Bilde 1 av Selma Ellefsens vei 3M (Ulvenparken)Bilde 2 av Selma Ellefsens vei 3M (Ulvenparken)
Digital salgsoppgave
Selma Ellefsens vei 3M (Ulvenparken)

0581 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker, nyoppført 4-roms hjørneleilighet med solrik balkong på 8 kvm. Moderne tilvalg. 4 felles takterrasser. Garasje*
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
82 m²
Bruksareal (BRA)
82 m²
Bruttoareal (BTA)
88 m²
Fellesutgifter
kr 7 896 / Mnd
Prisantydning
kr 2 990 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 3 556 000
Totalpris
kr 6 561 504
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 9537 m²
Oppdragsnummer
74210209
card-default

Anders Wekre

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Anders
Prisantydningkr 2 990 000,-
Fellesgjeldkr 3 556 000,-
Forkjøpsrettsgebyrkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 6 561 504
Eiendom
Selma Ellefsens vei 3M (Ulvenparken), 0581 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 122 bnr. 501, andelsnr. 48 i Ulven Park Borettslag med orgnr. 923254625 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 88 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 9537 kvm

Prisantydning
2 990 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 3 556 000,- pr.
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 990 000,- (Prisantydning)
3 556 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 546 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Forkjøpsrettsgebyr)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

6 561 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 7 896,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann (A-konto), kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm fellesarealer, vaktmestertjenester, felles bygningforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, avsetning til drift og vedlikehold

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Kjell Gunnar Jonsson

Beskrivelse
Ulven park er ett nytt og moderne borettslag på Ulven i Oslo, og midt mellom Økern og Teisen. Bydelen er under stor utvikling, og det er planlagt å komme ca. 2400 boliger, 4500 arbeidsplasser og 200.00 kvadratmeter med næring det neste tiåret.

Lekker, nyoppført 4-roms endeleilighet med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Innbydende og romslig hjørnestue med utgang til solrik, nord-vestvendt balkong på hele 8 kvm.

Stilrent og moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer. Velegnet spiseplass ved vindusrekke.
Meget pent flislagt bad/wc med flott innredning.
Tre gode soverom og praktisk entré med god oppbevaringsplass i form av omkledningsrom.

Moderne og gjennomførte tilvalg.

4 felles takterrasser og allrom med kjøkken.
Bod på ca. 5 kvm.
Avklart forkjøpsrett, kan ikke benyttes pt.

Parkering
Det er underjordisk garasjeanlegg under tun-bebyggelsen med heisadkomst til alle etasjeplan.
Mulighet for kjøp av garasjeplass via utbygger fra kr. 600 000 + omk., kontakt utbygger for nærmere informasjon.

Det skal legges til rette for redusert behov for egen bil ved at det planlegges bil- og sykkeldelingsordninger, slik at du kan ha tilgang til alt uten å måtte eie alt. Det vil bli etablert innvendig og utvendig sykkelparkering.

Parkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Beliggenhet
Ulvenparken er et nytt og moderne borettslag som ligger i området Ulven. Ulven er et nyere strøk i Bydel Alna i Oslo, og ligger midt mellom Økern og Teisen. Bydelen er under utvikling, og det er planlagt å komme ca. 2400 boliger, 4500 arbeidsplasser og 200.00 kvadratmeter med næring det neste tiåret. Bydelen er også en sentral del av Hovinbyen, som er et av Oslo kommunes viktigste utbyggingsområder. Her skal en helt ny bydel ta form. Det vil bli kort vei til sentrum, gode bomiljøer og grønne arealer. Området skal være selvforsynt med ulike servicetilbud i form av butikker, treningssenter og serveringssteder.

På Ulven bor du i en ny og moderne bydel, omringet av grønne arealer med flotte turområder og i nærhet av sentrum. Det blir grønne gårdsområder med trær og busker, flere samlingssteder og lekeplasser rundt boligene på Ulven. Det blir en stor satsing på at gange, sykkel og kollektiv skal bli lettest og mest attraktive måte å ferdes på i området.

Det er flere servicetilbud i nærområde. Blant annet finner man Kiwi (dagligvarebutikk) og apotek i umiddelbar nærhet. Området byr også på flere aktivitetsområder, i form av Paddletennis, Oslo Turn, Tennis-hall, treningssenter på Hasle & Økern torg, fotballbaner og ballbinge på Valle Hovin, samt barne-skiløyper i området rundt Valle Hovin. Det fins serveringssteder som Sushi-restaurant og (Wraps&Coffee) kafebar .

Det er kort avstand til Vinslottet og Hasle Torg, som har populære serveringssteder, butikker og tjenester. Nye Økern senter er også under planlegging og er tiltenkt at skal bli boliger og bydelssenter.

Det er god tilgang på offentlig kommunikasjon i området. Du har bussrutene 100, 110 og 68 som kjører jevnlig og bruker ca. 10 minutter inn til Oslo sentrum. Det er 6 minutters gange til Økern T-bane og kun 5 minutters gange til busstoppet på Ulven Torg.

Tomt
Fellestomt, 9537 kvm
Fellesarealene er parkmessig opparbeidet med steinheller, bed, lekeplass, variert beplantning og gressplener.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Entré/gang, bad, 3 soverom, omkld.rom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til nord-vestvendt balkong på ca. 8 kvm.

I tillegg kommer bod i kjeller på 5 m². Mrk 2043.

Byggemåte
Boligblokk over 13 etasjer og garasjekjeller.
Bygning oppført i mur- og betongkonstruksjoner, ferdigstilt i 2021.
Fasader forblendet med stein, liggende kledning samt vedlikeholdsfrie plater. Utfyllende bindingsverk med impregnert treverk på balkong.
Flatt tak antatt tekket med membran/folie. Vinduer og terrassedører med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering.

Primærrom
Primærrom: 82 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 82 kvm

Boder
Bod i kjeller på 5 m². Mrk 2043

Standard
Entré:
Lys og praktisk entré med plass til ulike oppbevaringsløsninger for yttertøy. Callinganlegg. Brann- og lydklassifisert entrédør. Eikeparkett på gulv, malte vegger malt i tidsriktige farger og malt himling med downlights.

Omkledningsrom:
Meget praktisk omkledningsrom i tilknytning til entréen med god plass for ulike oppbevaringsløsninger. Omkledningsrommet er malt i samme tidsriktige farge som entréen, samt eikeparkett på gulv og malt himling.

Bad/WC:
Tidløst og praktisk bad med flislagte vegger og flislagt gulv med vannbåren gulvvarme. Malt himling med dimbare downlights. Pen servantinnredning med folierte glatte fronter og laminatplate med nedfelt servant i porselen tilkoblet ettgreps blandebatteri. Egen praktisk nisje for vaskemaskin i innredningen. Mulighet for tørketrommel ved fjerning av underskap. Stort veggmontert speil over servant. Dusjhjørne med innfellbare rette dører, sluk i sone og termostatstyrt dusjbatteri og dusjutstyr. Vegghengt toalett med innfesting i vegg for opphenget. Vegg/takventil med tilluftsspalte under dørblad. Fordelerskap for varmt- og kaldtvann med avstenging i vegg mot bad.

Kjøkken:
Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning med takhøy kjøkkeninnredning fra HTH med glatte folierte fronter, laminat benkeplate og underlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrerte hvitevarer i form av induksjon platetopp, stekeovn med pyrolyse i arbeids- og barnevennlig høyde samt oppvaskmaskin. Ventilatorhette i stål med kanal til ventil over platetopp. Komfyrvakt og waterguard/vannstoppeventiler er montert. Velegnet plass til stor spisebordsgruppe som danner et naturlig skille mellom kjøkken- og stuedel. Eikeparkett på gulv, nymalte vegger malt i tidsriktige farger og malt himling.

Hjørnestue:
Meget lys og innbydende, romslig stue med svært gode innvendige lysforhold med vindusflater på to sider. God plass til sofagruppe med tilhørende møblement, samt plass til spisebordsgruppe. Moderne åpen stue og kjøkkenløsning. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling. Utgang fra stue til nord-vestvendt balkong på ca. 8 kvm. med fint utsyn over indre gårdsrom. God plass til balkongmøbler eller loungemøbler om ønskelig. Balkongen har betonggulv og rekkverk i aluminium med spiler. Lys og dobbel stikkontakt montert.

Det er for øvrig felles takterrasse i nabooppgangen.

Soverom 1:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Plass til ulike oppbevaringsløsninger og/eller hjemmekontor. Eikeparkett på gulv, nymalte vegger malt i tidsriktige farger og malt himling.

Soverom 2:
Soverom 2 med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Velegnet som soverom, gjesterom og/eller hjemmekontor. Eikeparkett på gulv, nymalte vegger malt i tidsriktige farger og malt himling

Soverom 3:
Praktisk soverom 3 med plass til seng og tilhørende møblement. Velegnet som soverom, gjesterom og/eller hjemmekontor. Soverommet ligger i direkte tilknytning til stuen, og kan derfor kombineres som en ekstra stuedel om ønskelig. Eikeparkett på gulv, nymalte vegger malt i tidsriktige farger og malt himling.

Ferdigattest
Det foreligger Midlertidig brukstillatelse - Selma Ellefsens vei 3 - 7 - Ulvenveien datert 15.06.2021.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Vannbåren gulvvarme på bad.
Fellesvarmtvann i bygget.
Balansert ventilasjonsanlegg. Felles aggregat i bygningen.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 7 896,- pr.mnd.
Varmtvann (A-konto), kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm fellesarealer, vaktmestertjenester, felles bygningforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, avsetning til drift og vedlikehold

Herav:
Felleskostnader kr. 2 781,-
Akto oppvarming kr. 729,-
Kapitalkost. lån 1 kr. 4 386,-

Faste løpende kostnader
Mye dekkes gjennom felleskostnadene. Normale tillegg vil være strøm, innboforsikring etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Fellesgjeld / lånevilkår
Lånenr: OBOS01-UKJENT
Restsaldo pr. 18.08.2021: kr 1 083.177.200,-
Restløpetid: 40 år
Avdragsfrihet til 01.07.2026
Rentesats per 09.08.2021: 1,48 % flytende
IN-ordning: Ja*

Kapitalkostnader er kun renter, ettersom lånet er avdragsfritt i 5 år. Lånet har 40 års løpetid. Det foreligger ingen opplysninger pt. om hva endringen i felleskostnader vil bli når perioden på 5 års avdragsfrihet er over.

*Borettslaget har inngått avtale om mulighet for nedbetaling av fellesgjeld. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år. Dato for neste mulighet er ikke avklart, men det vil være etter siste innflyttingstrinn i borettslaget, når felleslånet er utbetalt og pant er tinglyst. Informasjonsskriv vil gå ut når dato er avklart. Avtale om innbetaling (IN-avtale) må inngås i forkant av første innbetaling. Minimumsbeløp for innbetaling er kr 60.000.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring AS Polisenummer: 7824665

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Borettslag
Borettslag: Ulven Park Borettslag, Orgnr: 923254625
Borettslaget vil bestå av 342 andelsleiligheter ferdig utbygd.
Felles takterrasse.
Fellesstue.

Forretningsfører
OBOS

Forkjøpsrett
Forkjøpsretten for OBOS-medlemmer er forhåndsavklart, meldefristen har utløpt. Det påløper gebyr for utlysing forkjøpsrett. Rask avklaring i etterkant av salget.

Tekniske installasjoner
Sikringsskap med 63 Amp hovedbryter, overspenningsvern og 7 jordfeilautomater.
Det følger med 1 stk. ruter i leiligheten samt fiberkabel til leiligheten. Borettslaget har avtale med OBOS Opennet om leveranse til internett og evt kabel-tv. Dette kan bestilles fritt igjennom www.obosopennet.no etter eget ønske. Faktura for kabel-TV / internett kommer i tillegg til felleskostnadene.

Diverse
Overføring av hjemmel til andelene finner først sted etter at samtlige andeler er overlevert. Siste overlevering er estimert 31. oktober 2021. Det må påregnes at det tar tid for andelene blir tinglyst.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Boligen vil ikke bli ytterligere vasket.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Selma Ellefsens vei 9 - Oppføring av to boligblokker med felles kjelleretasje
Bydel: Bjerke
Saksnr: 201915138

Ulvenveien 90 A-B - 92 - 92 B - Oppføring av leilighetsbygg - Ulven felt D1, del D1.A
Bydel: Bjerke
Saksnr: 202111771

Selma Ellefsens vei 2 - 6 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger
Bydel: Bjerke
Saksnr:  201916403 - Reguleringssak

Ulvenveien 99 felt B1 - Forhåndskonferanse - Nybygg bolig og næring
Siste dok. 31.8.2021
Saksnr: 202113463

Selma Ellefsens vei 9 - Oppføring av to boligblokker med felles kjelleretasje.
Saksnummer: 201915138.

Selma Ellefsens vei 11 - Oppføring av 2 boligblokker sammenbygget med felles kjeller, og med næringslokale i deler av 1 etasje - Felt B3 - Bygg A og B-F. Saksnummer: 201710787.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 990 000,- (Prisantydning)
3 556 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 546 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Forkjøpsrettsgebyr)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

6 561 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.11 900)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører ca. 4000,-

Tilrettelegging (Kr.12 900)

Provisjon  1,2% av salgssummen.

Markedspakke (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
74-21-0209

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
EIE Torshov
Org. nr:982409101
Torshovgata 5H
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Anders Wekre

Saksbehandlere
Anders Wekre
EIE Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 99 57 38 70 / E-post: wekre@eie.no

EIE Torshov
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Selma Ellefsens vei 3M (Ulvenparken)
For mer om objektet
Selma Ellefsens vei 3M (Ulvenparken)

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: