Bilde 1 av Olaf Bulls vei 22 Bilde 2 av Olaf Bulls vei 22
Digital salgsoppgave
Olaf Bulls vei 22

0765 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og innbydende 2-roms i populært område - Stor, solrik terrasse - Bad og kjøkken fra 2010 - Garasje - Nær marka
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
-3
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
58 m²
Bruttoareal (BTA)
65 m²
Fellesutgifter
kr 4 356 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 15 334
Fellesgjeld
kr 309 229
Totalpris
kr 4 014 563
Fellesformue
kr 11 803
Byggeår
1982
Tomt
Eiet tomt 17184 m²
Oppdragsnummer
50200144
card-default

Henrik Munkvold

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Henrik
Prisantydning kr 3 690 000,-
Fellesgjeld kr 309 229,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett kr 7 325,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 6 850,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk kr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk kr 480,-
   
Totalpris kr 4 014 563
Eiendom
Olaf Bulls vei 22, 0765 Oslo, Etasje: -3

Matrikkel
Gnr. 33 bnr. 2167, andelsnr. 44 i Himstadplassen Borettslag med orgnr. 952264184 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
1982

Tomt
Eiet tomt 17184 m²

Prisantydning
3 690 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 309 229,- pr. 01.09.20
Andel fellesformue: kr. 11 803,- pr. 01.09.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)
309 229,- (Andel av fellesgjeld)

3 999 229,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 334,50 (Omkostninger totalt)

4 014 563,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.4 356,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Get (Internett+TV), varmtvann, trappevask, kommunale avgifter, drift og forretningsførsel, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, renter og avdrag på lån m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Parkering
Det følger med én parkeringsplass (nr. 345) i felles, lukket garasjeanlegg. Plassen har ladestasjon for elbil.

Borettslaget har tilrettelagt infrastrukturen for elbil lading. Det vil bli inngått avtale med Meshcrafts AS om ajourhold og fakturering av strømforbruk.
Årsgebyr til Meshcraft: Kr. 250,-
Strømpris: Fakturert forbruk + 10%

Styret disponerer 15 ekstra garasjeplasser som leies ut til beboerne.

Ellers rikelig med parkeringsplasser for gjester.

Eier
Lillian Gunvor Breunig

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt boligområde ved markagrensen på Holmenkollens vestside, kjent for sin fantastiske utsikt, gode solforhold og fine turområder. Området er veletablert, rolig og barnevennlig. Her bor du i stille og rolige omgivelser, samtidig som det er meget kort vei til sentrum med bil, kollektivtransport og sykkel. Med bil bruker du mindre enn et kvarter til Majorstuen.

Kiwi på Bogstad er nyoppusset og dobbelt så stor som tidligere. Dette er nærmeste dagligvareforretning som også er søndagsåpen. Ellers er det kort vei til Røa senter med et bredt utvalg av butikk- og servicetilbud, blant annet apotek, vinmonopol, post, matvarebutikk, frisør, blomsterforretning, m.m. I tillegg flere kaféer, bakerier, samt sushirestaurant. På Røa er det også tannlege, fysioterapeut, kiropraktor og osteopat.

Nærmeste bussholdeplass ligger kun et par minutters gange fra boligen; buss nr. 32 til sentrum (via Røa) og nr. 45 til Majorstuen. 45 bussen bruker drøyt 20 minutter til Majorstuen. T-bane linje 2 (Østerås-Ellingsrudåsen) går fra Røa. Nærmeste togstasjon er Lysaker.

Fra boligen har man nærhet til flere tur- og rekreasjonsmuligheter, både sommer og vinter. Marka ligger rett i nærheten, med skispor og turstier, med blant annet Holmenkollens skianlegg ikke langt fra boligen. Kort vei til Bogstadvannet med parkeringsmuligheter ikke langt fra badevannet. Her finner man en sandstrand med gressletter, badebrygger, toaletter og sykkelparkering. I tillegg har du Strømsdammen en hyggelig spasertur fra leiligheten.

På Bogstad gård er det aktiviteter for barn og kafé. Golfbaner på Bogstad, Haga og Grini. En liten biltur unna ligger Tryvann/ Wyllerløypa vinter - og sommerpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år.
Et populært alternativ er også Røa bad og Sats med aktiviteter for både barn og voksne; treningsrom, barnebasseng, vannsklie, svømmebasseng på 25 meter og egen velværeavdeling.

Det finnes flere skoler og barnehager i nærområdet. Grindbakken skole (1-7kl.) og Grindbakken barnehage er ca. 500-600 meter i fra leiligheten (bilfri gangvei). Nærmeste ungdomsskoler er Hovseter og Midtstuen. Persbråten videregående skole er heller ikke langt fra boligen.
Liabakken barnehage og Måltrosten barnehage er også i nærområdet.

Bebyggelse
Bebyggelse med terrassebygg i området.

Tomt
Eiet tomt, 17184 m²
Felles tomt for borettslaget bestående av trær, busker, diverse beplantning, plenomeråder, sittegrupper, lekeapparater, garasjeanlegg og asfalterte
internveier.

Adkomst
Adkomst fra Olaf Bulls vei. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré/gang, bad, stue med delvis åpen kjøkkenløsning, soverom.
Innvendig bod på 2 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Owe Fagerlund Leret:
Terrasseblokk over 5 etasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsaklig av betong, bærende konstruksjoner og etasjeskiller
hovedsaklig av betong og murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Utvendige
fasader forblendet i pusset mur og liggende trekledning. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull og sikkerhetslås i brannklasse B30 30. Balkong
skyvedør og vinduer med 2-lags glass fra 2017. Oppvarming via elektristet.

Primærrom
Primærrom: 56 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 58 kvm

Boder
Innvendig bod i leiligheten på 2 kvm. Boden er i dag innredet som et lite, praktisk hjemmekontor.
Bod på terrassen målt til ca. 2 kvm.
Leiligheten disponerer en bod i felles trappeoppgang målt til ca. 3 kvm. Boden ligger en trapp opp, i byggets 2. underetasje.

Standard
Flott 2-roms andelsleilighet beliggende i byggets 3. underetasje. Adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har callinganlegg.

Entré/gang:
Leiligheten har en trivelig og romslig entré med en stor skyvedørsgarderobe, målt til 1,02m.
Fra entré har du adkomst til en innvendig bod på 2 kvm. Boden er i dag innredet som et lite, praktisk hjemmekontor.

Stue:
Leiligheten har en lys og innbydende stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Stuen har en stor vindusflate mot sydvest som slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en trivelig atmosfære. God plass til spisestue. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt terrasse på ca. 12 kvm. Her har du flott utsyn og optimale solforhold. På terrassen har du en elektrisk markise med fjernkontroll. Utebelysning og stikkontakter på vegg.

Kjøkken:
Pent og praktisk kjøkken (Ikea) fra 2010 i delvis åpen løsning. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i matt hvit utførelse. Laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med to-greps armatur. Fliser på vegg mellom benk og overskap. Lysarmatur med stikkontakter under overskap. Integrert stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Ventilator med belysning. Gulv belagt med gulvbelegg. Det er to vegghengte speilskap på kjøkkenet.

Bad:
Flislagt bad med gulvvarme, totaloppusset i 2010. Servantskap med slette fronter i hvit høyglans utførelse, servant i kompositt med ett-greps armatur fra Gustavberg og vegghengt speilskap med belysning og stikkontakt over servant. Over toalett er et vegghengt speilskap med stikkontakter. Badet har også et vegghengt høyskap i hvit høyglans. Dusjhjørne med to-greps dusjarmatur fra Gustavberg og innfellbare dører i glass. Vegghengt toalett med innbygget sisterne fra Geberit. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vannrør av typen kobberrør og rør-i-rør system. Synlige avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør-i-rør system med stoppekraner plassert på vegg under servantskap. Stoppekraner for vannrør plassert i innebygget kasse under skap. Mekanisk avtrekksventil plassert på vegg.

Soverom:
Leiligheten har et romslig soverom vendt ut mot terrassen. Her er det god plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet har en stor skyvedørsgarderobe, målt til 2,90m.
Taklampe medfølger ikke.

Gulv / Vegger / Himling:
Gulvflater belagt med 3-stavs parkett. Flislagte gulv i entré. Tapetserte og malte veggflater. Vegg i stue nymalt i 2020. Slettmalte himlingsflater. Slette innerdører.

Ventilasjon:
Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk og naturlig tilluft via vinduspalter.

Takhøyde:
Bad: 2,30 meter. Øvrige rom: 2,40 meter.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på boligblokk og ventilasjonsanlegg.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 356,- pr.mnd.

Kapitalkostnader lån 1: kr. 815,-
Kapitalkostnader lån 2: kr. 711,-

Forøvrig finnes det ingen mer spesifikk fordeling. Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader.

Spesifikasjon av fellesgjeld
OBBK01-98207644072 - Serielån
Restsaldo: kr. 28.308.635,-
Restløpetid: 27 år og 3 mnd.
Terminer pr. år: 12
Flytende rente 1,65%
Restsaldo på denne andelen: kr. 184.464,-
Kapitalkostnader: kr. 815,-

OBBK02-98207771619 - Annuitetslån
Restsaldo: kr. 19.145.267,-
Restløpetid: 16 år og 10 mnd.
Terminer pr. år: 12
Flytende rente 1,65%
Restsaldo på denne andelen: kr. 124.765,-
Kapitalkostnader: kr. 711,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 310.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2020

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr. 8 300 377.
Dette er kr. 194 377 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak innkrevde felleskostnader.
Andre inntekter består i hovedsak av salg av portåpnere.

Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 6 913 068.
Dette er kr. 1 408 568 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak høyere kostnader til drift og vedlikehold.

Årets resultat på kr. 286 672 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2019 kr. 1 592 760 og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 64781774

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 985 081,- Som sekundærbolig Kr. 3 546 292,-

Borettslag
Borettslag: Himstadplassen Borettslag, Orgnr: 952264184

Borettslaget består av 140 andelsleiligheter.
Himstadplassen B/L er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 952264184, og ligger i bydel Vestre Aker i Oslo kommune med følgende adresse:
Olaf Bulls Vei 12-28.

Borettslaget har svært god rehabiliteringshistorikk. For mer informasjon, se innkalling til Generalforsamling. Dette finner du på eiendommens hjemmeside på Eie.no.

Styreleder informerer om at det foreløpig ikke er planlagt økning i fellesgjeld/felleskostnader. I likhet med andre borettslag i området vil også Himstadplassen borettslag se på fremtidig betongrenovering. Omkringliggende borettslag på ca. samme størrelse har estimert dette til ca. kr. 8 000 000,-. Det må derfor forventes en økning i fellesgjeld og felleskostnader. Estimert til ca. 300-500,- pr. mnd. Det gjøres oppmerksom på at dette kun er et estimat basert på hva omkringliggende borettslag har gjennomført.

Forretningsfører
OBOS.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Innmelding koster kr. 500,- og årskontingent dekkes gjennom felleskostnadene.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for medlemmer av OBOS og for borettslagets øvrige medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Dyrehold
Hunde- og kattehold er tillatt etter bestemte regler utarbeidet av styret.
"Erklæring om hunde- og kattehold" må undertegnes og leveres dyreutvalget eller styret.

Diverse
Elektrisk anlegg:
Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer og 2 skrusikringer plassert på vegg i felles
trappeoppgang. Sikringsskap med automatsikringer fra 2010.

For borettslagets rehabiliteringshistorikk, se vedlagt innkalling til årsmøte 2020.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet har borettslaget en lovbestemt panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Statnett har sendt søknad til Norges vassdrag- og energidirektorat om å rive luftledningen foran blokken. Statnett ønsker å rive ledningen i løpet av 2022.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Kontakt megler ved spørsmål.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)
309 229,- (Andel av fellesgjeld)

3 999 229,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 334,50 (Omkostninger totalt)

4 014 563,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.40 000)
Oppgjør (Kr.6 700)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.3 800)
Blink (Kr.6 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 778)
Grunnpakke borettslag (Kr.9 972)
Markedspakke 1 (Kr.13 950)
Totalt kr. (Kr.104 100)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-20-0144

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Petter A.P. Jordbakke

Saksbehandlere
Henrik Munkvold
Eie Røa
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 90 66 91 67 / E-post: hmu@eie.no

Eie Røa
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.