Bilde 1 av Sandakerveien 22GBilde 2 av Sandakerveien 22G
Digital salgsoppgave
Sandakerveien 22G

0473 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen og gjennomgående 3-roms i bygg fra 2013|Solrikt med 2 balkonger|Heis|Vv, fyring inkl. i felleskost.|Garasjemulighet*
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
207
Antall soverom
2 soverom
Etasje
6
Primærrom (P-ROM)
66 m²
Bruksareal (BRA)
66 m²
Fellesutgifter
kr 3 439 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 168 240
Totalpris
kr 7 158 240
Fellesformue
kr 8 946
Byggeår
2013
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
74230317
card-default

Sebastian Andresen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Salgsleder
Les om Sebastian
Prisantydningkr 6 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 166 870,-
  
Totalpris kr 7 158 240
Eiendom
Sandakerveien 22G, 0473 Oslo, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 225 Bnr. 241 Snr. 207 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2013

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
6 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Pål Henry Tronsen Takstdato: 15.09.23 15:08

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue: kr. 8 946,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 166 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 168 240,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 158 240,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 439,- pr. .

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann/fyring ved fjernvarme, TV/bredbånd, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, drift og vedlikehold, forr.førsel, komm. avg. m.m.

Eier
Anne Lise L Kristiansen

Parkering
Garasjeplass i bygget både for kjøp og leie (med heisadkomst).
Prisen på leie ligger fra ca. 1.500kr i måneden. Dersom man ønsker plass med lader til el-bil vil prisen være noe høyere.
Ved kjøp av fast garasjeplass er prisen ca. 450 000 - 500 000,- ref. tidligere salg.

Det er også beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Priser beboerparkering 2023:
Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5700 kroner for ett år
Motorsykkel og moped: 2850 kroner for ett år
El-bil : 1 920 kroner for ett år
El-motorsykkel og el-moped: 960 kroner for ett år

Det tas forbehold om prisendring. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Beliggenhet
Sandakerveien 22G har en sentral og attraktiv beliggenhet på Torshov med umiddelbar nærhet til en rekke servicetilbud. Det er stille og rolig samtidig som du har gangavstand til alt bydelen har å by på. Her finner du restauranter med hyggelig uteservering, kaféer, teater, museer, vinmonopol, spesialforretninger, parker, hyggelig tursti langs akerselven samt treningssentre. I tillegg har du kort reisevei til Oslo sentrum samt Nydalen og Storo senter.

Bydelen kan by på fantastiske grøntområder som Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2 (nostalgi for de som husker dette fra barnetv). Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna, hit kommer man seg enkelt med buss som går rett utenfor opp til f.eks skiløyper om vinteren. Det er flere treningssentre i området; SatsElixia Storo/Nydalen/Ringnes Park, Fitness Xpress Storo, og Myrens Sportsenter som tilbyr aktiviteter som squash, klatring og golf.

Gangavstand fra leiligheten er bussholdeplass for nr. 20 (Galgeberg - Skøyen) fra Torshov og buss nr. 30 (Huk/Bygdøy - Nydalen) fra Torshovparken. Buss nr. 37 og 31 er også i nærheten. I tillegg er det kort vei til buss 28 (ekspressbuss til Fornebu via Majorstuen). I Vogts gate finner man et rikt kollektivtilbud med blant annet trikk nr. 11 (Kjelsås - Homansbyen), nr. 12 (Majorstuen - Kjelsås) og nr. 13 (Jar - Grefsen stasjon) som har hyppige avganger.

Det er kort vei til både skoler og studier, samt en rekke barnehager. Det ligger barnehage i 1.etasjen i Myrenskvartalet.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Inneholder
Entré
Lys og romslig entré med god plass til å henge fra seg sko og yttertøy i skyvedørsgarderobe.

Kjøkken:
Tidløst og pent kjøkken med mye god skapplass. Alle hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin er pent integrert i kjøkkenet. Det medfølger kjøleskap med fryser. Det er direkte utgang til balkongen fra kjøkkenet, som er en fin plass å nyte morgenkaffen.

Stue:
Pen stue med store vindusflater som åpner opp rommet og slipper lyset inn. Sentralfyringen tilkoblet fjernvarme sørger for å holde leiligheten lun og varm året rundt. Stuen har en god størrelse. romslig takhøyde på ca. 2,52m. Naturlig plass til både sittegruppe og spiseplass. Leiligheten har et balansert ventilasjonsanlegg som sikrer frisk og god luft.
Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong. Du har god plass til en sittegruppe, grill og beplantning. Dette er en den perfekte plassen å tilbringe solrike dager!

Bad:
Pent flislagt bad med dusjhjørne med innfellbare glassdører, vegghengt klosett, servant, hvite skuffer, downlights og gulv med varme. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom 1 - Hovedsoverom:
Hovedsoverommet er lunt og romslig med godt lysinnslipp fra de store vinduene. Soverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap, og har i tillegg stor skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaringsplass. Det er direkte utgang til østvendt balkong på 5 kvm.

Soverom 2:
Pent soverom med ulike bruks- og møbleringsmuligheter samt godt lysinnslipp. I dag brukes det som gjesterom og har god plass til både seng, kontorplass og garderobeskap med gode oppbevaringsmuligheter. Alternativt passer rommet perfekt som barnerom.

Balkonger:
Fra stuen kommer du til leilighetens største balkong. Den er vest vendt og på hele 9 kvm med utsikt over sameiets hyggelige bakgård. På balkongen er det god plass til stor sittegruppe og grill om ønskelig. Med utgang fra både soverommet og kjøkkenet er leilighetens andre balkong på ca. 5 kvm. Her får du morgensol. Et fint sted å nyte frokosten om sommeren!

Byggemåte
Boligblokk fra 2013, oppført i betongkonstruksjoner med forblendet fasade av teglstein. Støpt grunnmur og dekke på antatt komprimert/fast grunn. Etasjeskiller utført med elementer/støpt betong. Flatt tak tekket med papp/folie. Utkragede balkonger i betong med rekkverk i aluminium og glass. Vinduer og balkongdører i treverk med 2-lags isolerglass i den aktuelle leiligheten. Baderom utført som våtromskabin med fordelerskap i tak og elektriske varmekabler i gulv. Balansert ventilasjon i den aktuelle leiligheten. Heis og trapper i fellesområder. Radiatorer og varmtvann antatt gjennom fjernvarme. Felles brannvarsling i fellesarealer og dør-telefon med kamera. Bod i kjeller tilhørende leiligheten er utført med nettingseksjoner.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:
I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
TG2 Overflater

Avvik som kan kreve tiltak:
Innvendig > Overflater
Det er påvist skader på overflater.

Øvrige punkter er TG 1 eller TG 0 i tilstandsrapporten.

Primærrom
Primærrom: 66 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Stue/kjøkken, entré, soverom, soverom 2 og bad.

Bruksareal
Bruksareal: 66 kvm

Boder
Det medfølger kjellerbod på ca. 5 kvm.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest - Sandakerveien 22 A-H. Dato: 15.09.2017

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektriske varmekabler i gulv på badet. Radiatorer i enkelte rom tilkoblet fjernvarme (inkludert i felleskostnadene sammen med varmtvann)

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 439,- pr..

Årsregnskap
Inntekter
Driftsinntekter i 2022 var til sammen kr 9 668 941.

Kostnader
Driftskostnadene i 2022 var til sammen kr 11 079 392.
Dette var høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak betydelig økte kostnader til strøm og fjernvarme på i
2022. Styret viser til tidligere orientering om energikostnader og økning av felleskostnader knyttet til dette
datert 19.10.2022 og 14.09.2022.

Resultat
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr - 1 391 031 og foreslås dekket ved
overføring fra egenkapital.

Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2022.
Arbeidskapitalen vises i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet.
Arbeidskapitalen pr. 31.12.2022 var kr 1 977 460.

Budsjett 2023: 197 200,-

Forsikring med polisenummer
Protector AS Polisenummer: 2730329

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 566 345,- Som sekundærbolig Kr. 5 638 841,-

Sameie
Sameie: Torshov Torg Sameie, Orgnr: 999298311

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Dyreeiere må ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold slik at sjenansen for øvrige sameiere minimeres. Med dette menes at det kan forventes ro innenfor et normalt tidsrom. Hund skal alltid føres i kort line på sameiets område, og det er forbudt å lufte hund på fellesområdene samt la hund bruke plener eller andre fellesområder som toalett.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Reguleringsbestemmelse S-4262.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 166 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 168 240,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 158 240,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 100)
Tilstandsrapport (Kr.9 500)
Provisjon (Kr.50 750)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.8 970)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.625)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 215)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.2 500)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 626)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.135 494)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
74-23-0317

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
EIE Torshov
Org. nr: 982409101
Torshovgata 5H
0476 Oslo
Tlf: 21 01 68 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Salgsleder Sebastian Andresen

Saksbehandlere
Sebastian Andresen
EIE Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Salgsleder
Mob: 45 45 75 93 / E-post: sea@eie.no

Christopher Jørgensen
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 90 96 08 36
[/ E-post: cj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sandakerveien 22G
For mer om objektet
Sandakerveien 22G

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: