Bilde 1 av Otto Sogns vei 25Bilde 2 av Otto Sogns vei 25
Digital salgsoppgave
Otto Sogns vei 25

0681 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Delikat 3-roms i 2.etg, med lekkert bad (2021) og kjøkken (2020). Vestv., innglasset balkong. Nærhet til det meste!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
73 m²
Bruksareal (BRA)
78 m²
Bruttoareal (BTA)
85 m²
Fellesutgifter
kr 3 794 / Mnd
Prisantydning
kr 4 200 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 308 986
Totalpris
kr 4 524 490
Fellesformue
kr 20 684
Byggeår
1961
Tomt
Fellestomt 34000 m²
Oppdragsnummer
58210065
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
Prisantydningkr 4 200 000,-
Fellesgjeldkr 308 986,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 524 490
Eiendom
Otto Sogns vei 25, 0681 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 148 bnr. 339, andelsnr. 85 i Rognerud Borettslag med orgnr. 950390158 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 85 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1961

Tomt
Andel i eiet tomt på 34 000 kvm.

Felles tomt for borettslaget, opparbeidet med plenareal, diverse beplantning og prydbusker. Asfalterte internveier og felles sittegrupper, samt moderne lekeplass.

Prisantydning
4 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 308 986,- pr. 27.09.21
Andel fellesformue: kr. 20 684,- pr. 27.09.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 200 000,- (Prisantydning)
308 986,- (Andel av fellesgjeld)

4 508 986,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 524 490,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader utgjør kr 3 794,- per måned.
Herav:
Felleskostnader 3 222,-
Ny balkong 572,-

Felleskostnadene inkluderer varmtvann, trappevask, kabel-TV, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

De leilighetene som fikk ny balkong i 2002 har et balkongtillegg som de betaler per måned (kr 572,-). Dette lånet løper i 1 år og 6 måneder til (se oversikt over felleslån i punkt lenger ned i salgsoppgaven). Når dette lånet er innfridd i 2023, vil balkongtillegget bortfalle.

Det er avdragsfrihet på Annuitetslån 3 tom 01.03.2022. Forretningsfører estimerer en økning i felleskostnadene på kr 558,- etter endt avdragsfrihet. Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt.

Rehabilitering/vedlikehold: Styret jobber med VVS-prosjekt og fasaderehabilitering med vindusutskifting. Generalforsamlingen ga styret fullmakt til å inngå avtale om gjennomføring av komplett utskifting av vann- og avløpsinstallasjoner i borettslaget (VVS-prosjektet) iht. saksopplysninger i innkallingen til ekstraordinær GF oktober 2020 (digital). Generalforsamlingen ga styret fullmakt til å ta opp lån i denne forbindelse på opptil NOK 72 000 000,- i tråd med gitte vilkår. Generalforsamlingen gir styret mandat til å ta beslutninger på vegne av borettslaget innenfor de økonomiske rammene tilsvarende lånesum. Lån er innvilget i OBOS-banken og delutbetales etter betalingsplan. Per 26.09.2021 er det blitt utbetalt kr 46 707 454,-. Foreløpig fordeles utbetalt lån på andelene etter felleskostnadsbrøken. Fellesgjeld og felleskostnader vil øke som følge av dette prosjektet. Styret vedtok på styremøte 05.11.20 en økning av felleskostnader med 20% fra 01.01.2021. Generalforsamlingen er også forespeilet en økning av felleskostnadenen med 15% fra 01.01.2022 som følge av baderoms-rehabiliteringen. Se innkallingen for mer informasjon. For info om fellesgjeld/ estimert økning av fellesgjeld ta kontakt med forretningsfører. Det vil bli avholdt egen generalforsamling for fasadeprosjektet. Det vil også måtte finansieres med ytterligere låneopptak, som i sin tur vil påvirke felleskostnadene. Kontakt styret for mer info og planer om pågående/planlagte rehabiliteringer.

Sikringsordning fellesgjeld
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Kevin Botner

Parkering
Borettslaget har både parkeringsplasser ute (43 stk) og parkeringsplasser i garasjeanlegg (54 stk) til utleie, som fordeles etter venteliste. Borettslaget har i tillegg noen egne parkeringsplasser utendørs med lader til el-bil (20 stk), som fordeles etter samme prinsipp. Egne parkeringsplasser som er ment for gjester. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet
Leiligheten er sentralt beliggende på Manglerud, med gangavstand til det meste. Området byr på fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter, med populære Østensjøvannet og videre turstier inn til Østmarka. Her kan naturen nytes både sommer som vinter. Manglerud er kjent for et rikt idrettstilbud, med innendørs fotballbane, utvendig kunstgressbane, ishall, innebandy og svømmehall (ny svømmehall er under bygging). Det er med andre ord flotte muligheter for både store og små!

Fra leiligheten har man kort gangavstand til Manglerud senter, som kan by på et rikt utvalg av butikker, spisesteder og servicetilbud. Her finnes eksempelvis Meny, Coop Extra, Jernia, Vinmonopolet, apotek og flere interiør- og klesbutikker. T-banen og bussen stopper rett ved senteret og dagligvarehandelen kan dermed gjøres på vei fra jobb eller skole. For ytterligere servicetilbud kan man gå til Bryn senter eller kjøre få minutter til Lambertseter senter.

Nærhet til god offentlig kommunikasjon, hvorav Manglerud T-banestasjon ligger ca. 5 min gange fra leiligheten og tar deg til sentrum på under et kvarter. Fra boligen er det også kort avstand til bussholdeplasser, der buss nr 23, 78A, 78B og nattbussen N4 stopper. Manglerud er med andre ord et attraktivt boligområde med nærhet til det meste, perfekt for både unge og voksne!

Inneholder
2.etasje: entré, toalettrom, baderom, kjøkken, stue og to soverom.

Leiligheten disponerer to lagringsboder i kjeller. Disse er målt opp av takstmann til å være henholdsvis ca 3 kvm (takhøyde 2,23 m) og ca 3,3 kvm (takhøyde 2,21 m).

Byggemåte
Boligblokk over 4 etasjer samt kjeller og loft, oppført i 1961. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av pussede og malte overflater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp, ikke besiktiget.

Primærrom
Primærrom: 73 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 78 kvm

Standard
En gjennomgående og innbydende leilighet. Gulvflater belagt med parkett, laminat og klikk vinyl. Pene, malte vegg- og himlingsflater. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap er plassert på vegg, i felles trappeoppgang. Leiligheten har gjennomgått store oppgraderinger siden nåværende eier tok over i 2020, med nytt kjøkken og bad, oppgraderte veggflater og nytt gulv i flere rom, samt oppgraderinger hva gjelder det elektriske.

Entré: Stor entré med plass til å henge fra seg ytterklær. Entreen er utstyrt med dørcalling.

Stue: Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende TV-møbler og spiseseksjon. Jøtul peisovn gir mulighet for ekstra varme og hygge på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen har man utgang til vestvendt, innglasset balkong på ca 5,5 kvm. Innglassingen kan skyves til side når det er ønskelig. Her kan sommerdagene nytes! Rekkverk av metall og glass og gulvflater av betong, belagt med plastheller. Det er montert solskjerming på balkongen i tillegg til utebelysning og dobbel stikkontakt på vegg.

Kjøkken: Delikat kjøkken med strukturerte fronter og benkeplate i laminat. Fin plass til spisebord for to. Kjøkkenet ble pusset opp i 2020, er montert av fagfolk og fremstår moderne. God skapplass og rikelig med arbeidsbenk. Integrert komfyr, induksjon platetopp og oppvaskmaskin, samt frittstående side-by-side kjøleskap med fryser gir et pent inntrykk. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger. Videre er kjøkkenet utstyrt med nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur, ventilator med kullfilter og flere stikkontakter.

Bad: Meget delikat, flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Et godt sted å starte dagen! Speil med integrert belysning over servant med skuffefronter. Eget dusjhjørne med innfellbar dør, regnfallsdusj og hånddusj. Badet er videre utstyrt med opplegg for vaskemaskin, avtrekksventil i himling og flere stikkontakter. Badet ble rehabilitert i regi av borettslaget, og utvidet fra opprinnelig størrelse, i 2021. Vaskemaskinen medfølger.

Toalettrom: Separat, flislagt toalettrom med varme i gulv og downlights i himling. Toalettrommet er utstyrt med vask i innredning med skapfront, vegghengt speil og vegghengt toalett. Waterguard er montert. Toalettrommet ble rehabilitert i regi av borettslaget, i 2021.

Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom meg god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. I tilknytning til hovedsoverommet er det et garderoberom/walk-in med gode lagringsmuligheter for klær og sko, mm. Her kan ny eier tilpasse etter egne behov.

Soverom: Leilighetens andre soverom er også av god størrelse. Plassbygde garderobeskap gir lagringsmulighet for klær. Rommet passer perfekt som barne-/gjesterom eller kontor, alt etter behov.


Følgende bygningselementer har blitt vurdert til tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten:
- Ventilasjon, bad: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Ventilasjon, toalettrom: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Ventilasjon, kjøkken: Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget.
- Skjevhetsmåling: Det er målt skjevheter i rom utover 10 millimeter innenfor 2 meter. Det gis derfor TG2. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 25 mm. Dette er målt i stuen.
- Vinduer: TG 2 gjelder alder på vinduer.
- Ytterdører: TG 2 gjelder alder på vinduer.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest

Oppvarming
Leiligheten varmes opp elektrisk med panelovner og med varmekabler på bad. Pipeløp i stuen tilkoblet Jøtul peisovn muliggjør vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har i dag tre annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 27.09.2021:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 3 585 609,- hvorav denne andel utgjør kr 21 322,-
Restløpetid: 25 år 9 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,48 %

Annuitetslån 2:
Restgjeld: kr 1 627 564,- hvorav denne andel utgjør kr 9 940,-
Restløpetid: 1 år 6 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,48 %

Annuitetslån 3:
Restgjeld: kr 46 707 454,- hvorav denne andel utgjør kr 277 724,-
Restløpetid: 30 år 5 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,48 %
Avdragsfrihet tom. 01.03.2022

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6648030

Andelseier må selv stå for innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 996 378,- Som sekundærbolig Kr. 3 586 960,-

Borettslag
Rognerud borettslag, organisasjonsnummer 950390158.

Borettslaget består av 177 andelsleiligheter, med adresse:
Otto Sogns Vei 5-29 og 2-16.

Det er Telenor Norge AS som er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Borettslagsservice utfører vaktmestertjenesten i borettslaget. Fellesvaskeri finnes i Otto Sogns vei 6, 7, 13, 21 og 27.

Følgende større vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider er utført de senere år:
- 2020 Oppstart VVS-prosjekt, forprosjekt fasade
- 2019 Asfaltering biloppstillingsplasser ute
- 2018 Oppussing av inngangspartier og garasjer. Etablering av ladestasjoner for elbil
- 2017 Rehab. av alle tak i borettslaget
- 2014 - 2015 Befaring og vedlikeholdsplan fra OBOS Prosjekt.
- 2012 - 2013 Spyling og kontroll av soilrør for bad
- 2011 - 2012 Oppussing av oppgangsdører
- 2010 Utvendig maling av vinduer og karmer
- 2009 - 2010 Etablering av nytt avfallsdeponi
- 2007 Vaskerier, sikringsskap Oppussing av vaskeriene. Rehabilitering av sikringsskap for leiligheter og
vaskerier.
- 2006 Tak over oppgangsdører: Maling/impregnering av tak over oppgangsdører.
- 2005 Vask, postkasser, tak: Vask av blokker og pussreparasjoner. Utskiftning av postkasser. Omlegging av tak over oppgangsdører og beslag på takfremspring
- 2004 Tak Otto Sogns vei 11-17. Omlagt garasjetak, mont. av vannrenner og nedløpsrør.
- 2002 Balkonger, vaskeri: Balkongutbygging. Start av prosess med utskifting av vaskemaskiner
- 2001 Hovedtavler, oppganger, asfaltering: Utskiftning av elektriske hovedtavler. Oppussing av oppgangene
Utvendig maling av vinduer og karmer. Asfaltering
- 2000 Låssystem, tak: Nytt låssystem. Omlagt tak på Otto Sogns vei 11-17.
- 1997 Nye ytterdører i alle oppganger.

Forretningsfører
OBOS utfører forretningsførselen etter kontrakt.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets beboere og OBOS-medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde hund eller katt i borettslaget. Hund og katt i pensjon er heller ikke tillatt. Dette gjelder allikevel ikke dersom gode grunner taler for dyrehold og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Søknad om dyrehold sendes til styret (skjema fås ved henvendelse til styret), dersom man ønsker å anskaffe hund eller katt. For mer informasjon, se husordensreglene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Regulering
Området er regulert til byggeområde for boliger, garasjer, friområde, mm.

Reguleringskart ligger ved den digitale salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 200 000,- (Prisantydning)
308 986,- (Andel av fellesgjeld)

4 508 986,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 524 490,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar + 1 promille (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 508 986,-) (Kr.7 950)

Grunnpakke (Kr.12 900)

Markedspakke 1 (Kr.21 900)

Oppgjør (Kr.5 900)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)

Totalt kr. (Kr.63 140)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0065

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Siviløkonom Selma Nygaard Thorkildsen

Saksbehandlere
Selma Nygaard Thorkildsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Otto Sogns vei 25
For mer om objektet
Otto Sogns vei 25

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: