Bilde 1 av Pilotveien 10Bilde 2 av Pilotveien 10
Digital salgsoppgave
Pilotveien 10

0770 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og romslig hjørneleilighet - Mulighet for 3 soverom | Kjøkken og bad fra 2013 | Stor solrik balkong | Heis
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
74 m²
Bruksareal (BRA)
76 m²
Bruttoareal (BTA)
84 m²
Fellesutgifter
kr 4 675 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 15 335
Fellesgjeld
kr 292 693
Totalpris
kr 4 998 028
Fellesformue
kr 11 610
Byggeår
1962
Tomt
Fellestomt 11572 m²
Oppdragsnummer
12200099
card-default

Niels D. Wiersholm Grieg

Jurist
Les om Niels
Prisantydningkr 4 690 000,-
Fellesgjeldkr 292 693,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 325,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 998 028
Eiendom
Pilotveien 10, 0770 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 31 bnr. 276, andelsnr. 49 i Hamborg Borettslag med orgnr. 950443693 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1962

Tomt
Fellestomt 11572 m²

Prisantydning
4 690 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 292 693,- pr. 01.11.20
Andel fellesformue: kr. 11 610,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 690 000,- (Prisantydning)
292 693,- (Andel av fellesgjeld)

4 982 693,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 335,- (Omkostninger totalt)

4 998 028,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 675,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, kabel-tv, bredbånd, betjening av fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, felles forsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av  OBOS Factoring AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Jens Arne K Engesæter Marie Karoline Skistad

Beskrivelse
- Romslig 3-roms hjørneleilighet med attraktiv beliggenhet på Hovseter
- Mulighet for 3 soverom
- Kjøkken og bad fra 2013
- Vegger og tak malt i 2019-20
- Nye gulv i alle oppholdsrom fra 2019
- Heis
- Solrik balkong på ca 7,3kvm
- Tilbaketrukket og rolig beliggenhet
- En innvendig bod og to kjellerboder
- Mulighet for parkeringsplass etter venteliste
- 8 kommunale EL-bil ladeplasser i Pilotveien, samt gratis gatepark.
- 500m til T-banen og 200m til busstopp
- Barnehager og skoler for alle trinn innenfor gangavstand

Parkering
Borettslaget har biloppstillingsplasser med strømuttak som leies ut etter ventelister. Ellers gratis gateparkering i området. Selger opplyser videre at det er 8 gratis kommunale elbiladere i blokkens gate. Her kan man stå i 16 timer, som er helt perfekt hvis man skal ha bilen stående over natten. Man lader gratis og parkerer gratis.

Beliggenhet
Sentralt beliggende i et rolig og etablert boligområde på Vestre Holmen. Her bor du i "landlige omgivelser" samtidig som det er sentralt, i et område der det er godt med offentlig kommunikasjon. Store velstelte grøntområder, med vidstrakte plener og flere benkebord som omkranser bebyggelsen.

T-banestasjon er ca. 500 meter fra boligen - Holmen og Hovseter stasjon. Her tar linje 2 deg ned til Majorstuen på ca. 8 minutter. Holdeplass for buss 46 (Majorstuen-Ullerntoppen) ligger kun 200m unna. Rett ved Hovseter T-bane, ved Huseby, er det både nattbuss og flybuss.

Det er kort vei til Coop Extra på Huseby, med post i butikk. Rema 1000 ved Holmen, på Hovseter torg finnes også flere servicetilbud. Ellers finner du også Joker Holmenhavna og Kiwi Bogstad en kort kjøretur unna, som i tillegg holder søndagsåpent.

Ellers er det bare noen minutter til Røa sentrum. Røa Torg er et av Røas største byggeprosjekter og nærmer seg nå ferdigstillelse. Røa Torg vil bli et nytt naturlig samlingspunkt for mange hyggelige aktiviteter. Det vil legges til rette for at kafeer kan ha uteservering. Det blir også mulig å ta med seg kaffekoppen og strekke seg ut på de grønne øyene på torget. Her vil man få enkel tilgang på et helt nytt senter med en rekke nye butikker og servicetilbud. Noe av det man kan vente seg er Vinmonopolet, Åpent Bakeri, indisk restaurant, stor Coop Mega butikk, Apotek1, Norli bokhandel, Christiania Glasmagasin, Vic dame- og herreklær, The Smoothie Factory og Godteshop m.m.

På Røa finner du dessuten treningssenteret Evo og Røa bad med svømmehall og SATS.

Tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren, med koselige turstier i Mærradalen, som videre fører til Bogstad, Sørkedalen, Nordmarka, og til Skøyen og Frognerparken. Fra Mærradalen tar en hyggelig sykkel- og turvei deg inn til Bogstad og Nordmarka. Om vinteren prepareres det også skispor innover. Ved Bogstad gård finnes kafé, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger. Golfbanen ved Bogstadvannet, i bunnen av Holmenkollåsen, er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard, samt kunstisbane om vinteren. Ved Bogstadvannet er det også mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren.

Det er barne- og ungdomsskoler, og videregående skole i umiddelbar nærhet. Bl.a. Steinerskolen, Hovseter ungdomsskole, Huseby barneskole og Voksen barneskole, samt Persbråten vgs.

Det ligger flere barnehager i området. Innenfor en radius på 1,5 km fra leiligheten er det 15 barnehager.

Tomt
Fellestomt, 11572 m²

Pent opparbeidede romslige fellesarealer. Asfalterte adkomstveier internt i borettslaget. Fin lekeplass. Flere sittegrupper. Store parkmessige friarealer med gode sport-/rekreasjonsmuligheter sommer/vinter. Borettslaget er skjermet og barnevennlig.

Inneholder
Gang, stue med utgang til balkong, kjøkken, bad, wc, 2 soverom og en innvendig bod.

Byggemåte
Bærende konstruksjon fundamentert på antatt faste/stabile masser. Hovedkonstruksjon i mur/betong. Fasade er forblendet med plater. Antatt flattak belagt med takpapp/folie. Takrenner og nedløpsrør i lakkerte stålprofiler.

Primærrom
Primærrom: 74 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 76 kvm

Boder
Leiligheten har en innvendig bod, samt to kjellerboder på hhv ca 3,2 og 2,3 kvm. Det er fellesbod og felles vaskeri i kjelleren.

Standard
Leiligheten holder en god standard og fremstår som moderne, romslig og med en familievennlig planløsning. Leiligheten bærer preg av å være jevnlig vedlikeholdt. Her får du en romslig leilighet med stor stue med utgang til solrik balkong på ca. 7,3 kvm. Balkongen har sol fra tidlig formiddag til sen ettermiddag på sommeren. På balkongen har du plass til utemøblement og grill. Leiligheten har videre en praktisk romfordeling med separat kjøkken, bad og wc for seg, to gode soverom og en romslig gang med innvendig bod.

Gang:
Leiligheten har en romslig entré/gang med god plass til yttertøy og sko. I gangen har du også en meget praktisk innvendig bod.

Stue:
Romslig stue med super planløsning hvor det er enkelt å innrede. Her har du god plass til stor sofagruppe, salongbord, Tv-benk og bokhyller. Naturlig plass til stort spisebord i egen nisje. Fra stuen har du utgang til solrik balkong som blir som et ekstra rom i sommerhalvåret. Det er tillatt å bruke gass- og/eller elektrisk grill på balkongen. Naturskjønt utsyn og ingen innsyn.

Kjøkken:
Separat kjøkken med godt med skap-og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse, samt noen med glass. Laminatbenkeplate med innfelt rustfri kum. Det er malte fliser og lys over benkeplaten. Hvitevarer består av integrert induksjon platetopp, ovn, oppvaskmaskin, helt kjøleskap og fryser. Kjøkkenavtrekk med kullfilter er montert i skap over platetopp. Opplegg for vaskemaskin i skap på kjøkkenet og waterguard er montert i skap under kummen. Selger opplyser at kjøkkenet er nytt fra 2013.

Bad:
Baderom med dusjhjørne med svingbare dusjdører i glass og bred servantinnredning med skuffer og skap under. Det er montert skap, speil og lys over servantbenken. Selger opplyser at det er uttak for vaskemaskin under servantinnredningen, men ved montering av vaskemaskin må servantinnredningen byttes pga plass. Varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2013.

WC:
Pent flislagt, separat wc med vegghengt toalett og servant. Pusset opp i regi av borettslaget i 2013

Hovedsoverom:
Lyst og pent hovedsoverom av god størrelse med fin plass til stor dobbeltseng og flere garderobeskap.

Soverom 2:
Leilighetens andre soverom er også lyst og pent og passer ypperlig som barnerom, gjesterom, kontor, etc. Her sover du stille og fredelig i et rolig område.

Gulv, vegger og himling:
1- stavs klikk-vinyl på gulv i alle rom, utenom baderommene og boden. Selger opplyser at gulvet er nytt i 2019. Baderommene er flislagte. Vegger består av glatte malte overflater. Overgang mellom vegg og tak er fuget. Selger opplyser at veggoverflater er nymalt i 2019. Sparklet og malt himling i hvit farge. Takhøyden i stuen er målt til 2,47 m. Selger opplyser at alle himlingsoverflater er nymalt i perioden 2019-2020.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 30.12.1967.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming via panelovner. Gulvvarme på baderom. Felles varmtvann i bygget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2020 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 675,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer: Varmtvann, kabel-tv, bredbånd, betjening av fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, felles forsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: * EIKA3-152080358
Type: A
Restsaldo: 38.897.081,-
Restløpetid: 23 år
Term pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,78%

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 56585591

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 280 136,- Som sekundærbolig Kr. 4 608 490,-

Borettslag
Borettslag: Hamborg Borettslag, Orgnr: 950443693

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for medlemmer av OBOS og for borettslagets øvrige medlemmer. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
- Opplegg for kabel-TV og internett/fiber gjennom Telenor
- Porttelefon

Dyrehold
Det er tillatt å holde hund i leiligheten mot at borettshaveren undertegner spesiell erklæring overfor styret. Det er også tillatt å holde innekatt under de samme betingelser. Se borettslagets husordensregler pkt 4 for mer informasjon.

Diverse
Selger opplyser at leiligheten har blitt pusset opp de senere år med blant annet:
- Nytt gulv og gulvlister i alle rom (unntatt våtrom og bod) sommeren 2019.
- Fjernet tapet og sparklet vegger på hovedsoverom og stue våren/sommeren 2019.
- Malt alle vegger og tak (unntatt våtrom og bod) sommeren 2019.
- Pusset opp hele boden høsten 2020.
- Nye garderobeskap på soverommene i 2019.
- Byttet alle låskasser og håndtak på innvendige dører i 2020.

Annet
- Panelovnene og lampene på soverommene og i spisestuen medfølger ikke handelen.
- Det er bygget treningsrom i kjelleren i blokken.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikk-og fellesledninger. Offentlig tilknyttet vei.

Regulering
Det pågår en vurdering om hvorvidt innbyggere med rus og psykiatriutfordringer skal tilbys et bemannet omsorgstilbud i Pilotveien 6 ved å flytte beboere i rus/psykiatri-boligene fra H88-blokka på Hovseter til nevnte adresse. Utvalget har bestemt at bosettingsplanene først må evalueres, før de kan gjennomføres.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 690 000,- (Prisantydning)
292 693,- (Andel av fellesgjeld)

4 982 693,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 335,- (Omkostninger totalt)

4 998 028,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.12 950)
Tilrettelegging (Kr.7 900)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Betalingsutsettelse (Kr.2 750)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 212,50)
Grunnpakke borettslag (Kr.13 950)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.55 469,62)
Totalt kr. (Kr.111 232,12)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
12-20-0099

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Bogstadveien Eiendomsmegling AS
Eie Majorstuen
Org. nr:982733146
Prof. Dahls gate 8, 0355 Oslo
0302 Oslo
Tlf: 21 00 44 00, Fax: 21 00 44 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegard Eidså Andersen

Saksbehandlere
Niels D. Wiersholm Grieg
Eie Majorstuen
Jurist
Mob: 95 44 11 48 / E-post: nwg@eie.no

Eie Majorstuen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Pilotveien 10
For mer om objektet
Pilotveien 10

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: