Bilde 1 av Sinsenveien 84 CBilde 2 av Sinsenveien 84 C
Digital salgsoppgave
Sinsenveien 84 C

0586 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og gjennomgående 2-roms leilighet fra 2009 med solrik markterrasse på 16 kvm - Rolig og skjermet beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
46 m²
Bruksareal (BRA)
46 m²
Fellesutgifter
kr 8 753 / Mnd
Prisantydning
kr 2 600 000
Omkostninger
kr 15 460
Fellesgjeld
kr 913 952
Totalpris
kr 3 529 412
Fellesformue
kr 20 198
Byggeår
2009
Tomt
Fellestomt 5883 m²
Oppdragsnummer
71210080
card-default

Jon Solberg

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Jon
Prisantydningkr 2 600 000,-
Fellesgjeldkr 913 952,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 450,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 529 412
Eiendom
Sinsenveien 84 C, 0586 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 83 bnr. 39, andelsnr. 1104 i Refstadhagen borettslag med orgnr. 993168424 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2009

Tomt
Fellestomt 5883 m²

Prisantydning
2 600 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 913 592,- pr. 26.03.2021.
Andel fellesformue: kr. 20 198,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 600 000,- (Prisantydning)
913 952,- (Andel av fellesgjeld)

3 513 952,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 460,- (Omkostninger totalt)

3 529 412,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 8 753,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fjernvarme, kabel-TV, internett, renter og avdrag fellesgjeld, vedlikeholdsfond, felles forsikring og forretningsførsel med mer.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Klare Finans AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Per-Kristian Fossland Henriksen

Beskrivelse
Jon Solberg ved EIE Løren ønsker velkommen til Sinsenveien 84 C! Dette er en nyere 2-roms fra 2009 med en skjermet beliggenhet på Sinsen/Refstad. Leiligheten har en god standard og er gjennomgående i bygget. Her har du utgang til en romslig og solrik markterrasse på ca. 16 kvm. Boligen ligger tilbaketrukket i rolige omgivelser og har allikevel kort vei til god offentlig kommunikasjon med bl.a. 31-bussen som er døgnbuss hele uken. Gangavstand til Løren med et rikt servicetilbud.

Boligen oppleves som lys med en gjennomgående god standard. Mot terrassen er det store vinduer fra gulv til tak. Dette er foldedører slik at du på sommeren kan åpne hele veggen mot terrassen. Videre har leiligheten et delvis adskilt kjøkken, pent flislagt bad og soverom. Det er stor og praktisk skyvedørsgarderobe i entrè med mye skapinnredning.

Kort fortalt:
- Nyere 2-roms leilighet fra 2009 med skjermet beliggenhet
- Utgang til romslig markterrasse på 16 kvm med gode solforhold
- Foldedører mot terrasse som kan åpnes helt opp på sommeren.
- Mulighet for leie av parkeringsplass
- Umiddelbar nærhet til en offentlig kommunikasjon med 31-bussen som går døgnet rundt
- Appstyrt smart-lås (Yale Doorman) for nøkkelfri adkomst
- Ingen dokumentavgift
- IN- og sikringsordning
- Svært gunstig rente på fellesgjeld på 0,8 %.
- Felles sykkelparkering ute og i garasje
- Fjernvarme, kabel-TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

Velkommen til hyggelig visning! Husk påmelding på eie.no.

Parkering
Borettslaget har fire parkeringsplasser ute som leies ut til beboerne for kr. 600 per måned. Er det flere interessenter gjennomføres det loddtrekning. Det påløper gebyr til forretningsfører ved tildeling av plass.

Det er gjesteparkeringer hvor gjester kan parkere med gyldig P-bevis. Hver leilighet disponerer 2 gjesteparkeringsbevis.

Beliggenhet
Bor du i Sinsenveien bor du i et rolig og tilbaketrukket boligområde på Refstad. Her bor man tilbaketrukket, men med gangavstand til alt av hva Løren har å tilby av butikker og servicetilbud.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Nærmeste dagligvarehandel er Rema 1000 på Sinsen og Meny på Løren torg. Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet med Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi, Peppes Pizza, HY's, mm. For en hyggelig kopp kaffe er det både Kaffebrenneriet og Baker Hansen i området. Sterk treningssenter, apotek, bokhandel, frisør, Blomsterpikene, renseri etc. på og rundt Løren torg.

Tur og marka
For den turglade er det ikke lang vei til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua med fint badevann i sommerhalvåret. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden og restauranten har en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Fritidstilbud
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark ligger i gangavstand og består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. I tillegg er det et godt utvalg fotballbaner i gangavstand fra boligen, herunder Linderudbanen, Skeidbanen, Årvollbanen og Valle Hovin. Årvoll gård ligger også i nærheten, og kan by på konserter, revy og husflidslag. Det er i tillegg kort vei til Hasle tennishall med tennis og turn.

Kollektivtransport
Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og T- bane. Fra stopp på Aker sykehus går det 8 uliker linjer for buss hvor 31-bussen går døgnet rundt og fra Sinsenkrysset går buss linje 15 og 17.

Både Økern, Sinsen og Løren T-banestasjon ligger en kort spasertur unna. Om man skal mot Jernbanetorget så går det direktelinje fra Økern og Sinsen, og skal man mot Storo, så er Løren et godt alternativ.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboligbebyggelse og blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 5883 m²

Felles eiet tomt opparbeidet med plenområder, busker, trær og diverse beplantning. Sykkelparkering og sittegrupper. Internveier belagt med trebord.

Eier har iht. vedtektene eksklusiv bruksrett til det areal som naturlig tilfaller boligen etter tegning vedlagt vedtekter. En vedtektsfestet eksklusiv bruksrett til fellesareal er begrenset til 30 år fra vedtekts festing jf. eierseksjonsloven § 25.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1.etasje: Entre, bad, soverom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av inspektør Tim Roar Fauske:
Boligbygg over 3.etasjer samt kjeller med felles garasjeanlegg. Grunnmur og bærende konstruksjoner av stål tre og betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av betong. Hovedsaklig flatt tak belagt med papp/ membran(ikke besiktiget). Utvendige fasader med trekledning. Leiligheten har
profilert metallbeslått entrédør med elektronisk dørvrider fra Yale doorman og frostet glassfelt fra byggeår. Foldedører mot bakhagen fra byggeår.
Glassfelter med to-lags glass ble byttet i 2014.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 46 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre/ gang, bad, soverom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 46 kvm

Boder
Leiligheten disponerer kjellerbod på ca. 5 kvm.

Standard
Entrè
Her kommer du inn i en lys entrè med parkett på gulvet og lyse vegger. Entrèen har romslig skyvedørsgarderobe på ca. 2,45 meter hvor du har godt med lagringsplass for klær, sko og annet.

Kjøkken
Leiligheten har pent kjøkken med matte hvite fronter. En del av kjøkkenet er en flyttbar kjøkkenøy med hjul. Kjøkkenet har benkeplate i laminat og fliser mellom benkplate og overskap. Det er integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap med frysedel, alt fra Bosch. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Stue/terrasse
Leiligheten har en pen og lys stue med store vindusflater som gir rikelig med dagslys. Det er god plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord med stoler. Stuen har parkett og lyse vegger. Det er delvis åpen løsning mot kjøkkenet som gir en romslig følelse. Fra stuen er det utgang til sør-vest vendt markterrasse på ca. 16 kvm. Vindusrekken er foldedører som kan åpnes helt opp på sommeren. Uteområdet har gode solforhold med sol fra midt på dagen til godt ut på kvelden om sommeren. Det er stikkontakt på veggen og utekran.

Selger opplyser at alle lamper bortsett fra to spotter over vasken på badet er Phillips Hue og kan styres via App med Hue Bridge som følger med.

Soverom
Soverommet er lyst og med god plass til dobbeltseng med nattbord. Det er romslig garderobeskap på ca. 2 meter hvor man får rikelig med oppbevaring av klær, sko og diverse.

Bad
Det er pent og romslig bad fra byggeår med flislagt gulv med gulvvarme. Det er flislagte vegger og downlights. Badet har servantskap, speil og lysarmatur med stikkontakt. Videre er det dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Egenerklæring
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnstats. Skiftet taklamper til Phillips Hue i alle rom bortsett fra over vasken på badet i samråd med kollegaer som tidligere har jobbet som elektrikere.

Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
- Ja, utbygging av Aker Sykehus. Siste planforslag til offentlig ettersyn ser ikke ut til å påvirke borettslaget. Ble opplyst om følgende da jeg kjøpte leiligheten: Borettslaget er oppført som reserverareal i forbindelse med utbygning av Aker sykehus. Plan og bygnings etaten Saksnummer 201704677.

Selger opplyser at styret samler inn tilbakemeldinger på terrassedører for å sjekke med leverandør om disse kan utbedres, da noen dører er vanskelige å åpne/lukke. Døren til terrassen har vært vanskelig å åpne/lukke ifølge selger.

Boligsalgsrapport
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra TG0-3, der TG0 er best og 3 er dårligst. Tilstandsgradene varierer mellom TG0/1 og TG2. Det er ikke gitt TG3 på noen punkter.

Bad har TG0/1 som hovedkarakter, men noen punkter som er vurdert til TG2:
- Slukets klemring er ikke montert korrekt iht. monteringsanvisning i tillegg til at jordingskabel er feilplassert. Utførelsen med hensyn til løsning og type membran (også eventuelt om det faktisk er benyttet) er uoversiktlig, og det kan følgelig derfor ikke sies at løsningen er fullgod og vannsikker
mot lekkasjer.

Det er gitt TG2 på overflater vegger på kjøkken, da det er sprekk i fliser over benkeplate.

Det er gitt TG2 på overflater gulv pga alder/slitasje.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 28.juli.2010 som omhandler oppføring av Sinsenveien 78-84. Kopi av ferdigattesten følger vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Det er oppvarming via nedsenkede radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg og elektriske varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
For 2021 betales det ikke eiendomsskatt for denne boligen.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 8 753,- pr.mnd.

Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader kr. 2 859 ,-
Avdrag fellesgjeld lån 1 kr. 3 569 ,-
Renter fellesgjeld lån 1 kr. 606 ,-
Fjernvarme kr. 677 ,-
Avdrag lån 2 kr. 424 ,-
GET leie kr. 400 ,-
Vedlikeholdsfond kr. 186 ,-
Renter lån 2 kr. 32 ,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3 933 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 2 256 for komboforsikring med reise, innbo, ulykke og bærbar data.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har 2 felles lån i Den Norske Stats Husbank og DNB:

Lån 1 Den Norske Stats Husbank:
Annuitetslån med rente pr. 07.04.2021 på 0,8 % per år.
Antall terminer per år: 4
Saldo pr. 07.04.2021: kr. 64 307 183 ,-
Andel av saldo pr. 07.04.2021: kr. 888 479 ,-
Første temin: 01.04.2010
Siste termin: 01.01.2040
Lånet er IN-lån, se info under.

Lån 2 DNB:
Annuitetslån med rente pr. 26.03.2021 på 1,69 % per år.
Saldo pr. 26.03.2021: kr. 1 500 000 ,-
Andel av saldo pr. 26.03.2021: kr. 25 113 ,-
Lånet har løpetid ut 2025.
Lånet er ikke IN-lån.

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-ordning) den 15.03 og 15.09 hvert år for lån til Den Norske Stats Husbank. Dette gir andelseiere adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ta kontakt med forretningsfører for ytterligere informasjon.

Styreleder opplyser at borettslaget for en del år siden ikke har vært optimalt drevet, men at sittende og tidligere styret har startet opprydningen. Videre opplyser han at øknomien er bedret og under kontroll, men at det sannsynligvis vil avdekkes og følges opp endel mangler fra husene ble bygget i årene fremover.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et overskudd på kr. 4 858 279.
Budsjett for 2021 viser et overskudd på kr. 3 669 370.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 89154402

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 829 744,- Som sekundærbolig Kr. 2 987 078,-

Borettslag
Borettslag: Refstadhagen borettslag, Orgnr: 993168424

Refstadhagen borettslag ligger i Oslo kommune, og har organisasjonsnummer 993168424. Refstadhagen borettslag består av 42 boliger og ingen næringslokaler. Borettslaget har egen facebook gruppe og det er et godt samhold internt i borettslaget. Borettslaget har et aktivt styre som er flinke til å informere om pågående prosjekter og holde beboerne oppdatert.

Forretningsfører
USBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt etter husordensreglene. Dyreholdet skal ikke være til ulempe for andre beboere. Det er vedlagt erklæring om dyrehold som må fylles ut og returneres borettslagets styre.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 
Følgende servitutter er tinglyst på borettslagets eiendom:
Det er tinglyst erklæring/avtale på gnr. 85 bnr. 7 for denne eiendom med adkomsrett. Det er tinglyst 2 pant for felles lån i hhv 2009 og 2021. Det er tinglyst pant for felles borettslagsinnskudd med pantehaver boligbyggelaget USBL i 2010.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig med byggeområde for boliger i reguleringsplan S-4175 fra 2005.

Det er pågående plansak for området med forsterkning av vannforskyningens overføringssystemer med saksnummer 201915152.

Det er foreslått å omregulere Aker sykehusområde for å utvikle et større lokalsykehus. Det er plankunngjøring for området hvor detaljregulering med konsekvensutredning for Trondheimsveien 235, Aker Sykehusområde er ute på offentlig ettersyn med høringsfrist 07.06.2021. Det er saksnummer 201704677 og for mer info se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/sidinmening/main.asp?idnr=2021027924

Det er plankunngjøring vedrørende ny vannforsyning til Oslo ute for offentlig ettersyn med høringsfrist 18.05.2021. For mer info se saksnummer 201915152.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 600 000,- (Prisantydning)
913 952,- (Andel av fellesgjeld)

3 513 952,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 460,- (Omkostninger totalt)

3 529 412,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.19 500)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.43 674,40)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.96 769,40)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0080

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Jon Solberg

Saksbehandlere
Jon Solberg
EIE Løren & Økern
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 82 32 30 / E-post: jon@eie.no

EIE Løren & Økern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sinsenveien 84 C
For mer om objektet
Sinsenveien 84 C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: