Bilde 1 av Smeltedigelen 6Bilde 2 av Smeltedigelen 6
Digital salgsoppgave
Smeltedigelen 6

0195 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Kværnerbyen | Lekker 2-roms i 5 etg | Stor balkong med svært gode solforhold og garasjeplass | "Alt" inkludert i fk.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
1
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
45 m²
Bruksareal (BRA)
45 m²
Bruttoareal (BTA)
50 m²
Fellesutgifter
kr 4 200 / Mnd
Prisantydning
kr 3 060 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 1 320 000
Totalpris
kr 4 395 504
Fellesformue
kr 10 628
Byggeår
2014
Tomt
Eiet tomt 3887 m²
Oppdragsnummer
51210019
card-default

Lina Møretrø

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Lina
card-default

Jacob Lothe Carvallo

Eiendomsmegler MNEF
Les om Jacob
Prisantydningkr 3 060 000,-
Fellesgjeldkr 1 320 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 395 504
Eiendom
Smeltedigelen 6, 0195 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 236 bnr. 230 snr. 1, andelsnr. 45 i Pelton Borettslag med orgnr. 913042506 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2014

Tomt
Eiet tomt 3887 m²

Prisantydning
3 060 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 1 320 000,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 10 628,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 060 000,- (Prisantydning)
1 320 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 380 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 395 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 200,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kabel-TV og internett (grunnpakke fra Get), varmtvann og fyring (fjernvarme), garasje, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, renhold av trapper og heiser, gårdsforsikring, forretningsførsel m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Obos.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Lars Erik Bjerke

Beskrivelse
Lina Møretrø ved Eie Eiendomsmegling har gleden av å presentere denne moderne 2-roms leiligheten beliggende i populære Kværnerbyen. Leiligheten har en flott balkong med gode solforhold på hele 11 kvm, pent bad fra 2018, heis og garasjeplass i lukket anlegg med mulighet for ladepunkt. Gjennomgående god standard, her er det bare å flytte rett inn!

Verdt å merke seg:
- Takhøyde på 2, 63 m
- Garasjeplass i lukket anlegg
- Stor kjellerbod på ca. 8 kvm
- Nytt bad renovert i 2018 gjennom borettslaget
- Omkledningsrom med rikelig plass til oppbevaring
- Sydvendt, solrik balkong på ca. 11 kvm
- Moderne fargevalg i hele leiligheten
- Rikelig med skapplass på soverom
- Solskjerming foran alle glassflater
- IN-ordning
- TV/internett, fyring og varmtvann inkludert i felleskostnader
- Rente på fellesgjeld: 1,30%

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg. Plassen er merket med nr. 74. Mulighet for installering av el-bil lader.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde i Kværnerbyen i Oslo kommune. Bydelen er bygd på Kværner Brugs gamle tomt og har sentral beliggenhet med kort avstand til Bjørvika, Sørenga og Gamlebyen.

Kværnerbyen byr på treningssenter, kort vei til idrettshall, samt Jordal sportspark med bl.a. fotballbane, skøytehall, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. Det er etablert fine grøntområder med vannspeil, hyggelige møteplasser og torg i nærområdet. I Kværnerbyen finner du også Nordstrand Conditori - Piece of cake. I tillegg til kaffe og kaker holder de åpent på kveldstid med servering av pizza, øl og vin. Det åpnet en ny restaurant ved navnet "Kraft" som har samme eiere som populære Smia på Vålerenga.

En rekke parker og fine rekreasjonsområder ligger i gangavstand, blant annet Ekebergparken, Klosterenga kulturpark, Middelalderparken med Middelalderfestivalen, samt Tøyenparken med Tøyenbadet og Botanisk hage. Langs Alnaelva kan man gå inn mot Svartdalen med flotte skogsområder for både turgåere og mosjonister. Svartdalsskogen som er Oslos siste urskog har fine turstier og er et ypperlig sted for å ta seg en joggetur.

Gjennom Kværnerbyen finner du vannspeilet, og en liten kanal som er populær som plaskedam for de minste gjennom sommeren. I vinterhalvåret kan du ta frem skøytene, og om sommeren er dette et fint sted å samles eller gå tur. Kværnerbyen er pent opparbeidet med elementer fra gamle Kværner Brug.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi i Kværnerbyen. Videre ligger de søndagsåpne butikkene "Kværnerbyen frukt og grønt" og "Nærbutikken Konows gate" innen kort gangavstand fra boligen. I Kværnerbyen finner du også treningssenteret Fitnessroom, apotek, frisørsalong, negelsalong, renseri og ikke minst blomsterbutikken Rosè. "Kværnerbyen frukt og grønt" har i tillegg utlevering av pakker fra Post Nord. Nærmeste postkontor er post i butikk hos Coop Prix i St. Halvardsgate, kun en liten spasertur fra boligen.

Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Barcode/Bjørvika, Oslo City, Byporten, Aker Brygge og Grønland Basar og de øvrige handlegatene i sentrum på et rikt og variert utvalg. Ulike kafeer, barer og restauranter ligger godt innen rekkevidde.

Buss, trikk og sykkel
Området gir gode mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste holdeplass er Kværnerbyen som ligger ca. 300 meter fra boligen. Med 32-bussen fra Kværnerbyen tar det 4 minutter til Bjørvika, 5 minutter til Oslo S og 9 minutter til Rådhuset og Aker brygge. I helgen fra lørdag til søndag går også 32-bussen som nattbuss til Kværnerbyen.

Fra Konows gate går buss 34, 70 og 74 fra holdeplassen Kværner. "Kværnertrappa" gjør busstoppet i Konows gate lett tilgjengelig for alle beboere i Kværnerbyen. Videre går buss nr. 20 og 37 fra Galgeberg og trikk 18 og 19 fra St. Halvards plass. Det går bussrute døgnet rundt til Galgeberg, i tillegg til nattbuss fra lørdag til søndag til stoppet Kværner som ligger på toppen av "Kværnertrappa". Dette er buss nummer 18N og 70N.


I Kværnerbyen er det etablert bysykkelstativ og eget EL-sykkelstativ der sykler kan leies til en rimelig pris for rask adkomst til byen eller en hyggelig søndagstur. El-sparkesyklene kan også benyttes til og fra Kværnerbyen.

Med bil fra Kværnerbyen tar det ca.:
1 min til både E6 og E 18
3 min til Gamlebyen
4 min til Oslo S
8 min til Grünerløkka
8 min til Majorstuen
31 min til Oslo lufthavn

Tomt
Eiet tomt, 3887 m²
Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Leilighet i 5. etasje som inneholder: Entrè, bad, stue, kjøkken, soverom og bod som har blitt benyttet til kontor.
Balkong på ca 11 kvm.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 8 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Kenneth Lesteberg:

Boligbygg over seks etasjer samt to u.etasjer. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i teglstein samt fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket
med papp/membran(ikke besiktiget). Glatt entrédør av tre med kikkhull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2013. Montert utvendig solskjerming foran alle glassfelt. Leiligheten er oppvarmet ved radiatorer via fjernvarmeanlegg samt tilknyttet felles varmtvann for bygningen.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 45 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, soverom, rom benyttet som kontor og stue med åpen kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 45 kvm

Boder
Bod i kjeller på ca 8 kvm.

Standard
Leiligheten har beliggenhet i 5. etasje og har god standard fra byggeår i 2014 med takhøyde på hele 2, 64 meter. 

Med heis kommer du deg til leiligheten, her leder svalgangen deg til inngangspartiet. Romslig gang med egen omkledningsgarderobe som kan brukes til ytterligere oppbevaring av både klær og sko eller som kontor.

Stue med åpen kjøkkenløsning:
Her får du en åpen stue og kjøkken- løsning med moderne fargevalg. Tidløst og praktisk kjøkken fra Atlas med glatte fronter. Integrert oppvaskmaskin og stekeovn med nedfelt induksjonstopp fra Bosch. Stuen er formet på en praktisk måte som gjør det enkelt å møblere. Veggen som skiller soverom og stue ble i 2021 sparklet og malt på begge sider. Dette ble gjennomført for å få et plettfritt og pent resultat der soveromsdør tidligere var plassert.
Fra stuen er det utgang til en flott balkong med sol fra ca. kl. 0830 om morgenen til ca kl. 19 på kvelden om sommeren. Rikelig med plass til både en stor sittegruppe og grill.

Soverom:
Soverommet er vendt mot rolig gate. Her er det god plass til både dobbeltseng og nattbord. Integrert garderobeløsning gir gode muligheter for oppbevaring. Eier har siden kjøp lukket den ene døren til soverommet som har ført til bedre møbleringsmuligheter i stuen. Det er også mulighet til å snu sengen slik at man har adkomst, samt plass til nattbord på begge sider av sengen.

Bad:
Etter reklamasjonssak fra borettslaget ble badet totalrenovert gjennom Obos i 2018. På badet er det delikate fargevalg og moderne fliser. Her er det plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Badet har en generøs størrelse med god oppbevaringsplass i vegghengt skap, servant og bak speil. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Grohe. Innfelt speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdører med ett-greps armatur fra Oras. Flislagt gulv med varmekabler og listefritt tak som er sparklet og malt med innfelt downlights.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 14.02.2018.

Oppvarming
Boligene varmes opp med fjernvarme og det er Hjulet Eierseksjonssameie som har inngått avtale med Hafslund Varme AS om leveranse. Varmekabler i baderomsgulv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/.

Borettslag får eiendomsskatt for hele borettslaget. Bor du i borettslag får du derfor ikke eiendomsskatteseddel fra kommunen. Har du spørsmål om eiendomsskatten for din andel, må du ta kontakt med styret i borettslaget ditt.

Fordeling felleskostnader
Garasje 200,-
Felleskostnader 2.288,-
A-konto oppvarming 172,-
Kapitalkost. lån 1 2HAND1 1.540,-

Styret opplyser om at det ikke er planlagt økning i felleskostnader.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lån 1:
Annuitetslån
Lånenr.: 2HAND1-83987182442
Restgjeld: 6.672.393,-
Restløpetid: 3 år 8 md.
Rentekostnader: 1,30%
Avdragsfrihet til og med 01.11.2024
Andel saldo: 1.320.000,- Kapitalkostnader: 1.430,-
Etter utløpt avdragsfrihet vil estimert endring være 3.000,-.

Lån 2:
Annuitetslån
Lånenr.: 2HAND2-83987182434
Restgjeld: 184.471.376,-
Restløpetid: 33 år 8 md.
Rentekostnader: 1,30%
Denne andelen har nedbetalt sin andel av dette lånet.

Fordelingen mellom renter og avdrag er ikke opplyst av forretningsfører.

Borettslaget har IN-ordning som gir mulighet for nedbetalting av hele eller deler av fellesgjelden.
Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Avdeling medlemslag vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.5 og 30.11 på borettslagets felleslån. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 11 941 661.
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 5 370 848.
Årets resultat på kr 7 241 794 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig Kr. 935 288,-
Som sekundærbolig Kr. 3 367 035,-

Borettslag
Borettslag: Pelton Borettslag, Orgnr: 913042506
- Borettslaget består av 135 andelsleiligheter.
- Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning.
- Borettslaget er medeier i sameiet Hjulet Eierseksjonssameie.
- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste gjennom Vaktmester Andersen AS.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets- og OBOS medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget. Innmeldingsavgiften til OBOS er kr. 500,-.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Diverse
Vi gjør oppmerksom på at det er observert skjeggkre i fellesarealet i kjeller. Tiltak er iverksatt og selger opplyser i egenerklæringsskjema at det ikke er observert i leilighet eller bod.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 060 000,- (Prisantydning)
1 320 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 380 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 395 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 4 390 000,-)

(Kr.40 000)

Tilrettelegging (Kr.8 900)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Grunnpakke borettslag (Kr.16 872)

Markedspakke 1 (Kr.11 500)

Oppgjør (Kr.6 700)

Totalt kr. (Kr.86 472)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-21-0019

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Skøyen & Ullern
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0279 Oslo
Tlf: 22 06 30 00, Fax: 22 50 32 68

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Josefine Simonsen

Saksbehandlere
Lina Møretrø
EIE Skøyen & Ullern
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 99 59 83 99 / E-post: lm@eie.no


EIE Skøyen & Ullern

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Smeltedigelen 6
For mer om objektet
Smeltedigelen 6

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: