Bilde 1 av Stensberggata 17BBilde 2 av Stensberggata 17B
Digital salgsoppgave
Stensberggata 17B

0170 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott 6-roms selveierleilighet med balkong - Klassisk bygård - Peis - God takhøyde - Garasjeleie*
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
14
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
129 m²
Bruksareal (BRA)
131 m²
Bruttoareal (BTA)
147 m²
Fellesutgifter
kr 5 495 / Mnd
Prisantydning
kr 12 400 000
Omkostninger
kr 334 770
Fellesgjeld
kr 30 000
Totalpris
kr 12 764 770
Fellesformue
kr 55 928
Byggeår
1917
Tomt
Fellestomt 658 m²
Oppdragsnummer
50220080
card-default

Synnøve Nyhagen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Synnøve
card-default

Kristina Overen Myhre

Eiendomsmegler / Partner
Les om Kristina
Prisantydningkr 12 400 000,-
Fellesgjeldkr 30 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 325 750,-
  
Totalpris kr 12 764 770
Eiendom
Stensberggata 17B, 0170 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 217 Bnr. 346 Snr. 14 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 147 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1917

Tomt
Fellestomt 658 kvm

Prisantydning
12 400 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex v/ Lars Erik Bergersen
Takstdato: 10.02.2022

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 30 000,- pr. 02.05.22
Andel fellesformue: kr. 55 928,- pr. 31.12.2021

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 400 000,- (Prisantydning)
kr 30 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 12 430 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 325 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 327 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 757 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 764 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 495,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
TV- anlegg og bredbånd, felles forsikring, drift & vedlikheold, trappevask, kommunale avgifter m.m.

Kommunale avgifter
De kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Janne Langaas

Beskrivelse
Velkommen til denne flotte 6-roms leiligheten!
Leiligheten ligger høyt og fritt med lite innsyn. Gjennomgående standard med blant annet bad fra 2019 og moderne kjøkkeninnredning.

Leiligheten ligger i byggets 3.etasje med trappeadkomst. Innbydende entré/gang med god plass til å henge fra seg yttertøy. Mellom gang og toalettrom har du en mellomgang, med ytterligere plass til ytterbekledning. Fra entré/gang har du adkomst til leilighetens kjøkken, samt hovedstue.

Tidsrik kjøkkeninnredning fra Ikea med meget god oppbevaringsplass i over- og underskap. Videre har kjøkkenet benkeplate av stein, som gir deg gode arbeidsoverflater til matlagingen. I tilknytting til kjøkkenet har du god plass til spisebord med tilhørende møblement. Fra kjøkkenet har du utgang til en sydvestvendt balkong på ca. 2,5 kvm. Her har du gode solforhold og utsikt over byen. 

Leilighet har to sjarmerende stuer, begge av god størrelse. Her har du flere møbleringssoner med meget god plass til å møblere etter ønsket behov og stil. Leiligheten har en svært god takhøyde på ca. 2,90 cm. Gode vindusflater sørger for godt innslipp av naturlig lys. I hovedstue er det satt opp peisovn av nyere type, som varmer godt på kalde dager. I stue 2 har du en kakkelovn, som setter et sjarmerende preg på stuen.

Delikat baderom fra 2019. Moderne og vegghengt innredning med heldekkende servant og speilskap med belysning. Videre har baderommet egen dusjnisje med glassdører og deilig regndusj.

Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og annet møblement. Soverommet har skyvedørsgarderobe med speil, som gir deg god plass til oppbevaring. Fra Hovedsoverommet har du adkomst direkte til badet. Sjarmerende soverom 2 med meget praktisk oppbevaringsmuligheter under sengen. Soverom 3 har god plass til seng og annet møblement, og passer utmerket som gjesterom, kontor eller hva du måtte ønske. Her er det tilkobler vann, og det er montert en vask. Fra soverom 3 har du utgang til en baktrapp. Dette gir hybelmuligheter, dersom man skulle ønske det.

Parkering
Selger leier i dag parkeringsplass med ladeboks i lukket anlegg i Stensberggata 14 (vis a vis nr 17B). Leien er p.t. kr. 1.600,- per. måned (depositum kr 4800,-). Det er 3 måneders gjensidig oppsigelse. Utleier ønsker å leie ut videre, og selger kan formidle kontakt.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget attraktivt boligområde med kort vei til butikker, grønne parker, hyggelige spisesteder og et ypperlig kollektivtilbud.

I nærområdet finnes det mange hyggelige spisesteder og kaféer med uteservering. St.Hanshaugen har flere gode kaféer, restauranter, barer og mange takeaway-muligheter. Rett rundt hjørnet har du unike Gutta på haugen, med et stort utvlag av kortreiste og langreiste delikatesser. Fra Akerselva har du flere gangveier og broer over til Grünerløkka . Her vil du møte et pulserende liv med utallige kaféer, restauranter og butikker. Det er kort vei til Vulkan områder, hvor du blant annet finner Mathallen, med et godt utvalg av spennende spesialforretninger og restauranter.

Hverdagslige innkjøp kan du enkelt gjøre ved Coop Prix Ullevålsveien eller Kiwi W.M. Thransgate noen få minutters gange fra leiligheten. Du har i tillegg søndagsåpen Bunnpris på Bislett.

For de treningsglade er det er godt utvalg av ulike treningssenter innen kort gangavstand, med både SATS Bislett, Fresh, Athletica Holberg splass og Bislett bad og trening. Alternativt har du gode treningsmuligheter rett utenfor døren, med flere stier og parker med terreng og trapper.

Tomt
Fellestomt, 658 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området har kort avstand til både barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Nærmeste barnehage ligger kun noen få hundre meter fra leiligheten. Området sogner til Møllergata skole, men nærmeste barneskole er Ila, og de fleste barna i området går på Ila.

Offentlig kommunikasjon
Kollektivtilbudet er helt utmerket, med flere alternativer innen gangavstand. Omtrent hundre meter fra utgangsdøren har du bussholdeplassen Stensberggata, som tar deg mot Filipstad og Ellingsrudåsen (Buss 33), eller mot Nydalen og Helsfyr (Buss 37). Alternativt har du trikkestoppet Frydenlund en kort spasertur fra boligen med linje 17,18 og 19. For et ytterligere tilbud har du Nationalteateret ca. 12 minutters gange fra leiligheten, hvor du har hyppige tog og t-bane forbindelser.

Se forøvrig www.ruter.no for nærmere informasjon. Dette er et fint område for deg som pendler, med det gode kollektivtilbudet og den korte reisetiden i Oslo sentrum.

Fritidstilbud
Området bugner av en rekke gode fritidstilbud, og her råder en fredelig og lokal atmosfære, til tross for at du befinner deg midt i byen. Rett rundt hjørnet har du St.Hanshaugen, med fine grønt områder og nydelig utsikt over sentrum. Med en kort spasertur kommer du til Akerselva, som har fine turmuligheter opp forbi Nydalen og innover mot Maridalsvannet, eller nedover mot Barcode. Vider har du Ekebergparken med fotballbane, lekestativer og fantastisk utsikt over byen.

Inneholder
Leiligheten inneholder entré/gang, bad, mellomgang, toalettrom, tre soverom, to stuer og kjøkken. I tillegg har du utgang til en sydvest- vendt balkong på ca. 2,5 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Lars Erik Bergersen:

Bygning generelt
Boligbygg over 4. etasjer samt kjeller og loft. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av bærende konstruksjoner av betong/mur. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Fasader er utført i malt murpuss. Det er gitt tilstandsgrad 2 ut ifra skjevhetsmåling. Målingen er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.

Takkonstruksjon
Takkonstruksjoner utført i saltaksform utvendig tekker med takstein.

Innerdører og ytterdører
Leiligheten har profilert entredør av tre med glassfelt og brannklasse B30. Balkongdør med karmer av tre og to- lags glass fra 2009. Hvite profilerte innerdører, stedvis med glassfelt.

Vinduer
Vinduer har karmer av tre, samt tre og to- lags glass fra 2009. Tilstandsgrad 2 på vindu gjelder vindu i bod, resterende vinduer er relativt nye.

Takhøyde
Takhøyden er på tilfeldig plasser målt til ca. 2,53 meter på bad og ca. 2,90 meter i øvrige rom.

Balkong
Balkongen har bærende konstruksjoner av betong. Rekkverk av betong/mur. Rekkverkshøyden er målt til ca. 0,85 meter. Grunnet rekkverkshøyde under 1,0 meter er det gitt tilstandsgrad 2.

Primærrom
Primærrom: 129 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 131 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 5,5 kvm, samt en loftsbod på ca. 3,7 kvm.

Kjøkken
Leiligheten har kjøkkenløsning fra ukjent årstall (overskap fra 2010). Innredningen er fra Ikea, med glatte fronter og benkeplate av stein. Det er montert overskapsbelysning med stikkontakt samt stikkontakt over benkeplate. Videre har kjøkkenet underlimt oppvaskkum i rustfritt stål, med ett greps armatur. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin fra Whirlpool og integrert mikrobølgeovn fra Ikea. Frittstående stekeovn med induksjonstopp fra Gorenje, samt frittstående kjøleskap med vanndispenser og isbitmaskin fra Samsung. Kjøkkenet er videre utstyrt med fritthengende ventilator med kullfilter og himlinger utført i malte flater med stukkatur og rosett. Det er gitt tilstandsgrad 2 på ventilasjon, overflater himling og overflater gulv.

Bad
Delikat baderom fra 2019 med god innredningsløsning. Badet har gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i malte glatte flater med downlights. Badet er generelt lyst og fint med pent og tidløst flisvalg. Videre har baderommet veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Det er montert speilskap over servant med belysning og stikkontakt. Egen dusjnisje med glassdører og ett-greps armatur, samt vegghengt toalett med innebygget sisterne. Baderommet har vannrør av typen rør-i- rør system, avløpsrør av plast og avtrekksventil plassert i himling. Fordelerskap med stoppekran for rør-i-rør system er plassert i himling. Det er gitt tilstandsgrad 2 på ventilasjonene.

Toalettrom
Toalettrom fra ukjent årstall. Gulvflater belagt med belegg og vegger utført i malte flater, samt malt betong. Himlingsflater utført i malt panel. Videre har toalettrommet vegghengt servant med ett-greps armatur og gulvstående toalett. Toalettrommet er praktisk med opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap med stoppekran for rør-i-rør system til kjøkken og varmtvannsberedere er plassert på vegg. Vannrør av typen rør-i-rør samt plast. Synlige avløpsrør av plast og avtrekksventil plassert i vegg. Det er gitt tilstandsgrad 2 på toalettrommets ventilasjon, vannrør, overflater gulv og avløpsrør.

Overflater
Leiligheten har gulvflater belagt med parkett. Vegger er utført i malte flater samt malt panel. Himlingsflater utført i malt panel, samt malte flater med stukkatur på soverom 1 og i begge stuene. Det er gitt tilstandsgrad 2 på overflater himling, overflater gulv og innerdører.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger følgende:
Ekspedisjonsdokument angående våningshus datert 12.07.1916
Ekspedisjons dokument som omhandler ominnredning av bad datert 05.12.1950
Ferdigattest som omhandler forandringsarbeid av leilighet i 2. etasje datert 08.11.1967
Arkivkort som omhandler forandringsarbeid i leilighet i 4.etasje datert 27.05.1968
Ferdigattest som omhandler nedriving av vegg i butikk i kjelleretasje datert 05.09.1969
Ferdigattest som omhandler innr.leilighet på loft i Stensberggata 17 A-C datert 14.03.1990
Ferdigattest som omhandler utskifting av sluk i H0302 datert 01.04.2015

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i mellomgang til toalettrom. Leiligheten har åpent elektrisk anlegg.
El-kontroll gjennomført etter tilstandsrapport. Det foreligger samsvarserklæring på el-arbeid utført i 2022.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet, kombinert med vedovner.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Eiendomsskatt for 2022 er beregnet til kr. 7.312,-.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 495,- pr.mnd.
TV- anlegg og bredbånd, felles forsikring, drift & vedlikheold, trappevask, kommunale avgifter m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBOS01-98207818674
Lånet er et annuitetslån med flytende rente
Restsaldo: kr. 467. 757,-
Restløpetid: 7 år og 6 måneder
Term pr. år: 12
Rente pr. 02.05.2022: 4,50%
Andel restsaldo: kr. 29.585,-
Andel kapitalkostnader: kr. 391,-

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr dags dato.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Resultat 2021
Resultatregnskapet for 2021 viser driftsinntekter på kr. 1.047.160,- mot budsjettert kr. 1.004.514,- Driftsinntekter var totalt kr. 718.366,-. Resultatregnskapet viser et overskudd etter finansposter på kr. 327.212,-. Overskuddet er overført til opptjent egenkapital.

Budsjett 2022
Resultatregnskapet viser budsjettert driftsinntekter på kr. 1.048.000,-. Driftskostnader er budsjettert til kr. 1.018.000. Årsresultatet i 2022 er budsjettert til kr. 10.000,-.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 83783206

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 2 299 122,- Som sekundærbolig Kr. 8 276 839,-

Sameie
Sameiet Stensberggaten 17 består ab 2 næringsseksjoner og 20 boligseksjoner.

Sameiermøtet vedtok på årets årsmøte å oppgradere dagens brannvarslingssystem med en kostnadsramme på kr. 150.000,-. Det vil bli installert nytt anlegg som vil støtte sensorer som fungerer som sirener og varsellys, også inne i seksjonene. Styret har mottatt tilbud fra Autronica/Carrier.

Forretningsfører
OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
Oppgangen er tilkoblet callinganlegg.

VVS
Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap med stoppekran for rør-i-rør system plassert på toalettrom og i himling på bad. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Det er gitt tilstandsgrad 2 på avløpsrør i boligen satt ut fra alder og materialvalg.

Varmtvannsbereder fra ukjent årstall er plassert i entré/gang. Varmtvannsbereder fra 2019 plassert i skap på soverom 2, med montert automatisk vannstopper. Tilstandsgrad 2 er gitt  på varmtvannsbereder som er plassert i entré/gang grunnet alder.

Ventilasjon
Ventilasjonen er basert på naturlig ventilasjon.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Følgende følger ikke med salg:
Hyller i hjørnestuen
Taklamper
Komfyr
2 sorte lamper over kjøkkenbenk

Annet
Leiligheten har innvendig skorstein fra byggeår. Peisovn av nyere modell er plassert i hovedstue, og eldre kakkelovn er plassert i stue 2. Det er ikke etablert stålplate under ildsted i stue 2, og det er dermed gitt tilstandsgrad 3.

Leiligheten har røykvarslere og brannslange. Brannslange plassert under kjøkkenvask.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser
1997/39203-3/105   ** Prioritetsbestemmelse
Prioritet etter 70% av lånetakst til enhver tid

1997/39203-4/105  Urådighet
Overdragelse må godkjennes av styret, dog ikke første gang etter seksjonering.
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
1997/39203-1/105  Seksjonering
opprettet seksjoner:
snr: 14
formål: Bolig

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Seksjonseier skal informere styret i forkant av utleien om når, hvem som leier og hvor lenge skal leie.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

I nærområde foreligger det følgende planer:
Saksnummer: 202100764- Byggesak
Omhandler oppføring av boliger og plan- og bygningsetaten godkjenner søknad om igangsettingstillatelse.
For mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202100764

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 400 000,- (Prisantydning)
kr 30 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 12 430 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 325 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 327 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 757 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 764 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.104 240)
Markedspakke 1 (Kr.24 950)
Visningshonorar (Kr.3 950)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.37 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.16 872)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.195 462)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-22-0080

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder Synnøve Nyhagen

Saksbehandlere
Synnøve Nyhagen
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Mob: 92 06 54 82 / E-post: sn@eie.no

Kristina Overen Myhre
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 07 41 15 / E-post: kom@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stensberggata 17B
For mer om objektet
Stensberggata 17B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: