Bilde 1 av Olaf Bulls vei 74Bilde 2 av Olaf Bulls vei 74
Digital salgsoppgave
Olaf Bulls vei 74

0765 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen og moderne 4(5)-roms leilighet med nydelig utsikt | Oppusset i 2015 | Vestvendt terrasse | Garasjeplass | Bør sees!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
204
Antall soverom
3 soverom
Etasje
-3
Primærrom (P-ROM)
120 m²
Bruksareal (BRA)
120 m²
Bruttoareal (BTA)
132 m²
Fellesutgifter
kr 3 953 / Mnd
Prisantydning
kr 7 650 000
Omkostninger
kr 204 394
Fellesgjeld
kr 64 000
Totalpris
kr 7 918 394
Fellesformue
kr 25 856
Byggeår
1983
Tomt
Fellestomt 52672 m²
Oppdragsnummer
50210094
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
Prisantydningkr 7 650 000,-
Fellesgjeldkr 64 000,-
Administrasjonsgebyr forretningsførerkr 300,-
Administrasjonsgebyr til styret for ringetablå og skiltkr 354,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 194 720,-
  
Totalpris kr 7 918 394
Eiendom
Olaf Bulls vei 74, 0765 Oslo, Etasje: -3

Matrikkel
Gnr. 33 bnr. 2168 snr. 204 orgnr. 971277289 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 132 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Opprinnelig bod på ca. 4 kvm er benyttet som omkledningsrom og derfor omtalt samt medregnet i leilighetens primærareal grunnet dagens bruk. Det er ikke søkt om bruksendring for rommet.

Antall soverom
3

Byggeår
1983

Tomt
Fellestomt 52672 m²

Prisantydning
7 650 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 64 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.21
Andel fellesformue: kr. 25 856,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
7 650 000,- (Prisantydning)
64 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 714 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
300,- (Administrasjonsgebyr forretningsfører)
354,- (Administrasjonsgebyr til styret for ringetablå og skilt)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
194 720,- (Dokumentavgift)

204 394,- (Omkostninger totalt)

7 918 394,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 953,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er også normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene. Felleskostnadene ble indeksregulert med 3,5 % i år.

Felleskostnad inkluderer
Garasjeplass, kabel-tv og fibernett fra Telia, varmtvann, drift og vedlikehold, felles forsikring, vaktmester, kommunale avgifter, kapitalkostnader m.m.

Eier
Odin Breidvik Lene Vasseng

Parkering
Det medfølger én parkeringsplass (nr. 0355) i felles garasjeanlegg.

Det er rikelig med gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget.

EL-BIL:
Sameiet har etablert ladeinfrastruktur. Bravida og Grønn Kontakt har stått for arbeidene.

Oppgradering av hovedtavler samt etablering av infrastruktur ble bekostet av sameiet. Montering av lader er valgfritt, og bekostes av den enkelte beboer. Liabakken Boligsameie har avtale med Mer for leveranse av ladeboks. Prisen for ladeboks er inntil 30.06.2021 på kr. 23 575,-.

Bruk av ladeboksen faktureres med kr. 39,- per måned. I tillegg faktureres strøm basert på eget forbruk. Ladepris i perioden fra 01.01.21 er 140 øre per kwh.

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt boligområde ved markagrensen på Holmenkollens vestside, kjent for sin fantastiske utsikt, gode solforhold og fine turområder. Området er veletablert, rolig og barnevennlig. Boligen har panoramautsikt mot sydvest hvor man blant annet kan se Oslofjorden og Bogstadvannet, samt deler av Bærums- og Nordmarka.

Kort vei til Kiwi Bogstad, som holder søndagsåpent. På Bogstad er det også Circle K bensinstasjon. Ellers er det kort vei til Røa sentrum med bl.a. kaféer, post og bank i butikk, vinmonopol, klesforretninger, blomsterforretninger, interiørbutikker, matbutikker, bibliotek, treningssenter, legesenter og populære Japoniis sushi m.m. Her er også det nye senteret Røa Torg med flere butikker og serveringssteder. Med T-bane kommer du raskt og enkelt til Oslo sentrum, og med buss til kjøpesenteret CC Vest med et variert utvalg av kjede- og selvstendige butikker.

Tomt
Fellestomt, 52672 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området er svært barnevennlig med flere barnehager, og kort avstand til både barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Området er lagt til rette for at barn og unge skal få en aktiv og innholdsrik fritid. Området sogner til Grindbakken skole som kun ligger en kort vei fra leiligheten. Bydel er Vestre Aker.

Offentlig kommunikasjon
Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger. Det er ca. 200 meter til bussholdeplassen Liabakken, som tar deg nedover til Lysaker og sentrum (buss 32), eller til Majorstuen (buss 45). På Røa har du T-banestasjon (linje nr. 2), som har avganger flere ganger i timen og tar deg ned til Majorstuen på ca. 11 minutter. Røa sentrum er et kollektivknutepunkt med både buss, T-bane, og flybuss til Gardermoen. Alternativt er det ca. 10 min gange til Voksenlia holdeplass (linje nr. 1).

Se forøvrig www.ruter.no for nærmere informasjon. Dette er et fint område for deg som pendler, med det gode kollektivtilbudet og den korte reisetiden inn til Oslo sentrum. Det er også enkel ferdsel med bil mot sentrumskjernen av Oslo.

Fritidstilbud
Boligen er et glimrende utgangspunkt for rekreasjon og fritid. Nordmarka og Bærumsmarka er i gangavstand med stort opplevelsespotensiale for flotte skogsturer, løping, langrenn og sykling. Oslo Vinterpark er heller ikke langt unna og det er god bussforbindelse til Wyllerløypa.

Bogstad kunstisbane og Bogstad golfbane ligger like i nærheten og golfbanen er et fint sted for turer og aking utenom golfsesongen. Ved Bogstadvannet, som er en hyggelig gåtur unna, finnes det flotte rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Her ligger også det populære utfartsstedet Bogstad gård med café, kulturarrangementer og åpent fjøs for barna hele året. Leiligheten har ekstra kort vei hit med trapp fra plattingen ned til grussti.

Om vinteren tar flotte skiløyper deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka. På Fossum og i Sørkedalen er det kunstsnøanlegg for langrenn, noe som gir skiføre selv med snøfattige vintre. På Røa finner du treningssenteret EVO og Sats Røa Bad med egen velværeavdeling, flere bade- og svømmebasseng, badstuer m.m.

Inneholder
Leiligheten ligger i byggets 3. underetasje med følgende romfordeling:
Entré, hall, bad, toalettrom, stue m/ utgang til vestvendt balkong, kjøkken, tre soverom og omkledningsrom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Knut Johnsen:

Gulvsystemer, grunn og fundamenter: Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betong- /murkonstruksjoner.

Yttervegger: Utvendige fasader kledd med teglstein og liggende kledning.

Takkonstruksjoner: Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.

Primærrom
Primærrom: 120 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 120 kvm

Boder
Utebod på ca. 2,3 kvadratmeter i tilknytning til terrassen.

Sameiet har 100 boder til utleie. En seksjonseier kan kun leie én bod. Man kan leie "utebod" i påvente av ledig "innebod". Det inngås egen kontrakt for leie av bod. Søknad om leie av ekstra bod sendes styret og tildeling skjer ut fra venteliste.

Leiegebyret på kr. 1.700 pr. år for "innebod" og kr. 1.100 pr. år for "utebod" forfaller i februar.

Stue m/ utgang til terrasse
Stuen er romslig med store vindusflater som gir rikelig med naturlig sollys og en flott utsikt. God takhøyde og lyse materialvalg som gir et lett og delikat rom. Gjennom de store vinduene blir stuen lys og trivelig, og sammen med de lyse overflatene utgjør dette et flott oppholdsrom hvor man kan sitte i sofakroken og nyte den fantastiske utsikten.

Leiligheten har solrik, vestvendt terrasse på med utebelysning, elektrisk markise, stikkontakt og varmelamper. I tillegg har terrassen en helt fantastisk utsikt.

Romslig spisekjøkken
Kjøkkenet ble pusset opp i regi av tidligere eier(e) i 2009. Stekeovn og platetopp ble skiftet i 2020. Alle hvitevarer er inkludert og disse er fra kvalitetsleverandørene Smeg, Siemens og Miele. Kjøkkenet er lyst og fint med profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er god plass til spisebord og det er fin utsikt gjennom vinduet i skråvendt gavlvegg.

Lekkert bad og toalettrom
Lekkert bad fra 2015 med badekar, dusjsone og opplegg for vaskemaskin m.m. Badet har flislagt gulv med varmekabler. Badet er pusset opp av fagfolk fra "De Lilla" og det foreligger dokumentasjon på oppbygging, produkter, leverandører og vedlikehold. Av Anticimex har badet i tillegg fått utvidet dekning ved valg av IF Skadeforsikring.

For større familier har leiligheten et praktisk separat toalett. Her er det kult flis- og fargevalg som gir et fint særpreg.

Tre soverom - mulighet for 4
Hovedsoverommet er av god størrelse med god plass til klær i flere garderobeskap langs en hel kortvegg. Hovedsoverommet har vindu mot vest med en herlig utsikt.

Leiligheten har totalt tre soverom og det er enkelt å etablere et fjerde soverom om man ønsker. De to andre soverommene egner seg godt som barne-/gjesterom, kontor e.l.

Hall og entré
Ditt første møte med boligen er en innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk. I direkte tilknytning til entréen finner man en bod som er benyttet som omkledningsrom.

Videre fra entréen kommer man inn i en hyggelig og romslig hall med ytterligere plass til innredning etter ønske.

Standard
Leiligheten ble omfattende pusset opp i 2015 (med unntak av kjøkken (2009) og ett soverom) og holder en meget høy standard. Her får man i pose og sekk med både god beliggenhet og standard!

Gulvflater belagt laminat med ekstra isolasjon. Flislagt gulv i entré og på bad.

Vegger med malt stri i soverom 3, malte flater samt en vegg med tapet i soverom 2. Forøvrig malte veggflater. Himling malt i mur.

Balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra 1982 i stue mot balkong. Vinduer med tre lags glass fra 2016 i stue og øvrige rom.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 7.12.1983 som omhandler terrasseblokk.

Det foreligger ferdigattest datert 15.2.2006 som omhandler omlegging av stikkledninger for vann.

Det foreligger ferdigattest datert 11.4.2019 som omhandler fasaderehabilitering.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. Sameiet har felles varmtvann inkl. i felleskostnadene.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2021 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet.

Eiendomsskatt 2021: kr. 3 376,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 953,- pr.mnd.
Garasjeplass, kabel-tv og fibernett fra Telia, varmtvann, drift og vedlikehold, felles forsikring, vaktmester, kommunale avgifter, kapitalkostnader m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBOS01-98207497614
Restsaldo: 17 373 178,-
Restløpetid: 18 år og 3 måneder
Termin pr. år: 4
Type rente: Serielån med flytende rente
Rente: 2,70 %

Andel av fellesgjeld:
Restsaldo: 63 368,-
Kapitalkostnader: 438,-

Det gjøres oppmerksom på at sameiet vil kreve inn et engangsbeløp for å innfri sameiets fellesgjeld i 2022.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr. 13 834 959,-.
Dette var kr. 80 959 høyere enn budsjettert og skyldtes i hovedsak viderefakturering av ladepunkt og leie av bod.

Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr. 11 572 615,-.
Dette var kr. 1 564 385 lavere enn budsjettert og skyldtes i hovedsak lavere kostnader til vedlikehold enn antatt.

Resultatet for 2020 fremkommer i resultatregnskapet som et overskudd på kr. 1 826 851,-. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2020 var kr. 1  870 972,-.

I budsjett for 2021 er det beregnet kr. 5 450 000 til større vedlikehold som omfatter rehabilitering av garasjeanlegg og installasjon av brannalarmanlegg. Totalt er det budsjettert med driftskostnader på kr. 13 434 739,- og driftsinntekter på kr. 13 935 000,-. Det er budsjettert med et overskudd på kr. 25 261,-.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 72099249

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 830 593,- Som sekundærbolig Kr. 6 590 134,-

Sameie
Sameie: Liabakken Boligsameie, Orgnr: 971277289

Sameiet består av 329 eierleiligheter fordelt på 14 terrasseblokker og med i alt 26 oppganger. Bygningene ble oppført i 1982-83.

Området består av fire felt:
Øvre C-felt: Olaf Bulls vei 30-34 og 44-48
Nedre C-felt: Olaf Bulls vei 36-42
Øvre D-Felt: Olaf Bulls vei 52-72
Nedre D-felt: Olaf Bulls vei 74-82

- Det er tillatt å grille med propan - og elektrisk grill så langt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere
- Ved oppussing skal det fylles ut egenerklæring som skal leveres styret.
- Sameiet har en egen hjemmeside: www.liabakken.no
- Innglassing av terrasse/balkong er ikke tillatt uten sameiermøtets godkjenning
- Det er nylig blitt gjennomført fasaderehabilitering i sameiet som vant OBOS' pris for beste rehabilitering
- Det vil bli gjennomført kapitalinnkalling i 2022 for å innfri sameiets fellesgjeld. Det vil ligge i intervallet ca. kr 40 000 (minste leilighet) til ca. kr 57 000 (største leilighet)

Tidligere utført vedlikehold i sameiet:
- Fasaderehabilitering (2018)
- Gjennomgang av det elektriske anlegget. Hovedfordeling/ underfordeling. Oppgraderinger av fordelingsskap og tavler, høyere kapslingsgrad. Nytt kursopplegg (2018/ 2019).
- Ferdigstillelse av uteområder (2019/2020)
- Rehabilitering av forstøtningsmur nedenfor barnehagen
- Utskifting av alle røykluker
- Utskifting av råteskadet utvendig treverk og overflatebehandling
- Baldakiner over inngangsparti
- Overflatebehandling av treverk på fasader
- Lys i garasjeanleggene
- Lys i kjellergangene
- Lede bort vannet i sameiet. Vannveier og avløp
- Fuktsikring av grunnmurer

Planlagt vedlikehold i sameiet:
-Brannsikringstiltak (varslingssystem og rømningsveier m.m. En installasjon av brannvarslingsanlegg vil berøre den enkeltes leilighet da utstyr skal monteres.  Styret ønsker med bakgrunn i dette å presentere og fremme styrets forslag til brannvarslingsanlegg som egen sak på Årsmøte 2021 (dvs. på det ekstraordinære årsmøtet hvor alle forslag behandles) (2021/2022)
- Rehabilitering av garasjeanlegg; betong, skillevegger, osv. (2020/2021/2022) Styrets intensjon er at rehabilitering av garasjeanlegget dekkes over driftsbudsjettet og vurderer derfor av likviditetsmessige årsaker å spre arbeidet over flere år.
- Terrassedekker/betong: Visuell og mekanisk kontroll, reparasjon av utvendig eksponerte betongoverflater (2020/2021)
- Utskifting av varmtvannsberedere, boring etter bergvarme og installering av varmepumper. (2021/2022).
- Vedlikehold av støttemur. Årlig vedlikehold (2020-2024)
- Avfallshåndtering. Etablering av nytt utendørs avfallsanlegg eventuelt med nedgravde avfallsbrønner, type UWS Evolution (2024)
- Taktekking og avløp fra tak (2030)

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Tekniske installasjoner:
Callinganlegg/dørtelefon, røykvarsler, fibernett.

Sameiet har avtale med Telia (tidligere Get) på leveranse av en grunnpakke som omfatter TV og bredbånd, levert på Fibernett.

Avtalen inkluderer: Kollektiv hastighet på 10Mbps og TV-pakke med 30 poeng (https://www.telia.no/tv/innhold-30-poeng). TV boks Mikro og Telia Play appen med tilgang til alt innholdet i pakken din på nettbrett og mobil, er inkludert.

Ønskes ytterligere utstyr, kanalpakker elle raskere internett kan dette bestilles hos Telia for egen regning.

Sikringsskap med automatsikringer og måler plassert i felles trappegang. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg. Vestre Aker Elektro gjorde også omfattende arbeider på det elektriske anlegget og det foreligger rapport fra sluttkontroll på arbeidet.

Dyrehold
Dyr som er til sjenanse for andre beboere må ikke holdes i leilighetene. For hundehold gjelder politivedtektene. Beboere med ansvar for dyr plikter å fjerne deres ekskrementer fra sameiets eiendom. Beboere bes spesielt påse at dyr holdes borte fra sandkasser og lekeplasser. Det er båndtvang året rundt på hele sameiets område

Sameiets vedlikeholdsplan
Vedlikeholdsnøkkelen er vedtatt som styrets praktiske verktøy for å sikre at bygningsmassen og uteområder holdes i god stand med forutsigbare kostnader. Vedlikeholdsnøkkel for perioden 2020-2024 ble utarbeidet og ferdigstilt i april 2020 av OBOS prosjekt. Vedlikeholdsnøkkelen viser følgende plan etter prioritet:

1. Rehabilitering av garasjeanlegg (2020/21/22/23)
2. Brannsikringstiltak (2020/2021)
3. Ferdigstillelse av uteområder (2020)
4. Vedlikehold støttemurer (2020/2024)
5. Vedlikehold og kontroll hovedtak, samt utredning av "grønne tak" (2023)
6. Oppgradering av avfallssystem (2024)

Garasjerehabilitering:
Etter vel gjennomført prøveprosjekt med rehabilitering av garasjedekke under 52-56 ble det i fjor høst igangsatt kartlegging av skader i resten av garasjen. Undersøkelsene viser at det innenfor en tidsperiode på tre - fem år vil være nødvendig med reparasjoner i alle garasjer. Styret har mottatt tilbud på dette fra Consolvo og arbeider nå videre med en oppdeling av arealer slik at utgifter periodiseres. I tillegg vil det bli hentet inn minst ett konkurrerende tilbud fra andre aktører.

"Grønne" tak:
Styret ønsker på sikt å utrede muligheten for å installere solcellepanel på tak øvre felt og etablere grønne tak på nedre felt. Installering av grønne tak på flate takoverflater. Styret utreder og beslutter hvilken type tak som er best tilpasset Liabakken boligsameie. Dette tiltaket er kun i utredningsfasen og er nok noen år frem i tid.

Av vedlikehold er det garasjerehabilitering og brannsikringstiltak som er førsteprioritet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Tinglyste servitutter:
1981/30714-1/105  Erklæring/avtale tinglyst 25.11.1981 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-33/2168
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/2558-3/105  Erklæring/avtale tinglyst 26.01.1983 
Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for NOK 15 000 med prioritet etter første kjøpesum
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/2558-2/105  Seksjonering tinglyst 26.01.1983 
opprettet seksjoner:
snr: 204
formål: Bolig
sameiebrøk: 4/920
Eiendommen er oppdelt i 329 seksjoner

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn har sameiet vedtatt at skal fravikes i vedtektene og grensen er derfor 60 døgn.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Norconsult AS på vegne av Vann- og avløpsetaten (VAV), har søkt om tillatelse til etablering av en overføringsledning for drikkevann som skal gå fra området Søndre Skuggen, øst for Bogstad gård, og opp til kommunal vei nedenfor Soria Moria konferansesenter. Tiltaket er et ledd i et større prosjekt som skal sikre vannforsyningen til Holmenkollen og Voksenåsen. Arbeidene avventer reguleringsprosessen og beregnet oppstart er tidligst vinter/vår 2021 med en varighet av to år. Se http://liabakken.no/1268/infoskriv/overforingsledning-og-tunnel-bogstad-voksenasen for mer informasjon.

Statnett planlegger å rive ledningen mellom Ultvedt og Smestad i løpet av 2022. Sameiet er naboeiendom til mast og luftledning på dette strekket. Byrådsavdeling for byutvikling - Oslo kommune ønsker å bevare mast 322, benevnt englemast, som er plassert nedenfor sameiet (mellom OBV 42 og 82). Vestre Aker Byutvikling-, miljø-, samferdsel og idrettskomite ber om at rivning av linjen gjennomføres i tråd med tidligere vedtak, som omfatter alle master på strekket.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 650 000,- (Prisantydning)
64 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 714 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
300,- (Administrasjonsgebyr forretningsfører)
354,- (Administrasjonsgebyr til styret for ringetablå og skilt)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
194 720,- (Dokumentavgift)

204 394,- (Omkostninger totalt)

7 918 394,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Look (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.16 450)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.54 523)
Tilrettelegging (Kr.4 950)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.16 872)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.32 169,75)
Totalt kr. (Kr.140 164,75)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0094

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no

EIE Røa
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Olaf Bulls vei 74
For mer om objektet
Olaf Bulls vei 74

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: