Bilde 1 av Sinsenveien 27BBilde 2 av Sinsenveien 27B
Digital salgsoppgave
Sinsenveien 27B

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Gjennomgående 3-roms selveierleilighet - Sentralt på Løren - Lave felleskost - Moderniseringsbehov
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
7
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
60 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Fellesutgifter
kr 3 048 / Mnd
Prisantydning
kr 4 200 000
Omkostninger
kr 124 070
Fellesgjeld
kr 2 768
Totalpris
kr 4 326 838
Fellesformue
kr 12 817
Byggeår
1982
Tomt
Fellestomt 3764 m²
Oppdragsnummer
71210151
card-default

Jan Gunnar Grunden

Eiendomsmegler | Partner
Les om Jan
card-default

Christer Sebbah

Eiendomsmegler | Partner
Les om Christer
Prisantydningkr 4 200 000,-
Fellesgjeldkr 2 768,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 115 050,-
  
Totalpris kr 4 326 838
Eiendom
Sinsenveien 27B, 0585 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 83 bnr. 224 snr. 7 orgnr. 976688449 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1982

Tomt
Fellestomt 3764 kvm

Prisantydning
4 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 2 768,- pr. 31.08.21
Andel fellesformue: kr. 12 817,- pr. 31.08.21

Totalpris inkl. omkostninger
4 200 000,- (Prisantydning)
2 768,- (Andel av fellesgjeld)

4 202 768,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
115 050,- (Dokumentavgift)

124 070,- (Omkostninger totalt)

4 326 838,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 048,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
A-konto varmtvann, snøbrøyting, gressklipping, kommunale avgifter, grunnpakke Get Digital kabel-tv, vaktmestertjenester, trappevask, forsikring av bygget.

Eier
Paulus og Sofienberg Sokn v/Anders Kartzow

Beskrivelse
Jan Gunnar Grunden ved EIE Løren ønsker velkommen til Sinsenveien 27 B; En lys og gjennomgående 3-roms leilighet med fin planløsning, gode innredningsmuligheter samt utgang til en solrik balkong. Boligen ligger i et hyggelig og sentralt nabolag på Løren. Her kan du bo med gangavstand til flere gode servicetilbud samt et rikt kollektivtilbud som gjør veien til sentrum kort og fleksibel.

Leiligheten har direkte utgang fra stuen til en romslig, sydvestvendt balkong med god plass til en hyggelig sittegruppe og grill. Her kan du nyte sene sommerkvelder med gode solforhold.

Innvendig er leiligheten holdt i lyse toner med blant annet en-stavs parkett og slette vegger som bidrar til et godt inntrykk. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys til leiligheten. Leiligheten har arbeidsvennlig kjøkken med fliser på gulv i åpen løsning mot en lys og romslig stue. I stuen er det god plass til både sofa og spiseplass med tilhørende møblement. Videre har boligen et flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin, samt to lyse og luftige soverom med god plass for oppbevaringsmøblement og dobbeltsenger uten problem. Her kan du bo godt i grønne og sentrale omgivelser.

Kort fortalt:
- Lys, gjennomgående 3-roms selveierleilighet med en god planløsning
- Leilighet med flere gode innredningsmuligheter
- Usjenert balkong med gode solforhold
- Lave felleskostnader
- A-konto varmtvann inkludert i felleskostnader
- Parkeringsplasser i sameiet med p-bevis til hver leilighet
- Kort vei til sentrum og godt kollektivtilbud
- Noe moderniseringsbehov

 Denne leiligheten bør sees! Velkommen til en hyggelig visning.

Parkering
Det er en parkeringsplass disponibelt på fellesareal for hver seksjon, det tinglyses ikke med salg av leilighet.
Det er ikke markert opp faste plasser, de benyttes etter først til mølla prinsippet
Nærmeste ladestasjon er rett ved Sinsen kirke
Se forøvrig sameiets vedtekter § 2.4 og 2.5

Beliggenhet
Eiendommen ligger meget sentralt til på Løren i Oslo, et hyggelig område hvor du finner alt du trenger i hverdagen i gangavstand. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling og fremstår i dag som et moderne boligområde med fine grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud. Som en av nærmeste nabo har du Lørenparken, et perfekt samlingssted for lek og avslappende ro i grønne lunger.

I handlegaten og på Løren Torg finner du kafeer, butikker, restauranter og et variert utvalg av servicetilbud. Fra leiligheten er det en kort spasertur til Løren T-bane, som tar deg raskt til Nydalen, Storo og sentrum. Nærmeste busstopp er i gangavstand i Sinsenveien med 23- bussen og flybussen. 31-bussen som går hele døgnet stopper i Sinsenkrysset, i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren etablert bysykkelordning og sykkelruter mot marka og sentrum. I nærheten finner du andre store grøntområder som Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på Meny, Løren Frukt og Grønt, Joker, Kiwi og Rema 1000 som er noen hundre meter fra boligen. Det er søndagsåpent Joker i Peter Møllers vei 2 B med åpningstider fra kl. 07 til 24 på hverdager og kl. 09 til 24 på søndager. På Løren Torg finner du i tillegg til Meny en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet med Dominos Pizza, Fryd Gastropub, Sanjay's, Umai Sushi og Peppes Pizza. For en hyggelig kopp kaffe er det både Kaffebrenneriet og Baker Hansen i gangavstand.

Videre er det en rekke spisesteder på populære Vinslottet som Hasle Gastropub, W.B Samson bakeri og pizza, Fish sushi og Sugar & Spise. Hasle Gastropub holder til i store hyggelige lokaler med lun belysing og fine sittegrupper. Ta med venner på en burger til middag og avslutt kvelden med dart og shuffleboard. På W.B Samson har de en lett og trivelig atmosfære og her får du tak i ferske bakervarer til helgekos, i tillegg til at det serveres deilig italiensk pizza. Flere av stedene har uteservering om sommeren. Sugar & Spice ligger også i 1.etasje med utgang fra utsiden av Vinslottet. Her serveres det Asian Street Food i grønne og frodige lokaler.

På Løren er det en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, Europris, Squeeze massasje, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio.

For de aktive
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av to kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

I Lørenveien 64 er det planer om å bygge en offentlig aktivitetspark på ca. 10 daa, med flerbrukshall. Parken er tiltenkt til å bli en møteplass, balløkke og lekeområde for større barn. Flerbrukshallen skal bli integrert i terrenget, som vil si at taket til flerbrukshallen skal være en aktiv del av parken.

Sterk trening og- helsesenter er rett ved boligen og det er SATS på Hasle og Studio Jobbsprek ca 5 minutter fra boligen.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen tilhører Løren skolekrets. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til Handelshøyskolen BI i Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Et par minutters gange fra boligen ligger Løren T- bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen). Økern T- bane (1,1 km unna) som tar deg inn mot byen fra øst (via Hasle). Det er gangavstand til flybuss og flere busslinjer.

Tidsavstander med T-bane og bil:
Fra Løren:
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Økern:
12 min til Jernbanetorget
8 min til Nationaltheatret

Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
5-9 minutter til Storo.
6-16 min til Oslo S.
30-45 min til Oslo Lufthavn.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 3764 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen tilhører Sinsen skolekrets. Sinsen skole ble fullstendig renovert i 2011 og fremstår som topp moderne.

Inneholder
2. etasje: P-rom 60 kvm som består av: Entré, bad, kjøkken, stue og to soverom. Alle rom i leiligheten er primærrom.
Annet: Det medfølger bod i kjeller/underetasje. Denne er ikke besiktiget på befaringsdagen.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Kato Malvik.

Fundamentert med støpt armert plate til antatt antatt fast grunn. Grunnmur og hovedbærekonstruksjon i betong forblendet med tegl og panel på fasader ved
uteplass. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Kompakttakkonstruksjon med papp/ membran tekking og innvendige taknedløp. Steinlagt uteplass.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 60 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 60 kvm

Boder
Det medfølger bod i kjeller/underetasje.

Standard
Leiligheten har en god standard samt en fin planløsning med flere soner.

Entré/gang:
Her kommer man inn i en lys og innbydende entré med fliser på gulv, samt veggflater malt i en lys farge som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen har god plass til oppheng av yttertøy og sko. Det er plass til å montere garderobeskap om ønsket.

Kjøkken og stue:
Leiligheten har et arbeidsvennlig kjøkken innredet med mørke fronter og heltre benkeplate. Det er fliser mellom over og underskap samt fliser på gulv. Kjøkkenet har plass til komfyr og koketopp med frittstående ventilator, samt opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stue som gir et romslig og sosialt allrom.

Stuen er lys og romslig med veggflater malt i lyse farger og pen en-stavs eikeparkett på gulv som gir et pent preg. Store vindusflater gir godt med lys til boligen. Det er god plass til sofa samt tilhørende møblement i tillegg til en spiseplass der middagen kan nytes med venner og familie.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til en romslig sørvestvendt balkong på ca. 9 kvm, med god plass til en sittegruppe der grillmaten kan nytes med venner og familie. Balkongen har utsyn over felles hage med flotte grøntarealer og lekeplass der barna kan leke trygt både sommer og vinter. Balkongen blir en forlengelse av stuen om sommeren. Det er ingen innsyn eller gjenboere på balkongen eller leiligheten for øvrig.

Bad/wc/vaskerom:
Leiligheten har et romslig, flislagt baderom med god plass til skapinnredning der toalettsaker kan oppbevares. Det er opplegg for vaskemaskin samt plass til tørketrommel over. Baderommet har et romslig dusjhjørne samt toalett. Det er gulvvarme på baderommet.

Soverom:
Leiligheten har to lyse og luftige soverom med god plass for seng samt tilhørende møblement. Begge soverommene har montert kyvedørsgarderobe med god plass for oppbevaring av tøy og diverse. Hovedsoverommet har i tillegg plass til en kontorkrok om ønsket. Begge soverommene er malt i behagelige farger og har samme pene eikeparkett på gulvene som resten av leiligheten. 

Konklusjon tilstandsrapport
Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med normal slitasje og har en god planløsning.

Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra 0-3, der 0 er best og 3 er dårligst.

TG 2:
TG 2 er gitt på vinduer på bakgrunn av alder, slitasje og forventet restlevetid.
TG 2 er gitt på utformingen av rekkverket med liggende spiler
TG 2 er gitt på badet på bakgrunn av observasjoner, alder og forventet restlevetid
TG 2 er gitt på bakgrunn av fuktskader på benkeplaten(Kjøkken)
TG 2 er gitt på VVS på bakgrunn av antatt alder på eldste røropplegget og udokumentert utførelse

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert 20.03.1987.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av panelovner og varmekabel i gulv på bad. Varmtvann fra felles anlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 048,- pr.mnd.
Fellekostnader inkluderer blant annet: Varmt vann, snøbrøyting, gressklipping, kommunale avgifter, grunnpakke Get Digital kabel-tv, vaktmestertjenester, trappevask, forsikring av bygget.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Selskapet har i dag ingen lån.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et underskudd på kr. 2 681.

Budsjett for 2021 viser et overskudd på kr. 35 093.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 82094588

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 097 761,- Som sekundærbolig Kr. 3 951 939,-

Sameie
Sameie: Sameiet Sinsenveien 27, Orgnr: 976688449

Forretningsfører
Progressum

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold i sameiet er tillat ved forutsetning av at de ikke er til sjenanse for andre beboere.
Se mer i egen punkt i ordensreglene.

Diverse
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 200 000,- (Prisantydning)
2 768,- (Andel av fellesgjeld)

4 202 768,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
115 050,- (Dokumentavgift)

124 070,- (Omkostninger totalt)

4 326 838,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.21 500)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.46 027,68)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.16 928)
Rabatt provisjon (Kr.- 7 500)
Takstmann Kato Malvik (Kr.6 500)
Utlegg styling (Kr.17 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.137 555,68)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0151

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Jan Gunnar Grunden

Saksbehandlere
Jan Gunnar Grunden
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 98 80 98 26 / E-post: jgg@eie.no

Christer Sebbah
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 93 61 22 32 / E-post: chse@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sinsenveien 27B
For mer om objektet
Sinsenveien 27B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: