt andre valgfrie tilleggstjenester. Dette kan/vil variere fra inngåtte avtaler og forbruk. Kabel-TV og internett (grunnpakke) er inkludert i felleskostnadene, men ny eier må selv videreføre avtale med Telia.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Denne boligens andel fellesgjeld utgjør kr 78.000,- pr. 01.10.2021 (avrundet til nærmeste hele tusen).
Boligens andel formue utgjør kr 9060,- pr. 31.12.2020.

Borettslaget har 4 lån, leiligheten har andel gjeld i fire av disse med følgende betingelser:

Annuitetslån 1: OBBK02-98207767794, restgjeld: kr 3.520.288,-, terminer pr år: 12, rest. løpetid: 1 år.og 9 mnd., flytende rente: 1,65 %. Andelen sin restsaldo: kr. 9.508,-

Annuitetslån 2: OBBK03-98207767786, restgjeld: kr 4.349.370,-, terminer pr år: 12, rest. løpetid: 14 år og 1 mnd., flytende rente: 1,65 %. Andelen har ingen restsaldo på dette lånet.

Annuitetslån 3: OBBK05-98207882062, restgjeld: kr 4.382.697,-, terminer pr år: 12, rest. løpetid: 8 år og 9 mnd., flytende rente: 1,65 %. Andelen sin restsaldo: Kr. 10.552,-

Annuitetslån 4: * OBBK06-98207882070, restgjeld: kr 23.859.581,-, terminer pr år: 12, rest. løpetid: 25 år og 2 mnd, flytende rente: 1,65 %. Andelen sin restsaldo: Kr. 57.463,-

Ved ytterligere spørsmål angående fellesgjeld og kapitalkostnader, bes megler vennligst ta kontakt med rådgiver Heidi Svendsen pr. telefon 23 16 51 04 ev. pr. e-post: heidi.svendsen@obos.no.

Forsikring med polisenummer
TRYG FORSIKRING Polisenummer: 6605465

Formuesverdi
Formuesverdi:
Som primærbolig Kr. 1 181 000,-

Borettslag
Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie). Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Munkelia borettslag består av 428 andelsleiligheter med adresser i Langbølgen og Mikrobølgen. Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Styret har kontor med egen inngang i Langbølgen 51. Beboere med spørsmål om ytre vedlikehold, alvorlige brudd på husordensreglene, eller andre innspill kan kontakte styret på e-post: munkelia@styrerommet.net. Borettslaget har egen hjemmeside: www.munkelia.no. Styret har hatt løpende kontakt med Holmlia Vaktmesterservice. Borettslaget har avtale med Kvalitet Renhold om renhold av fellesarealene. Det er 15 fellesvaskerier spredt i hele borettslaget. Telenor Norge AS er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål knyttet til dette kan du ringe Telenor på telefon 915 09 000, eller besøke deres nettside www.telenor.no. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er tillatt å holde hund/katt etter fastsatte regler. Kjøper må påregne dugnad.

Rørfornying, utdrag fra årsberetningen:
På oppdrag fra styret utarbeidet OBOS Prosjekt høsten 2020 en rapport med anbefalinger og forslag til utbedringer for både soilrør, vannrør og sluk. OBOS prosjekt anbefaler borettslaget å utbedre også vannrør og sluk, i tillegg til soilrørene. Bakgrunnen er at de anslår at kostnadene ved å ta en totalrenovering vil være en rimeligere løsning enn bare å utbedre soilrørene. Vannrørene vil, etter de rapportene vi besitter, kunne ha en levetid på flere år ennå,
(estimert til 50 - 100 år). Soilrørene har gått over levealderen og må byttes ut (forbedres) i nær framtid. Styret har ønsket å undersøke kvaliteten på vannrørene for å sikre et bedre beslutningsgrunnlag og i skrivende stund analyserer Sintef vannrørene (samt koblinger) for å undersøke tilstanden på vannrørene. Dette er således stikkprøver som ikke med sikkerhet kan gi oss et 100 % riktig svar, men det vil gi oss et bedre grunnlag å arbeide ut ifra. Når det gjelder slukene har vi ingen total oversikt over andelen leiligheter som har byttet ut sluk, (eller om de har forskriftsmessig standard/utførelse). Det vi imidlertid har undersøkt er antall forsikringssaker som er forårsaket av lekkasjer i borettslaget. I dag har vi ikke mange saker som tyder på at dette er et stort problem, men det vi imidlertid ikke kan spå, er hvor stor risiko dette utgjør for framtiden. Når vi får bedre kunnskap om kvaliteten på vannrørene, håper vi å få et litt bedre grunnlag for å kunne ta en beslutning om prosjektets omfang. Vi må da ta stilling til om vi i denne omgang bare skal utbedre soilrørene og vente med vannrørene, eller om vi også må (eller
bør) skifte vannrør, (med tilhørende koblinger og siderør), samt utbedre slukene. Det siste vil medføre en totalrenovering av badene. Styret informerer fortløpende på Vibbo. Når all informasjon foreligger vil løsninger bli
vurdert og forelagt generalforsamlingen for behandling. I mellomtiden vil vår anbefaling være at de som planlegger oppussing av bad, venter med dette. Som hovedregel vil vi ikke bytte sluk på beboernes bad i utredningsprosessen.

Innkalling til informasjonsmøte om rørfornying/mulig rehabilitering av bad:

Vi innkaller med dette andelseiere og beboere til informasjonsmøte onsdag 10. november klokken 18.00. Møte holdes i Lambertseter kirke (inngang fra baksiden mot T-banen). I tillegg til representanter for styret vil følgende være til stede: Karolina Stråby, senioringeniør SINTEF Community, avdeling bygninger og installasjoner.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av bruker/eier. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 850 000,- (Prisantydning)
78 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 928 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 936 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.14 500)

Oppgjør (Kr.5 900)

Provisjon 1,1%

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0038

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Rita Josefsen

Saksbehandlere
Rita Josefsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 88 15 37 / E-post: rij@eie.no

Selma Nygaard Thorkildsen
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Mikrobølgen 11
For mer om objektet
Mikrobølgen 11

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: