Bilde 1 av Sørengkaia 145Bilde 2 av Sørengkaia 145
Digital salgsoppgave
Sørengkaia 145

0194 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 5 800 000

Omkostninger: kr 146 370Totalpris: kr 5 946 370
Lekker og moderne 3-roms selveier med optimal planløsning. 2 uteplasser. Vannbåren varme i gulv. Felles takterrasse.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
18
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
59 m²
Bruksareal (BRA)
59 m²
Bruttoareal (BTA)
65 m²
Fellesutgifter
kr 2 586 / Mnd
Prisantydning
kr 5 800 000
Omkostninger
kr 146 370
Totalpris
kr 5 946 370
Byggeår
2016
Tomt
Eiet tomt 5583 m²
Oppdragsnummer
92210002
card-default

Siamak Ebrahimi

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Siamak
Prisantydningkr 5 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-)kr 145 000,-
  
Totalpris kr 5 946 370
Eiendom
Sørengkaia 145, 0194 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 234 bnr. 105 snr. 18 orgnr. 917950334 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 65 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2016

Tomt
Eiet tomt på 5583 m2 som tilhører sameiet.

Prisantydning
5 800 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
5 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-))

146 370,- (Omkostninger totalt)

5 946 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 586,- pr. mnd.


 

Felleskostnad inkluderer
Fjernvarme, forretningsførsel, drift og vedlikehold, felles byggforsikring, kommunale avgifter, TV og internett.

Eier
Mai Ly Thi Tran

Beskrivelse
Velkommen til Sørengkaia 145 - en lekker og moderne 3-roms på populære Sørenga med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Her kan du flytte rett inn!

Leiligheten ligger i byggets første etasje og har enkel adkomst fra pent opparbeidet felles bakgård. Boligen har en optimal og effektiv planløsning med terrasse på 6 m² med utgang fra stue. Hovedsoverommet har også tilgang til terrasse på 7,5 m². Her bor du sentralt i et området som stadig er i utvikling, samtidig som du bor i et rolig og attraktivt område ved sjøen.

•Moderne 3-roms fra 2016
•Gjennomgående planløsning
•Utgang til terrasse fra stue og soverom
•Vannbåren gulvvarme
•Sentralt med kort vei til det meste du trenger i hverdagen
•TV og internett inkludert i felleskostnadene
•2 egne kjellerboder på 3,5 og 6 m².
•Nærhet til buss og T-bane

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Velkommen til Sørengkaia! Her du bor du i et rolig område ved sjøen, samtidig som du befinner deg midt i et spennende område som stadig utvikler seg.

Sørenga har på kort tid blitt et av de mest attraktive boområdene i Oslo. Her har du umiddelbar nærhet til alt du måtte ønske deg, samtidig som du kan nyte fantastisk utsikt over øyene i Oslofjorden og Akershus festning.

Her er det lagt til rette for full utnytting av å bo med umiddelbar nærhet til sjøen. Kun få minutters gange fra leilighet finner du DNT Friluftshus som tilbyr kajakkurs og utlån av kajakker. DNT Friluftshus tilbyr også yoga og har egen buldrevegg inne. Sørenga har byens mest populære badeanlegg med stupetårn, svømmelengder og badestrand. Frister det med et forfriskende morgenbad, sommer som vinter, kan du tusle i morgenkåpen fra leiligheten og bort til brygga.

Av matbutikker tilbyr Sørenga Rema 1000 med post i butikk, samt Coop Prix som også er søndagsåpen. Begge butikkene ligger i få minutters gange fra leiligheten. Av andre matbutikker i nærheten finner du Kiwi i Barcode.

Sørenga tilbyr flere spennende restauranter blant annet en av Oslos beste meksikanske - Coyo. Her finner du også Bun's Burger, Sea Port (middelhavskjøkken) og Mirabel (middelhavskjøkken). I tillegg finner du Wright Corner Pub som er en hyggelig lokal nabopub. 

Ti minutters gange fra leiligheten når du Bjørvika som vokser frem som Oslos nye sentrum, særlig innen kultur med nye Deichmanske hovedbibliotek, Operaen, Munch-museet og fotografisk museum på Sukkerbiten. Her etableres det stadig nye konsepter både innenfor restaurant, mote, kultur og bademuligheter - et virkelig spennende område! Av restauranter finner du alt fra Maemo og søster brasseriet The Vandelay til Salome, Brasseri Rivoli, Vaaghals, Nodee sky, Åpent bakeri og Taylomade i Bispevika for å nevne noen.

Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Havnepromenaden, som åpnet sommeren 2015, knytter byens befolkning til fjorden i mye større grad. Den går fra Bygdøy i vest, via Tjuvholmen/Aker Brygge, Akershus festning, Vippetangen, Operaen og forbi Sørenga til Kongshavn. Langs denne promenaden finner man også mathallen Vippa på Vippetangen med god mat og drikke - samt Salt med matservering, sauna og konserter om sommeren. Det er kort vei til Middelalderparken med vannspeilet, og gode tur- og joggemuligheter opp til Ekeberg med fine turstier og skogområder. Skulpturparken og Ekebergrestauranten har fantastisk utsikt over Sørenga og byen. Av forskjellige treningssenter har Sats og Barry's Bootcamp har etablert seg i Bjørvika.

Det er meget god tilgang på offentlig transport i området. Det er ca. 10 minutters gange fra leiligheten til Bjørvika hvor du finner flere trikkelinjer og bussruter. Bussrute 32 kjører mellom Kværnerbyen og Voksen Skog og bussrute 81 kjører mellom Fornebu og Fløysbonn. Trikkelinje 19 kjører mellom Majorstuen og Ljabru, og linje 13 kjører mellom Bekkestua og Ljabru. Det er ca. 15 minutters gange til flytoget og Oslo Sentralbanestasjon hvor du har tilgang til alle T-banens linjer, samt tog.

Fra leiligheten har du også umiddelbar nærhet til Sørengkaia Barnehage.

For å lese mer om hva som skjer i området rundt boligen se www.bjorvikautvikling.no/ og www.oslobukta.no.

Bebyggelse
Området består av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 5583 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, gang, 2 soverom

Byggemåte
Antatt betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasader med teglstein, pussede og malte flater. Flatt tak tekket med papp/membran. Felles trapp utført i støpt betong. Personheis i bygning.

Følgende har fått Tg2 (tilstandsgrad 2):
- Ytterdører og porter, herunder tofløyet balkongdør tilknyttet soverom med 3-lags glass og trekarmer. Det er behov for service tilknyttet låsemekanismer. Stålbeslag i overkant av 1 dørfelt med "slark". Eier opplyser om at avvikene skal utbedres før et eventuelt salg.
- VVS-installasjoner, generelt. Servantbatteri med dårlig innfesting. Måling med fuktindikator påviste høye verdier ved nedre del av vegger i dusjsonen. Dette antas å ikke være noe problem, så lenge gulv/vegg er riktig oppbygd med membran. Veggfuger med riss/sprekker i områder der det er målt høye fuktverdier. Dusjkabinett bør monteres.

Følgende har fått Tg3 (tilstandsgrad 3):
- Ytterdører og porter, herunder malt balkongdør tilknyttet stue/kjøkken med 3-lags glass og trekarmer. Dørblad "subber" noe i terskel grunnet skjevheter. Dørvrider/låsemekanisme var skadet/ defekt på befaringsdagen. Eier opplyser om at avvik tilknyttet låsesystemet skal utbedres før et eventuelt salg.

For mer informasjon, se vedlagt tilstandsrapport 01.02.2021.

Primærrom
Primærrom: 59 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 59 kvm

Boder
2 egne kjellerboder på 3,5 og 6 kvm.

Standard
Entré: Lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til å henge av seg og sette sko. Downlights (led) er montert i entré.

Stue: Lys og romslig stue med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. God plass til sofa med tilhørende møblement og spiseplass. Fra stuen er det direkte utgang til leilighetens nordvestvendte uteplass.

Kjøkken: Stuen og kjøkkenet er i en åpen og sosial løsning - perfekt for å varte opp gjester! Fint og stilrent kjøkken med Sigdal kjøkkeninnredning. Kjøkkeninnredningen er med høyglans fronter og heltre eik benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, ventilator, fliser over benk, belysning under overskap, kjøl/fryseskap, integrert oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk platetopp. Integrerte hvitevarer fra Miele. Waterguard med lekkasjestopp og komfyrvakt er montert.

Bad: Delikat og flislagt bad. Baderommet er utstyrt med veggmontert toalett, dusjdører i herdet glass, vaskemaskin og speilskap. Baderomsinnredning med høyglans fronter og heldekkende servant. Varmekabler i gulv. Downlights er montert.

Soverom: Leilighetens 2 soverom er av god størrelse med god plass til seng og garderobeløsning. Fra hovedsoverommet er det utgang til terrasse II på ca 7,5 kvm.

Ferdigattest
Brukstillatelse datert 2017 foreligger, og kan fås fra megler.

Oppvarming
Fjernvarmeanlegg med radiatorer. Vannbåren gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 0,- for 2020.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Skattesats for 2021 foreslås satt til tre promille for all fast eiendom. Det foreslås at det gis inntil fire millioner kroner i bunnfradrag for hver selvstendige boenhet. Skattesats og bunnfradrag er uendret fra 2020. Se Oslo kommune sine hjemmesider for mer informasjon: https://www.oslo.kommune.no/etater-foretak-og-ombud/innkrevingsetaten/kunngjoringer/horing-eiendomsskatt-2021[gref

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 586,- pr.mnd.
Fjernvarme, forretningsførsel, drift og vedlikehold, felles byggningsforsikring, kommunale avgifter, TV og internett.

Faste løpende kostnader
Typiske tillegg vil være strøm og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen fellesgjeld.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF
Polisenummer: SP1619586


 

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 888 577,- Som sekundærbolig Kr. 3 198 877,-

Sameie
Sameie: Sørenga 7 Sameie, Orgnr: 917950334

Sørenga 7 Sameie består av 122 boliger og 5 næringslokaler.

Forretningsfører
USBL.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
- Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr.
- Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på Sameiets område.
- Hunder og katter skal luftes utenfor Sameiets eiendom. Innenfor Sameiets område skal dyr føres i bånd samt holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.
- Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for skade som dyret måtte påføre person eller eiendom
- Kommer det inn skriftlig berettigede klager kan styret kreve dyret fjernet hvis ikke en minnelig ordning med klageren kan oppnås. En berettiget klage kan være at dyreholdet i vesentlig grad sjenerer naboen gjennom lukt, bråk eller på annen måte er til vesentlig ulempe, for eksempel medfører allergi, redsel eller angst. I tvilstilfeller avgjør styret etter forhandlinger med partene hvorvidt en klage er berettiget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

2012/263727-4/200  Best. om adkomstrett  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:534 Bnr:7  
gjelder gangatkomst/rømningsveier
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-9/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:103  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold.
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-10/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:104 Snr:1 m.fl.
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/263727-11/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:105  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-12/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:106  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-13/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:107  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-14/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:108  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-15/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:109  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-16/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:110  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-17/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:534 Bnr:7  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/502121-1/200  Best. om adkomstrett  
05.06.2015 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:102 m.fl.
Kjøreatkomst, gangatkomst, lek/opphold, bruksrett til regulert fellesareal
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/801689-6/200  Erklæring/avtale  
03.09.2015 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:534 Bnr:7 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:534 Bnr:7 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:534 Bnr:7 Snr:3  
Bestemmelse om rømningsvei
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/830993-1/200  Erklæring/avtale  
13.09.2016 
Areal regulert til gangvei, fortau, friområde- park og torg skal være åpne for allmennheten
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-234/105
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata

2016/901541-1/200  Seksjonering  
04.10.2016 
opprettet seksjoner:
snr: 18
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 58/14033
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-234/110/0/1-129
Rettigheter på 0301-234/109/0/1-120
Rettigheter på 0301-234/108/0/1-112

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Området er regulert etter bestemmelsene i følgende reguleringsplaner: S-4099

Tilhørende bebyggelsesplan 18709.

Det fremkommer av matrikkelrapportem at det er grunnforurensnig i området.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-))

146 370,- (Omkostninger totalt)

5 946 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.3 600)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Tilstandsrapport og planskisse med mål (Kr.6 400)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visnings-/overtagelseshonorar pr. stk. (Kr.2 100)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 940)
Markedspakke (Kr.12 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Fastpris (Kr.50 000)
Totalt kr. (Kr.107 120)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
92-21-0002

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sinsen og Rosenhoff Eiendomsmegling AS
EIE Sinsen
Org. nr:922183201
Trondheimsveien 153-155
0570 Oslo
Tlf: 23 89 69 86, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Siamak Ebrahimi

Saksbehandlere
Siamak Ebrahimi
EIE Sinsen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 72 47 25 / E-post: se@eie.no

EIE Sinsen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Sørengkaia 145
For mer om objektet
Sørengkaia 145

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: