Bilde 1 av Olaf schous vei 9Bilde 2 av Olaf schous vei 9
Digital salgsoppgave
Olaf schous vei 9

0572 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og flott toppleilighet! - Stor og solrik balkong på 9 kvm med utsikt | Pusset opp i 2020 | Lave felleskostnader
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
58
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
35 m²
Bruksareal (BRA)
35 m²
Bruttoareal (BTA)
40 m²
Fellesutgifter
kr 2 154 / Mnd
Prisantydning
kr 3 590 000
Omkostninger
kr 100 390
Totalpris
kr 3 690 390
Byggeår
1938
Tomt
Eiet tomt 1481 m²
Oppdragsnummer
12210068
Prisantydningkr 3 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 91 370,-
  
Totalpris kr 3 690 390
Eiendom
Olaf schous vei 9, 0572 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 83 bnr. 228 snr. 58 orgnr. 980961338 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 40 kvm
Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1938

Tomt
Eiet tomt 1481 kvm

Prisantydning
3 590 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 370,- (Dokumentavgift)

100 390,- (Omkostninger totalt)

3 690 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 154,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Oppvarming, varmtvann, kabel-TV-opplegg, trappevask, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, m.m.

Eier
Frøydis Sæbø Steine

Beskrivelse
- Lys og attraktiv toppleilighet
- Uvanlig stor og solrik balkong på hele 9 kvm.
- Flott og frodig utsikt
- God standard - store deler av leiligheten ble pusset opp i 2020
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene
- Flotte lysforhold i leiligheten
- Meget god planløsning
- Tilbaketrukket på en høyde over nærliggende bebyggelse
- Etterspurt beliggenhet - rolig og fredelig område

Parkering
Det er beboerparkering i området. Med innvilget beboerparkering kan du parkere hele uken mot et årlig gebyr på kr 5 400,- (kr 900,- for El-bil). Har du folkeregistrert adresse i bydelen og er eier av kjøretøy, kan du søke om beboerparkering. For informasjon se: www.oslo.kommune.no/beboerparkering. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er flere ladeplasser i nærheten for de som har EL-bil.

Beliggenhet
Olaf Schous vei 9 ligger i et fredelig og populært boligområde på Rosenhoff / Sinsen (et stopp opp fra Carl Berner). Med sin flotte beliggenhet, på en høyde over nærliggende bebyggelse, er dette en av de mest attraktive adressene i området. Området er sentrumsnært og ligger i gangavstand til Carl Berners plass og Grünerløkka med et yrende folkeliv og alt av bymessige servicetilbud, handlegater, restauranter og kafeer m.m.

Nå er leilighetsprosjektet Carl Berner Torg så godt som ferdig, og dette har gitt området et løft, slik det også ble skrevet på prosjektets hjemmeside under oppføringen: "(…) Carl Berner Torg vil bidra til å gi bydelen et realt ansiktsløft. Et gammelt industrikvartal er designet om til leiligheter og en ny samlingsplass for bydelen med dagligvare, spesialforretninger, kafé og mye mer. Tomten er den ved trikkeholdeplassen på Carl Berners plass.".

Dagligvarebutikker i nærheten er bl.a Rema 1000, Kiwi og søndagsåpen Bunnpris. Det er også en liten nærbutikk i i sidegaten. Treningssenter som Fresh Fitness, Bare Trening og SATS ligger i kort avstand til boligen. Har du ønske om gode tur- og joggeløyper i parker og stier ligger bl.a. Torshovdalen like i nærheten av boligen, og ikke minst Akerselva en rask gåtur unna.

Den offentlige kommunikasjonen er godt utbygd med busser, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass for trikk og buss er Rosenhoff og ligger snaue 5 minutter fra boligen. Her går bl.a trikk, buss nr. 31 som har avganger hele døgnet (marka og skiløyper er kun 10 min unna med denne bussen til holdeplass Stig). Leiligheten har dermed kort avstand til direktelinjer med trikk, T-bane eller busser til destinasjoner som BI Nydalen, Blindern, Høyskolen, Ullevål Sykehus, Oslo S, Majorstuen, Bislett m.m. Med andre ord kommer man seg enkelt rundt i hele sentrumsområdet.

Ønsker du å bo et sted, hvor du er like i nærheten av et område med eneboliger, samtidig som det er mer enn nok sentralt, hvor man enkelt kommer seg rundt med kollektiv trafikk - da er dette stedet. Det er en grunn til at dette området blir mer og mer populært!

Tomt
Eiet tomt, 1481 kvm

Inneholder
Entrè, stue med utgang til balkong, kjøkken, bad og soverom.

Primærrom
Primærrom: 35 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 35 kvm

Boder
Bod medfølger.

Standard
Svært gjennomført toppleilighet med stilrene fargevalg og god standard. Store deler av leiligheten ble pusset opp i 2020. Åpen løsning mellom stue og kjøkken øker leilighetens romfølelse. Det samme gjør den gode takhøyden på 2,70m. Fra stuen er det utgang til solrik balkong med luftig, grønt og fint utsyn.

Entrè:
Lys og hyggelig entré med plass til yttertøy og sko. Direkte adkomst til alle rom.

Stue og kjøkken:
Lys og luftig stue med god romfølelse. God plass til spisebord, sofakrok, bokhyller etc. Utgang til romslig og solrik balkong på hele 9 kvm. Høyt og fritt beliggende med flott utsikt. Utsikten kan også nytes fra stuen og spisebordet.

Lyst og pent kjøkken med godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter på skuffer og skapdører. Laminatbenkeplate med innfelt rustfri kum. Hvitevarer består av integrert induksjons platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Hyggelig plass til spisebord ved kjøkkenvinduet - her har du nydelig utsikt til måltidet.

Baderom:
Pent flislagt baderom. Badet består av gulvmontert toalett, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, og servantinnredning med skuffer under. Det er montert speil og lys over servanten.

Soverom:
Lyst og behagelig soverom, hvor det er plass til seng og skap for oppbevaring.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger våningshus, datert 1. oktober 1937.

Oppvarming
Vannbåren oppvarming med radiatorer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i sameiet.

Eiendomsskatt
Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. For boliger og fritidsboliger er eiendomsskatten 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget minus bunnfradraget. Bunnfradraget for 2021 er på inntil 4 millioner kroner. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 154,- pr.mnd.
Felleskostnader inkluderer oppvarming, varmtvann, kabel-TV-opplegg, trappevask, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, m.m.

Forsikring med polisenummer
IF Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 722 690,- Som sekundærbolig Kr. 2 601 682,-

Sameie
Sameie: Sameiet Olaf Schous Vei 7-9-11, Orgnr: 980961338

Forretningsfører
OSLO OG OMGEGN BOLIGFORVALTNING AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold/husdyrhold er ikke tillatt i sameiet. Styret kan dersom seksjonseier har saklig grunn, gi tillatelse til dyrehold/husdyr. Søknad sendes styret før anskaffelse eller innflytting. Dette gjelder også ved utleie. Dyrehold skal uansett ikke være til sjenanse for naboer. Styret kan med saklig grunn trekke tillatelsen tilbake.

Diverse
Elfa-hyller over sofa og string-hylle på kjøkkenet medfølger ikke handelen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart er vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med dette.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 370,- (Dokumentavgift)

100 390,- (Omkostninger totalt)

3 690 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.7 900)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 450,40)
Markedspakke 1 (Kr.16 450)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 750)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.13 950)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.54 825)
Totalt kr. (Kr.117 325,40)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
12-21-0068

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bogstadveien Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen
Org. nr:982733146
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0302 Oslo
Tlf: 21 00 44 00, Fax: 21 00 44 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegard Eidså Andersen

Saksbehandlere
Niels D. Wiersholm Grieg
EIE Majorstuen
Jurist
Mob: 95 44 11 48 / E-post: nwg@eie.no

EIE Majorstuen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Olaf schous vei 9
For mer om objektet
Olaf schous vei 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: