Bilde 1 av Sigurd Hoels vei 118Bilde 2 av Sigurd Hoels vei 118
Digital salgsoppgave
Sigurd Hoels vei 118

0655 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Strøken og moderne 3-roms selveier i toppetasjen. Praktisk planløsning og vestvendt balkong med fint utsyn. Sentralt!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
133
Antall soverom
2 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
55 m²
Bruksareal (BRA)
55 m²
Bruttoareal (BTA)
62 m²
Fellesutgifter
kr 2 452 / Mnd
Prisantydning
kr 5 350 000
Omkostninger
kr 142 770
Totalpris
kr 5 492 770
Fellesformue
kr 10 380
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 4525 m²
Oppdragsnummer
91210096
card-default

Kristian Birkan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Les om Kristian
card-default

Charlotte Jenshagen Lunde

Eiendomsmegler / Partner
Les om Charlotte
Prisantydningkr 5 350 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 133 750,-
  
Totalpris kr 5 492 770
Eiendom
Sigurd Hoels vei 118, 0655 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 128 bnr. 158 snr. 133 org.nr. 821611962 i Oslo kommune
Sameiebrøk 54/9475

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom:  Bad, entre, stue/kjøkken, kontor/bod, 2 soverom:55 kvm
Bruksareal: 55 kvm
Bruttoareal: 62 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2018

Tomt
Eiet felles tomt på 4525 m2 for sameiet som er pent opparbeidet med asfalterte internveier, prydbusker, lekeplass og sittebenker.

Prisantydning
5 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 19.04.2021
Andel fellesformue: kr. 10 380,- pr.31.12.2020

Totalpris inkl. omkostninger
5 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
133 750,- (Dokumentavgift)

142 770,- (Omkostninger totalt)

5 492 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.452,- pr. md.

Herav:
Oppvarming 432,-
Felleskostnader 1.620,-
Bredbånd 158,-
Kabel-tv 242,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Á-konto fjernvarme og varmtvann, kabel tv og bredbånd (grunnpakke), utvendig byggforsikring, kommunale avgifter, styrehonorar, drift av sameiet og
vaktmestertjenester m.m.

Eier
Torbjørn Bull Jenssen Gro Randen

Beskrivelse
En moderne og praktisk toppleilighet med to soverom og solrik balkong med fint utsyn mot Tiedemannsjordet. Leiligheten ble ferdigstilt i 2018, og holder følgelig god standard.

Leiligheten har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en fin romfølelse. Leiligheten har en meget god og praktisk planløsning med bl.a. innbydende entré, delikat bad, to gode soverom, kontor/bod og åpen stue/kjøkkenløsning med direkte utgang til solrik balkong.

Kvaliteter:
-Toppetasje med fin intern beliggenhet
-Vestvendt solrik balkong
-God planløsning
-Utbyggergaranti
-Lave felleskostnader
-Praktisk kjellerbod på 5,1 kvm.
-Kort vei til butikker og kollektivforbindelser
-Sentralt

Parkering
Det er innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år og kr. 900,- pr. år for el-bil.
Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i rolige og grønne omgivelser i Tiedemannsbyen på Ensjø. Vil du bo i et vekstområde er Ensjø et naturlig valg. Den nye bydelen som planlegges på Ensjø ligger meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra Oslo sentrum. Med den pågående utviklingen med 10.000 nye arbeidsplasser og ny infrastruktur med parker, skoler, barnehager, forretninger m.m. er Ensjøs framtidsutsikter svært lyse.

Det er en Joker dagligvarebutikk et stenkast unna på Petersborg torget, samtidig som det er kort vei til både Kiwi og Rema 1000 i Gladengveien. Attraktiv beliggenhet nær Kampen, idrettsanleggene på Jordal og planlagt sentrum for Ensjøbyen blir nærmeste nabo.

Kort avstand til alle aktiviteter, idrettsanlegg og friområder på Valle Hovin og Jordal Amfi, Middelalderparken i Gamlebyen og den sjarmerende bebyggelsen på Vålerenga og Kampen. Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser.

Her bor du med kort gangavstand til sentrum, samtidig som du bor "landlig" til. Kort vei til offentlige kommunikasjonsmidler (fra Ensjø t-bane er det kun tre stopp til Oslo S). Kort vei også til barnehager og skoler i alle trinn og gangavstand til treningssentre som SATS Elixia og Fresh Fitness.

På Tiedemannstorget er det åpnet et bakeri og serveringssted (Boulangerie M). Om kvelden serveres det rykende fersk pizza på tynn italiensk bunn. For øvrig er det ikke langt til andre serveringssteder som Hy`s Sushi på Marienfryd, Asia Rett Hjem i Gladengveien, Baker Hansen og Hasle Sushi på Nærsenteret Hasle Torg. Her finner man også Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster, solstudio, Sir Price og treningsenterkjeden Fitness Xpress m.m

Bebyggelse
Området består av nyere blokk- og leilighetsbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 4525 m²
Eiet felles tomt på 4525 m²  for sameiet som er pent opparbeidet med asfalterte internveier, prydbusker, lekeplass og sittebenker.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Daniel P Martens
Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha
innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/ gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Alle punktene i tilstandsrapporten er merket med TG 1

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 55 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Bad, entre, stue/kjøkken, kontor/bod, 2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 55 kvm

Boder
Kjellerbod på 5,1 kvm.

Standard
Leiligheten ligger i byggets 5 og øverste etasje og inneholder:

Entré:
Leiligheten har en lys og svært innbydende entré som gir et meget godt førsteinntrykk . Her er det god plass til å henge ifra seg ytterklær og sette fra seg sko. Det er praktisk garderobeskap i entréen. Dørcalling med åpner.

Stue/kjøkken:
Kjøkkenet er i en praktisk åpen løsning mot stuen.
Pene fronter i malt glatt utførelse. Det er laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Pent flislagt vegg over kjøkkenbenk.
Det er opplegg for frittstående kjøl/frys. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.
Lys og lekker stue med god plass til spisebord samt sofagruppe med tilhørende møblement. Lekker lys tre-stavs eikeparkett på gulv. Rommet har store vinduer med naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til en herlig solrik vestvendt balkong.

Balkong:
Vestvendt solrik balkong på 7,4 kvm med fint utsyn. Det er montert belysning og stikkontakter. Her er det god plass til hyggelig utemøblement og beplantning. Det er tillatt med gassgrill og elektrisk grill på balkongene.

Hovedsoverom:
Svært behagelig og stort hovedsoverom med mye lys fra vinduene. God plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og garderobeskap.

Soverom II:
Lyst og koselig soverom som passer som barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Det er klesskap på soverommet.

Kontor/innvendig bod:
God plass til hjemmekontor og god plass til oppbevaring.

Bad:
Delikat og romslig bad med pene fliser på gulv og vegger. Det er lagt fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett og servant på vegghengt servantskap.
Delikate vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er etablert nedsenk i gulv dusjnisje. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 24.05.2019 som omhandler oppføring av boligblokk.

Oppvarming
Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg.
Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.452,- pr. md.

Herav:
Oppvarming 432,-
Felleskostnader 1.620,-
Bredbånd 158,-
Kabel-tv 242,-

Felleskostnadene inneholder:
Á-konto fjernvarme og varmtvann, kabel tv og bredbånd (grunnpakke), utvendig byggforsikring, kommunale avgifter, styrehonorar, drift av sameiet og
vaktmestertjenester m.m.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6000 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Styret har foreslått en ny struktur på avtale for årsmøtet som det skal stemmes over i mai. Styrets anbefaling er ny kollektiv bredbåndsavtale med enten Telia eller NextGenTel (fra 2022), for å redusere kostnadene knyttet til dette.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 996 342,- Som sekundærbolig Kr. 3 586 831,-

Sameie
Sameie: Tidemannsfabrikken Sameie med org.nr: 821.611.962.
Sameiet er et kombinert sameie som består av 158 boligseksjoner og 1 næringsseksjon parkering på eiendommen gnr. 128, bnr. 158 i
Oslo kommune.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS. Tlf: 22 86 55 00.
Sameiet har byggforsikring i Trygg forsikring med polisenummer 6719690.
Grilling er tillatt, men kun med elektrisk- eller gassgrill. Bruk av engangsgrill og fyrverkeri er ikke tillatt.

Se selskapets årsberetning for vedlikehold og planlagte saker

Etter samtale med forretningsfører og styreleder 05.05.21 er det planer om å avholde generalforsamling i mai. Det er ingen planer som vil føre til økninger i felleskostnader/fellesgjeld p.t, men vanlig vedlikehold må påregnes.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kjøkkenlampe over spisebord følger ikke med i handelen
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Det foreligger to servitutter som omhandler blant annet: Bestemmelse om vei ( Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Sigurd Hoels vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune.  Bestemmelse om nettstasjon (Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger, Bestemmelse om adkomst, Bestemmelse om bebyggelse og beplantning

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.
Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig ihht. reguleringsplan datert 20.04.21, med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4420 datert 17.12.08

På Optimera tomten har Obos kjøpt tomten, og her er Lumanders kvartalet under oppføring. Tøyentaket til Neptune bygges også ved siden av Optimera tomten.

I Bertrand Narvesens vei 8 er arbeidene i gang med oppføring av "Tiedemannsparken". Boligprosjektet består av fire boligblokker (Hus
A-D) og det er søkt om å bygge boligblokker på syv etasjer. Se saksinnsyn hos Plan-og bygningsetaten med saksnummer 201716640,
evt. boligprosjektets hjemmeside hos www.selvaag.no.

Gladengveien 16 og 18 regulert til industri. Ensjø er under omfattende transformasjon og det kan tenkes at det i fremtiden også vil kunne skje noe
på disse tomtene og i området generelt

- Plan og bygningsetaten foreslår at eiendommer i Ensjøveien 7 til 15 på Ensjø skal reguleres til tomt for ungdomsskole - ikke boliger. Det er Eiendomsselskapet Axer som har sendt inn planene som gjelder eiendommene Ensjøveien 7, 9, 11, 13 og 15. Alle eiendommene ligger mellom Ensjøveien og Gjøvikbanen .Plan- og bygningsetaten vurderer at eiendommen er egnet for bolig, men anbefaler likevel at eiendommen omreguleres til skole, for å dekke eksisterende og kommende behov for ungdomsskolekapasitet i området.

- I Ensjøveien 3 og 5 har det vært ønske om omregulering fra næring til boligblokker. Ønske er oppføring av boligbygg 4-7 etasjer med strøkstjenlig funksjoner i de nederste arealene mot Ensjøveien.

- Gladengveien 8 - Forhåndskonferanse - Oppføring av boliger Felt C11 og D11.

Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det anbefales spesielt å følge med på de planer og prosesser som pågår for området via Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten.

Det gjøres oppmerksom på at området er under utvikling og at endringer og oppføring av nye bygg vil kunne skje.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
133 750,- (Dokumentavgift)

142 770,- (Omkostninger totalt)

5 492 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1%

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke 1 (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.7 200)

Visningshonorar/overtagelseshonorar pr. stk.kr. (Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0096

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner Kristian Birkan

Saksbehandlere
Kristian Birkan
EIE Ensjø
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 58 09 21 / E-post: kbi@eie.no
EIE Ensjø

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sigurd Hoels vei 118
For mer om objektet
Sigurd Hoels vei 118

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: