Bilde 1 av Ostadalsveien 34 ABilde 2 av Ostadalsveien 34 A
Digital salgsoppgave
Ostadalsveien 34 A

0753 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

3(4)-roms endeleilighet| Vestvendt balkong m/ trapp til hage| Parkering| Peis| Attraktiv & barnevennlig beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
67 m²
Bruksareal (BRA)
67 m²
Bruttoareal (BTA)
74 m²
Fellesutgifter
kr 3 239 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 137 370
Fellesgjeld
kr 34 000
Totalpris
kr 5 371 370
Fellesformue
kr 106 690
Byggeår
1953
Tomt
Festet fellestomt 12807 m²
Oppdragsnummer
50210184
card-default

Petter A.P. Jordbakke

Eiendomsmegler / Partner
Les om Petter
Prisantydningkr 5 200 000,-
Fellesgjeldkr 34 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 128 350,-
  
Totalpris kr 5 371 370
Eiendom
Ostadalsveien 34 A, 0753 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 11 bnr. 285 snr. 4 orgnr. 971289007 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1953

Tomt
Festet fellestomt 12807 kvm

Prisantydning
5 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 34 000,- pr. 01.09.2021
Andel fellesformue: kr. 106 690,- pr. 31.12.2020

Totalpris inkl. omkostninger
5 200 000,- (Prisantydning)
34 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 234 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
128 350,- (Dokumentavgift)

137 370,- (Omkostninger totalt)

5 371 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 239,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Herav:
Felleskostnader 3.018,-
Innbetaling til lån 221,-

Eier
Jonas Brandt Visnes

Entré
Entréen er romslig og innbydende med vegger i nøytral og behagelig fargetone. Det er parkett på gulv, slett entrédør fra Dørfabrikken Solør AS og callinganlegg.

Entréen har også en praktisk nisje hvor det er satt inn skyvedørsgarderobe med speil.

Stue
Meget lys og pen stue med enstavs parkett, malte og sparklete flater. I stuen er det en sjarmerende peisovn som bidrar med hygge og varme på kalde, mørke høst- og vinterkvelder.

Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å innrede med både tv-sone og spisesone. Fra stuen har man utgang til den vestvendte balkongen som videre har trappeadkomst til sameiets pent opparbeidete og store hageareal.

Kjøkken
Epoq kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer fra 2018. Eikeparkett på gulv med gulvvarme, heltre eik benkeplate, marmorstein over benkeplater.

Bad
Pent og praktisk bad oppusset i 2015, med gulvvarme, skyvedør til hovedsoverom, arealeffektiv dusjsone med innfellbar dør av glass. Vegghengt toalett. plass- og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Romslige soverom med god plass til dobbeltseng på hovedsoverom, malte vegger i delikate fargetoner og parkett som gir et fint preg.

Begge soverommene er innredet med skyvedørsgarderobe, i tillegg har hovedsoverommet ekstra speilskap.

Parkering
Det medfølger bruksrett til parkeringsplass (plass nr. 4. Se vedlagte parkeringsoversikt). I tillegg har sameiet tre gjesteparkeringer (merket G).

El-Bil:
Løsning for elbillading er nylig fullført.

Det er etablert infrastruktur til 15 ladepunkter montert på vegg. Sameiet vil bekoste og eie infrastrukturen, inkludert bakplate som ladeboksen kan monteres på. Beboere med elbil bekoster selv ladeboks av typen Easee Charge+ til kr. 14 990,- inkl. mva. Boksen kjøpes av Flowe AS, og beboer blir eier av ladeboksen og velger hva den vil gjøre med boksen ved en eventuell senere flytting.

Betaling for strøm (og andel av nettleie) gjøres av beboer via app (EaseePay). Faktisk forbruk belastes beboer. Prisen for å benytte appen er estimert til å ligge på i underkant av kr. 40,- per måned.

Ladeanlegget nedbetales over felleskostnadene i løpet av en periode på 10 år, og brukerne av anlegget må betale et fast beløp per måned for å dekke bl.a. vedlikehold og drift av anlegget. Fastbeløpet vil fastsettes av styret og kan justeres etterhvert som man opparbeider seg erfaringer med hvilke utgifter som påløper og hvor mange ladebokser som tas i bruk. Brukerne må regne med et fastbeløp på et sted mellom 100 og 250 kr per måned.

Styret har vedtatt følgende føringer som skal gjelde ved all omrokkering av p-plasser i forbindelse med tildeling av ladeplasser til sameiere med ladbar bil.

*Medfølgende parkeringsplass er ikke en ladeplass. Styreleder opplyser at det er flere ledige ladeplasser. Ønsker man p-plass med lademulighet vil man få tildelt ny parkeringsplass etter bestemte føringer.

Beliggenhet
Boligen har en meget attraktiv og populær beliggenhet, i et veletablert boligområde på Røa. Her bor du stille og fredelig, utenfor "bygryta", men samtidig sentralt og med kort vei til sentrum.

Sentral beliggenhet: gåavstand til skoler - barnehager - aktiviteter - butikker - marka - T-bane og buss.

Nærmeste dagligvarehandel er nærbutikken Joker på Ullerntoppen. Ellers er det også kort vei til Røa sentrum med handlesenter med bredt utvalg av servicetilbud bl.a. Meny, bank, post, kafeer, sportsforretninger, svømmebasseng, klesforretninger, post, vinmonopol, apotek, blomsterforretning, dagligvarebutikker o.a. Diverse servicetilbud er det også på Vinderen og Slemdal.

Tomt
Festet fellestomt, 12807 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Innenfor en radius på 1 kilometer finner man flere barnehager, i tillegg er det også meget kort vei til gode skolealternativer som Huseby skole, Voksen skole og Lysejordet skole med flere.

Offentlig kommunikasjon
Det er bare 200 meter til buss 46 som tar deg til Majorstuen, og det er i tillegg kort vei til T-bane ved Røa.

Fritidstilbud
I nærheten ligger blant annet idrettsanleggene på Røa, Ullern (fotballbane på sommeren og skøytebane på vinteren), Gressbanen (Ready), Oslo Golfklubb og kunstisbane om vinteren på Bogstad, Holmenkollen tennisklubb, Njård (Sats) og Røa Bad / Sats.

Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Røa idrettslag, Ready, Njård, Ullern, Vestre Aker Skiklubb og Heming. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten.

Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter i Mærradalen, som kun ligger noen minutter unna. Her tar en hyggelig sykkel- og turvei deg inn til Bogstad og Nordmarka. Om vinteren prepareres det også skispor innover. Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger. Golfbanen ved Bogstadvannet, i bunnen av Holmenkollåsen, er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard, samt kunstisbane om vinteren. Ved Bogstadvannet er det også mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren.

Inneholder
Gjennomgående leilighet beliggende i byggets 1.etasje.Leiligheten består av entré, bad, stue med utgang til vestvendt balkong, kjøkken og to soverom. Fra balkongen er det trapp ned til felles hage/tomt.

Byggemåte
Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller og loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av
betong-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader kledd med fasadeplater. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater (taket er ikke
besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Dørfabrikken Solør AS med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med
karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 2003.

Omfattende dreneringsarbeid ble utført i 2017.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten.

Primærrom
Primærrom: 67 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 67 kvm

Boder
Godt med lagringsplass fordelt på tre kjellerboder på til sammen ca. 12 kvadratmeter.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger attestert arkivkort datert 3.1.1957 som omhandler arkivkort.

Arkivkort, omslagsark eller saksgang vedlegges kan i enkelte tilfeller benyttes som dokumentasjon som ferdigattest. Gjelder i hovedsak bygg fra 1940-60 hvor det er stor variasjon på bruken av ekspedisjonsdokument og ferdigattest. Disse bekrefter (eller avkrefter) at eiendommen er ferdigattestert. I noen tilfeller er dette den eneste tilgjengelige informasjonen som viser til en ferdigattestering av eiendommen.

Det foreligger ferdigattest datert 24.10.1985 som omhandler fasadeforandring.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet i kombinasjon med vedfyring i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 239,- pr.mnd.
Kommunale avgifter, drift & vedlkehold, kabel-tv & bredbånd, forretningsførsel, festeavgift, fellesforsikring m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBOS02-98207528404
Restsaldo: 1.513.753,-
Restløpetid: 14 år og 9 måneder
Termin pr. år: 12
Type rente: Annuitetslån med flytende rente
Rente: 2,70 % (pr. 09.09.2021)

Andel av fellesgjeld:
Restsaldo: 33 680,-
Kapitalkostnader: 221,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 34.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2021
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 1944739

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 222 184,- Som sekundærbolig Kr. 4 399 863,-

Sameie
Sameie: Sameiet Søndre Rød 1, Orgnr: 971289007

Vedlikehold:
- Etablert infrastruktur for el-billading på 15 plasser 2019
- Merking og maling av p-plasser 2018
- Drenering og nytt avløp i 2015/2016.
- Utskifting av branndører mellom kjellere og trapperom nettopp ferdigstilt.
- Utskifting el-anlegg inkl. belysning og tavler i kjellere pågår p.t.
- Styret har som mål å pusse opp trapperommene inkl. inngangsdør, vinduer og belysning i 2021/22.

- Det arbeides også med forslag om planer for omlegging av tak og fornying av fasader, men intet vedtak er fattet om dette. Dette er en del av sameiets vedlikeholdsplan og må behandles på årsmøtet. Konferer megler for mer informasjon.

Forretningsfører
OBOS

Tekniske installasjoner:
Dørtelefon, ringeklokke, kabel-tv.

Telenor (tidligere Canal Digital) er sameiets leverandør av kabel-tv og bredbånd (fiber). Grunnpakken inkluderer basishastighet på internett (10/10 Mbps) og en tv-pakke med 40 faste og 15 individuelt valgfrie kanaler. Videre er dekoderboks med opptaksfunksjon, TWE-app og bredbåndsruter inkludert.

Dyrehold
Dyrehold er i utgangspunktet tillatt, men styret skal kontaktes før evt. anskaffelse av dyr. For øvrig er eier ansvarlig for at dyrehold ikke er til noen form for sjenanse for sameiets beboere. "Hundeholdsinstruks" må underskrives.

Diverse
Deltagelse på sameiets dugnader belønnes med kr. 150,- per time (maksimalt kr. 1 200,-) i reduserte felleskostnader i året.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tinglyste servitutter i eiendommen:

1955/14034-77/105  Festekontrakt - vilkår tinglyst 04.11.1955 
festetid: 90 år
Årlig avgift: kr. 9 262,-
Inneholder bestemmelser om regulering av leien, bebyggelsen, overdragelse av kontrakten, forlengelse, innløsningsrett og festeavgift. Husbankens standardklausul vedtatt. Dokumentet kan bestilles i sin helhet sammen med salgsoppgaven fra finn.no.

1981/11425-2/105 Nye vilkår tinglyst 07.05.1981
Inneholder overføring av festeretten fra A/S Søndre Rød Boligbyggelag 1 til Sameiet Søndre Rød 1 og bestemmelser om årlig festeavgift.

1955/14138-1/105  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 07.11.1955.
Overført fra: 0301-11/285
Gjelder denne registerenheten med flere
Dokumentet er ikke innhentet da det antas å ha mindre betydning for sameier og mer relevant for eventuelt styret. Dokumentet antas å inneholde bestemmelser om kommunens rett til å anlegge ledninger og vedlikehold av disse på sameiets tomt.

1983/38656-3/105  Erklæring/avtale tinglyst 09.12.1983 
Panterett til sameiet for: NOK 5 000,- med prioritet etter 85% av lånetakst til enhver tid
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
1983/38656-2/105  Seksjonering tinglyst 09.12.1983 
opprettet seksjoner:
snr: 7
formål: Bolig
sameiebrøk: 80/3910
Eiendommen er oppdelt i 49 seksjoner

Festeavtale
Areal: 12 807 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 200 000,- (Prisantydning)
34 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 234 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
128 350,- (Dokumentavgift)

137 370,- (Omkostninger totalt)

5 371 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.5 000)
Markedspakke 1 (Kr.15 950)
Tilrettelegging (Kr.13 600)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.16 872)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.45 000)
Totalt kr. (Kr.103 122)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0184

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Petter A.P. Jordbakke

Saksbehandlere
Petter A.P. Jordbakke
EIE Røa
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 20 04 88 / E-post: pj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ostadalsveien 34 A
For mer om objektet
Ostadalsveien 34 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: