Bilde 1 av Sandakerveien 90Bilde 2 av Sandakerveien 90
Digital salgsoppgave
Sandakerveien 90

0484 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker, nyoppført 3-roms selveier med store vindusflater. Solrik balkong på 11,5 kvm. Delikate tilvalg. Garasjeopsjon.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
154
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
61 m²
Bruksareal (BRA)
61 m²
Fellesutgifter
kr 2 781 / Mnd
Prisantydning
kr 5 990 000
Omkostninger
kr 187 270
Totalpris
kr 6 177 270
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 14403 m²
Oppdragsnummer
74210186
card-default

Anders Wekre

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Anders
Prisantydningkr 5 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 177 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Adm. kostnad til forretningsfører garasjeplasskr 750,-
  
Totalpris kr 6 177 270
Eiendom
Sandakerveien 90, 0484 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 77 bnr. 420 snr. 154 orgnr. 923217827 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 14403 m²

Prisantydning
5 990 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Sameiet har ingen felles lån pt.

Totalpris inkl. omkostninger
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
177 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
750,- (Adm. kostnad til forretningsfører garasjeplass)

187 270,- (Omkostninger totalt)

6 177 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.2 781,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Inkluderer fellesutgifter, Digital-TV/bredbånd fra GET, àkonto fyring og varmtann (kr 387), lik fordelt (kr 225) felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmester, drift og vedlikehold m.m.

Eier
Åsmund Kleivenes

Beskrivelse
Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Lillo Gård i Nydalen med gangavstand til alt området har å by på.

Nyoppført, lys og innbydende 3-roms selveierleilighet beliggende i 4. etg. Meget god planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Delikate tilvalg.

Moderne åpen stue- kjøkkenløsning med god soneinndeling. Stilrent kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer og god skap- og benkeplass. Velegnet plass til stor spisebordsgruppe, som danner et naturlig skille mot stue.

Utgang fra stue til solrik balkong på 11,5 kvm med flott utsikt.
Meget pent flislagt bad med delikat innredning og opplegg til vaskemaskin.

Balansert ventilasjon. Moderne énstavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom.

Garasjeopsjon.

Bod på 5,8 kvm.

Heis.

Parkering
Kjøper gis opsjon på kjøp av garasjeplass nr. 147 med elbil-lader til kr. 600.000  + omkostninger (2,5 dokumentavgift, 585 tinglysning, eierskiftegebyr kr. 750,-).
Felleskostnader for garasjeplass kr 175.
Strøm til lader kommer i tillegg.

Ved kjøp av garasjeplass tinglyses eier med ideell andel 1/179 i gnr.  bnr. snr. 243

Beliggenhet
I Nydalen bor man meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra selve bykjernen. Nydalen har de siste 20 årene gjennomgått en total forandring, fra å være et typisk industriområde til å bli et urbant, levende og meget moderne og populært bo-område! Området er svært skjermet fra trafikk og støy og med populære Akerselva rennende gjennom Nydalen, er nabolaget preget av store, grønne fellesarealer og parkområder med plen, helleganger, diverse beplantning, sittebenker og lekearealer.

Nydalen torgbygg med tilknytning til Nydalen T-banestasjon åpnet høsten 2016 med blant annet Vinmonopolet, Joe & The Juice, Apotek1, Narvesen, Baker Hansen, Coop Mega, frisør og Asia Kitch-n Bar, Xeast. Torgbygget kjøpesenter er perfekt for deg som bor, jobber eller studerer i Nydalen, enten du trenger å handle til hverdag eller helg. Nydalen Bryggeri & Spiseri er en populær og kjent plass for mange. Her serverer de mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen. De serverer også øl fra eget mikrobryggeri, der det også er mulighet for å booke omvisning.

Storo Storsenter og ny ODEON med IMAX ligger i umiddelbar nærhet med sine 130 butikker og restauranter, og kan friste med alt av servicetilbud.

Det er gangavstand til Grünerløkka, Sandaker, Torshov, Sagene og Bjølsen som kan friste med utallige nisjebutikker og urbant byliv.

Det er mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria på Torshov med store oppsetninger, "Det andre teateret" på Lilleborg med alt fra amatøroppsetninger til musikaler og TV2 studio på Nydalen med innspillinger og show.

For den treningsglade er det gode trenings- og rekreasjonsmuligheter i området. Det er blant annet flere turstier langs Akerselva rett utenfor døren. Akerselva tar deg ned til Oslo sentrum eller opp til marka og Maridalen. Det er flere parkområder i nærområdet, som blant annet benyttes til grilling, sommerleker, soling, piknik og aking om vinteren. Er du et friluftsmenneske og vil ta turen til marka, ligger Solemskogen og Maridalsvannet en liten busstur unna. Dersom man ønsker å trekke innendørs for å trene, er det kort vei til flere treningssentre som SATS/ELIXIA Storo og Nydalen, Evo, Domus Athletica på BI og CrossFit-senter på Spikerverket.

Utdanningsinstitusjoner som Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten. Handelshøyskolen BI ligger kun et steinkast unna leiligheten.

Bebyggelse
Område hovedsakelig bestående av nyoppførte boliger og kontorbygninger.

Tomt
Fellestomt, 14403 m²

Adkomst
Enkel adkomst fra Sandakerveien. Det vil bli skiltet i forkant av visning.

Offentlig kommunikasjon
Det er meget godt kollektivtilbud i nærområdet: Nydalen T-bane kun et par hundre meter unna (linje 3, 5 og 6), trikk (linje 11, 12 og 13), diverse bussforbindelser (blant annet linje 30, 37, 51, 56, 56B, 58 og flybuss), samt tog (Grefsen og Nydalen). Med bil har man enkel adkomst til både ring 2 og 3.

Inneholder
Entré, bad/wc, gang, 2 soverom, omkledningsrom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 11,5 kvm.

Bod på 5,8 m². Mrk SVN 90 H0403

Byggemåte
Bygning oppført i 2020 i betongkonstruksjoner etter nåtidens byggeskikk og metoder. Boligblokk over 8 etasjer og kjeller. Støpt såle, fundamentert til fast grunn og faste komprimerte masser. Yttervegger i betong forblendet med spekket teglstein. Flatt tak antas tekket med membran/folie og papp/shingel. Vinduer og balkongdør med trerammer og 2-lags isolerglass fra byggeårene; merket med produksjonsår 2019. Brann- og lydklassifisert entrédør med foliert innside. Glatte, folierte innerdører fra byggeårene.

Primærrom
Primærrom: 61 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 61 kvm

Boder
Leiligheten disponerer 1 kjellerbod i etasje -1 på 5,8 m². Merket SVN 90 H0403

Standard
Entré:
Lys og praktisk entré med god plass til oppbevaring. Moderne énstavs eikeparkett på gulv og malte overflater. Vannbåren gulvvarme. Balansert ventilasjon. Brann- og lydklassifisert entrédør med kikkhull. Porttelefon med video.

Hjørnestue:
Svært lys og innbydende hjørnestue med meget gode lysforhold fra store vindusflater. Rikelig med pass til sofagruppe med tilhørende møblement. Moderne énstavs eikeparkett på gulv og malte overflater malt i tidsriktige farger. Utgang fra stue via stor skyvedør til nord-vestvendt balkong på ca. 11,5   kvm. Rikelig med plass til både lounge- og spisebord. Balkongen har terrassebord som dekke. Balkongen er overbygget noe som øker bruksverdien. Flott utsyn mot parkmessig opparbeidede fellesområder.

Kjøkkeninnredning:
Stilrent og moderne takhøy kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte kvalitetshvitevarer i form av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl- og frys. Komfyrvakt og Waterguard montert. Mekanisk slimline ventilator med integrert belysning. Led-lyslist over benk. Velegnet plass til stor spisebordsgruppe, som danner et naturlig skille mellom kjøkken og stue.

Bad/wc:
Lekkert bad med moderne fliser på gulv og vegger, malt himling med dimbare downlights. Vannbåren gulvvarme. Heldekkende servant tilkoblet ettgreps blandebatteri og doble underskuffer. Overskap med speilfront og integrert belysning. Romslig dusjhjørne med pen dusjgarnityr på vegg. Stilrene, dusjvegger i herdet glass. Vegghengt klosett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekk.

Mellomgang:
Meget praktisk mellomgang med mulighet for ulike møbleringsløsninger, enten man ønsker f.eks. hjemmekontor eller ulike oppbevaringsløsninger. Moderne énstavs eikeparkett på gulv og malte overflater.

Soverom 1:
Innbydende soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Plass til ulike oppbevaringsløsninger. Flotte lys- og utsynsforhold fra store vindusflater. Moderne énstavs eikeparkett på gulv og malte overflater og malt kontrastvegg som skaper en lun atmosfære. Dirkete adkomst via soverom til walk-in-closet.

Omkledningsrom/ Walk-in-closet:
Romslig omkledningsrom i tilknytning til hovedsoverom med god plass til ulike oppbevaringsløsninger. Omkledningsrommet er adskilt fra soverom via skyvedør. Moderne énstavs eikeparkett på gulv og malte overflater.

Soverom 2:
Praktisk soverom 2 med god plass til seng og tilhørende nattbord. Velegnet til f.eks. soverom, gjesterom og/eller hjemmekontor. Flotte lys- og utsynsforhold fra store vindusflater. Moderne énstavs eikeparkett på gulv og malte overflater malt i tidsriktige farger.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme tilknyttet og varmt forbruksvann fra fjernvarmeanlegg
Vannbåren gulvvarme på bad.
Trinnløs termostatstyring av gulvvarme i hvert rom

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 781,- pr.mnd.
Inkluderer fellesutgifter, Digital-TV/bredbånd fra GET, àkonto fyring og varmtann (kr 387), lik fordelt (kr 225) felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmester, drift og vedlikehold m.m.

Herav:
Felleskostnader brøk kr 28 pr m2/brøk (1708 kr)
Felleskostnader likt fordelt kr 225
A konto energi kr 9 pr m2/brøk (549 kr) (avregnes etter målt forbruk en gang pr. år)
TV/bredbånd kr 299,- pr md. Prisen justeres hvert år iht. kontrakt med Telia.

Faste løpende kostnader
Mye dekkes gjennom felleskostnadene. Normale tillegg vil være strøm, innboforsikring etc.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 7107782

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameie: Lillo Gård Lunden Eierseksjonssameie, Orgnr: 923217827

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Tekniske installasjoner:
Sikringsskap lokalisert i entré/gang.
Automatsikringer, jordfeilbrytere og overspenningsvern.
63, Amp hovedbryter og 8 fordelingskurser.
Strømmåler i felles tavle.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
177 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
750,- (Adm. kostnad til forretningsfører garasjeplass)

187 270,- (Omkostninger totalt)

6 177 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Det er avtalt 1,5% provisjon av salget, markedspakke 12 900,- visninger 2 750,- samt oppgjørshonorar 5
500,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
74-21-0186

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
EIE Torshov
Org. nr:982409101
Torshovgata 5H
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Anders Wekre

Saksbehandlere
Anders Wekre
EIE Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 99 57 38 70 / E-post: wekre@eie.no

EIE Torshov
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sandakerveien 90
For mer om objektet
Sandakerveien 90

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: