Bilde 1 av Skullerudveien 59Bilde 2 av Skullerudveien 59
Digital salgsoppgave
Skullerudveien 59

1188 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 4 400 000

Fellesgjeld: kr 45 007Omkostninger: kr 121 570Totalpris: kr 4 566 577
Lekker 3R topp- og selveid hjørneleilighet | Utleid for 18.000kr | Nyoppusset 2023 | Varmtvann inkl | Garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Eierseksjon
96
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
56 m²
Fellesutgifter
kr 3 977 / Mnd
Prisantydning
kr 4 400 000
Omkostninger
kr 121 570
Fellesgjeld
kr 45 007
Totalpris
kr 4 566 577
Byggeår
1990
Tomt
Eiet tomt 13105 m²
Oppdragsnummer
75230159
card-default

Petter Eia Haavi

Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Petter
card-default

Alicha Viste

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Alicha
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 400 000,-
Fellesgjeldkr 45 007,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 445 007,-)kr 111 120,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 4 566 577
Eiendom
Skullerudveien 59, 1188 OSLO

Matrikkel
Gnr. 168 Bnr. 93 Snr. 96 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1990

Tomt
Eiet tomt 13105 kvm

Prisantydning
4 400 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 400 000,- (Prisantydning)
kr 45 007,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 445 007,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 111 120,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 445 007,-))
--------------------------------------------------------
kr 112 320,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 557 327,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 566 577,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Eier
Bilal Nazir Ahmed Naila Muqaddas Azam

Beskrivelse
Velkommen til Skullerudveien 56 presenter av Daglig leder og eiendomsmegler Petter Eia Haavi ved EIE eiendomsmegling. Boligen ligger i byggets 5 etasje og består av bad, kjøkken, entré, stue og to soverom. Leiligheten har en smart og gjennomtenkt planløsning. Videre er boligen pusset opp i 2023, hvor blant annet overflater ble oppgradert samt kjøkken og bad.

Boligen inneholder et moderne bad, et velutstyrt kjøkken, en innbydende entré, en romslig stue og to komfortable soverom Fra stuen er det utgang til en balkong på 9 kvm. På balkongen har man også en utebod med god plass for oppbevaring.

Boligen består av:
Bad, kjøkken, entré, stue og to soverom.

Varmt vann er inkludert i felleskostnadene.

Boligen deponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Alle garasjeplasser har tilført lade infrastruktur.

Parkering
Boligen disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Alle garasjeplasser har tilført lade infrastruktur og der tilkommer en kostnad til sameiet på kr 69 pr mnd i tillegg til avtale om ladeboks og strømforbruk.

Ihht husordensreglene er det ikke tillatt at biler over 3.500 kilo tillates ikke å parkere på sameiets parkeringsplasser og
gjesteparkeringsplasser. Hensetting av tilhengere og uregistrerte kjøretøy skal ikke forekomme på sameiets gangveier, parkeringsplasser og gjesteparkeringsplasser.

Alle sameiets gjester henstilles til å benytte gjesteparkering på blokkenes nedside.

Styreleder informerer om at det ikke er noen faste utplasser men atman ha oblat som man får av styret samt link til elektronisk gjesteparkering. Videre informeres det om at ved utleie av garasjeplassene skal dette kun gjøres til sameiets beboere.

Beliggenhet
Velkommen til Skullerudveien 59! Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen sokner til Rustad barneskole og Skullerud ungdomsskole.

Boligen har kort vei til flotte Østensjø-vannet med gode turmuligheter i grønne og åpne omgivelser. Her kommer man tett på ulike fuglearter, noe som gjør dette til et fint område for barn så vel som voksne. Turmål som Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet ligger også i nærheten, og vil glede alle som verdsetter enkel tilgang til naturen. Østmarka ligger innenfor gåavstand og byr på lysløypenett og sykkelstier, supre bade- og fiskeplasser ved Nøklevann og videre innover i marka, og fantastisk terreng med gode turmuligheter sommer som vinter. Ved Nøklevann finner du også ro- og padleklubb. Få minutter unna finner du også Skullerud Sportssenter som tilbyr svært gode treningsmuligheter. I tillegg finnes Nord-Europas største klatresenter på Skullerud.

Skullerud byr på varierte shoppingmuligheter, fra lokale butikker til kjøpesentre i nærheten. Enten du leter etter dagligvarer, mote eller unike varer, vil du finne det innen rekkevidde. Området har også et bredt spekter av skoler, barnehager og fritidsaktiviteter, noe som gjør det til et ideelt sted for familier.

Skullerud senteret er et kjøpesenter som ligger sentralt i området. Her finner du et utvalg av butikker som inkluderer dagligvarebutikker, apotek, klesbutikker, elektronikk og mer. Dette er et praktisk sted for dagligvarehandel og basis shopping.

Ryen er en annen nærliggende bydel som har flere butikker og tjenester. Her finner du blant annet Ryen kjøpesenter som tilbyr et bredt utvalg av butikker innen klær, sko, matvarer og mye annet.

Manglerud senter ligger i nærheten av Skullerud og er et større kjøpesenter med en rekke butikker og tjenester. Her finner du alt fra klær og sko til interiør og dagligvarehandel.

På Skullerud torg finner du frisørsalonger, Plantasjen og en ny gresk café. Skullerud er et kollektivknutepunkt hvor du kan ta både buss og t-bane. Her finner du også et helsetorg med lege, tannlege, fotpleie og fysioterapi. På Abildsø finner du også søndagsåpne Joker.

Kollektive forbindelser:
På Skullerud finner du et mangfold av kollektivforbindelser, inkludert T-bane og busser, som tar deg til Oslos pulserende sentrum på kort tid.

T-bane:
Linje 3 (Kolsås) og linje 4 (Ringbanen) i Oslos T-banesystem betjener Skullerud stasjon. Dette gir en direkte forbindelse til sentrale deler av byen, inkludert Majorstuen, Nationaltheatret, Oslo S og Grorud.

Buss:
Det er flere bussruter som betjener Skullerud, og de gir tilgang til forskjellige deler av byen og omkringliggende områder. Noen viktige bussruter inkluderer 70, 76, 78, 79, 70E og 76E.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av boligblokker.

Tomt
Eiet tomt, 13105 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
T-bane:
Linje 3 (Kolsås) og linje 4 (Ringbanen) i Oslos T-banesystem betjener Skullerud stasjon. Dette gir en direkte forbindelse til sentrale deler av byen, inkludert Majorstuen, Nationaltheatret, Oslo S og Grorud.

Buss:
Det er flere bussruter som betjener Skullerud, og de gir tilgang til forskjellige deler av byen og omkringliggende områder. Noen viktige bussruter inkluderer 70, 76, 78, 79, 70E og 76E.

Inneholder
Velkommen til Skullerudveien 56 presenter av Daglig leder og eiendomsmegler Petter Eia Haavi ved EIE eiendomsmegling. Boligen er en romslig 3-roms sentralt på Skullerud. Leiligheten er pusset opp i 2023 med blant annet nye overflater, nytt bad og kjøkken.

Boligen består av:
Bad, kjøkken, entré, stue og to soverom

Kvaliteter ved boligen:
 • Leiligheten er pusset opp i 2023
 • Bad fra 2023
 • Kjøkken fra 2023
 • Balkong på 9 kvm
 • Garasjeplass
 • Varmt vann inkludert i felleskostandene
 • Tv/bredbånd inkludert i felleskostnadene
 • Romslig balkong på 9 kvm med en utebod på 2 kvm
 • Kjellerbod på 4 kvm
 • Lave felleskostnader
 • Heis
 • Flytt rett inn!

Byggemåte
Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, flat takkonstruksjon antatt tekket
med papp. Yttertak er ikke besiktiget. Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med pussede flatet samt kledd med fasadeplater og panel. Vinduer med 3 lags isoler glass med produksjonsår 1990. En B-30 og db-35 ytterdør med ekstra sikkerhetslås og med kikkehull stemplet 1990. 3 lags isolerglass terrassedør fra 1989. Utgang fra stue til en balkong på ca. 9m2 med utsikt mot fellesområde og nabolaget. Det er tilgang til en utebod på ca 2m2.

Innvendig
Overflatebehandling gulv: Laminatgulv
Overflatebehandling vegger: Malte glatte flater.
Overflatebehandling himling: Malte glatte flater, malt/ubehandlet panel og takess.
Det er montert downlights i entre. Ukjent hvordan spotter er montert/forseglet.

Etasjeskillere i betong.

Følgende punkter har fått TG-2 i tilstandsrapporten:
Utvendig > Vinduer
Vinduer er ikke funksjsonstestet på befaringsdag da det ikke er vridere til vinduene. TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år.
Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år.

Utvendig > Dører
TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år.
Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Rekkverk er målt til 1.02m. Det er plasser blomsterkasse med åpning for fråder for å klatre.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med
bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele
rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Det er registrert noen skjevheter.

Det er nivilert i rom:
Stue: Det er registrert avvik på 1cm.
Soverom: Det er registrert avvik på 1cm.
Soverom: Det er registrert avvik på 1,5cm igjennom rommet.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tg 2 gjelder kobber rør i vegg.


Følgende punkter fremkommer i egenerklæringsskjemaet:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja. kun av faglært. Robust Elektro AS Marbud AS Thollefsen rør og vedlikehold AS. 2023 Marbud AS: sveisemembran
Robust Elektro AS: varmekabel og elektrisk arbeid Thollefsen AS: skiftet sluk, rør i rør system med skap og avrenning.


Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja. Marbud AS og Thollefsen rør og vedlikehold AS.  2023 Marbud AS - sveisemembran 2023 Thollefsen rør og vedlikehold AS - byttet sluk.

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Ja. FDV dokumentasjon.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja. kun faglært. Robust Elektro AS. 2023 Oppgradert.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 56 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:  Bad, Kjøkken, Entré, Stue, Soverom, Soverom 2

Bruksareal
Bruksareal: 56 kvm

Boder
Det følger med en bod på ca. 3 kvm. Det er tilgang til en utebad på ca. 2kvm via balkongen.

Standard
Entré
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig entré med god plass for oppbevaringsmøbler. Her er det god plass til oppbevaring av ytterklær og sko.

Stue
Stuen har store vindusflater, hvilket gjør leiligheten lys og luftig. Videre har stuen god plass for sofagruppe med tilhørende stuemøblement samt medievegg. Stuen lett å møblere, og har en rekke møbleringsmuligheter. Fra stue har man utgang til en balkong på 9 kvm.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Fliser mellom over og underskap. Det er montert en integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr og nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Integrert kombiskap. Kjøkkenet er fra 2023.

Bad
Bad med fliser på gulv og vegger. Innredningen består av et underskap, servant, speil med lys, stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er nivilert fra terskel til sluk og det ble målt 2,7 cm fall. Opplegg for vaskemaskin og det er tilkoblet et vannklosett. Mekanisk avtrekk. Badet er fra 2023.

Soverom
Soverommet er av god størrelse med god plass for seng og annet møblement. Videre har rommet plass for oppbevarings- og øvrige soveromsmøbler.

Soverom
Stort soverom av generøs størrelse med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Soverommet er malt i lune og behagelige farger av moderne karakter.


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger en approbasjon datert 24.02.89 som omhandler oppføring av boligblokk.
Det foreligger en ferdigattest datert 02.11.1990 som omhandler bodene.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med gulvvarme på badet med fliser.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnader per måned inkluderer følgende:
Felleskostnader 2 751,-
Vedlikeholdsfond 284,-
Lånekostnader 352,-
TV/Bredbånd 590,-
Sum felleskostnader 3 977

Følgende er inkludert i felleskostnadene:
kommunale avgifter, trappevask og vaktmestertjenester, forsikring bygget, HomeNet bredbånd/RiksTV og varmtvann.

Det faktureres andel til vedlikeholdsfond som blir brukt til store oppussings/reparasjonsprosjekter ved behov. Felleskostnadene betales for 3 måneder på forskudd den 1. i hvert kvartal.

Ved vesentlig mislighold av felleskostnadene vil styret stenge internettilgangen til seksjonen. Eier av seksjonen vil i tillegg bli ilagt et stengegebyr på kr 1000,-

Felleskostnader blir løpende fakturert for hvert kvartal. Selger og kjøper må gjøre opp seg imellom ved overtakelse midt i kvartalet. Sameiet har legalpant i seksjonen i henhold til Eierseksjonsloven § 24 Heftelsesform og § 25 Panterett for sameiernes forpliktelser. Kjøper er derfor ansvarlig for ubetalte felleskostnader, evnt. andre kostnader som selger har påført sameiet. Megler må forvisse seg om at det ikke er skyldige felleskostnader på oppgjørstidspunkt.

Styreleder informerer om at det er ingen foreløpige planer om økning i fellesutgifter eller planer om låneopptak.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring m.m.
Denne listen er ikke fullkommen.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 81787739

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 982 699,- Som sekundærbolig Kr. 3 537 716,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Sameiet består av 106 seksjoner fordelt på to blokker.
Eiendommen har BNR 168 og GNR 93 i Oslo kommune.
Sameiets org. nummer er 971 275 340

Sameiet har utført fasadereparasjon i 2023 som ble dekket med oppsparte midler. Forretningsfører kjenner
ikke til noen ekstraordinære kostnader som kan påvirke felleskostnadene. Kjøper må regne med en justering av felleskostnadene til neste år på 5-10% grunnet økte rentekostnader. Styret er i forhandlinger med avtale om el-bil lading.

Tv og bredbånd leveres av Rikstv og Homenett.

Borettslags Service AS er sameiets vaktmester.

Sameiets forretningsfører er Sefbo Forvaltning AS.

Annet
Det kreves ikke styregodkjennelse samt som det er ingen forkjøpsrett i sameiet.

Ved anskaffelse av dyr, skal dette meddeles styret for registrering. Enhver eier av hund og katt er pliktig til å holde denne i bånd, og til å fjerne dens ekskrementer.

Gressmatter o.l. må fjernes fra terrassen om vinteren. Dette for å forhindre vannansamlinq og lekkasjer. Enhver beboer har ansvaret for at avløpsvannet har fri drenering på sin terrasse. Det er ikke tillatt å banke tepper o.l. fra terrassen.
Grilling på terrassen er kun tillatt med gass- og elektrisk grill.

Ytre monteringer eller innkledning av terrasser, eller andre endringer som medfører synlig ulikheter på fasaden, må ikke foretas uten styrets samtykke og anvisninger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Ved utleie av bruksenhet må seksjonseier snarest mulig opplyse styret om leietakers navn, antall medlemmer i husstanden og leieforholdets antatte varighet. Dersom seksjonseier unnlate å gjøre det innen rimelig tid, blir et gebyr på kr 1.000,- fakturert.

Seksjonseier er ansvarlig for leietakers oppførsel innad i sameiet og skal informere om husordensreglene og andre ordensregler som bør være en del av leiekontrakten. Ved utleie til fremmedspråklige plikter seksjonseier å forsikre seg om at leietaker forstår
innhold og betydning av husordensreglene som kan innebære å få disse oversatt til leietakers språk.

Seksjonseier skal sørge for at utleie av leiligheter meddeles styret skriftlig for registrering.
Seksjonseier er ansvarlig for at leietaker følger sameiets vedtekter og husordensregler.
Seksjonseier skal sørge for at leietaker mottar de til enhver tid gjeldende vedtekter og husordensregler.
Leietaker plikter å følge de regler og retningslinjer som gjelder for sameie til enhver tid.
Leietaker er forøvrig ansvarlig overfor sameie på lik linje med de øvrige beboerne.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Området er regulert til boligformål. Se vedlagt reguleringskart.

Pågående byggesaker
Saksnummer 201411787
Planprogram med veiledende plan for offentlige rom (VPOR) for Skullerud

- Les mer her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201411787

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 400 000,- (Prisantydning)
kr 45 007,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 445 007,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 111 120,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 445 007,-))
--------------------------------------------------------
kr 112 320,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 557 327,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 566 577,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 300)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Tilstandsrapport (Kr.8 800)
Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Totalt kr. (Kr.54 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-23-0159

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner Petter Eia Haavi

Saksbehandlere
Petter Eia Haavi
EIE Stovner
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 90 79 19 94 / E-post: peh@eie.no

Alicha Viste
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 96 72 90 62
[/ E-post: alicha@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skullerudveien 59
For mer om objektet
Skullerudveien 59

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: