Bilde 1 av Ole Brumms vei 8Bilde 2 av Ole Brumms vei 8
Digital salgsoppgave
Ole Brumms vei 8

0979 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys, attraktiv og praktisk 1-roms med sørvendt balkong - Sovealkove - Nytt bad fra 2017 - Heis - Varmtvann og fyring ink
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
31 m²
Bruksareal (BRA)
31 m²
Bruttoareal (BTA)
34 m²
Fellesutgifter
kr 2 360 / Mnd
Prisantydning
kr 2 350 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 141 000
Totalpris
kr 2 506 504
Fellesformue
kr 12 986
Byggeår
1967
Tomt
Fellestomt 72637 m²
Oppdragsnummer
75210077
card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
card-default

Daniel Berggren

Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 2 350 000,-
Fellesgjeldkr 141 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 506 504
Eiendom
Ole Brumms vei 8, 0979 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 102 bnr. 651, andelsnr. 129 i Haugenstua borettslag med orgnr. 948515571 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 31 kvm, Bruttoareal: 34 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
1967

Tomt
Fellestomt 72637 m²

Prisantydning
2 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 141 000,- pr. 01.04.21
Andel fellesformue: kr. 12 986,- pr. 01.04.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 350 000,- (Prisantydning)
141 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 491 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 506 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 360,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader, kommunale avgifter, varmtvann, fyring, kabel-tv, internett, nedbetaling felles lån og trappevask.

Felleskostnader totalt etter avdragsfri periode
Lån OBBK01-98207546526 har avdragsfrihet til 01.09.26. Estimert endring i felleskostnader etter avdragsfriheten er kr. 239,-. Felleskostnad er estimert til å øke til kr. 2.599,-.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Per John Jakobsen Anne-lise Jakobsen

Beskrivelse
- Lys, attraktiv og praktisk 1-roms m/ sovealkove
- Lys og luftig leilighet
- Sørvendt balkong
- Gode solforhold
- Hyggelig utsyn
- Store vindusflater
- Arealeffektiv planløsning
- Tiltalende stue m/ plass til både sofagruppe og medievegg
- Sovealkove m/ plass for dobbeltseng og garderobeløsning
- Praktisk kjøkkeninnredning
- Pent flislagt bad med varmekabler, rehabilitert i regi av borettslaget i 2017
- Opplegg for vaskemaskin
- Praktisk kjellerbod for oppbevaring
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader
- Store grøntarealer i umiddelbar nærhet
- Veldrevet borettslag
- Sentral beliggenhet med kort vei til "alt"
- Nær togstasjon
- Lave omkostninger

Parkering
Det medfølger ikke parkeringsplass med boforholdet. Borettslaget har 321 plasser i garasjeanlegget og 355 uteparkeringsplasser hvorav 118 med strøm. Plasser kan leies ved å ta kontakt med parkeringsutvalget i Haugenstua borettslag, eller daglig leder.

Uteplass uten motorvarmer 225,-
Uteplass med motorvarmer 325,-
Garasjeplass 390,-
Motorsykkelplass 225,-
El Bil Garasjeplass 890,-
El Bil Uteplass 725,-

Beliggenhet
Leiligheten er sentralt beliggende på Haugenstua øverst i Groruddalen, nord i Oslo. Kort vei til togstasjon samt diverse forretninger. Borettslaget har grønne lunger i flotte opparbeidede fellesarealer. Ellers er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Diverse aktivitetstilbud som friidrettsbane, golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter finnes også i nærområdet og boligen ligger tett mot marka. Kort vei til Lillomarka, Østmarka og Gjelleråsmarka med sine mange skogsveier, fiskevann og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter. Byggeren aktivitetspark åpnet for noen år siden, her kan man betrakte vannet, grille og slappe av mens barna klatrer og svinger seg i lekeapparatene. Etableringen av Byggeren er samordnet med Statens vegvesens nye regionale gang- og sykkelvei, som går gjennom hele området.

Fra boligen er det gangavstand til Haugenstua senter som kan tilby Kiwi, Rema 1000 (post i butikk), Fitness 24Seven, apotek, Holdbart, Haugenstua helsestasjon og tannklinikk. I tillegg finner du nyåpnede og flotte COOP OBS stormarked på Smedstua.

Kollektivtilbudet er meget godt med hyppige avganger med både buss og tog. Det tar ca. 14 minutter med tog til Oslo sentrum og ca. 15 minutter til Lillestrøm. Flybussekspressen stopper utenfor borettslaget ved Østre Akervei 3 ganger i timen og bruker ca. 30 min til Gardermoen. Nærmeste kjøpesenter er Stovner senter, som huser flere klesforretninger, kolonialbutikker, spiseplasser, frisører mm. Nye Stovner Senter er nylig åpnet og senteret ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det blir også satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Utenfor senteret åpnet Fossumparken i 2017, her er det blant annet sitteplasser, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Fossumparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

På Stovner senteret finner du også nærmeste T-banestasjon (linje 4 og 5) samt bussholdeplass, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og det tar rundt 13 minutter med bil.

Bebyggelse
Ligger i et populært boligområde, hovedsakelig bestående av boligblokker.

Tomt
Fellestomt, 72637 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-10 klasse: Haugenstua Skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Smedstua
Linje: 64B, 65, 67, 345

Tog
Stasjon: Haugenstua
Linje: L1

Inneholder
Camilla Schrøder ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Ole Brumms vei 8, en lys, attraktiv og praktisk 1-roms med sovealkove og sørvendt balkong med gode solforhold!

Leiligheten er beliggende i et veletablert og populært borettslag på Haugenstua - øverst i Groruddalen. Fra boligen har du nærhet til alt du trenger i en travel hverdag, med matbutikk, treningssenter, bensinstasjon, kollektivtransport og skole/barnehage.

Leiligheten har en praktisk og arealeffektiv planløsning med delvis åpen stue/kjøkkenløsning og en smart sovealkove med plass for dobbeltseng og garderobeløsning. Boligen har store vindusflater, hvilket gjør at den fremstår som lys og luftig. Leilighetens bad ble oppusset i regi av borettslaget i 2017, og fremstår som moderne og pent med downlights, varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Boligen holder en god standard og fremstår som innflyttningsklar.

VARMTVANN OG FYRING INKLUDERT I FELLESKOSTNADER!

Leiligheten ligger i 2.etasje med adkomst via heis eller trapp og inneholder: Entré, bad, sovealkove og kjøkken/stue med utgang til en solrik sydvendt balkong.

I tillegg medfølger en kjellerbod og bruk av fellesvaskeri samt sykkelbod og felles oppbevaringsrom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Boligblokk over 8 etasjer. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Yttervegger
utvendig kledd med fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Leiligheten har entredør i brannklasse B30 og
lydklasse 40dB med kikkehull. Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 1992. Vinduer med to-lags glass fra 1992. Oppvarming med
radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Leilighet beliggende i byggets 2 etasje. Adkomst via felles trappegang med heis. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entre, stue,
kjøkken, sovealkove og bad. Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca 7,4 m2.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 31 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 31 kvm

Boder
Det medfølger en praktisk kjellerbod for oppbevaring.

Standard
Entré
Leiligheten ønsker deg velkommen med en lys entré med oppbevaringsmuligheter i praktisk skapseksjon med oppheng for yttertøy. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten, og er et hyggelig sted å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Stue
Pen stue med store vindusflater, hvilket gjør leiligheten lys og luftig. Her har man god plass til sofa med tilhørende stuemøblement samt medievegg. Fra stuen er det utgang til en solrik sørvendt balkong på ca. 7,5m2. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Kjøkken
Praktisk kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Innredningen består av hvite profilerte fronter og laminerte benkeplater, nedfelt oppvaskkum, fliser mellom over- og underskap, stekeovn, avtrekksvifte og kjøl/fryseskap. Kjøkkenet fremstår som pent, og oser matglede! Lysmalte veggoverflater og laminatgulv. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Bad/wc
Nytt bad i 2017, rehabilitert i regi av borettslaget. Badet fremstår som meget pent med flislagte gulv og vegger, varmekabler og nedsenket himling med innfelte downlights. Innredningen består av servant med underskap, vegghengt vannklosett, speilskap med lys og dusj med plassbesparende innfellbare dører av herdet glass. Badet har opplegg for vaskemaskin.

Sovealkove
Meget praktisk sovealkove med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Balkong
Fra stuen kommer du ut til en sørvendt balkong på ca. 7,5 kvm med hyggelig utsyn over fellesområdene og gode solforhold. Det er god plass til sittegruppe og grill. Her kan sommerdagene nytes!

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer og varmekabler i gulv i bad/wc.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 360,- pr.mnd.
Felleskostnader: 2.240,-
Trappevask: 120,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: EIKA2-152030685
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 16.451.371,-
Restløpetid: 9 år og 2 mnd.
Antall terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende 1,35%

Lånenummer: EIKA3-152069995
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 36.795.298,-
Restløpetid: 23 år
Antall terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende 1,35%

Lånenummer: OBBK01-98207546526
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 170.000.000,-
Restløpetid: 35 år 5 mnd.
Antall terminer pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med: 01.09.2026
Type rente: Flytende 1,35%

Andel fellesgjeld er kr. 141.000,- pr. 01.04.2021 herav:

Lånenummer: EIKA2-152030685
Restsaldo: 10.349,-
Kapitalkostnader: 101,-

Lånenummer: EIKA3-152069995
Restsaldo: 23.186,-
Kapitalkostnader: 98,-

Lånenummer: OBBK01-98207546526
Restsaldo: 107.063,-
Kapitalkostnader: 119,-
Avdragsfrihet til og med 01.09.2026
Estimert endring etter avdragsfrihet kr. 239,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Protector Polisenummer: 4066081

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 428 348,- Som sekundærbolig Kr. 1 542 052,-

Borettslag
Borettslag: Haugenstua borettslag, Orgnr: 948515571

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
1) Det er tillatt å holde husdyr dersom det registreres hos styret/driftskoordinator.
2) Det er båndtvang for hund på borettslagets uteområder hele året.
3) Det er ikke lov å holde ulovlige dyr.
4) For øvrig gjelder de regler om dyrehold som fremgår av borettslagslovens § 5-11(4).

Se boreglene §1.5

Annet
- På generalforsamling i 2015 ble det vedtatt rehabilitering av rør og bad med en kostnadsramme på kr 190 000 000. Prosjektet startet opp høsten 2016. Selskapet har tatt opp et nytt rammelån på kr 180 000 000 for å finansiere rør og våtromsrehabilitering. Kr 170 000 000 av denne rammen er tatt ut per 15. juni 2020.

- Det ble også på generalforsamling i 2015 vedtatt en rehabilitering av garasjeanlegget med inntil kr 10 000 000 og rehabilitering av uteområdet med kr 5 000 000. Begge disse prosjektene er nå ferdige.

- På generalforsamling 27.05.13 ble det vedtatt å skifte ut alle heisene i Haugenstua Borettslag. Estimert kostnad for dette inkl administrative kostnader var kr 43 000 000. Prosjektet ble finansieres ved et låneopptak på kr 43 000 000 som er fordelt på andelseierne. Heisene ble ferdigstilt høsten 2016.

- Borettslaget har 321 plasser i garasjeanlegget og 355 uteparkeringsplasser hvorav 118 med strøm.

- Styret informerer om at det vil bli behov for å rehabilitere fasadene i borettslaget, styret jobber med å innhente priser for prosjektet.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 350 000,- (Prisantydning)
141 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 491 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 506 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Foto (Kr.2 950)

Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 491 000,-) (Kr.49 820)

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)

Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)

Markedspakke 2 (Kr.17 500)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0077

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Camilla Therese Schrøder

Saksbehandlere
Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no

Daniel Berggren
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ole Brumms vei 8
For mer om objektet
Ole Brumms vei 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: