Bilde 1 av Olav Aukrusts vei 8Bilde 2 av Olav Aukrusts vei 8
Digital salgsoppgave
Olav Aukrusts vei 8

0785 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Fantastisk 3-roms endeleilighet | Rekkehusfølelse med utgang til hage | Garasjeplass m/ lader | Attraktiv beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
89
Antall soverom
2 soverom
Etasje
-3
Primærrom (P-ROM)
93 m²
Bruksareal (BRA)
93 m²
Bruttoareal (BTA)
102 m²
Fellesutgifter
kr 3 372 / Mnd
Prisantydning
kr 6 950 000
Omkostninger
kr 199 820
Fellesgjeld
kr 82 000
Totalpris
kr 7 231 820
Fellesformue
kr 48 508
Byggeår
1980
Tomt
Fellestomt 21166 m²
Oppdragsnummer
50210211
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
Prisantydningkr 6 950 000,-
Fellesgjeldkr 82 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 190 800,-
  
Totalpris kr 7 231 820
Eiendom
Olav Aukrusts vei 8, 0785 Oslo, Etasje: -3

Matrikkel
Gnr. 27 bnr. 2239 snr. 89 orgnr. 984852266 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1980

Tomt
Fellestomt 21166 kvm

Prisantydning
6 950 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 82 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.21
Andel fellesformue: kr. 48 508,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
6 950 000,- (Prisantydning)
82 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 032 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 800,- (Dokumentavgift)

199 820,- (Omkostninger totalt)

7 231 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 372,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, kommunale avgifter, kommunale avgifter, fibernett (1000/1000), trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring m.m. Vedlikeholdsfond garasje kommer i tillegg til felleskostnadene og utgjør kr. 258,- pr mnd.

Eier
Even Thorstensen Nina Mee-Sook Fjell

Beskrivelse
Stor 3-roms endeleilighet med god standard og fine løsninger. Omfattende oppussing i 2016 som bl.a. inkluderte nytt bad, nytt kjøkken og nye gulv. Leiligheten fremstår delikat og moderne med smarte løsninger og flott material- og fargevalg. Sosial og luftig løsning med stue og kjøkken i åpen løsning.

Utgang fra stue til sydvendt markterrasse med direkte adkomst til sameiets hage/tomt.

Boligen ligger idyllisk til i grønne omgivelser i Kragskogen med store friluftsområder rett utenfor døren.

Med leiligheten følger også garasjeplass i felles anlegg.

Parkering
Det medfølger garasjeplass i sameiets felles garasjeanlegg (tinglyst som tilleggsdel) med elbillader. Sameiet har i tillegg stor gjesteparkering med flere parkeringsplasser.

Sameiet har oppgradert det elektriske anlegget og tilrettelagt med infrastruktur for lading av el-bil på alle garasjeplasser. Betalingsordning med a konto beløp er innført for betaling av strømutgifter til elbil. Dette blir avregnet 1 gang pr. år i februar. A konto beløpet kan bli regulert i forhold til den til enhver tid gjeldene strømpris.

I tillegg er styret gitt i oppgave å planlegge for en gjennomgang av alternativer for å optimalisere plassutnyttelse i fellesboder som vil gi en bedre tilretteleggelse for sykkelparkering og eventuelt inklusiv el-sykler. Styret vil tilstrebe å legge frem eventuelle muligheter på årsmøtet i 2022.

Beliggenhet
Sentralt, rolig og tilbaketrukket beliggende leilighet med kort vei til sentrum med bil og offentlig kommunikasjon.

Sameiet Kragskogen Terrasse er et veletablert, barnevennlig og rolig boligområde i Holmenkollen. Beliggenheten er skjermet og tilbaketrukket med et frodig skogområde som nærmeste nabo.

Joker Nærbutikk er lokalisert ca. 200 meter unna leiligheten, denne holder også søndagsåpent. Kun få minutters kjøring til Røa, Slemdal, Vinderen og Majorstuen med alle tenkelige forretninger og servicetilbud samt til Holmenkollen/Frognerseteren med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Bebyggelse
Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde i nedre del av Holmenkollen. Bebyggelsen i området består av terrasseblokker og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 21166 kvm

Tomten er fellesareal i eierseksjonssameiet, og kan som utgangspunkt benyttes av alle seksjonseiere.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i finnannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. På visning er det mulig å komme både fra Holmenkollveien og Olav Aukrusts vei. Parkeringsmuligheter ved Joker Holmenkollen eller følg Olav Aukrusts vei inn til gjesteparkeringen der. Deretter følger man gangvei til Olav Aukrusts vei 8, som ligger omtrent midt i mellom disse parkeringene (i avstand).

Skole/barnehage
Det finnes flere barnehager i umiddelbar nærhet. Sameierne har fortrinnsrett til Kragskogen foreldrelagsbarnehage. Barnehagen har egen hjemmeside: www.kragskogenbarnehage.no om man ønsker mer informasjon om denne. Nærmeste kommunale barnehage er Frantsebråten.

Eiendommen sogner til Voksen Skole (barneskole). Voksen avgir elever til Hovseter ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Persbråten.

Offentlig kommunikasjon
Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss og T-bane. Nærmeste busstopp er i Holmenkollveien med buss 46 som går til Majorstuen. Det er i tillegg kort vei til busstopp v/ Amagerveien med buss 45 som også går til Majorstuen. Via interne snarveier er det ca. 10 minutters gange til Holmen t-banestasjon med flere avganger i timen og 14 minutters reisetid til Jernbanetorget.

Fritidstilbud
I umiddelbar nærhet ligger blant annet idrettsanleggene på Gressbanen (fotballbane på sommeren og skøytebane på vinteren), fotballbane ved Voksen Skole, Holmenkollen tennisklubb, Njård (Sats) og Sats Røa Bad. Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Vestre Aker Skiklubb, Ready og Røa.

Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten. I Olav Aukrusts vei 20, midt i kragskogen, er det også to sandvolleyballbaner. Dette er et av Norges beste anlegg i sin klasse. I tillegg er det også en fotballbane like ved.

Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter ved Bogstad Golfbane, Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren, Holmendammen med fiskemuligheter, Husebyskogen og Mærradalen. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange. Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger.

Inneholder
Leilighet beliggende tredje underetasje på bakkeplan. Adkomst via felles trappegang eller direkte utenfra via terrassen.

Leiligheten består av entré, bad, to soverom, rom benyttet som kontor, samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang fra stue til sydvendt terrasse på 22 kvadratmeter med direkte adkomst til sameiets felles hageområde. I tillegg utebod på ca. 2 kvadratmeter tilknyttet terrassen. Like ved er det også en

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Øystein Solberg v/ Anticimex:

Gulvsystemer, grunn og fundamenter:
Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner.

Yttervegger:
Yttervegger utvendig kledd med liggende panel.

Takkonstruksjoner:
Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 93 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 93 kvm

Boder
Det disponeres utebod på ca. 2 kvadratmeter tilknyttet terrassen.

Ellers er det flere fellesboder med bl.a. 2 sykkelboder (en ved hovedinngangen og en på hjørnet ved garasjen) og bod til barnevogner rett innenfor hovedinngangen.

Kjøkken
Pent kjøkken med innredning fra Kvik i åpen løsning med stuen. Kjøkkeninnredning med glatte fronter fra 2016. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum med ettgreps armatur. Speilplate mellom benkeplate og overskap. Integrerte hvitevarer medfølger og inkluderer, kjøleskap med fryser fra Ikea, stekeovn i høyskap og oppvaskmaskin fra Ikea, og nedsenket induksjonstopp fra Siemens. Ventilator i overskap med kullfilter. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast.

Bad
Baderom fra 2016. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket malt himling med downlights. Plassbygd benk med fliser. Nedsenket servant med ett-greps armatur. Integrert speil over servant. Dusjhjørne med skyvedører av glass og to dusjarmaturer tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Grohe. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør-systemet og stoppekraner er plassert i sjakt.

Nytt gulv, ny membran, nytt sluk og nederste flisrekke ble byttet i 2020.

Overflater
Gulvflater belagt med enstavs parkett fra 2016. Gulvbord på terrassen er også fra 2016.
Malte veggflater og himlingsflater av malt betong.

Veggflater på soverom 2 og deler av stue ble malt i 2020. Veggflater i entré, stue og soverom 1 ble malt i 2021.

Standard
Dører og vinduer i hovedsak fra byggeår. Balkongdør fra 2018, vindu i stue fra 2016 og vindu på kjøkken fra 2001. Entrédør med brannklasse B30 og elektronisk kodelås fra Yale Doorman.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 24.12.1980 som omhandler boligblokk.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad.

Leiligheten er i tillegg tilknyttet felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Eiendomsskatt 2021: kr 652.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 372,- pr.mnd. som inkluderer:
Varmtvann, kommunale avgifter, kommunale avgifter, fibernett (1000/1000), trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring m.m. Vedlikeholdsfond garasje kommer i tillegg til felleskostnadene og utgjør kr. 258,- pr mnd.

Herav:
Felleskostnader: kr 3 154
Trappevask: kr 218

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: HABA02-94927033644
Restsaldo: 12 340 785,-
Restløpetid: 13 år
Termin pr. år: 12
Type rente: Annuitetslån med flytende rente
Rente: 2,75%

Andel av restsaldo: 81 739,-
Kapitalkostnader: 628,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Årsregnskapet viser at sameiet i 2020 hadde driftsinntekter på kr 6 028 511 og driftskostnader på kr 4 858 513. Resultat på kr 751 345 ble overført til egenkapital. Sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2020 var kr 584 356.

Sameiet har tatt opp lån på totalt kr 14 000 000 i Handelsbanken med nedbetaling over 15 år. Dette lånet var nødvendig for å få gjennomført de store vedlikeholdsprosjekter som ble gjennomført i 2018 og 2019 (nye tak og overflatebehandling av alle flater). Pr. mars 2021 var lånet på kr 12 938 166.

Budsjetterte vedlikeholdsprosjekter 2021:
- Etablering av ny Internett-/TV losning
- Planting av nye trær og busker
- Bytte av porttelefonanlegget i oppganger og inn i leiligheter (prioriterer 4-5 oppganger i 2021)

I posten drift og vedlikehold er det beregnet kr 500 000 til nevnte vedlikeholdsprosjekter. Sameiets budsjett for 2021 var basert på 7% økning av felleskostnadene f.o.m. 1.1.21. Det er videre budsjettert med driftsinntekter på kr 6 591 000, driftskostnader på kr 6 131 130 og årsresultat på kr 103 370.

Forsikring med polisenummer
W.R: Berkley Ins. Norway NUF Polisenummer: 10389

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 506 258,- Som sekundærbolig Kr. 5 422 528,-

Sameie
Sameie: Sameiet Kragskogen Terrasse, Orgnr: 984852266

Sameiet Kragskogen Terrasse (SKT) er ett av fem sameier i Kragskogen, nederst i Holmenkollåsen med adresse Olav Aukrusts vei 2 - 16, 0785 Oslo. Sameiet tilhører Bydel Vestre Aker. Innkjøring er fra Ankerveien. SKT har 148 selveierleiligheter av terrasse-typen. Beboerne er både unge mennesker, familier, voksne og eldre. Det er et godt etablert og veldrevet sameie hvor mange av de opprinnelige fortsatt bor. SKT har i all hovedsak et bilfritt uteareal med stor gjesteparkering.

Sameiet består av totalt 148 eierseksjoner og 132 garasjeplasser. Leilighetene er terrasseleiligheter som ble ferdigstilt i perioden 1979-1980. Det er flere ulike bygninger og utforminger av leilighetene, men felles for alle er at de i hovedsak er sørvendte. Den opprinnelige bygningsmassen måler totalt 12.834 kvadratmeter, mens registrert tilbyggsareal er 1.013 kvadratmeter, hvorav 38 av disse er sameiets eiendom i form av vaktmesterkontor og sykkelbod.

Sameiet har i tillegg en god og informativ nettside med praktisk info, nyheter og kontaktinformasjon m.m. www.skt.no.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Tekniske installasjoner:
Sameiets har fibernett med OBOS OpenNet som leverandør. Alle leiligheter har en hastighet opp mot 1000/1000 Mbit/s fra fibermodemet inkludert i felleskostnadene.
Hver enkelt husstand velger selv om den ønsker en TV-tjeneste, eller ikke. Privat TV-abonnementet kan velges fra Allente, RiksTV eller NextGenTel. TV dekoder fra valgt leverandør kobles enkelt til fibermodemet.

Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikring og strømmåler er plassert i felles trappegang utenfor leiligheten. Leiligheten har delvis åpent og delvis skjult elektrisk anlegg. Det er fremlagt diverse samsvarserklæringer:
Samsvarserklæring med følgende arbeidsbeskrivelse: sjekke jordfeil på kurs. Befaring nye stikkontakter. Signert 16.10.2016
Samsvarserklæring med følgende arbeidsbeskrivelse: 15.11.2016 Montere stikk, montere utstikkende, montere utelamper. 01.12.2016 opplegg av ny kurs til panelovner. Signert 05.12.2016

Dyrehold
Det er tillatt med kjæledyr i sameiet. Dyrehold skal meddeles styret og ytterligere regler rundt dyrehold er beskrevet i sameiets ordensregler.

Diverse
Grilling på balkong/terrasse er kun tillatt med gass- eller elektrisk grill.

Løsøre og tilbehør
Med unntak av monterte skap på soverom og høyskap på bad, følger det ikke med hyller og skap.

Utbygging
Det er i sameiets vedtekter gitt anledning til å bygge på leiligheten med inntil 35 kvadratmeter brutto boligflate. Tomten kjøpes av sameiet for kr 400,-/m2 (dvs. kr. 14.000,-). Tiltaket er gjort i flere tilsvarende leiligheter, bl.a. i leilighet med samme beliggenhet som denne i Olav Aukrusts vei 6 (naboblokken). Nåværende eiere vurderte å gjøre dette, men fullførte ikke prosessen. De fikk utarbeidet en planskisse for arbeidet som kan bestilles via digital salgsoppgave.

Utbygging skal først forelegges styret på prinsipielt grunnlag og det må deretter søkes Plan- og Bygningsetaten. Se forøvrig sameiets vedtekter og utbyggingsveileder for mer informasjon.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1980/819-1/105  Best. om adkomstrett tinglyst 11.01.1980 
Bestemmelser om rettigheter/plikter til fellesareal
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-27/2239
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/63630-3/105  Erklæring/avtale tinglyst 11.12.1984 
Panterett til sameiet for: NOK 10 000 med prioritet etter 85% av lånetakst
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/63630-2/105  Seksjonering tinglyst 11.12.1984 
opprettet seksjoner:
snr: 89
formål: Bolig
sameiebrøk: 1029/155347
Eiendommen er oppdelt i 148 seksjoner

2021/399642-1/200  Reseksjonering tinglyst 08.04.2021 21:00 
snr: 89
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 1029/155347
Endring av fellesareal, tilleggsdel og tegninger

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn er fraveket i vedtektene og satt til 60 døgn.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Sameiets tomt grenser i nord mot område regulert til "tomt for allmennyttig formål (idrettsanlegg)" med reguleringsbestemmelser S-2645, til øst friområde/park. Det er også et mindre område i nærheten av boligen som er regulert til "tomt for offentlig bygning(barnehage) med reguleringsbestemmelser S-2346.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 950 000,- (Prisantydning)
82 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 032 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 800,- (Dokumentavgift)

199 820,- (Omkostninger totalt)

7 231 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.4 950)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.16 872)
Look (Kr.3 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.31 590,50)
Markedspakke 1 (Kr.16 450)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.68 688)
Totalt kr. (Kr.153 750,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0211

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Olav Aukrusts vei 8
For mer om objektet
Olav Aukrusts vei 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: