Bilde 1 av Tante Ulrikkes vei 38BBilde 2 av Tante Ulrikkes vei 38B
Digital salgsoppgave
Tante Ulrikkes vei 38B

0984 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT! VISNING AVLYST!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
46 m²
Bruksareal (BRA)
59 m²
Bruttoareal (BTA)
64 m²
Fellesutgifter
kr 3 832 / Mnd
Prisantydning
kr 2 490 000
Omkostninger
kr 15 460
Fellesgjeld
kr 177 889
Totalpris
kr 2 683 349
Fellesformue
kr 7 192
Byggeår
1970
Tomt
Festet fellestomt 47241 m²
Oppdragsnummer
75210166
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Daniel Berggren

Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 2 490 000,-
Fellesgjeldkr 177 889,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 450,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 2 683 349
Eiendom
Tante Ulrikkes vei 38B, 0984 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 101 bnr. 57, andelsnr. 14 i Fossumsletta Borettslag med orgnr. 951151513 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 64 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1970

Tomt
Festet fellestomt 47241 kvm

Prisantydning
2 490 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 177 889,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 7 192,- pr. 01.09.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 490 000,- (Prisantydning)
177 889,- (Andel av fellesgjeld)

2 667 889,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 460,- (Omkostninger totalt)

2 683 349,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 832,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Garasjeplass, varmtvann, kapitalkostnader, trappevask, kabel-tv og internett grunnpakke, bygningsforsikring, kommunale avgifter m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Mette Henriksen

Beskrivelse
- Praktisk 2-roms leilighet
- Innglasset sydvendt balkong med gode solforhold
- Romslig stue med god plass for møblering
- Kjøkken med god skap- og benkeplass
- Delvis flislagt bad med vaskemaskin
- Soverom med plass for dobbeltseng
- Bod med en rekke bruksmuligheter
- Oppussingsbehov
- V.v. inkl.
- Kjellerbod
- Garasjeplass
- Kort vei til Stovner Senter med et rikt utvalg av butikker og forretninger
- Busstopp, taxiholdeplass og T-banestasjon like ved boligen
- Nærhet til marka med flott reaksjonsmuligheter

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Mulighet for Elbil lader.
Gjesteparkering på oppmerkede plasser.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen er beliggende i et meget sentralt og populært boligområde på Stovner, som er bilfritt og meget barnevennlig. Borettslaget har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen, med grønne lunger i store opparbeidede fellesarealer, i et område uten gjennomfartstrafikk, med blant annet lekeplasser og sittegrupper.

Det er minutters gange til Stovner Senter med alt av fasiliteter. Her er finner du blant annet diverse forretninger, MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Stovner Senter ble i 2016 utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, Nishiki Sushi & Wok Stovner, Terrassen Kafe Stovner Senter, Gondol Restaurant & Bar og sportsbaren Bendit.

Utenfor senteret er det opparbeidet sitteplasser, vannspeil, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Fossumparken en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen. Stovnertårnet er en av Oslos nyeste attraksjoner, og er en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne. Fra tårnet er det fantastisk utsikt over Oslo, på kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning. Hit er det verdt et besøk!

Det er kort vei til marka, som med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for gode turmuligheter hele året. I tillegg er det meget gode aktivitetstilbud i området med bl.a. fine tur -og sykkelstier, slalåmbakke, golfbane, tennisbane, fotballbane (kunstgress), svømming, klatre- og ridesenter. Her er det et ypperlig tilbud til de som er glad i trening; treningstilbud og fasiliteter ligger i nærheten som f.eks. STOLT Trening Stovner og Sats på Kalbakken.

I tillegg er Lørenskog Vinterpark Snø åpnet, kun kort avstand fra boligen. Dette er planlagt å bli verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Anlegget inkluderer blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget vil være det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende anlegget her: https://snooslo.no/

T-banens linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen) tar deg til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med buss nr.  64 og nr. 65 til Furuset samt nr. 67 til Galgeberg. Det er enkelt å komme seg fra Stovner til Lørenskog, Lillestrøm og Skjetten med buss nr. 120 Gullhaug/Tømte og nr. 67 Lørenskog Sentrum. Nærmeste togstasjon er på Haugenstua. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 13 minutter med bil.

Bebyggelse
Nærliggende bebyggelse består av boligblokker, åpne parklignende områder og noe næringsbygg.

Tomt
Festet fellestomt, 47241 kvm
Fellesområde opparbeidet med blant annet hellebelagte og asfalterte adkomst-/internveier, lekeområde, sittebenker, plenarealer, busker, trær og annen beplantning.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-10 klasse: Rommen skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Ali Hashmi ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Tante Ulrikkes vei 38 B, en praktisk 2-roms andelsleilighet med innglasset balkong på 9m2, beliggende i et veletablert boligområde på Stovner med kort vei til et rikt utvalg av fasiliteter!

Dette er en leilighet med gode lys- og solforhold. Leiligheten har en praktisk og arealeffektiv planløsning med blant annet romslig soverom og disponibelt rom samt romslig stue, bad og separat kjøkken. Boligen holder en eldre standard, og oppussing bør påregnes.

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: Entré, bad/wc, soverom, disponibelt rom, kjøkken og stue. Fra stuen er det utgang til innglasset, sydvendt balkong med gode solforhold og flott utsikt!

Det medfølger 1 kjellerbod og garasjeplass i felles låsbart garasjeanlegg.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Boligbygg over 3.etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke
besiktiget). Leiligheten har glatt entredør av tre med kikkhull, brannklasse B30 og lydklasse 35db. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og tolags glass fra 1985. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2014. Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann
for bygningen.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 46 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, soverom, stue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 59 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca 5m2

Standard
Boligen holder en eldre standard og oppussing bør påregnes.

Entre
Adkomst til boligen via felles trappeoppgang. Entreen har plass for garderobeskap. Tapetserte veggoverflater og parkettgulv.

Bod
I tilknytning til entreen finner du et rom med en rekke bruksmuligheter som alkove, kontor eller bod. Malte veggoverflater og gulvbelegg.

Bad
Delvis flislagt bad. Innredningen består av dusjkabinett, servant med underskap, belyst speil med skap, WC og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Plass til dobbeltseng. Stort vindu som slipper inn rikelig med lys. Tapetserte veggoverflater og parkettgulv. Tapet delvis revet.

Kjøkken
Praktisk kjøkken med god skap og benkeplass. Innredningen består av profilerte fronter, laminert benkeplate, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin, nedfelt oppvaskkum og nisje med kombiskap. Et stort vindu sørger for godt lysinnslipp. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Stue
Lys stue med store vindusflater, hvilket gjør leiligheten lys og luftig. Her har man god plass til sofa med tilhørende stuemøblement, medievegg og stort spisebord. Stuens utforming gjør dette til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Malte veggoverflater og parkettgulv. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på ca. 9m2.

Innglasset balkong
Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på ca. 9m2. Balkongen gir rom for koselig møblering av sittegruppe og grill. Innglassingen gjør at du kan benytte balkongen langt oftere enn på sommeren og den fremstår nærmest som et eget rom. Balkongen er sydvendt og byr på gode solforhold.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnader: 2 796,-
Renter: 112,-
Avdrag: 217,-
Renter: 122,-
Avdrag: 220,-
Internett: 165,-
Garasje: 200,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 500,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 93727001237, Handelsbanken
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 01.09.2021: 1.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 136
Saldo per 01.09.2021: 45 475 000
Andel av saldo: 89 347
Første termin/første avdrag: 30.09.2015 ( siste termin 30.06.2055 )
Fastrente til 15.6.2023
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenummer: 93727001245, Handelsbanken
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 01.09.2021: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 136.99970819
Saldo per 01.09.2021: 45 065 780
Andel av saldo: 88 543
Første termin/første avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 31.08.2055 )
Flytende rente
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 79484887

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 539 422,- Som sekundærbolig Kr. 1 941 919,-

Borettslag
Borettslag: Fossumsletta Borettslag, Orgnr: 951151513

Forretningsfører
USBL.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen. Andelseiere i borettslaget har frist til torsdag, 16.09.2021 kl. 10.00 for å gjøre forkjøpsretten gjeldende.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyr, herunder fugler kan først anskaffes eller medtas etter at søknad om dette er innvilget av styret. Dette gjelder også ved gjenanskaffelse. Dyrehold kan nektes dersom styret eller de beboere det angår mener at dyreholdet kan være til ulempe og/eller sjenanse for laget og/eller beboerne. Hold av katt i borettslaget er forbudt. Det er likevel tillatt å holde innekatt. For allerede eksisterende kattehold gjelder samme regler som for hold av hund.

Diverse
- Fossumsletta er et borettslag med 387 andelseiere på Stovner i Oslo kommune.
- Telenor Norge (digital-TV og internett) er borettslagets leverandør av kabel-TV og bredbåndstjenester.
- Borettslagets hjemmeside: http://fossumsletta.no/
- Borettslaget avsluttet i 2017 rehabilitering av fasader og vinduer samt ventilasjonsaggregater, belysning i oppganger til "LED", arbeid med fasader, vinduer, takpapp og inngangspartier. I de senere år har de oppgradert postkasser, sikringsskap og callingsystem.
- Oppussing av baderom må godkjennes av styret på forhånd, og skal dokumenteres forskriftsmessig ved ferdigstillelse.
- Vaktmester ordner med programmering av ringetablå, ved henvendelse til kontoret i 50a - under beboertimen.

Nedenfor har styret listet opp vedlikeholdsprosjekter som borettslaget har/vil arbeide med i 2018/2019 samt de prosjekter som tas i fremtiden.
Gjenstående del av fasadeprosjektet:
a) Ferdigstille utskiftning av dørlåser, kjellerdører og låser i garasjen.
b) Utskiftning av oppgangslys i alle oppganger utenom 42 blokka som er skiftet tidligere.
c) Ombygning av ventilasjonsanlegget på taket av 38 og 40 blokkene.
d) Utbedre luker opp til heis/ventilasjonshus på takene av høyblokkene.

Andre prosjekter:
e) Utbedring av soilrør for alle blokker på kjellernivå og ut til kommunalledning.
f) Erstatte alle søppelhus med søppelbrønner.
g) Oppgradering av uteområdet spesielt store lekeplass og området rundt flaggstanga, men generelt over hele borettslaget.
h) Utbedring av ekspansjonsfuger på garasjetaket samt ettersyn av fuger langs takvegg.
i) Utskiftning av halogenpærer i utelys til LED-belysning.
j) Utskiftning av lys i resterende kjellerboder.

Prosjekt som tas i et senere år:
k) Utbedring av alle avløpsrør i baderoms gulv i alle leiligheter samt nedløpsrørene ned til kjeller. Dette prosjektet ligger på vent til prosjekt e) er utført.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter/fellesgjeld.

Annet
Alle hvitevarer i boligen medfølger.
Ingen garderobeskap medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Areal: 47 241 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgift: 511660

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 490 000,- (Prisantydning)
177 889,- (Andel av fellesgjeld)

2 667 889,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 460,- (Omkostninger totalt)

2 683 349,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Markedspakke 1 (Kr.12 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.43 360)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.11 857,40)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.3 250)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Totalt kr. (Kr.101 944,40)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0166

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Daniel Berggren
EIE Stovner
Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tante Ulrikkes vei 38B
For mer om objektet
Tante Ulrikkes vei 38B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: