Bilde 1 av Stjernemyrveien 38Bilde 2 av Stjernemyrveien 38
Digital salgsoppgave
Stjernemyrveien 38

0673 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker 4-roms, nyoppusset i 2018! To delikate bad | Solrik innglasset balkong | Utsikt | Parkering | v.v/fyring inkl.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
99 m²
Bruttoareal (BTA)
109 m²
Fellesutgifter
kr 5 463 / Mnd
Prisantydning
kr 4 200 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 127 752
Totalpris
kr 4 343 256
Fellesformue
kr 30 624
Byggeår
1967
Tomt
Fellestomt 98341 m²
Oppdragsnummer
91210177
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Granit
card-default

Adenis Pronaj

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Adenis
Prisantydningkr 4 200 000,-
Fellesgjeldkr 127 752,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 494,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 343 256
Eiendom
Stjernemyrveien 38, 0673 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 141 bnr. 101, andelsnr. 445 i Haugerud borettslag med orgnr. 948512823 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 92 kvm
Bruksareal: 99 kvm
Bruttoareal: 109 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1967

Tomt
Fellestomt 98341 kvm

Prisantydning
4 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 127 752,- pr.
Andel fellesformue: kr. 30 624,- pr.

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 200 000,- (Prisantydning)
127 752,- (Andel av fellesgjeld)

4 327 752,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 343 256,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.463,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 5.011,-
Asfaltering 42,-
Balkong 410,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.  Det er  normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer parkeringsplass, varmtvann, fyring, digital kabel-tv, internett, trappevask, vaktmestertjeneste, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Kawa Pallani Abdullah Pallani Zinat Eliassy

Beskrivelse
Rålekker 4-roms, nyoppusset i 2018 og med en moderne standard og utførelse, hvor du kan flytte rett inn!

Leiligheten har i tillegg en god beliggenhet i barnevennlige, grønne omgivelser og samtidig sentralt, med gangavstand til de fleste nødvendige fasiliteter!

Leiligheten er godt påkostet med nytt flott kjøkken med integrerte hvitevarer, to delikate flislagte bad, nye overflater i alle rom, utstrakt bruk av led-downlights og nytt skjult elektrisk anlegg. Leiligheten har en god planløsning med en fin romfølelse. Alt er innredet i moderne avstemte toner. Fra stuen har du utgang til herlig innglasset balkong med flott utsikt og hvor du kan nyte solen fra ettermiddagen til sen kveld!

Øvrige kvaliteter:
- Nyoppusset i 2018
- Kan helt enkelt gjøres om til 5-roms
- Varmtvann, fyring, kabel-tv og internett inkludert i felleskostnadene
- Parkeringsplass medfølger
- Nytt kjøkken
- 2 fullstendige bad
- Gjennomgående naturlig belysning
- Meget barnevennlig med flere barnehager og skoler i nærheten
- Kort vei til t-bane og buss
- Kort vei til dagligvarebutikker og kjøpesenter
- Flytt rett inn!

Velkommen til visning!

Parkering
Med boligen følger en egen parkeringsplass, nr 143. Parkeringsplassen ligger ved innkjøring til borettslaget fra Haugerudveien.
Det er mulig å leie ut egen garasjeplass til andre beboere i sameiet, men ikke til eksterne. Dette blant annet grunnet adgangskontroll til garasjeanlegget.

Gjesteparkering:
Sameiet disponerer fem gjesteparkeringer. Tre av disse er utenfor Haugerudveien 85, og to er rett til venstre ved inngangen i garasjen under Haugerudveien 91. Gjesteparkeringene er ment for midlertidig parkering av gjester og parkering kan bare skje med synlig P-kort i frontruten. Se ytterligere bestemmelser i husordensreglene punkt 14.

Felles sykkelparkering.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et veletablert og populært boligområde på Haugerud. Leiligheten har en fin intern beliggenhet i borettslaget med gode solforhold og fint utsyn til grønne fellesarealer. Utgang fra stuen til stor nordvestvendt balkong på ca. 7 kvm, med flott utsyn.

Her bor du godt med nærhet til kollektivtransport, Østmarka og andre servicetilbud.
Østmarka er nærmeste nabo og byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv.

I nærheten ligger også SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter, Furuset Forum med is og håndballhall, samt Furuset svømmehall.
Området byr på et godt servicetilbud. Det er få minutters gange til Kiwi Haugerud, samt Haugerud senter med matbutikken Extra, post, frisør, legesenter, treningssenteret
(Bare Trening) og Haugerud T-banestasjon. I nærområdet finner du også Rema 1000 med post, solsenter og Sats treningssenter.

Videre er det kort vei til Tveita senter med ca. 70 butikker og servicetilbud. Her finner du et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA, Alna Senter og Bryn Senter.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 mot Ellingsrudåsen eller sentrum, fra Haugerud T-banestasjon. T-banen bruker ca. 15 minutter fra Haugerud til sentrum. Ved Haugerud T-banestasjon går bussene nr. 69, 79, 102 og N2.

Bebyggelse
Området består i hovedsak i blokk- og bolig bebyggelse.

Tomt
Borettslaget eier tomten på 98 341 kvm. Borettslaget har store og frodige grøntarealer som er parkmessig opparbeidet og beplantet med trær, prydbusker, bed, sittegrupper, lekearealer og asfalterte internveier.

Adkomst
Fra Tvetenveien, ta inn Haugerudveien og borettslaget befinner seg på venstre hånd. T-banens linje 2 mot Ellingsrud stopper på Haugerud. Leiligheten ligger med enkel adkomst til E6 og Ring 3 med ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. For ytterligere beskrivelse av adkomst, vennligst se kartskisse.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Det er gangavstand til både buss og T-bane. Nærmeste T-banestasjon er Haugerud, hvor det også er bussholdeplass. Her finner du T-banens linje 2, og buss nr. 69 Tveita- Lutvann, og 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia. Fra Haugerudhagan går også buss nr. 58 til Nydalen via Bjerke. Nattbussen N2 stopper også her i helgene. Buss fra Solfjellet borettslaget til Tveita senter. I tillegg går det flybuss (OSL-ekspressen) fra Haugerud med hyppige avreiser til Oslo Lufthavn.

Inneholder
Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og har følgende planløsning: Lys entré, tre soverom, 2 bad, en usjenert stue med store vindusflater som slipper inn godt med lys, med en delvis åpning mot et stort og romslig kjøkken. Utgang fra stuen til en nordvestvendt og innglasset balkong på 7 kvm. I tillegg disponerer boligen en kjellerbod og en parkeringsplass.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel Martens:

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/ gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av
bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. For de forskjellige bygningsdelers vedlikeholdsbehov og antatt levetid se byggforskseriens blad 700.320.

Følgende forhold er markert med TG2 i tilstandsrapporten til takstmann:
- Vinduer:
Det ble ikke registrert feil eller større negative avvik, men det gjøres oppmerksom på vinduenes alder.
- Ytterdører og porter:
Det ble ikke registrert feil eller større negative avvik, men det gjøres oppmerksom på dørens alder.
- Bad 1:
Det er gitt TG 2 grunnet manglende dokumentasjon. Det bemerkes forøvrig at utførelsen fremstår som håndverksmessig. Utført som vennetjeneste, men av faglært iflg info fra forrige salg.
- Bad 2:
Det er gitt TG 2 grunnet manglende dokumentasjon. Det bemerkes forøvrig at utførelsen fremstår som håndtverksmessig. Utført som vennetjeneste, men av faglært iflg info fra forrige salg.
Kjøkken:
- Iht TEK 17 må det være automatisk lekkasjestopper for kjøkken montert etter 1.7.2017. Automatisk lekkasjestopper er en fuktføler som gir signal til en ventil som stenger vanntilførselen. Aquastop tilfredsstiller ikke disse kravene. Det er gitt TG 2 grunnet at dette mangler.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Bad1, entré/gang, kjøkken, stue, bad2, 3 soverom

Følgende rom er sekundærrom:
Innglasset balkong.

Bruksareal
Bruksareal: 99 kvm

Boder
Kjellerbod på 2,0 m2.

Standard
Entré:
Lys og romslig entré som gir en hyggelig velkomst inn i boligen og har god plass til oppbevaring i form av praktiske skyvedørsgarderober på to sider av nisje i entréen. Garderoben har hvite glatte fronter og fronter med speil, hylle- og hengeinnredning. Det er i tillegg plass til øvrig innredning, etter eget ønske.

Stue:
Innbydende stue med gode lysflater og utgang til solrik innglasset balkong på ca. 7 kvm med flott utsikt over nærområdet og Holmenkollen. Stuen har god plass til både sofagruppe og spisebord, samt en fri og privat atmosfære, uten noen former for innsyn. Overflater består av laminat på gulv, malte flater på vegger og malte flater med nedsenket parti med stemningsbelysning og downlights i himling.

Innglasset balkong:
Balkongen ligger vendt mot nordvest og har gode solforhold hvor du kan følge solen fra ettermiddagen til solnedgang. Innglassingen gjør at du helt enkelt kan bruke balkongen både om sommer og vinter. Balkongen har gloser på gulv, utelys og strømuttak, samt utvendig solskjerming med elektrisk motor.

Kjøkken:
Flott kjøkken med ny moderne innredning fra 2018 og plass til lite spisebord. Innredningen har praktisk takhøyde skal med hvite glatte fronter og integrert belysning, samt laminat benkeplate dekorplater på vegger. Hvitevarer medfølger og består av integrert stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin, samt frittstående side-by-side kjøle- og fryseskap med vann- og isdispenser. Ventilator med kullfilter. Overflater består av laminat på gulv, mens det er malte flater på vegger og malte flater med led-downlights i himling.

Bad 1 & 2:
Leiligheten har to delikate flislagte bad, som ble pusset opp av fagfolk i 2018. Begge badene ligger i tilknytning til entréen og er smakfullt innredet i behagelige naturtoner. Hovedbadet består av stor dusjnisje skjermet med glassvegg, regnfalldusj og handdusj, innfelt hylle for baderomsprodukter og nisje med opplegg for vaskemaskin og hylleinnredning. Det er i tillegg vegghengt wc og finert innredning med brede skuffer, heldekkende servant, samt overskap med speil og belysning. Det minste badet er innredet med dusjnisje med vendbar dør i herdet glass, regnfall- og hånddusj, vegghengt wc og finert skapinnredning med laminat benkeplate og bolleservant.

Hovedsoverom:
Meget romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng med tilhørende nattbord. Soverommet er malt i lyse nyanser, og har god plass til stort garderobeskap. Alle soverommene vender inn mot rolige omgivelser - her sover du helt uforstyrret.

Soverom 2 & 3:
Soverom 2 og 3 er også av generøse størrelser - soverom 2 har tidligere vært to soverom, hvor veggen mellom dem er slått ned. Soverommet har også to dører slik at man helt enkelt kan sette opp en vegg her og tilbakeføre dette til 2 soverom igjen.

Soverommene egnes perfekt som barnerom, gjesterom og hjemmekontor.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18/04-1973 som omhandler oppføring av boligblokk.
Det foreligger også ferdigattest for:
- Ventilasjonsanlegg datert 13/04-1973
- Fasadeendring datert 20/06-2000

Oppvarming
Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får antatt levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.463,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 5.011,-
Asfaltering 42,-
Balkong 410,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.  Det er  normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 300 - 500 pr. mnd. . Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.  Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. - TV-dekoder, modem og ruter medfølger leiligheten. Internettbredbånd med hastighet 75/12 mbps inngår også i månedlige felleskostnader.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 124 160 pr. 16.02.21
Andel av felles formue 30.624,- pr. 31.12.2021

Borettslaget har 4 lån med følgende vilkår pr. 01.02.2021:

Lån 1:
HUS302-11471496-1
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 17.378.558,-
Restsaldo andel: kr. 33.660,-
Rente, fast: 2,09%
Rest løpetid: 11 år 4 md.
Kapitalkostnader: kr 281,-

Lån 2 :
HUS303-11471496-2
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 24.349.069,-
Restsaldo andel: kr.42.125,-
Rente, fast: 2,77%
Rest løpetid: 11 år 4 md
Kapitalkostnader: 364,-

Lån 3:
OBOS01-98207856746
Serielån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 18.137.979,-
Restsaldo andel: kr.35.127,-
Rente, flytende: 1,65%
Rest løpetid: 21 år 10 md.
Kapitalkostnader: 182,-

Lån 4:
OBOS02-98207856738
Serielån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 8.699.702,-
Restsaldo andel: kr.16.840,-
Rente, flytende: 1,65%
Rest løpetid: 28 år 7 md.
Kapitalkostnader: 72,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri
periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

I forbindelse med overgang til fjernvarme fra Fortum Oslo Varme AS fikk borettslaget innvilget lån i OBOS Banken stort kr 9 millioner, som et serielån over 30 år. Delutbetaling fant sted 31.03.2020 med kr 4 millioner. Når de siste 5 millionene utbetales vil leilighetens andel fellesgjeld øke med omtrent kr 10 000 ifølge forretningsfører.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 85104951

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 047 190,- Som sekundærbolig Kr. 3 769 883,-

Borettslag
Borettslag: Haugerud borettslag, Orgnr: 948512823
Velkommen til Haugerud Borettslag - www.haugerudborettslag.no.
Borettslaget består av 576 andelsleiligheter fordelt på 17 bygninger, alle på 5 etasjer inklusive underetasjen.

Borettslaget ligger i et etablert boområde nær skoler og barnehager. Fine lekearealer for barn på indre gårdstun. Nær marka med flotte turmuligheter (lysløyper og badevann). Kort vei til butikker på Tveita og Haugerud senter, nærbutikk og servicetilbud. Bra opparbeidede fellesarealer med prydbusker, gress og sittegrupper.

Borettslaget har pene velstelte fellesarealer. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen.

- Borettslaget er medeier i Haugerud varmesentral AS.
- Borettslaget har egen vaktmester som ivaretar daglig drift og løpende vedlikehold.
- Borettslaget har avtale med renholdsfirma om rengjøring av oppganger.
- Borettslaget har Telenor som leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Større vedlikehold og rehabilitering:
Rehabilitering og større vedlikehold i regi av borettslaget - historikk:
2020 Overgang til fjernvarme.
2019 Taktekking blokk 14, 15 og 16. Fukt (parkeringsplass mellom blokk 11 og 13).
2018 Taktekking blokk 11, 12 og 13. Fullført festing av heller på trapper i inngangs-partier. Aktivitetsplass for voksne mellom blokk 7 og 11. Nye røykvarslere.
2018: Taktekking blokk 12, 13 og 14. Fullført festing av heller på trapper i inngangspartier. Aktivitetsplass for voksne mellom blokk 7 og 11. Nye røykvarslere.
2017 Taktekking blokk 7, 8, 9 og 10 samt påbegynt heller på trapper i blokk 10 og blokk 11.
2016 Taktekking blokk 2, 4, 5 og 6, ny lekeplass, montering av benker og bord på uteplasser og rehabilitering av fortau langs blokk 1-6.
2015 Taktekking blokk 1, 3 og 17, støping av uteplasser foran hver blokk, nye sylindre fellesrom i kjeller, ny utebelysning og nye søppelbøtter
2014 Utbedring fasader (blokk 11-17), 4 ekstra nedgravde søppelbrønner, nye sylindre kjellerdører og utskifting av takluker
2013 Utbedring fasader (teglstensoverdekninger/sprekker i fasader blokk 1-10), nedgravde søppelbrønner og nye sylindre/nøkler til utgangsdører
2012 Vedlikeholdsspyling soilrør, rengjøring ventilasjonskanaler, samt nye lamper med lysstyring i alle oppganger
2011 Oppgradering av varmestyring, utskifting av 1 varmeveksler i blokk 4
2010 Oppussing av 5 oppganger (dugnad)
2009 Vedlikehold av inngangspartier
2008 - 2009 Oppsett av trafikkbommer
2007 - 2009 Utbedring av balkongene på grunn av lekkasjeproblem
2006 - 2007 Ny utebelysning
2005 - 2006 Oppgradering av undersentralene (fyring/varmtvann)
2005 Takutbedringer
2004 Oppussing av 33 oppganger (dugnad)
2003 Oppgradering av de elektriske hovedtavlene
2002 - 2003 Oppgradering av leke- og samlingsplasser, oppgradering av kjøreveien og nye røykvarslere & brannslanger
2001 - 2003 Nye innglassede balkonger og nye inngangspartier (begge sider)
1995 - 1996 Vindusutskifting
1989 - 1990 Utbedring av fasader

For ytterligere informasjon om utført vedlikehold i borettslaget, vennligst se årsberetningen.

Forretningsfører
OBOS avd. Forkjøp

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Etteravklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Borettslaget tillater dyrehold med mindre dyret gjør skade på borettslagets eiendom eller er til vesentlig sjenanse for andre beboere. Hundehold er tillatt under forutsetning av at eieren undertegner og etterlever en spesiell erklæring. Dyr kan kreves fjernet om ikke regelverket følges.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
  Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det er ingen heftelser på andelens grunnboksblad.

Det er tinglyst 7 heftelser på borettslagets tomt, og omhandler blant annet midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. butikk-anlegg, bestemmelse om garasje/parkering, bestemmelse om adkomstrett.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1137.
Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen «Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn». Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes på kommunens hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/ Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i kommuneplan og hvilken betydning denne har for eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 200 000,- (Prisantydning)
127 752,- (Andel av fellesgjeld)

4 327 752,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 343 256,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon 1%

Markedspakke (kr.14 900)

Tilrettelegging (kr.14 500)

Oppgjørshonorar (kr.7 200)

Visningshonorar (kr.2 950)

Overtagelse (kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0177

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Granit Zumberi

Saksbehandlere
Granit Zumberi
EIE Ensjø
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 49 66 02 / E-post: gz@eie.no

Adenis Pronaj
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 40 04 79 24 / E-post: adp@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stjernemyrveien 38
For mer om objektet
Stjernemyrveien 38

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: