Bilde 1 av Spireaveien 16BBilde 2 av Spireaveien 16B
Digital salgsoppgave
Spireaveien 16B

0580 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
18
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
49 m²
Bruksareal (BRA)
49 m²
Fellesutgifter
kr 2 721 / Mnd
Prisantydning
kr 4 650 000
Omkostninger
kr 125 270
Totalpris
kr 4 775 270
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 3355 m²
Oppdragsnummer
99210218
card-default

Ole Anders Strand Teslo

Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
Les om Ole
card-default

Ivar Skaar

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Ivar
Prisantydningkr 4 650 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 116 250,-
  
Totalpris kr 4 775 270
Eiendom
Spireaveien 16B, 0580 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 264 snr. 18 orgnr. 918811230 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 3355 kvm

Prisantydning
4 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
116 250,- (Dokumentavgift)

125 270,- (Omkostninger totalt)

4 775 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 721,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Drift og vedlikehold, oppvarming (fjernvarme), varmtvann, Tv/bredbånd, trappevask, vaktmester, felles forsikring, strøm til ladeboks el bil og kommunale avgifter.

Eier
Stig Thormodsen

Parkering
Biloppstillingsplass med EL-Bil lader merket nr: 16 i felles garasjeanlegg.

Beliggenhet
Boligen ligger i et sentralt og populært boligområde på Økern i Oslo kommune. Det er kort vei til et godt offentlig kollektivtilbud, servicetilbud og fasiliteter, samt hovedfartsårer som bringer deg ut og inn av bysentrum.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet hos Kiwi i Økern Torgvei, bare noen få minutters gange fra boligen. På Bjerke har du både Kiwi og Rema 1000 og på Løren finner du et rikt utvalg hos Løren Frukt og Grønt, Meny og Rema 1000. Av søndagsåpne butikker har du Nærbutikken på Risløkka og Bunnpris på Løren. Det er i tillegg åpnet en søndagsåpen Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53).

Økern er i sterk utvikling med store planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her åpnes straks Økern Portal og der vil det fremover bli kombinert kontorlokale med næringsvirksomhet, samt at det foreligger planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i tillegg til to hoteller i nærområdet. Gangavstand også til nye Løren aktivitetspark og flerbrukshall som planlegges mellom Løren og Økern. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud et godt utvalg. Det er også kort bilavstand til Alnasenteret som er landets største faghandel senter, samt både Storo- og Linderud senteret.

Les mer om nye Økern sentrum på: http://www.projectokern.com/

For de som liker å holde seg i form er det også flere treningssentre i nærheten. Like i nærheten finner du nyåpnede Studio Jobbsprek på Økern Portal, Fitness 24/Seven holder døgnåpent treningssenter på Bjerke, SATS på Linderud, Condis på Økern (bytter navn til Sportytude) , STERK på Løren eller SATS på Storo.

Det er et godt utvalg av forretninger og servicetilbud i nærheten. På Løren er det en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Europris City har åpnet i Lørenveien 38 og massasjetjenesten Squeeze har åpnet dørene i Lørenveien 43. Det er også kort vei til det nye og populære handelssentret Vinslottet.

Les mer på loren.no.

Det er også et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi Peppes Pizza, Sara Pizzeria, Hy's Street food & juice bar og det har åpnet en ny gastropub på Løren Torg kalt Fryd Løren. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil, med hovedstadens rike utvalg av fasiliteter.

Tomt
Eiet tomt, 3355 kvm

Felles tomt opparbeidet med blant annet: Steinbelagt adkomst, gressplen, prydbusker, trær, diverse beplantning, sykkelparkering og lekeapparater.

Adkomst
Leilighet beliggende i byggets 2.etasje. Adkomst via felles trappegang med heis. Oppgangen har callinganlegg med videofunksjon.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
2.etg: 49 kvm BRA / 49 kvm P-rom

Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2.etg: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

Leiligheten disponerer i tillegg en kjellerbod oppmålt til 7,1 m2 samt biloppstillingsplass med EL-Bil lader merket nr: 16 i felles garasjeanlegg.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Magnus Slåtsveen:

Grunn og fundamenter: Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av stål/betong.

Yttervegger: Utvendige fasader forblendet med panel og fasade plater.

Takkonstruksjoner: Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.

Gulvsystemer: Etasjeskiller av betong.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Benkeplate kjøkken pga. slitasje og merker/hakk.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen inn i den romslige entréen. Her har man godt med skapplass og umiddelbar tilkomst til badet. Leiligheten har selvsagt callinganlegg som gjør det enkelt å slippe gjester inn. Gangen mellom entréen og stuen/kjøkkenet kan fint innredes med hjemmekontor, eventuelt ekstra garderobeskap.

Badet fremstår høyst moderne og lekkert. Her er det flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Av innhold har man vegghengt servantskap i slett utførelse, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Speil med belysning over servant og dusjsone med innfellbare dører i glass samt dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Toalettet er selvsagt vegghengt fra Porsgrund.

Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen. Den flotte kjøkkeninnredningen er fra Marbodal. Her får man slette fronter og fin benkeplate av tre. Det er nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur og benkeskapsbelysning og stikkontakt over benkeplate. Av integrerte hvitevarer har man nedfelt induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser, komfyr og kaffemaskin fra Siemens. Alle hvitevarene på kjøkkenet følger handelen. Kjøkkenet har også lekkasjestopper og komfyrvakt.

Stuen kan enkelt innredes med både sofa og spisebord. Fra stuen har man også utgang til sydvendt balkong på ca. 7 m2.

Soverommet fremstår svært delikat. Veggene er malt i fin og beroligende farge. Her har man godplass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Alle klær får man plass til i den store skyvedørs garderoben.

Oppsummert er dette en svært lekker leilighet med høy standard.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Spireaveien 16 A-B datert 10.03.2017.

Vilkår for ferdigattest:
1. Dokumentasjon på at veien er ferdigstilt.
2. Vi må ha gjennomført overtakelsesbefaring der Plan- og bygningsetaten, Bymiljøetaten og utbygger deltar. Dere må invitere oss til overtakelsesbefaring når veien er opparbeidet.
3. Plan- og bygningsetaten må, i samråd med Bymiljøetaten, ha godkjent veianlegget teknisk.
4. Dokumentasjon på at søknaden om fradeling av veigrunn er ferdigbehandlet av Plan- og bygningsetatens enhet for delesøknader og seksjonering.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningsloven. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/byggemeldinger som er fra før 1998.

Oppvarming
Oppvarming med radiatorer tilkoblet felles varmesentral, samt gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2021 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 721,- pr.mnd.
Drift og vedlikehold, oppvarming (fjernvarme), varmtvann, Tv/bredbånd, trappevask, vaktmester, felles forsikring, strøm til ladeboks el bil og kommunale avgifter.

Herav:
Felleskostnader 2.182,-
TV 267,-
Bredbånd 122,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene.

Det er pt. ingen planer om økning.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer og felleskostnader etc.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.20 hadde borettslaget følgende tall:
- Underskudd kr -267.591,-
- Arbeidskapitalen kr 437.928,-

Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 1 505 341. Dette er kr 190 266 mer enn budsjettert og skyldes i hovedsak forfall på utestående beløp på fjernvarme.

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 1380929

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 843 871,- Som sekundærbolig Kr. 3 037 935,-

Sameie
Sameie: Spirea Park 3 Sameie, Orgnr: 918811230

Beliggende i bydel Bjerke, Oslo kommune. Sameiet består av 27 seksjoner.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
VVS:  Stoppekraner er plassert i fordelerskap. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast.
Ventilasjon:  Leiligheten har balansert ventilasjon.

Sikkerhet: Leiligheten har røykvarsler tilkoblet felles varslingsanlegg, sprinkleranlegg og brannslukkingsapparat.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Måler er plassert i felles tavle (ikke besiktiget). Leiligheten har i hovedsak skjult elektrisk
anlegg.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller
ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen ifølge vedtektene punkt 3-2 (2).

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Frogner & Aker brygge etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene i Studio Ønseth og fotografene i Field jobber eksklusivt for vårt kontor. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Erklæring tinglyst 07.01.2016 vedrørende bestemmelse om vannledn..
Erklæring tinglyst 12.01.2016 vedrørende bestemmelse om veg.
Erklæring tinglyst 01.08.2016 vedrørende elektriske kraftlinjer.
Erklæring tinglyst 16.12.2016 vedrørende seksjonering.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet privat vei, vann og avløp ifølge Oslo kommune.

Regulering
Området er regulert av s-4349 til bolig m.thil. anlegg ifølge Oslo kommune.

Det bygges, rives og endres nye bygg i nærområdet.

Saksnummer 201607804: Økern torgvei 6, Spireaveien 20 og Ulvenveien - Planforslag til offentlig ettersyn. Høringsperiode: 21.06.2021 - 13.09.2021.  Plan- og bygningsetaten vedtok 14.06.2021 å legge planforslaget ut til offentlig ettersyn og sende det på høring. Det er nå mulighet til å komme med innspill til planforslaget.

Eiendoms- og byfornyelsesetaten foreslår å omregulere Økern Torgvei 6 m.fl. fra torg, turvei/skiløype til bolig, forretning, bevertning, skole, barnehage, grønnstruktur og tilhørende samferdselsanlegg. Hensikten med planen er å transformere planområdet til et nytt boområde med bymessig utforming av fire boligkvartaler på opptil 28 meter enkelte steder, med ca. 1000 boenheter. Planen sikrer nødvendig areal til grønnstruktur, sosial infrastruktur og teknisk infrastruktur på resten av planområdet.

Les mer om saken på Plan- og Bygningsetatens hjemmesider: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201607804

Kopi av reguleringskart med tegnforklaring er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
116 250,- (Dokumentavgift)

125 270,- (Omkostninger totalt)

4 775 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 1,5%

Grunnpakke: Kr.15 000

Oppgjør: Kr.6 990

Tilrettelegging: Kr.12 900

Visningshonorar: Kr.3 000

Eierskiftegebyr SELGER: Kr.5 995
Intet salg = ingen regning.

Oppdragsnummer
99-21-0218

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Frogner AS
EIE Frogner & Aker Brygge
Org. nr:924606134
Frognerveien 22
0263 Oslo
Tlf: 22 12 06 62

Ansvarlig megler
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF Ole Anders Strand Teslo

Saksbehandlere
Ole Anders Strand Teslo
EIE Frogner & Aker Brygge
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 98 15 11 92 / E-post: oat@eie.no

Ivar Skaar
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 99 04 11 49 / E-post: ivs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Spireaveien 16B
For mer om objektet
Spireaveien 16B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: