Bilde 1 av Pontoppidansgate 11 ABilde 2 av Pontoppidansgate 11 A
Digital salgsoppgave
Pontoppidansgate 11 A

0460 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Velholdt, gjennomgående og pen 3-roms selveierleilighet. Takhøyde på 2.80 i flere rom. Rolig beliggenhet på Sagene
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
49
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
60 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Bruttoareal (BTA)
66 m²
Fellesutgifter
kr 3 248 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 147 570
Fellesgjeld
kr 92 000
Totalpris
kr 5 439 570
Fellesformue
kr 19 536
Byggeår
1916
Tomt
Eiet tomt 29591 m²
Oppdragsnummer
74200218
card-default

Liv Else Mikkelsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Liv
Prisantydningkr 5 200 000,-
Fellesgjeldkr 92 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 138 550,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 5 439 570
Eiendom
Pontoppidansgate 11 A, 0460 Oslo

Matrikkel
Gnr. 221 bnr. 101 snr. 49 orgnr. 993529346 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1916

Tomt
Pent opparbeidet tomt med asfalterte gangveier, busker, trær og beplantning. felles sykkelparkering og tørkestativ. Hyggelig lekeplass og skjermet bakgård innerst på sameiets tomt med gressplen, sittebenker og lekeapparater.Eiet tomt 29591 m²

Prisantydning
5 200 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 200 000,- (Prisantydning)
92 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 292 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
138 550,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

147 570,- (Omkostninger totalt)

5 439 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Kristiania byggeselskap for småleiligheter v. Minda Grodås Christiansen

Beskrivelse
Pen 3-roms selveierleilighet i populære River`n. Boligen ble oppusset i 2005 (ikke vindu) Popurært sameie med god vedlikeholdshistorikk. Det er ca. 950 bussavganger i umiddelbar nærhet, noe som tar deg til det meste Oslo har å by på.

-Nyrenovert pipeløp i stuen.
-Gjennomgående og lys leilighet.
-Stille og rolig belliggende internt på sameiets tomt.
-Badet, samt kjøkken er oppusset i regi av Kristiania byggeselskap (selger) i 2005 med nye soilrør, sluk, membran m.m. Samtidig ble også gulv og overflater fornyet.
-Takhøyde i de fleste rom på 2.80 m.
-Sameiet har egen hjemmeside www.rivern.no.
-Kabel-TV og fiber (hastighet 30/30) inkludert.
-Dyrehold og utleie er tillatt etter skriftlig samtykke fra styret.
-Leiligheten vil IKKE bli solgt før avholdt fellesvisninger.

Parkering
Det er beboerparkering i området, mot et gebyr på kr 3 600,- i året. Søknadsskjema og informasjon om beboerparkeringsordningen finner man på www.oslo.kommune.no/beboerparkering. Har man elbil eller HC-kort, må det søkes om beboerparkering. Gebyret er på kr 600,- i året. For sistnevnte gjelder generelle parkeringsbestemmelser. God dekning av kommunale ladestasjoner for elbil/hybrid i nærområdet.

Beliggenhet
BUTIKKER OG SERVICETILBUD
Det er flere koselige kafeer og restauranter som Sagene lunsjbar, Bamboo, Helt rått, Kaffegram, Kaffebrenneriet m.v. i nærmiljøet. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Ekstra (2 minutt fra leiligheten). På Sagene Torg finner man det meste av frukt og grønt. Ellers er  ICA, Rema 1000 og Joker i umiddelbar nærhet, Joker har åpent hele døgnet! Det finnes også klesbutikker, hudpleier, apotek m.m. i området. Nærmeste kjøpesenter er Storo Storsenter som pr. i dag huser 130 butikker.

UTDANNING
Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærhet. Ullevål Universitetssykehus ligger noen minutters gange unna.

TRENINGSTILBUD
SATS ligger midt i Sagene Ring et par minutter fra leiligheten. SATS er også på Storo storsenter. Myrens Sportssenter på Torshov er et flott senter med lyse og luftige lokaler i Myrens Verksted. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

REKREASJON/PARKER
Akerselva er like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, ned til sentrum og til Maridalen/Nordmarka med sine mange turmuligheter, sommer som vinter. Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Gråbeinsletta, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Ved Bjølsenparken ligger idylliske Bjølsen Kolonihage.

Adkomst
Meget god offentlig kommunikasjon ved Sagene Kirke med buss nr. 20 (Galgeberg - Skøyen), 34 (Ekeberg - Tåsen), 37 (Nydalen - Helsfyr) og 54 (Aker Brygge - Kjelsås). Trikk fra Torshov. Busslinje 54 har også avganger natt til lørdag og søndag. Busslinje 37 med avganger hele døgnet! Flybussen til Gardermoen fra Arkitekt Rivertz' plass. For rutetider, se www.ruter.no

Inneholder
Leilighet beliggende i høy 1.etasje, bestående av entré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.
Leiligheten disponerer 2 kjellerboder.

Byggemåte
For informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Leiligheten ble oppusset i 2005 (vindu er ikke skiftet) og bærer preg av liten bruksslitasje.

Entré:
Entredør med B30 tekniske krav. Det er montert kikkehull på døren. Her er det mulighet å henge fra seg ytterøy, og sko. Fliser på gulv.

Stue:
Romlig stue med flere møbleringsmuligheter. Her er det nyrenovert pipeløp, og inngang til kjøkken.

Kjøkken:
Pen kjøkkeninnredning fra Norema fra 2005, med hvite slette fronter, laminert benkeplate med nedfeldt dobbel oppvaskkum og 1 greps blandebatteri. Mekanisk avtrekksvifte og opplegg for oppvaskmaskin. Høiax varmtvannsbereder på 120 liter er plassert i kjøkkenbenken.

Soverom:
Begge soverom er av god størrelse og vender mot rolige fellesområder.

Bad:
Flislagt bad med dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegger i herdet glass, gulvmontert toalett, helstøpt servant med ett-greps bl.batteri og servantskap. Støpt betonggulv med gulvfliser og gulvvarme fra ca. 2005. Opplegg for vaskemaskin, uttak inni servantskap. Vinduet på badet gir ekstra lys til rommet og gode luftemuligheter. 

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest pga. byggets alder.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 248,- pr.mnd.
Inkl. bl.a. kabel-TV/fiber, vaktmester, trappevask, avdrag/renter, m.m

Herav:
Felleskostnader 2.854,-
Trappevask 85,-
Kabel-tv 309,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBOS03-98207911313
Type: A
Restsaldo: 27.371.824,-
Restløpetid: 28 år 3 md.
Term pr. år: 12
Type Rente:  Flyt
Rente (10.11.20): 2,70%

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 76464003

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 101 321,- Som sekundærbolig Kr. 3 964 756,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
I 2009 ble det Rivertzske Sameiet opprettet og består av 311 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner. Sameiet har egen hjemmeside med masse nyttig informasjon: www.rivern.no. Sameiet har egen driftsleder: Espen Bergan, kontoret hans ligger på enden av bygget i Stockfleths gate 54, og han kan kontaktes på post@rivern.no.

River´n har en imponerende vedlikehold og rehabiliteringshistorikk. Se hjemmesiden for informasjon.


PÅGÅENDE ARBEIDER I SAMEIET:
Oppussing av oppganger:
Det ble pusset opp fem oppganger høsten 2018, og det pusses opp ytterligere fem oppganger våren 2019. Målet på sikt er å ta alle oppgangene med behov for oppussing i DRS. Oppgangene blir prioritert etter behov, og hyppigheten er på fem stykk i året. Hvis styret i fremtiden anser det som nødvendig, kan det vurderes å ta flere i året.

Tak- og piperehabilitering:
Våren 2018 vurderte styret at behovet for å fortsette rehabiliteringen av tak og piper i sameiet var stor. Det ble oppdaget lekkasjer, råte, løs takstein og løs puss fra pipene. Etter en ny runde med entreprenør kunne derfor prosjektet fortsette, og to tak ble rehabilitert høsten 2018, T16 og P15. Arbeidet med to nye tak våren
2019, P12 og S56, har allerede startet. Prosjektet lånefinansieres. Alle takene i sameiet må på sikt rehabiliteres, og vil tas i prioritert rekkefølge etter behov.

VINDUER (Sameiers ansvar):
Vindusutskiftning med nytt firma - Med driftsleder på plass ønsket styret å prøve et nytt firma for å skifte ut vinduer i DRS. Med tanke på at det foreligger strenge krav fra Byantikvaren med hensyn til vindustype var det viktig å følge prosessen nøye. Flere seksjonseiere gikk sammen om å bytte vinduer samtidig. Styret er fornøyd med resultat og pris så langt (det gjenstår å reparere skader på muren i fasaden). Med forbehold om at alle
er fornøyde når prosjektet er helt ferdigstilt, betyr dette at man nå har mulighet til å velge enda en leverandør av vinduer i DRS. Ta kontakt med driftsleder på post@rivern.no hvis du ønsker informasjon om vindusutskiftning. Hvis flere melder sin interesse, er det mulig å innhente felles tilbud igjen.

INNGANGSDØRER:
Individuell utskifting av inngangsdører til leilighetene: Styret opplyser at ingenting kan gjøres med inngangsdørene til leilighetene uten at det er forhåndsgodkjent av styret. I utgangspunktet er det lagt til rette for at alle dørene skal være like / har samme utforming. Der enkelte sameiere opplever problem tilknyttet sin dør, må det sendes en søknad til styret, hvis eventuell utskifting ønskes.

DIVERSE:
*Dersom det er ønskelig å endre planløsning, må kjøper selv undersøke mulighetene for dette med fagmann, bygningsmyndighetene og styret.

*Jfr. husordensregler må lufteventiler være åpne og ikke tettes igjen, garderobeskap må plasseres mot innervegger, møbler og gjenstander må trekkes ut fra yttervegg og plasseres slik at det er klaring til yttervegg.

*Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

*Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket til overtagelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1924/993507-1/105  Erklæring/avtale  
11.10.1924 
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-221/101
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/522591-1/105  Erklæring/avtale  
01.12.1969 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-221/101
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/522595-1/105  Erklæring/avtale  
01.12.1969 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Lysverker.
Overført fra: 0301-221/101
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/794385-1/200  Best. om adkomstrett  
01.10.2008 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:221 Bnr:230  
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Kopi av reguleringskart og bestemmelser fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, da selger er en profesjonell part og ikke kan tegne denne forsikringen. I den forbindelse er det heller ikke utarbeidet egenerklæringsskjema.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer
74-20-0218

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
Eie Torshov
Org. nr:982409101
Torshovgata 5H
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Liv Else Mikkelsen

Saksbehandlere
Liv Else Mikkelsen
Eie Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 94 80 01 30 / E-post: lemi@eie.no

Eie Torshov
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Pontoppidansgate 11 A
For mer om objektet
Pontoppidansgate 11 A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: