Bilde 1 av Sigurd Hoels vei 71 Bilde 2 av Sigurd Hoels vei 71
Digital salgsoppgave
Sigurd Hoels vei 71

0655 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker og moderne 4-roms fra 2019 I Garasjeplass I Svært romslig balkong I Felles takterrasse I Sentral beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
23
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
79 m²
Bruksareal (BRA)
79 m²
Bruttoareal (BTA)
87 m²
Fellesutgifter
kr 3 939 / Mnd
Prisantydning
kr 6 000 000
Omkostninger
kr 166 269
Totalpris
kr 6 166 269
Fellesformue
kr 11 718
Byggeår
2019
Tomt
Eiet tomt 4973 m²
Oppdragsnummer
91200097
card-default

Charlotte Jenshagen Lunde

Eiendomsmegler / Partner
Les om Charlotte
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler
Les om Granit
Prisantydning kr 6 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 157 250,-
   
Totalpris kr 6 166 269
Eiendom
Sigurd Hoels vei 71, 0655 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 128 bnr. 4 snr. 23 i Tiedemannsfabrikken 2 Sameie med orgnr. 923094180 i Oslo kommune.
Sameiebrøk: 79/13153

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: Gang, stue/kjøkken, bad, omkledningsrom/bod, 3 soverom: 79 kvm.
Bruksareal: 79 kvm.
Bruttoareal: 87 kvm.

Boligen disponerer en kjellerbod på 5,8 kvm med vegger i gitter utførelse.

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Eiet tomt 4973 m². Pent opparbeidet tomt med plenareal og prydbusker. Det er en nydelig felles takterrasse i bygget med fantastiske utsikt- og solforhold. Det er felles sykkelbod i kjelleren.

Prisantydning
6 000 000

Andel f.gjeld/Formue
Det er ingen lån i sameiet.
Andel fellesformue: kr. 11.718,- pr.31.12.2019

Totalpris inkl. omkostninger
6 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,-))

7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
159 019,50 (Omkostninger totalt)

6 159 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 3.939,- pr. mnd og fordelingen er slik:

Akonto fjernvarme: Kr. 711,-
Felleskostnader: Kr. 2.528,-
Bredbånd: Kr. 158,-
Digital-TV: Kr. 242,-
Garasje: Kr. 300,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Felleskostnad inkluderer
Akonto fjernvarme, felleskostnader, tv og internett (grunnpakke), kommunale avgifter, vaktmestertjenester, garasje, m.m.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass på parkeringsflåte i felles garasjeanlegg. Garasjeplassen er et realsameie med gnr. 128, bnr. 4, snr. 223, ideell andel 1/103. Eierandelen i næringsseksjon parkering kan dersom den ikke selges eller overføres sammen med eierseksjon i Tiedemannsfabrikken 2 sameie bare selges eller overføres til andre seksjonseiere innad i sameiet.

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kr. 3.000,- pr. år. Det er varslet en økning fra 1. mars 2020 til kr 3.600,-. For el-bil vil prisen være kr 720,-. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Eier
Romero Andres Rodriguez / Lorenzo Rocio Suarez

Beskrivelse
Velkommen til Sigurd Hoels vei 71 - Presentert av Charlotte J.Lunde ved Eie eiendomsmegling - Leiligheten er en rålekker og ny 4-roms fra 2019 med sentral og attraktiv beliggenhet. Boligen ligger i byggets 3.etasje med romslig balkong på 19 kvm  og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Leiligheten holder en svært moderne og gjennomgående standard med lys 1-stavs eikeparkett og moderne fargevalg. Videre har boligen en praktisk planløsning med stor åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til flere møbleringsmuligheter og spisebord, delikat og pent flislagt bad, 3 soverom hvorav hovedsoverommet har omkledningsrom, romslig gang og stor balkong. Denne bør oppleves!

Kvaliteter:
•Utbyggergaranti.
•Garasjeplass.
•Felles, solrik takterrasse.
•Akonto fjernvarme inkl.
•Lave boutgifter.
•Balansert ventilasjon.
•Sentralt brannvarslingssystem.
•Direkte heisadkomst.
•Kjellerbod.
•Barnevennlig beliggenhet.

Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet
Sigurd Hoels vei 71 ligger midt i det attraktive boligområdet. Området har gjennomgått en utrolig forvandling, og boligen er omgitt av nye boliger. Fra boligen er det kort gange til søndagsåpne Joker og Bakeri Boulangerie med spennende utvalg av smakfulle bakevarer. Ett par minutters gange tar deg til Kiwi og Rema 1000, der sistnevnte har søndagsåpent. Rundt høsten ferdigstilles Ensjø Torg, som ligger rett over Ensjø T-Bane. Her finner du blant annet Spar, Blings Kafe, apotek med mye mer. Det er kort avstand til Hasle Torg, som kan by på blant annet Coop Mega, Vinmonopol, Baker Hansen, Sushi og frisør. For den treningsglade finnes Fresh Fitness 5 minutter unna, og Sats på Kampen og Sats på Hasle Torg. I tillegg har man Tøyenbadet med treningssenter og Haslehallen med 11 innendørs tennisbaner. T-banestasjonen ligger 5 minutter unna. Derfra har 4 linjer avgang, og tar deg til Jernbanetorget på 5 minutter og Nationaltheatret på 8 minutter. Fra Ensjøveien går flybussen som tar deg rett til flyplassen. Det er flotte tur- og rekreasjonsområder i nærområdet. Mange grønne parker, eksempelvis Teglverksdammen og Tøyen Park med fotball- og basketbane. Kampen Barnebondegård ligger 10 minutter unna. Her kan barna hilse på og mate dyrene.

Området generelt er under stor utvikling og det satses på området. På Ensjø Torg kommer et vannspeil, store parkområder og ny næring er planlagt. Ensjø er definitivt ett sted som blir mer og mer urbanisert med årene.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 4973 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom, omkledningsrom og balkong.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel P.Martens datert 10.09.2020. Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er forblendet med spekket tegl. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av
bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Merk følgende vedrørende omkledningsrom: Da rommet i dag benyttes som garderobe og det er plass til å skifte i rommet slik det fremstod på befaringsdagen, blir rommet definert som et p-rom. Rommet er opprinnelig en bod.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
- Det ble utført 1-års befaring 07.09.2020, utbygger skal se på mulige feil på balkongrekkverk.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.  For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 79 kvm.

Bruksareal
Bruksareal: 79 kvm.

Boder
Det medfølger en kjellerbod på 5,8 kvm med vegger i gitter utførelse.

Standard
Gang:
Leiligheten har en innbydende og ryddig gang, som gir et meget godt førsteinntrykk.
Gangen er malt i moderne og tidsriktig fargevalg. Fra gangen er det enkel tilgang til leilighetens øvrige rom. Ved hoveddøren er det montert porttelefon.

Åpen stue- og kjøkkenløsning:
Leiligheten fremstår som svært innbydende og delikat med en praktisk planløsning. Det er gode møbleringsmuligheter i stuen med god plass til sofa med tilhørende møblement samt spisebord. Lekker 1-stavs eikeparkett og tidsriktig fargevalg.

Kjøkken:
Lekker og moderne kjøkkeninnredning med fronter i malt glatt utførelse, laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask, flislagt vegg over kjøkkenbenk. Det er opplegg for frittstående kjøl/frys. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert lekkasjestoppere. Dette er et system med følere som kan registrere fuktighet. Ved en eventuell lekkasje vil vannet bli automatisk avstengt Praktisk åpen stue / kjøkkenløsning gir rommet ekstra romfølelse.

Balkong:
Fra stuen er det direkte tilgang til en svært romslig balkong på ca.19 kvm utført på betongdekke og der lagt terrassebord i impregnert treverk. Det er god plass til flere seksjoner med utemøbler, grill og diverse beplantning. Det er montert belysning og stikkontakter. Rekkverk i stål med innfelte glassplater.

Bad:
Romslig, delikat og flislagt badeværelse. Badet har vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse, servant på vegghengt servantskap og vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Hovedstoppekran er plassert i skap over toalett.

Hovedsoverom:
Romslig og flott hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rommet er holdt i en nydelig gråfarge. Fra rommet er det direkte utgang til balkongen. I tilknytning til rommet er det et herlig omkledningsrom med god plass.

Soverom II og III:
Soverom II og III har god plass til seng og tilhørende møblement. Rommene kan flott innredes som barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter ønske og behov.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på blokken datert 03.08.2020. Attesten kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming
Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Det er varmekabler i gulv på bad. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter er kr 3 939,- pr.mnd og inneholder: Akonto fjernvarme, felleskostnader, tv og internett (grunnpakke), kommunale avgifter, vaktmestertjenester, m.m

Fordelingen er slik:

Akonto fjernvarme: Kr. 711,-
Felleskostnader: Kr. 2.528,-
Bredbånd: Kr. 158,-
Digital-TV: Kr. 242,-
Garasje: Kr.300,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1750 fra september 2019 til desember 2019. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det foreligger ingen lån i sameiet.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 7163449

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 1 487 354,-
Som sekundærbolig Kr. 5 354 474,-

Formuesverdien er innhentet fra skatteetatens boligkalkulator og avvik kan forekomme.

Sameie
Sameie: Tiedemannsfabrikken 2 Sameie, Orgnr: 923094180
Sameiet er et kombinert sameie som består av 222 boligseksjoner og 1 næringsseksjon parkering på eiendommen gnr. 128, bnr. 4 i Oslo kommune.
Tiedemannsfabrikken 2 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923094180, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Sigurd Hoels Vei 65 - 75.
Sameiets hjemmeside finner du på: https://vibbo.no/tiedemannsfabrikken-2
Sameiets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 7163449.
Grilling med kull pa. balkong/veranda er forbudt pa. grunn av brannvern. Gass eller elektrisk grill er godtatt på balkong/veranda.

Styret har inngått service/driftsavtale med
- Heis.
- Vaktmester.
- Renhold / matter.
- Garasje vask.
- Gartnerservice.
- Ventilasjon.
- Brann.
- Fyring.
- Forretningsfører.
- Revisor.
- Dør / Lås.

Tema som har vært til behandling i styret:
-Utregning av felleskostnader.
- Laget hjemmeside (VIBBO).
-Laget husordensregler, branninstruks, regler for takterrasse, skilt for søppelhandtering.
- Håndtert reklamasjoner med utbygger, mangler vedrørende internett, renovasjon ved innflytting for alle oppganger,
vært i kontakt med Arkitekt (for solskjerming og levegger), lademuligheter for flåte (med OBRE), utarbeidet årshjul for HMS.
- Diverse beboer-henvendelser.
-Diverse henvendelser til vaktmester.
- Innhentet tilbud for solskjerming.
- Service av anlegg med leverandører (sprinkleranlegg, vannpumper og heis).

Interessenter anbefales å sette seg inn i årsberetning, protokoll, husordensregler og vedtekter. Budsjettet er basert på uendrede felleskostnader for året 2020. Etter samtale med styret 11.09.2020 er det ingen planer om økninger i felleskostnader p.t (Styret skal vurdere dette i løpet av året, det er da snakk om indeksregulering). Angående mulighet for el-billader på flåteparkering er dette p.t ikke en mulighet.

Forretningsfører
OBOS eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Det er ikke styregodkjenning.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

1. Normalt dyrehold er tillatt.
2. Styret har rett til å nedlegge forbud mot dyrehold i gitte tilfeller.
3. Lufting av dyr må ikke skje på/ved lekeplasser for barn og på takterrasse.

Diverse
Hvitevarer, garderobeskap på soverom II og III, speil og skoskap i gang, vitrineskap, vegghyller, lamper,  lameller samt plisse gardiner medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det medfølger 16 servitutter, og disse omhandler blant annet: erklæring/avtale (bestemmelse om kloakkledning), erklæring/avtale (bestemmelse om kloakkledning og bestemmelse om benyttelse), bestemmelse om vannledning, bestemmelse om vannledning, elektriske kraftlinjer, bestemmelse om kloakkledning, bestemmelse om vei, erklæring/avtale ( bestemmelse om kloakkledning), erklæring/avtale ( vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement), erklæring/avtale (bestemmelse om kloakkledning), erklæring/avtale (vedtak av visse vilkår vedr.utskillelse/bebyggelse av denne eiendom), erklæring/avtale (vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse), erklæring/avtale (bestemmelse om trafostasjon/kiosk), erklæring/avtale ( Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven Joh. H. Andresens vei opparbeides i samsvar med plan- og bygningslovens bestemmelser når kommunen forlanger det Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune), bestemmelse om vann/kloakkledning ( bestemmelse om adkomstrett), bestemmelse om vei.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon. De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan S-4420 datert 17.12.08, med tilhørende reguleringsbestemmelser. Ensjø er en bydel i endring, og det er mange spennende planer fremover i bydelen og bebyggelse må påregnes.

- På Optimera tomten har Obos kjøpt tomten og sendt søknad til kommunen 12.07.19 om mulighet til å bygge nye leiligheter her, det er snakk om fem boligblokker med parkeringskjeller og fireavdelings barnehage. Dette er til behandling og de venter på rammetillatelse. Se saksnummer: 201911182 for ytterlige informasjon.

- Plan og bygningsetaten foreslår at eiendommer i Ensjøveien 7 til 15 på Ensjø skal reguleres til tomt for ungdomsskole - ikke boliger. Det er Eiendomsselskapet Axer som har sendt inn planene som gjelder eiendommene Ensjøveien 7, 9, 11, 13 og 15. Alle eiendommene ligger mellom Ensjøveien og Gjøvikbanen .Plan- og bygningsetaten vurderer at eiendommen er egnet for bolig, men anbefaler likevel at eiendommen omreguleres til skole, for å dekke eksisterende og kommende behov for ungdomsskolekapasitet i området.

- I Ensjøveien 3 og 5 har det vært ønske om omregulering fra næring til boligblokker. Ønske er oppføring av boligbygg 4-7 etasjer med strøkstjenlig funksjoner i de nederste arealene mot Ensjøveien.

- Gladengveien 8 - Forhåndskonferanse - Oppføring av boliger - Felt C11 og D11.

- I Bertrand Narvesens vei 8 er arbeidene i gang med oppføring av "Tiedemannsparken". Boligprosjektet består av fire boligblokker (Hus A-D) og det er søkt om å bygge boligblokker på syv etasjer. Se saksinnsyn hos Plan-og bygningsetaten med saksnummer 201716640, evt. boligprosjektets hjemmeside hos www.selvaag.no. Det er besluttet videre bygging, og Veidekke skal bygge 322 leiligheter på Felt G.

Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
157 250,- (Dokumentavgift)

166 269,50 (Omkostninger totalt)

6 166 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon = Fastpris (Kr.40 000)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)

Tilstandsrapport (Kr.6 000)

Visningshonorar/overtagelshonorar Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-20-0097

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Charlotte Jenshagen Lunde

Saksbehandlere
Charlotte Jenshagen Lunde
Eie Ensjø
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 91 53 82 07 / E-post: cjl@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.