Bilde 1 av Ragnhild Schibbyes vei 34Bilde 2 av Ragnhild Schibbyes vei 34
Digital salgsoppgave
Ragnhild Schibbyes vei 34

0968 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og praktisk 2-roms toppleilighet - Sydvestvendt balkong på hele 15 kvm - Kort vei til T-bane og marka
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
33 m²
Bruksareal (BRA)
35 m²
Fellesutgifter
kr 3 313 / Mnd
Prisantydning
kr 2 460 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 109 000
Totalpris
kr 2 584 504
Fellesformue
kr 25 253
Byggeår
1976
Tomt
Fellestomt 27192 m²
Oppdragsnummer
75210208
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 2 460 000,-
Fellesgjeldkr 109 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 584 504
Eiendom
Ragnhild Schibbyes vei 34, 0968 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 99 bnr. 107, andelsnr. 211 i Vestliskogen borettslag med orgnr. 948291142 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 35 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1976

Tomt
Fellestomt 27192 kvm

Prisantydning
2 460 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ståle Gran Skøien
Takstdato: 29.10.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 109 000,- pr. 02.11.21
Andel fellesformue: kr. 25 253,- pr. 02.11.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 460 000,- (Prisantydning)
109 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 569 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 584 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 313,- pr. mnd.

Styreleder opplyser at det skal tas opp et lån på ca. 60.000.000,- i forbindelse med forestående betongrehabilitering i borettslaget.

Dette vil utgjøre en økning i fellesgjeld når lånet blir utbetalt og fordelt i sin helhet. Styret har vedtatt økning av felleskostnadene med  10% fra 01.01.2022 pga kostnader knyttet til fasadeprosjektet, og det vil ifølge styreleder bli behov for økning på ytterligere 12% i løpet av 2022.

Felleskostnad inkluderer
A-konto varmtvann, kabel-TV, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, nedbetaling felles lån mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Hilde Alida Hammer

Beskrivelse
- Lys, romslig og praktisk 2-roms
- Sydvestvendt balkong på 15m2
- Hyggelig utsyn over nærområdet og store deler av groruddalen
- Gode solforhold
- Store vindusflater
- Lys og luftig
- Praktisk og arealeffektiv planløsning
- Romslig stue med god plass til møblement
- Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass
- Delvis flislagt bad med praktisk innredning
- Praktisk vaskerom/disponibelt rom
- Soverom med plass for stor seng og oppbevaringsmøbler
- Praktisk innvendig bod + bod på balkongen
- Varmtvann à-konto inkludert i felleskostnadene
- Marka er nærmeste nabo
- Kort vei til kollektivtransport som tar deg dit du måtte ønske
- Stovner Senter ligger i nærområdet
- Skoler i alle klassetrinn og barnehager i nærheten

Parkering
Det følger ikke med fast parkeringsplass til andelen. Styret må kontaktes for henvendelser om å leie parkeringsplass.
Gjesteparkering på anviste plasser.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Beliggende meget sentralt og barnevennlig til på Vestli, på en svært attraktiv adresse. Boligen ligger i et populært, bilfritt område som er stille, rolig og solrikt. Borettslaget er idyllisk beliggende, omkranset av fine grøntarealer og flotte turstier med marka som nærmeste nabo, så her er det bare å snøre på seg joggeskoene eller spenne på seg skiene og benytte stiene/løypene bak blokkene som har forgreninger til både resten av Oslo og Lillomarka.

Fra boligen er det kun minutters gange til Vestlitorget, hvor du blant annet finner T-banestasjon, Narvesen og nærbutikk. For øvrig ligger Stovner Senter med alle sine fasiliteter i nærområdet. Stovner Senter ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker for noen år siden. Her finner du blant annet  MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, frisør, apotek, kiropraktor, tannlege m.m. Utenfor senteret er flotte Fossumparken åpnet, hvor det blant annet er basketballbane og sandvolleyballbane. Dette kommer til å bli et yndet oppholdssted for både store og små!

I tillegg til T-banestasjon på Vestlitorget (med linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann som tar deg til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime), finner du også bussholdeplass med buss 301 Nittedal/Oslo og 321 Lillestrøm/Oslo samt flybussekspressen med relativt hyppige avganger i kort gange fra boligen.

Rommen, Vestli og Stovner Skole (barneskoler) og nye Tokerud skole (Ungdomsskole) ligger alle i kort avstand fra boligen. Boligen sokner til Vestli skole som er nyoppusset. Nye Vestli skole er nå en flott og topp moderne barneskole med fire klasser på hvert trinn. Stovner videregående skole ligger ca. 2 km unna. Stovner har 1 barnepark og 16 barnehager med plass til ca. 985 barn. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn- og ungdom med bl.a. flere speidergrupper m.m.

Boligen har en meget god intern beliggenhet, skjermet for trafikk og i umiddelbar nærhet til marka. Her har du fantastiske turmuligheter hele året med flotte turstier, sykkelløyper og lysløyper. Da er blant annet Liastua på Gjelleråsen et populært turmål for alle aldersgrupper.

Diverse aktivitetstilbud som golfbane, kunstgressbane, klatresenter, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter finnes også i umiddelbar nærhet.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, ligger i kort avstand fra boligen. Dette er blant verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget er det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper.

Bebyggelse
Området består av boligbebyggelse i form av blokker, rekkehus, villaer og marka.

Tomt
Fellestomt, 27192 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Vestli skole
8-10 klasse: Tokerud skole

Stovner VGS ligger ca. 2 km fra boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Ospelia
Linje: 395

Stasjon: Tokerudbekken
Linje: 380, 390

T-bane
Stasjon: Vestli
Linje: 4, 5

Inneholder
Sandra Nilssen ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Ragnhild Schibbyes vei 34!

Dette er en lys, romslig og praktisk 2-roms leilighet med en arealeffektiv planløsning. Planløsningen byr på stor stue med god plass til møblering, praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, delvis flislagt bad, soverom med god plass for dobbeltseng og sydvestvendt balkong med gode solforhold. God med oppbevaringsplass i boligens to boder. Leiligheten har store vindusflater, som gir boligen et lyst og luftig preg. Boligen holder en normalt god standard, og modernisering bør påregnes på enkelte overflater.

VARMTVANN A-KONTO INKLUDERT I FELLESKOSTNADER!

Boligen har en sentral men tilbaketrukket beliggenhet på populære og barnevennlige Vestli. Nærområdet byr på matbutikk, kiosk, serveringssteder, kollektivtransport, skoler i alle klassetrinn og barnehage samt flotte rekreasjonsmuligheter ved marka. Her har du "alt" du trenger!

Boligen ligger i 4. etasje og inneholder: Entré/gang, bad/wc , stue, kjøkken, soverom, 2 boder og sydvestvendt balkong med gode solforhold.

Boligen felles sykkelbod.

Byggemåte
Boligbygg over fire etasjer samt to underetasjer og kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i pussede og malte flater samt felter med panel.

Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran (taket er ikke besiktiget). Profilert entrédør med kikkehull og sikkerhetslås i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Heve-skyvedør og vindu med karm av tre i 2- og 3-lags glass fra 2008. Oppvarming med elektrisitet.


For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann Ståle Gran Skøien ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 33 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 35 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en innvendig bod på ca. 2 kvm og en bod på balkongen på ca. 2 kvm.

Standard
Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig entre med plass for oppbevaringsmøbler. I tilknytning til entreen finner du en praktisk bod osm byr på god oppbevaringsplass. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen! Malte veggoverflater og laminatgulv.

Bad
Delvis flislagt bad i praktisk utforming. Innredningen består av servant med underskap, belyst speil med sideskap, begghengt WC, dusjkabinett fra 2018 og vegghengt skap. Videre har badet opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Romslig hovedsoverom med god plass for dobbeltseng med tilhørende nattbord og oppbevaringsmøbler. Et stort vindu sørger for godt lysinnslipp og en luftig atmosfære. Malte veggoverflater og gulvbelegg.

Kjøkken
Praktisk kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Innredningen består av hvite fronter, laminert benkeplate, oppvaskkum, komfyr, nedfelt platetopp og kombiskap i nisje. Spiseplasser ved deler av kjøkkenbenken. Kjøkkenet har moderniseringsbehov.Malte veggoverflater og laminatgulv.

Stue
Stue med god plass for sofagruppe med tilhørende stuemøblement og medievegg. Store vindusflater gir stuen en lys og luftig fremtoning. Fra stuen har du adkomst til en sydvestvendt balkong med gode solforhold. Malte veggoverflater og laminatgulv.

Balkong
Fra stuen kommer du ut til en sydvestvendt balkong på hele 15m2 med gode solforhold. Balkongens gode størrelse gjør at det enkelt lar seg møblere med sittegruppe og grill. Her kan lange solrike sommerdager nytes i hyggelige omgivelser. Fra balkongen har du utsikt over nærområdet og store deler av Groruddalen. Balkongen innehar en praktisk bod som byr på god oppbevaringsplass. Borettslaget er i gang med betongrehabilitering. Det vil også bli gjort oppgraderinger av balkongkasser og terrassegulv sånn at det holder dagens standard.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Tilbehør
Komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin følger med.
Kjøleskap medfølger ikke.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 313,- pr.mnd.
Felleskostnader: 3213- Akonto energiavregn: 100,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: OBBK01-98207639435
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 16.449.095,-
Restløpetid: 26 år 4 mnd.
Antall terminer pr. år: 12
Avdragsfrihet: Nei
Type rente: Flytende 1,70%

Lånenummer: OBOS01-98207639443
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 15.219.095,-
Restløpetid: 18 år og 1 mnd.
Antall terminer pr. år: 12
Avdragsfrihet: Nei
Type rente: Flytende 1,70%

Andel fellesgjeld pr. 01.11.2021: Kr. 109.000,- herav:

Lånenummer: OBBK01-98207639435
Restsaldo: 56.273,-
Kapitalkostnader: 222,-

Lånenummer: OBOS01-98207639443
Restsaldo: 52.061,-
Kapitalkostnader: 279,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
CODAN

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 487 285,- Som sekundærbolig Kr. 1 754 225,-

Borettslag
Borettslag: Vestliskogen borettslag, Orgnr: 948291142

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/OBOS medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med 1 innekatt eller 1 hund etter søknad til styret. Hund/katt skal ikke anskaffes før etter godkjenning av søknaden. I oppganger hvor det er registrert andelseiere/beboere med allergiplager vil styret måtte kunne avslå søknad om hunde/kattehold. Andelseier som søker om dyrehold må undertegne en dyreerklæring. Dyrehold må ikke være til sjenanse for øvrige beboere og hunder skal føres i bånd på borettslagets område. Det er ikke tillatt med dyrehold i oppgang 16 grunnet allergiutfordringer hos én beboer.

Diverse
Borettslaget består av 228 andelsleiligheter.
Ragnhild Schibbyes Vei 4-8
Ragnhild Schibbyes V 12-34
Første innflytting skjedde i 1976. Er på 27 192,3 kvm.

- Energiavregning: Boligselskapet har inngått en energiserviceavtale med Techem om avregning av varmtvann. Avregning og eventuelt justering av A-kontobeløp skjer årlig, normalt i juli.
- Lading av EL-bil: Det er opparbeidet fire fellesplasser hvor lading kan fremkomme (etter avtale med styret), belastes den enkelte.
- Borettslaget har 21 parkeringsplasser som leies ut. De som ønsker plass kan ta kontakt med styret.
- Telia er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Se borettslagets hjemmeside på www.vestliskogen.no for ytterligere informasjon. Epost til styret er styret@vestliskogen.no.

Rehabilitering/Større vedlikehold:
2021: Nytt søppelanlegg. Oppstart av betongrehabilitering
2020: Gjerder byttet i garasjen 16-18 og 24-28 der det også ble satt inn ny port. Grunnet pålegg om stenging av søppelanlegg ble det påbegynt etablering av nye
søppelbrønner på tre steder i borettslaget. Det ble igangsatt forprosjekt for betongrehabilitering.
2019: Avsluttet ladepunkter for EL-biler. Diverse utbedring av fuktskader på nordsiden av blokken (RSV 16 - RSV 20). Forstøtningsmur og utpigging av stein (RSV 14 - RSV 16) Diverse rekkverk/Inngangspartier. Kontrollerte samtlige brannslukningsapparater.
2018: Rørrehabilitering. Avsluttet 31.12.18. Diverse utbedring av fuktskader på nordsiden av blokken. Påbegynt forarbeider og ladepunkter for EL-biler.
2017:Rørrehabilitering.
2016: Oppgradert utbelysning. Utskiftning av vifter i ventilasjonsskapene
2015: Installering av bergvarme. Sensorbelysning i alle garasjer. Rehabilitering av berederrommene. Oppgradering av lekeplasser

Borettslaget har fått utarbeidet en tilstandsrapport på betong, med plan om utbedring. Styret har søkt bistand hos firma Muliticonsult AS for tilstandsrapporten og anbudsinnhenting på betongarbeidene. Kostnadsramme på 60 mill for fasader og garasjearbeider. Anbudspapirer estimert å komme om 14 dager.
Når garasjen er ferdig er det planlagt installert infrastruktur for EL-billading. Det er også planer om å tilby beboere etterisolering av yttervegger. Dette er estimert til å koste 25.000 pr. side. Strømkostnader forbundet med oppvarming er estimert til å halveres hos de som gjennomfører dette. For at prosjektet skal startes må det være minimum 50 vegger som skal tas.

Styreleder opplyser at det skal tas opp et lån på ca. 60.000.000,- i forbindelse med forestående betongrehabilitering i borettslaget. Det vil også bli gjort oppgraderinger av balkongkasser og terrassegulv sånn at det holder dagens standard. Dette vil utgjøre en økning i fellesgjeld når lånet blir utbetalt og fordelt i sin helhet. Styret har vedtatt økning av felleskostnadene med 7% fra 01.10.2021 og 10% fra 01.01.2022 pga kostnader knyttet til fasadeprosjektet, og det vil ifølge styreleder bli behov for økning på ytterligere 12% i løpet av 2022.

Det vil legges frem for generalforsamlingen hvorvidt det ønskes å oppgradere infrastrukturen og tilrettelegge for lading på garasjeplassene. Det er 4 ladeplasser rett utenfor garasjen ved RS 8, og det er mulighet for etablering av ytterligere 6 plasser.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 460 000,- (Prisantydning)
109 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 569 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 584 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Markedspakke 1 (Kr.12 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.45 424)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 750)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 115)
Foto (Kr.3 250)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 100)
Totalt kr. (Kr.102 261)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0208

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ragnhild Schibbyes vei 34
For mer om objektet
Ragnhild Schibbyes vei 34

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: