Bilde 1 av Munkebekken 430ABilde 2 av Munkebekken 430A
Digital salgsoppgave
Munkebekken 430A

1061 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og attraktiv 3-roms selveierleilighet med terrasse og hage - Garasje - Meget barnevennlig, nær marka og t-banen
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
39
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
76 m²
Bruksareal (BRA)
76 m²
Bruttoareal (BTA)
87 m²
Fellesutgifter
kr 3 778 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 110 020
Fellesgjeld
kr 110 000
Totalpris
kr 3 910 020
Fellesformue
kr 39 235
Byggeår
1993
Tomt
Fellestomt 12923 m²
Oppdragsnummer
75210072
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 3 690 000,-
Fellesgjeldkr 110 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 101 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 3 910 020
Eiendom
Munkebekken 430A, 1061 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 109 bnr. 63 snr. 39 orgnr. 875801562 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 87 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1993

Tomt
Fellestomt, 12923 m2

Pent opparbeidet fellesområde med grøntarealer, gangstier, lekeplasser, parkeringsplasser mm. Boligen har en landlig beliggenhet ved marka, området er nærmest bilfritt.

Prisantydning
3 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 110 000,- pr. 01.04.2021
Andel fellesformue: kr. 39 235,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)
110 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
101 000,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

110 020,- (Omkostninger totalt)

3 910 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 778,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Betjening av fellesgjeld, felles bygningsforsikring, honorar til forretningsfører, kabel-tv (grunnpakke fra Telia), garasje og kommunale avgifter.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Marianne Hansen

Beskrivelse
- Lys og attraktiv 3-roms selveierleilighet
- Trappefri adkomst
- God planløsning
- Lys stue med åpen kjøkkenløsning
- Peisovn i stuen  
- 2 soverom med god størrelse
- Sydvendt markterrasse på ca.11,8 m² og hage
- Hyggelig uteplass ved inngangspartiet
- Utvendig bod på ca. 4,2
- Garasjeplass med god lagringsplass
- Meget gode solforhold
- Umiddelbar nærhet til marka med flott turmuligheter året rundt
- Meget barnevennlig boligområde
- Tilnærmet bilfritt område
- Kort avstand til skole og barnehager
-  Beboere har fortrinnsrett til Munkebekken idrettsbarnehage
- Offentlig kommunikasjon rett i nærheten
- Kort vei til "alle" fasiliteter

Parkering
Det medfølger garasje i garasjerekke som ligger like ved boligen.

Beliggenhet
Kombinasjonen av fredelige og meget barnevennlige omgivelser samt nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og diverse servicetilbud gjør Munkebekken til et ettertraktet og populært sted å bosette seg!

Fra boligen er det umiddelbar nærhet til Østmarka med flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper. Mariholtet er et flott turmål, med servering som gjør det til et yndet mål for turen for både store og små. Marka har også mange fine bade- og fiskevann. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. Verdensparken ligger også i nærheten. Ellingsrud IL har et godt idrettstilbud for barn og unge innenfor flere idretter som fotball, håndball, allidrett, bandy og tennis. Flere treningssentre i nærheten, f.eks. Actic Furuset, Sats på Metro, Fresh Fitness Lørenskog Condis Lørenskog og Triaden. Losby golfklubb på Losby i Lørenskog er en av Norges største golfbaner med to baner: Østmork med 18 hull og Vestmork med 9 hull. I tillegg vil Lørenskog Vinterpark bli etablert i 2020. Anlegget vil være det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende prosjektet her: https://snooslo.no/

Eiendommen sokner til Ellingsrudåsen skole (1.-7. klasse) og Ellingsrud skole (8.-10. klasse). Det er flere barnehager i området, blant annet Lia Barnehage og populære Munkebekken Idrettsbarnehage, som beboere har fortrinnsrett til. Det er kort vei til både barnehager og skoler.

Det er gang avstand til Ellingsrud Torg blant annet Kiwi-butikk, frisørsalong, kafé og tannlegekontor. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved søndagsåpen Joker, Kiwi eller Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Alnabru, Furuset Senter, Stovner Senter eller Lørenskog med både Metro og Triaden. Strømmen storsenter med over 200 butikker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.

Området har gode muligheter for offentlig kommunikasjon både via buss, T-bane, tog og flybuss. Det er nedgang til Ellingsrudåsen T-bane rett ved leiligheten, hvor linje 2 Østerås tar deg raskt til sentrum med avganger 8 ganger i timen. T-banen bruker kun 22 min til Jernbanetorget. Det går en rekke busser i området, både fra Ellingsrudåsen og Karihaugveien, her stopper blant annet bussnr. 100 Kjeller/Oslo bussterminal som også går på nattestid. Nærmeste togstasjon er Lørenskog.

Velkommen til Munkebekken!

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av flermannsboliger, tomannsboliger og rekkehus.

Tomt
Fellestomt, 12923 m²

Pent opparbeidet fellesområde med grøntarealer, gangstier, lekeplasser, parkeringsplasser mm.  Boligen har en landlig beliggenhet ved marka.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Sandra Nilssen ved Eie har gleden av å presentere Munkebekken 4, en lys og attraktiv 3-roms selveierleilighet med solrik terrasse og god intern beliggenhet i veldrevne Østmarka Boligsameie. Sameiet ligger sentralt til i naturskjønne omgivelser med umiddelbar nærhet til både marka og t-bane, hvilket gjør dette til et ettertraktet og barnevennlig boligområde

Boligen er gjennomgående og har en familievennlig planløsning med blant annet 2 romslige soverom, flislagt bad og trivelig stue utegang til markterrasse og hage. Leiligheten holder en normalt god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Her har man meget gode solforhold fra morgen til kveld, boligen har en hyggelig uteplass ved inngangspartiet samt markterrasse og hage. Disse innbyr til hygge og er yndede oppholdssteder for hele familien! I tillegg har sameiet flotte grønne fellesarealer med lekeplass og sittegrupper.

Leiligheten ligger på bakkeplan med trappefri adkomst og inneholder: Vindfang, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til markterrasse og hage.

I tillegg medfølger egen garasje med god lagringsplass.

Alt i alt er dette en attraktiv 3-roms med en flott beliggenhet og praktiske løsninger. Denne boligen bør sees!

Byggemåte
Boligbygg over 2.etasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Fasade med trekledning og profilert betong.
Takkonstruksjon av typen saltak utvendig tekket med betongtakstein (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med glassfelt og sikkerhetslås.
Vinduer med to-lags glass fra 1993. Terrassedør med to-lags glass fra 1993. Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet, peisovn samt gulvvarme på
bad.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 76 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, gang, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning

Bruksareal
Bruksareal: 76 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en utebod ved entré på ca 4,2 kvm.
Garasje med hems.

Standard
Vindfang
God plass til oppbevaring av ytterjakker og sko. Malte veggoverflater og flislagt gulv med gulvvarme.

Bad
Baderom fra ukjent årstall. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater med panel og downlights. Servantskap med nedsenket servant i porselen og ett-greps armatur. Speil og lysarmatur med stikkontakt over servant. Badekar med to-greps armatur fra FM Mattsson. Frittstående toalett fra Porsgrund. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør i plast. Avtrekksventil i himling med mekanisk ventilasjon.

Soverom 1
Lyst og romslig hovedsoverom med god plass til dobbelt seng, nattbord, garderobeskap og annet møblement. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 2
Trivelig soverom som passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hobbyrom. Praktisk garderobeskap til oppbevaring. Veggoverflater og parkettgulv.

Kjøkken
Innredning med profilerte fronter i hvit utførelse. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur fra Oras. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Nedsenket keramisk platetopp fra Siemens. Skapmontert ventilator fra Electrolux med belysning og mekanisk ventilasjon. Innebygget stekeovn fra Siemens. Frittstående oppvaskmaskin fra Siemens. Frittstående kjøleskap med frysedel Electrolux. Vannrør av typen kobber og synlig avløpsrør i plast. Stoppekraner for vann er plassert under kjøkkenbenk. Varmtvannsbereder er plassert under kjøkkenbenk (ikke besiktiget) grunnet redusert tilkomst. Plass til koselig spisebord ved vinduet. Veggoverflater og parkettgulv.

Stue
Stuen fremstår som lys og romslig stue med plass til sofagruppe, medievegg, spisebord og annet møblement. Stuen kan også by på en meget koselig peisovn, som er spesielt hyggelig å benytte seg av på kjøligere dager. Opprinnelig Fra stuen er det utgang til terrasse og hage.

Terrasse/hage
Fra stuen er det utgang til delvis overbygget, sydvendt markterrasse på ca. 11, 8 kvm og hage med diverse beplanting. Plass til sittegruppe og grill. Her kan sommeren virkelig nytes i stille og rolige omgivelser. Platting foran inngangsparti på ca. 11,6 kvm samt bod på 4,2 kvm.

Tilbehør
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
Vaskemaskin på badet medfølger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest: Munkebekken 428-436 - Oppføring rekkehus - Ferdigattest - 1999

Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet, peisovn samt gulvvarme på bad.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 778,- pr.mnd.
Felleskostnader kr. 3.578,-
Garasje kr. 200,-

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, forsikringer, strøm mm. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: OBOS01-98207536040
Type: Annuitets
Restsaldo: 4.151.299,-
Restløpetid: 11 år og 9 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente pr. 22.04.21, 3,20%

Lånenummer: OBOS02-9807704466
Type: Annuitets
Restsaldo: 1.047.904.,-
Restløpetid: 8 år
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente pr. 22.04.21: 3,20%

Lånenummer: 1OB986-98207362123
Type: Annuitets
Restsaldo: 858.041,-
Restløpetid: 22 år og 9 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente pr. 22.04.2021: 3,20%

Andel fellesgjeld utgjør pr. 01.04.2021 kr. 110.000,- herav:

Lånenummer: OBOS01-98207536040
Restsaldo: 74.924,-
Kapitalkostnader: 642,-

Lånenummer: OBOS02-98207704466
Restsaldo: 19.047,-
Kapitalkostnader: 227,-

Lånenummer: 1OB986-98207362123
Restsaldo: 15.485,-
Kapitalkostnader: 81,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89822645

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 922 147,- Som sekundærbolig Kr. 3 319 729,-

Sameie
Sameie: Østmarka Boligsameie, Orgnr: 875801562

Forretningsfører
Obos

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
- Sikringsskap med automatsikringer og hovedsikring på 32Amp er plassert i entré. Leiligheten har synlig elektrisk anlegg.
- Leiligheten har røykvarsler og brannslukkningsaparat med pulver fra 2021.

Dyrehold
Det er tillatt å holde hund og katt. Betingelsen er at sameiets registreringsskjema av dyrehold undertegnes av beboer/seksjonseier.

Diverse
- Sameiet består av 50 seksjoner
- Sameiet har en avtale med Frode Gran angående vårrengjøring/snøbrøyting
- Telia er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester
- Østmarka Boligsameie har lån i OBOS-banken

Styrets arbeid
1. Forsikringer
Styret har byttet forsikringsselskap til Gjensidige. Og sparer med dette 43 000,-kr i året. Gjensidige hadde ikke noen bemerkninger eller krav for å kunne gi oss tilbudet.

2. Garasjer
Det er slik at av de 50 boenhetene i sameiet, er det 7 boenheter som ikke har garasje. Det jobbes videre med innhenting av tilbudt om bygging av garasjer og individuell finansering til dette.

3. Avfall og miljø
For å styrke ytre og indre miljø i sameiet, etablerte styret et miljøutvalg. Høstdugnad ble arrangert, og forberedelsen av vårdugnad er i gang.
Kompostbingen skal settes opp langs Gamle Strømsvei, og uteområdene skal utbedres. Bla. Langs Gamle Strømsvei, som er første inntrykk alle ser som kommer fra t-bane.

4. Snøbrøyting
Styret har fra og med inneværende sesong inngått en tre-års avtale med Frode Gran AS om brøyting og strøing mv. i sameiet. I stedet for at Frode Gran skal brøyte med sine store maskiner på gangveien rundt 412, med fare for å gjøre skade, samt andre forhold, har styret anskaffet en egnet snøfreser til sameiet. Svein Rones (428) har sagt seg villig til å ta jobben med snøfresing i dette området.

5. El-bil ladere
Etter at anlegget med el-bil ladere ble installert i sommer, er det nå 11 boenheter som har koblet seg til anlegget. I og med at hele sameiet har vært med å betale for anlegget, ser styret det som viktig at flest mulig etterhvert kobler seg til det. For å legge til rette for det, har styret besluttet å sette ned ladeprisen fra kr. 1,50 pr kWt til kr. 1,10 pr kWt, slik at det blir klart rimeligere å lade hjemme enn ute. Når det gjelder hjemmelading, er det viktig bl.a. pga. brannrisiko, at evt. regulær lading fra vanlige stikkontakter i garasjene opphører. Styret jobber med en vedtektsendring om lading av el-biler, som vil regulere bl.a. dette. Nåværende styre har også søkt Klimaetaten i Oslo om støtte til installasjonen av anlegget, men fikk avslag, da det skulle vært søkt før avtale ble inngått og arbeidene satt igang.

6. Vedlikehold
Vedlikehold er et tema som blir mer og mer aktuelt ettersom bygningsmassen blir eldre i sameiet. En del har opplevd trekk, lekkasjer samt dårlig isolasjon fra vinduene i bygningene fra 1993. Styret har derfor gjennomført en termografering som grunnlag for tiltak, og har hentet inn tilbud på bytte av vinduer samt terrassedører som er av bedre kvalitet (Nordan) og mer praktiske iht vask og vedlikehold enn dagens vinduer i første og andre etasje.
Det jobbes også med vedlikehold av takene i sameie. Takene er snart 30 år gammel og må byttes ut etter hvert. Styret holder på med å hente inn tilbudt til å bytte tak på alle enheter. Styret har i høst bl.a. mottatt meldinger om lekkasjer fra garasjetak og takrenner, samt råtne stolper og verandaer. Skadene skal utbedres i løpet av våren 2021.

7. fibernett:
For å gå med utviklingen og gjøre vårt sameie mer attraktiv, har styret inngått en 7 års avtale med obos open nett om etablering av fibernett i sameie. Kontrakten med telia går ut 13.11.21. Og vi starter avtalen med obos open nett 14.11.21. Sameie sparer 56.000kr i året med å gå over til fibernett.

2019: Maling garasjer
2018: Ny asfalt, oppgradert lekeplass og ny utebelysning. Maling av hus
2016: Nytt søppelsystem. Nye postkasser. Utbedring av lekeplass. Nytt gjerde mot skogen.
2015: Gjennoppbygging og salg av MB 446 - 450.
2014: Gjennoppbygging av MB 442 + 444.
2013: Riving + oppstart bygging av 442 - 444.
2012: Større dreneringsprosjekt.
2007: Sjekk av sameiets elektriske anlegg.
2005: Husene beiset.
2004: Justering av snøfangere. Skifting av defekte takstein. Skiftet en del takrenner. Samtlige garasjer beiset. Rettet opp inngangspartier (skjevheter) fra 412 - 460.

Annet
Selger opplyser om følgende:
- Naboen til venstre har informert om at han kommer til å fjerne tujahekken i løpet av våren/sommeren, og erstatte den og gjerdet med en levegg.
- Termostat til varmekabler på bad er nettopp skiftet ut (av Flexibel AS).
- Spottene i taket i stua og gangen virker ikke.
- Komfyren viser ikke temperaturen, men fungerer ellers helt ok.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)
110 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
101 000,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

110 020,- (Omkostninger totalt)

3 910 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)

Provisjon 1 % av salgssum

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Foto (Kr.3 445)

Innhenting av grunnbok (Kr.404)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Markedspakke (Kr.15 900)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0072

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Munkebekken 430A
For mer om objektet
Munkebekken 430A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: