Bilde 1 av Peter Møllers vei 2 ABilde 2 av Peter Møllers vei 2 A
Digital salgsoppgave
Peter Møllers vei 2 A

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyere og stilig 4-roms I Usjenert og stor balkong vendt inn mot bakgård I Sentralt og rolig I Garasjeplass
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
129
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
66 m²
Bruksareal (BRA)
70 m²
Bruttoareal (BTA)
78 m²
Fellesutgifter
kr 2 909 / Mnd
Prisantydning
kr 6 100 000
Omkostninger
kr 162 040
Fellesgjeld
kr 1 410
Totalpris
kr 6 263 450
Fellesformue
kr 23 326
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 8275 m²
Oppdragsnummer
91210002
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Kristian Birkan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Les om Kristian
Prisantydningkr 6 100 000,-
Fellesgjeldkr 1 410,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 153 020,-
  
Totalpris kr 6 263 450
Eiendom
Peter Møllers vei 2 A, 0585, Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 151 snr. 129 i Oslo kommune. Org.nr. 918161368 i Løren Stasjon Eierseksjonssameie
Sameiebrøk:

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 8 275 kvm.

Prisantydning
6 100 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Sameiet har ikke lån p.t.
Andel fellesformue: kr. 19 660,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
6 100 000,- (Prisantydning)
1 410,- (Andel av fellesgjeld)

6 101 410,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
153 020,- (Dokumentavgift)

162 040,- (Omkostninger totalt)

6 263 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.2 909,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Felleskostnad inkluderer
Driftskostnader er forsikring, kommunale avgifter, garasje, renhold, vaktmester, gartner, snørydding, regnskap, styrehonorar, serviceavtaler for heiser, brannalarm. ventilasjon, videoovervåking, reparasjoner m.m.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes via felleskostnader

Eier
Ann-sofie Garseg Ivan Suton

Beskrivelse
Velkommen til Peter Møllers vei 2 A - presentert av eiendomsmegler Halid Talic v/ Eie eiendomsmegling

Stilig 4-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet på Løren. Her bor du rolig, urbant, og sentralt. Boligen består av en romslig stue med flere gode møbleringsmuligheter, moderne kjøkken med naturlig plass til spisegruppe, tre gode soverom, praktisk "walk-in"/innvendig bod, romslig og pent flislagt bad, og innbydende entré Fra stue er det tilgang til herlig, usjenert balkong som er vendt inn mot sameiets pent opparbeidede fellesområde.

Det er heis i bygget, og garasjeplass følger boligen.

Kvaliteter:
- Nybygg fra 2017
- Stilig og påkostet 4-roms
- Utbyggergaranti
- Sentralt, urbant og rolig.
- Flott usjenert balkong
- God planløsning
- Løren t-bane stasjon like i nærheten
- Løren torg 200 m. fra leil.

Parkering
Det følger med én garasjeplass til leiligheten (P-plass 112) som er i Løren Stasjon parkeringssameie (gnr. 124, bnr. 271, ideel andel 1/168). Det er direkte heisadkomst til garasje fra leilighetens etasjeplan.

Gjesteparkering er tilrettelagt i Ullagerveien med avgiftsautomat for timer eller døgn. Parkeringsplassen kan kun leies ut til andre beboere eller selges til andre seksjonseiere sameiet. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Det er også beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Beboerparkering for bil koster kr 5 400,- per år, Elbil koster kr 900,-. Det tas forbehold om prisendring. Avtalen er gyldig i ett år fra den datoen du betaler. Er du student er avtalen gyldig for ett semester av gangen, og du må søke om ny tillatelse hvert semester. Du står fritt til å si opp avtalen når du vil.

For mer info se: www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen har meget sentral beliggenhet på Løren, et hyggelig og moderne boområde med alt man trenger i kort gåavstand. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling og fremstår i dag som et svært moderne og opparbeidet område med store grønne lunger og et variert servicetilbud.
Sameiet Løren Stasjon Eierseksonssameie har en sentral beliggenhet med parkmessig opparbeidet og beplantede fellesarealer med benker, sittegrupper og lekeplasser. Her er det trivelig å bo for små og store. Sameiet ligger en kort spasertur unna den kjente skulpturparken Peer Gynt. Parken som er et naturlig samlingspunkt i nærområdet og er tilrettelagt med lekeapparater, skulpturer, sittegrupper, og en ballplass som om vinteren omgjøres til skøytebane.

For de aktive:
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området. Sterk trening og- helsesenter er i kort avstand fra boligen med åpningstider hele uken.

Dagligvarehandel og servicetilbud:
Dagligvarehandel kan enkelt gjøres på nærbutikkene Bunnpris i samme blokk, Meny,  Rema 1000, Løren Frukt og Grønt og Kiwi som bare er noen hundre meter fra boligen. På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk. Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi og Peppes Pizza er bare noen av dem. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området. På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomster- og interiørbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Det er gangavstand til Økern hvor det er vedtatt at et av Oslos største kjøpesenter skal bygges sammen med badeland, kino, boliger, hotell og kultur.

Skole/Barnehage:
Det er et bredt utvalg av både barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen har gangavstand til barneskolene Sinsen, Løren og Refstad. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående. Det er også et stort utvalg av barnehager i kort gåavstand fra leiligheten.

Kollektivtransport:
Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Løren T-banestasjon ligger rett rundt hjørnet med underjordisk stasjon.

Tidsavstander med bil
Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
6 min til Oslo S
29 min til Oslo lufthavn

Tidsavstander med t-bane
2 min til Økern
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
19 min til Oslo Sentralstasjon

Bebyggelse
Området består for det meste av nyere boligbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 8275 m²
Tomten er pent opparbeidet med fine grøntarealer, sittegrupper, lekeplasser og asfalterte internveier.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Det er et bredt utvalg av både barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen har gangavstand til barneskolene Sinsen, Løren og Refstad. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående. Det er også et stort utvalg av barnehager i kort gåavstand fra leiligheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Stue/kjøkken, bad, tre soverom, innvendig bod, gang og balkong.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Erik Øyum datert 11.01.2021:

Bygget er oppført i bærende betongkonstruksjoner. Fasaden er teglfoblendet. Vinduer med isolerglass i trerammer fra byggeår Kombinasjon av fastkarmsvinduer og sidehengslede vinduer med vippefunksjon. Ytterdør er brann (EI 30) og lydklassifisert (40 db) inngangsdør med kikkhull. Etasjeskillere i betong. Taktekking er antatt sveiset banebelegg. (Takpapp, sveisemembran). Utkraget balkong i betong med rekkverk i stål og glass. Høyde på rekkverk balkong er ca. 125 cm.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 66 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 70 kvm

Boder
Det medfølger en kjellerbod på ca. 5 kvm. med vegger i gitter utførelse.

Standard
Entré:
Inngangspartiet er meget innbydende og gir leiligheten et godt førsteinntrykk. I himlingen er det montert downlights. Lysmalte vegger, og dørcalling med åpner plassert ved inngangsdøren.

Stue:
Romslig og luftig stue med takhøyde på ca. 2,6 m, hvor store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys inn i leiligheten. Leiligheten holder en gjennomgående høy standard og fremstår som svært delikat, tidsriktig og innbydende. Det er gode møbleringsmuligheter, med plass for sofagruppe, salongbord samt bokhyller eller lignende. Fra stuen er det enkel tilgang til romslig balkong på ca. 11,5 kvm.

Kjøkken:
Moderne og lekkert kjøkken fra Sigdal med god plass for oppbevaring i over- og underskap. Stilig kjøkkeninnredning med fonter i malt glatt utførelse og med laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr samt frittstående kjøleskap med fryser følger med i handelen. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.

Bad:
Pent og delikat bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Det er lagt pene lyse fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med vegghengt toalett med innebygd sisternekasse, servant på vegghengt baderomsinnredning, vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje.
Opplegg for vaskemaskin på badet. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med tidsriktig fargevalg og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys inn i rommet. Det er plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og møblement.

Soverom 2:
Praktisk soverom som kan brukes til gjesterom, barnerom, kontor, alt etter behov og ønske. God plass til seng og til tilhørende møblement.

Soverom 3:
Flott soverom med god plass til seng og med tilgang til praktisk walk-in-closet/innvendig bod hvor det er god plass til oppbevaring av tøy m.m.

Balkong:
Romslig balkong på ca. 11,6 kvm. Balkongen har god plass til møblement, grill, og diverse beplantning. Fint utsyn fra balkongen over sameiet pent opparbeidete fellesområde.

Innvendige overflater:
Gulv: Tre stavs eikeparkett. Fliser på badet.
Himling: Malt betong. Malte og sparklede gipsplater. Downlights i entré og på badet.
Vegg: Malte og sparklede gipsplater. Malt mur

Kvaliteter:
-Garanti fra utbygger
-Garasjeplass (p-plass112) følger leil.
-Balkong på ca. 11,6 kvm. med fint utsyn
-Pen lys 3-stavs eikeparkett på gulv
-Oppvarming og varmtvann inkl. A.konto
-Romslig stue med store vindusflater
-Praktisk walk-in-closet på soverom 3
-Pent flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin
-Sportsbod på ca. 5 kvm. i kjeller.
-Rett ved Løren T-bane
-Lave fellesutgifter
-Populært boligområdet

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport

 

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 01.11.17

Gjenstående arbeider:
Beplantning. Utføres så snart værforholdene tillater det.
Sluttrapport for avfallshåndtering med vedlagt dokumentasjon fra avfallsmottaker må være
innsendt og behandlet.

Se vedlagt midlertidig brukstillatelse i salgsoppgaven eller kontakt megler for info.

Oppvarming
Vannbåren oppvarming med radiator. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: Kr 2.9909,- pr. 11.01.2021

Felleskostnadene inkluderer: Driftskostnader er forsikring, kommunale avgifter, renhold, vaktmester, gartner, snørydding, regnskap, styrehonorar, serviceavtaler for heiser, brannalarm. ventilasjon, garasjeplass, videoovervåking, reparasjoner m.m.

Herunder:
Felleskostnader: kr. 2.310,-
Internett: kr. 199,-
Garasje: kr. 200,-
Tv: kr. 200,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5 000 kwh. i 2020. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Boligen er tilknyttet Altibox Flex som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.

Forsikring med polisenummer
Sameiets eiendom er fra 01.01.19 fullverdiforsikret i IF med forsikringsnummer : SP1942138.1.5.
Parkeringssameiets eiendom er fra 01.01.19 fullverdiforsikret i IF med forsikringsnummer: SP2016839.1.3.

Fullverdiforsikring vil si at forsikringsselskapet har ansvar for at sameiet til enhver tid har de riktige forsikringssummer. En forutsetning for dette er at forsikringsselskapet får melding om vesentlige verdiøkninger på bygninger, f.eks. ved rehabilitering og påbygging. Ved totalskade skal erstatningsbeløpet dekke oppføring av ny bygning av samme standard og størrelse. Forsikringen omfatter også bygningsmessige forandringer den enkelte seksjonseier gjør inne i boligen. Egenandelen pr.skade utgjør kr 6.000,-

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 375 320,- Som sekundærbolig Kr. 4 951 152,-

Sameie
Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 16.01.17
Sameiet består av 190 boligseksjoner og 10 næringsseksjoner (6 forretning og 4 boder)
Anleggseiendommen Løren Stasjon Parkeringssameie er tingsrettslig realsameie
Sameiets hjemmeside: www.lorenstasjon.no
Sameiets epost: styret@lorenstasjon.no
Vaktmester: Gårdreform AS, tlf: 22383838, epost: post@gardreform.no

Beboere/seksjonseiere er selv ansvarlige for å anskaffe postkasseskilt som er i henhold til sameiets standard
Styret er ansvarlig for oppdatering av ringetablået utenfor inngangsdøra
Det er kun de som disponerer p-plass som kan få tilgang til tjenesten med åpning av garasjeport via mobil. Det vil si eiere og leietakere av p-plass i sameiets garasjeanlegg. Registrering av tilgang til denne tjenesten skal alltid gjøres av p-plassens eier.
Styret har inngått avtale om levering av solskjerming med firma Hilmar Hammerhei AS.
Utleie av p-plass skal meldes til styret.

Forretningsfører
Sebra Forvaltning

Styregodkjenning
Det kreves ikke styrets godkjennelse, kun eierskiftemelding.

Tekniske installasjoner:
Tv/bredbånd: Tjenester utover grunnpakken vedrørende tv og bredbånd, må bestilles direkte fra Altibox Flex, og vil bli fakturert direkte til seksjonseier. Standard TV-tuner medfølger.
 

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr i sameiet. Dyret kan forlanges fjernet dersom det er til vesentlig sjenanse for beboerne. Hund skal holdes i bånd innenfor eiendommen.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon. Det er tinglyst 3 servitutter på eierseksjones eiendom, disse omhandler bl.a: Bestemmelse om vei, bestemmelse om trafoststasjon/kiosk og bruksordningsregler fram mot avsluttet jordskiftesak.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Adkomstvei: Offentlig vei via privat felles adkomst
Vann: Private stikkledninger til offentlig nett
Avløp: Private stikkledninger til offentlig nett

Regulering
Løren er ett område i utvikling og noe byggeaktivitet må påregnes i området: Eiendommen er regulert til bygeområdet for boliger i henhold til reguleringsplan S-4632 datert 14.12.11 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.05.20. Eiendommen er regulert for felles gårdsplass, parkering i henhold til reguleringsplan S-4129 datert 15.12.04 med tilhørendebestemmelser datert 12.05.20.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved forespørsel til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 100 000,- (Prisantydning)
1 410,- (Andel av fellesgjeld)

6 101 410,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
153 020,- (Dokumentavgift)

162 040,- (Omkostninger totalt)

6 263 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon 1% av salgssum

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke (Kr.14 900)

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)

Visningshonorar (Kr.2 950)

Overtagelseshonorar pr.stk. (Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0002

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
Eie Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Kristian Birkan
Eie Ensjø
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 58 09 21 / E-post: kbi@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Peter Møllers vei 2 A
For mer om objektet
Peter Møllers vei 2 A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: