Bilde 1 av Stovner Senter 1Bilde 2 av Stovner Senter 1
Digital salgsoppgave
Stovner Senter 1

0985 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen og praktisk 1-roms selveier med balkong på 5,5 kvm - Heis - V.V og strøm akonto inkl. - Kort vei til "alt"!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
85
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
24 m²
Bruksareal (BRA)
24 m²
Bruttoareal (BTA)
27 m²
Fellesutgifter
kr 2 138 / Mnd
Prisantydning
kr 1 790 000
Omkostninger
kr 58 920
Fellesgjeld
kr 142 013
Totalpris
kr 1 990 933
Fellesformue
kr 20 604
Byggeår
1975
Tomt
Eiet tomt 34798 m²
Oppdragsnummer
75200203
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Sandra
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
Prisantydningkr 1 790 000,-
Fellesgjeldkr 142 013,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 57 550,-
  
Totalpris kr 1 990 933
Eiendom
Stovner Senter 1, 0985 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 63 snr. 85 orgnr. 987334770 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 24 kvm, Bruksareal: 24 kvm, Bruttoareal: 27 kvm

Byggeår
1975

Tomt
Eiet tomt 34798 m²

Prisantydning
1 790 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 142 013,- pr. 16.11.2020
Andel fellesformue: kr. 20 604,- pr. 31.12.2019

Totalpris inkl. omkostninger
1 790 000,- (Prisantydning)
142 013,- (Andel av fellesgjeld)

1 932 013,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
57 550,- (Dokumentavgift)

58 920,- (Omkostninger totalt)

1 990 933,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 138,- pr. mnd.

Eier
Holm Herzmann Steffi Herzmann

Beskrivelse
- Svært praktisk 1-roms selveierleilighet
- Godt investeringsobjekt
- Perfekt for førstegangskjøpere, studenter eller pendlere
- Fellesvaskeri
- Sydvendt balkong på 5 kvm åpent utsyn
- Umiddelbar nærhet til T-banestasjon, taxiholdeplass og bussholdeplass
- Leiligheten ligger over Stovner Senter med et godt utvalg av butikker
- Senteret har spisesteder med blant annet uteservering/søndagsåpent
- Fasader og balkonger er nylig rehabilitert i regi av sameiet
- Svært lave felleskostnader
- Akonto strøm og varmtvann er inkludert i felleskostnader
- Tv/bredbånd fra GET er inkludert i felleskostnader
- En unik mulighet til å komme inn på boligmarkedet i Oslo
- Mulighet for å leie garasjeplass i lukket garasjeanlegg

Parkering
Parkeringsplass kan leies av sameiet etter liste. Aker p-drift har også plasser for leie.

Gateparkering etter gjeldende regler. Parkering mot betaling ved Kiwi eller på Stovner Senter. Her finnes også 33 elbil-plasser.

Beliggenhet
Svært praktisk 1-roms selveier med en meget sentralt beliggenhet på Stovner Senter. Leiligheten ligger i et populært område med kort vei til alt du trenger i hverdagen som blant annet Stovner Senter, T-banestasjon, Taxi holdeplass, bussholdeplass og marka som nærmeste nabo.

Det er minutters gange til Stovner Senter med alt av fasiliteter. Her er finner du blant annet diverse forretninger, MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Stovner Senter ble i 2016 utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, Nishiki Sushi & Wok Stovner, Terrassen Kafe Stovner Senter, Gondol Restaurant & Bar og sportsbaren O'Learys.

Utenfor senteret er opparbeidet sitteplasser, vannspeil, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Fossumparken en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen. Stovnertårnet er et av Oslos nyeste attraksjoner, og er en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne. Fra tårnet er det fantastisk utsikt over Oslo, på kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning. Hit er det verdt et besøk!

Det er kort vei til marka, som med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for gode turmuligheter hele året. I tillegg er det meget gode aktivitetstilbud i området med bl.a. fine tur -og sykkelstier, slalåmbakke, golfbane, tennisbane, fotballbane (kunstgress), svømming, klatre- og ridesenter. Her er det et ypperlig tilbud til de som er glad i trening; treningstilbud og fasiliteter ligger i nærheten som f.eks. STOLT Trening Stovner og Sats på Kalbakken.

Verdens største innendørs skianlegg, SNØ, ble ferdigstilt i 2020, og er umiddelbar nabo. For den langrennsglade vil det være to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken vil være 505 meter lang, 100 meter bred og ha en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken vil inneholde forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget består også av Thon Hotels Resturant, Thon Hotels meeting and conference, Evo fitness.

Umiddelbar nærhet til T-banens linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen) som tar deg til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med buss nr.  64 og nr. 65 til Furuset samt nr. 67 til Galgeberg. Det er enkelt å komme seg fra Stovner til Lørenskog, Lillestrøm og Sjetten med buss nr. 120 Gullhaug/Tømte og nr. 67 Lørenskog Sentrum. Nærmeste togstasjon er på Haugenstua. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 13 minutter med bil

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av boligblokker samt næring og grøntområder.

Tomt
Eiet tomt, 34798 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Denne leiligheten passer perfekt for førstegangskjøpere som skal inn på boligmarkedet i Oslo, studenter, pendlere eller for utleie!

Svært praktisk 1-roms selveierleilighet beliggende meget sentralt på Stovner Senter med "alt" du trenger i umiddelbar nærhet. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på hele 5,5 kvm med åpent utsyn og gode solforhold. Boligen har store vinduer som slipper inn godt med lys og ingen gjenboere. Boligen har en svært arealeffektiv planløsning og en normalt god standard.

HUSLEIE PÅ KR. 2 138,- INKL. AKONTO STRØM & VARMTVANN!

Leiligheten inneholder: Entré, bad og stue med åpen kjøkkenløsning. I tillegg disponerer leiligheten 1 kjellerbod samt bruksrett til fellesvaskeri. Mulighet for å leie garasjeplass i garasjeanlegg.

Byggemåte
Boligbygg over syv etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader i trepanel og pusset mur. Tilnærmet flat takkonstruksjonen utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør av tre med brannklasse B30. Balkongdør med karmer av tre og to-lags glass fra 1982. Vindu med karm av tre og to-lags glass fra 1983. Leiligheten er elektrisk oppvarmet.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 24 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 24 kvm

Boder
Leiligheten disponerer bod.

Standard
Entré
Garderobeskap med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Callinganlegg. Malte veggoverflater, laminatgulv og malte himlingsplater.

Bad/wc
Badet er innredet med vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur, overskap med speildører, dusjnisje med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Hansgrohe. Gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg. Stråleovn på vegg. Fliser/tapet på veggoverflater, gulvbelegg fra 2014 og malte himlingsflater.

Kjøkken/stue
Leiligheten har en moderne åpen stue kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning fra 2014 med hvite høyglans fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ettgreps armatur. Flislagt på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Belysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert komfyr med nedfelt keramisk platetopp, ventilator med kullfilter. Integrert mikrobølgeovn i overskap. Frittstående kjøleskap og fryser. Opplegg for vaskemaskin på kjøkken. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Lys og trivelig stue med plass for sofa/seng og spisebord. Malte veggoverflater, laminatgulv og malt himling. Fra stuen er det adkomst til solrik balkong.

Balkong
Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca. 5 kvm med åpent utsyn. God plass til sittegruppe, her kan sommeren virkelig nytes! Balkongen er nylig rehabilitert i regi av sameiet. Malt/epoxybehandlet betongdekke. Bærende konstruksjoner av armert betong. Rekkverk av blomsterkasse.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 138,- pr.mnd.
Kabel-TV/bredbånd (grunnpakke fra Get), varmtvann, renhold av fellesareal, kommunale avgifter og felles forsikring. I tillegg kommer strøm a-konto kr. 369,-

Felleskostnader kr. 1.051,-
Renter lån kr. 373,-
Avdrag lån kr. 345,-
Strøm kr. 369,-

Faste løpende kostnader
Innboforsikring, felleskostnader mm. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 12139652353, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 16.11.2020: 4.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 79
Saldo per 16.11.2020: 57 898 007
Andel av saldo: 142 013
Første termin/første avdrag: 30.09.2020 ( siste termin 30.06.2040 )
Annuitet, fast termin, flytende rente 4,05%
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Andel fellesgjeld pr. 16.11.2020 utgjør kr. 142.013,-

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 83013292

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 345 955,- Som sekundærbolig Kr. 1 245 438,-

Sameie
Sameie: Sameiet Stovner Senter, Orgnr: 987334770

Forretningsfører
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl. 
Alle kjøpere må være medlem av Usbl før overtakelse (Vi oppfordrer megler å betale
medlemsfaktura i oppgjøret for å unngå forsinkelser) kr. 300,-

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Vannrør av kobber. Hovedstoppekraner for vann er plassert på bad. Synlige avløpsrør av plast. Felles varmtvann for bygningen.

Sikringsskap med skrusikringer er plassert i felles korridor.
Hovedsikringens kapasitet er 25A. Leiligheten har delvis skjult/åpent elektrisk anlegg. Leiligheten har brannslukker.

Dyrehold
Tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere, se husordensreglene §8. dyrehold.

Diverse
- Sameiet består 239 boligseksjoner og 1 næringsseksjon med felles tomteareal.
- Sameiet har avtale med Get på levering av en kollektiv grunnpakke på både TV/bredbånd til hver seksjon.
- Vaktmester- og renholdtjenesten leveres av Noir Eiendomservice.
- Total Sikkerhet AS er ansvarlig for levering av lås- og nøkler.
-  Akonto avregning av strøm for hyblene hvert år.

Sameiet vil ta opp et lån på kr. 37.000.000,-. Lånet er for å finansiere utbytting av yttervegger samt bytte av vinduer og balkongdører. Fellesgjeld blir fordelt etter brøken på seksjonene. Felleskostnader har allerede økt fra 01.01.20 for å dekke kostnader for låneopptaket ihht styreleder. Megler kan ikke garantere at det ikke vil komme ytterligere økninger.

Styret har jobbet med følgende saker i året som gikk:
1. Nødvendig oppfølging og behandling av veggdyr.
2. Prosjektering på utskifting yttervegger, vinduer og balkongdører.
3. Det er gjort en del på etterkontroll på fasadearbeidet. Det gjenstår en del.

Annet
TG 3:  Det er ikke røykvarsler iht forskrift i boligen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, institusjoner, kontor, forretninger og t-bane.
Reguleringsplan: -S-3201
Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave.
Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 790 000,- (Prisantydning)
142 013,- (Andel av fellesgjeld)

1 932 013,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
57 550,- (Dokumentavgift)

58 920,- (Omkostninger totalt)

1 990 933,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.10 900)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Oppgjør (Kr.5 500)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Provisjon 2,3%

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)

Foto (Kr.2 950)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 675)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-20-0203

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
Eie Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
Eie Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Ali Hashmi
Eie Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Stovner Senter 1
For mer om objektet
Stovner Senter 1

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: