Bilde 1 av Teisenveien 43Bilde 2 av Teisenveien 43
Digital salgsoppgave
Teisenveien 43

0666 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen 1-roms med nyere kjøkken og bad fra 2018 - Fyring/varmtvann inkl - Kort vei til sentrum - Flott førstegangskjøp!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
24 m²
Bruksareal (BRA)
24 m²
Bruttoareal (BTA)
27 m²
Fellesutgifter
kr 3 578 / Mnd
Prisantydning
kr 2 450 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 286 000
Totalpris
kr 2 751 504
Fellesformue
kr 14 221
Byggeår
1959
Tomt
Fellestomt 4046 m²
Oppdragsnummer
71210148
card-default

Christer Sebbah

Eiendomsmegler | Partner
Les om Christer
Prisantydningkr 2 450 000,-
Fellesgjeldkr 286 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 751 504
Eiendom
Teisenveien 43, 0666 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 138 bnr. 54, andelsnr. 20 i Teisenløkka Borettslag med orgnr. 950266643 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 24 kvm, Bruksareal: 24 kvm, Bruttoareal: 27 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
1959

Tomt
Fellestomt 4046 kvm

Prisantydning
2 450 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 286 000,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 14 221,- pr. 01.09.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 450 000,- (Prisantydning)
286 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 736 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 751 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 578,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, fyring, kabel-TV/ bredbånd (grunnpakke), trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift, kommunale avgifter m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Biljana Durdevic

Beskrivelse
Christer Sebbah ved EIE Løren ønsker velkommen til en lys, arealeffektiv 1-romsleilighet med gode innredningsmuligheter i Teisenveien 43. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje med fint utsyn over nabolagets tomt. Det er heisadkomst til etasjeplan. Boligen har en fin beliggenhet i flotte omgivelser med kort gangavstand til matbutikker og god offentlig kommunikasjon.

Innvendig er boligen gjennomgående holdt i lyse, fine fargevalg. Leiligheten har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys samt fint utsyn utover borettslagets fellesområder. Entréen er lys med fin plass for oppbevaring. Leiligheten har en lys og luftig stue med god plass til sofa samt tilhørende møblement. Det er også plass for en sengeplass i stuen. Om ønsket er det mulig å sette opp en lettvegg i stuen eller sette opp et garderobeskap for å skille soverom og stue samt få ekstra lagringsplass. Videre har boligen et kjøkken med god plass for oppbevaring i takhøy skapinnredning samt laminat benkeplate. Badet ble pusset opp i 2018 i regi av borettslaget.

Kort fortalt:
- Arealeffektiv 1-romsleilighet med praktisk planløsning.
- Perfekt førstegangskjøp/pendlerleilighet.
- Kabel-tv og internett inkludert i felleskostnader.
- Fyring og varmtvann inkludert i felleskostnader.
- Delikat bad/wc pusset opp i regi av borettslaget i 2018.
- Stilig kjøkkeninnredning med rikelig med skap- og benkeplass.
- Felles balkong i etasjen.
- Kort vei til nærbutikker og Tveita senter.
- Bussholdeplass rett ved leiligheten.
- Kort vei til Bryn togstasjon med ca. 6 min inn til sentrum.
- Parkering for beboere på egne oppmerkede plasser.

Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering
Borettslaget har fellesparkering lokalisert innerst på tomten. Det er egne plasser til beboere og gjester rundt blokka på merkede plasser som tilhører borettslaget.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i Teisenløkka borettslag på Teisen i Oslo. Teisen er et populært og etablert område med umiddelbar nærhet til buss samt gangavstand til T-bane. Det er i tillegg kort vei til Bryn togstasjon som tar deg til sentrum på ca. 6 minutter. Videre er et variert utvalg av servicetilbud i området med matbutikker, Tveita senter, mm. Du kommer deg også til Østmarka innen få minutter.

Boligen ligger med gangavstand til Valle Hovin med en stor åpen park, fotballbaner og Vålerengas fotballstadion. Her er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter. På vinterhalvåret kan man også stå på skøyter på Valle Hovin. 

Vålerenga er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey og håndball. Valle Hovin idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus og Intility Arena.

Dagligvarehandel og servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 som ligger et steinkast unna leiligheten. Det ligger i tillegg en Joker (søndagsåpen) lenger opp i Teisenveien som holder søndagsåpent. Fyrstikktorget med butikker, apotek, legekontor, serveringssteder m.m. er en spasertur unna boligen. For større handleturer, kan nærområdet friste med gode shoppingmuligheter på flere kjøpesentre, deriblant Bryn, Tveita og Alna, som har godt utvalg av butikker og servicefasiliteter. Torgene ved Ulven, Hasle og Løren er også nærliggende.

Kollektivt:
Hellerud T-banestasjon ligger ca. 12 minutters gange unna, med linje 2 og 3, og Helsfyr T-banestasjon ligger ca. 20 minutters gange fra boligen og er stoppested for flere bussforbindelser og t-banelinjene 1, 2, 3, 4 og 6. Herfra er reisetiden inn til sentrum ca. 7 minutter. I tillegg er Helsfyr et knutepunkt for Oslos buss- og T-baneforbindelser. Herfra er reisetiden inn til sentrum ikke mer enn 10 minutter. Buss 66 og 67 tar deg til Helsfyr fra Klosterheim bussholdeplass som ligger rett utenfor boligen. Det er i tillegg kun få minutter med bussen til Storo Storsenter med et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Tidsavstander med buss/t-bane:
- 5 min til Tveita senter.
- 10 min til Storo storsenter.
- 19 min til Oslo Sentralstasjon.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 4046 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
2.etasje: Entrè, bad/wc, stue og kjøkken.
Annet: Det medfølger to boder - en merket 208 på fellesarealer i 3.etasje med areal ca 1,5 kvm og en merket 208 på fellesarealer i kjelleren med areal på ca 2 kvm.

Arealbeskrivelse:
2.etasje: P-rom: 24 kvm som består av: Entrè, bad/wc, stue, kjøkken.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Kato Malvik, 29.9.2021:

Boligblokk med 12 etasjer og kjeller under bebyggelse. Adkomst til felles trapp/heisrom fra asfaltert gangvei. Grunnmur fundamentert på fast masse og oppført i støpt betong. Støpt betong i bærende konstruksjoner utvendig forblendet med plater. Antatt isolert med mineralull. Vinduer i trevirke med 2- lags glass. Flatt tak i betongkonstruksjoner, tekket med folie/papp og innvendige nedløp. Vinduer i trevirke med 2-lags glass. Profilert finert b30/DB 35 entrédør.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 24 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entrè, bad/wc, stue, kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 24 kvm

Standard
Alle overflater ble oppgradert i 2017, ifølge tidligere salgsoppgave. Dagens eier har overmalt alle overflatene.

Entré: 
Velkommen inn! Her er det fin plass til oppheng av yttertøy og plass til skohylle.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en stilig mørk innredning med slette fronter og laminert benkeplate. Det er flislagte flater mellom over og underskap som gir et fint uttrykk. Det er videre utstyrt med stålkum med ettgreps blandebatteri og waterguard etablert i kjøkkenbenken. Det er integrert koketopp og komfyr, samt opplegg for oppvaskmaskin. Kullfiltervifte over koketopp.

Stue:
Stuen er lys og romslig med god plass til sofa samt tilhørende møblement. Både stue og kjøkken får godt med naturlig lys fra store vindusflater. Det er også plass til en sengeløsning i stuen. Om ønsket er det mulig å sette opp en lettvegg i stuen eller sette opp et garderobeskap for å skille av stue og seng, samt få ekstra lagringsplass.

Bad/wc:
Delikat bad/wc pusset opp i regi av borettslaget i 2018. Badet er utstyrt med overskap med speil og lys over servant med ettgreps blandebatteri, veggmontert wc, dusjhjørne med innfellbare dører og garnityr. Det er opplegg for vaskemaskin.

Konklusjon tilstandsrapport:
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra 0-3, der 0 er best og 3 er dårligst.
- TG1 er gitt på punktene i tilstandsrapporten.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja: Sprekk i flis i dusjen etter installering av dusjdør ,høyre siden.
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Nei. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: 2018.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Firmanavn: AS Gruppen. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: 2018.

Ferdigattest
Det foreligger:
- Ferdigattest på eiendommen datert 17.06.1964.
- Ferdigattest på ombygging av bad fra 02.04.2019.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten er varmet opp av radiatorer og varmekabel på bad. Varmtvann fra fellesanlegg.

Automatsikringer i sikringsskap plassert i gang utenfor leiligheten (Fellesskap). Anlegget er delvis skjult/delvis åpent. Det vil si at kabelføringer og lignende både er skjult i vegger og himling, men noe klamret på listverk og andre overflater. Lamper stikk-kontakter og brytere er synlig. Belysning i leiligheten består i hovedsak av lamper.

Røranlegget i leiligheten/blokken ble oppgradert i 2018, ifølge tidligere salgsoppgave. Vannlåser på kjøkken og bad, samt rørskapet er kontrollert for lekkasjer og tilstoppinger uten å oppdage avvik. Tilstandsgrad er gitt ut fra alder og generell vurdering, men det er ikke registrert synlig avvik. Det er ikke opplyst om pålegg, funksjonsfeil eller mangler ved anlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det betales ikke eiendomsskatt for denne andelen i 2021.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.578,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 3.028,-
Nytt bad 400,-
Gangvask 150,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har tre felles lån med følgende betingelser, pr. 21.9.2021.

Lånenr.: OBBK01-98207709042
Annuitetslån
Restgjeld: 10.475.439,-
Andel restgjeld: 78.491,-
Restløpetid: 22 år 10 mnd.
Terminer pr. år: 12
Flytende rente: 1,65%
Kapitalkostnad pr. måned: 345,-

Lånenr.: OBBK02-98207559687
Serielån
Restgjeld: 2.639.544,-
Andel restgjeld: 19.793,-
Restløpetid: 15 år 2 mnd.
Terminer pr. år: 12
Flytende rente: 1,65%
Kapitalkostnad pr. måned: 136,-

Lånenr.: OBBK03-98207709026
Annuitetslån
Restgjeld: 24.973.890,-
Andel restgjeld: 187.138,-
Restløpetid: 36 år 9 mnd.
Terminer pr. år: 12
Flytende rente: 1,65%
Kapitalkostnad pr. måned: 567,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et overskudd på kr. 932 505.

Budsjett for 2021 viser et overskudd på kr. 905 000.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6598312

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig: kr 399 115
Som sekundærbolig: kr 1 436 814

Borettslag
Borettslag: Teisenløkka Borettslag, Orgnr: 950266643

Teisenløkka Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 950266643, ligger i Oslo kommune-Bydel Alna og har adresse Teisenvn. 41 - 43. Borettslaget er oppført i består 1 høyblokk og 1 lavblokk med totalt 116 andelsleiligheter.

Det er tilgang til et stort  felles vaskerom i kjelleren med flere vaskemaskiner og tørketrommel, samt felles balkong på etasjeplan. Det er i tillegg sykkelparkering i et eget rom i kjelleren.

Foretatte påkostninger de senere år:
- 2020/21 Nytt callinganlegg
- 2020 Etablering av søppelbrønner
- 2019: Oppgradering av bunnledningen.
- 2018: Etter vedtak på ekstraordinær generalforsamling 19. september 2018 ble de rommene i 1.-12. etasje som ble brukt til dusjrom i 1. etasje omgjort til et nytt vaskerom og et rom for sykkelvasking, i 2.-11. etasje omgjort til boder, og i 12. etasje omgjort til en bod og et vaskerom.
- 2018: Oppgradering av VVS med nye bad og dusjmulighet i alle leiligheter, oppgradering av det elektriske anlegget med økt kapasitet tilpasset behovene i 2019.
- 2017 Nytt system for reservasjon av vasketid/betaling av vask. To nye vaskemaskiner.
- 2016 Etablering av bergvarmeanlegg for fyring og varmtvann. Oppussing og totalrehabilitering av fyrrommet. Brannsikring av kabel- og ventilasjons-kanaler.
- 2015 Ny styringsautomatikk i fyrrommet. Ferdigstilt i 2015.
- 2014 Totalutskifting av heisene og heistekniske anlegget i høyblokka.
- 2013 Betongrehabilitering av brann-/luftebalkonger i høyblokka og balkonger i lavblokka.
- 2011 Oppgradering og utvidelse av overvåkningsanlegget.
- 2010 Fjernstyring av fyringsanlegget. Nye brannslukningsapparat og røykvarslere.

På generalforsamlingen 25.5.2021 ble det vedtatt at 134 kvm av borettslagets eiendom selges til Oslo kommune som følge av at de skal anlegge offentlig gang- og sykkelveg langs eiendommen til borettslaget.

Forretningsfører
OBOS, tlf: 22 86 55 00.

Styregodkjenning
20 dagers styregodkjenning. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, samt OBOS-medlemmer forøvrig. Parallellavklaring er igangsatt, konferer megler. Interesse for forkjøpsrett må meldes boligbyggelaget direkte gjennom OBOS sin hjemmeside.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr i Teisenløkka, dersom det søkes om på forhånd. Søknadskjema sendes til styret, søknads-skjema ligger på Vibbo eller kan fås tilsendt av styret. Dersom det fremsettes skriftlige berettigede klager over at dyreholdet sjenerer naboer gjennom lukt, bråk, eller det på en annen måte er til ulempe, forplikter eier seg til å fjerne dyret. Unntaket kan være at man kommer frem til en ordning.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger: komfyr, oppvaskmaskin, kjøl/frys.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

Det er tinglyst 6 servitutter på eiendommens grunnboksblad som omhandler bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger, vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, bestemmelse om trafostasjon/kiosk, bestemmelse om vann-/ kloakkledning, bestemmelse om bebyggelse og skjønn.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.

Det foreligger planer om å sette opp et bygg på 3-6 etg (Klosterheimveien 1), foreløpig kun oppstartsmøte og uttalelser (Nabotomt syd for borettslaget hvor det i dag er smågarasjer) Info på: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/ saksinnsyn/casedet.asp?caseno=20 1917487&wfl=N&Dateparam=11/25/2020&sti= og saksnr: 201917487.

Området syd for eiendommen (Bryn) er regulert til industri. Området er i vekst og videre utvikling må påregnes. Det foreligger planer om å legge til rette for etablering av sykkelvei med fortau langs nordsiden av Tvetenveien. Prosjektet skal knyttes sammen med sykkeltraséen Hellerud/Tveita med sykkelfeltene i Østensjøveien og videre til Grenseveien. Området sydvest for eiendommen skal det bygges ny Manglerudtunnel. Statens vegvesen har i senere tid kjøpt opp flere tomtearealer og det forhandles fortsatt om når arbeidet skal igangsettes, se saksnr: 201102703 - Reguleringssak: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201102703.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 450 000,- (Prisantydning)
286 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 736 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 751 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 600)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.21 500)
Oppgjør (Kr.7 200)
Overtagelse (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.41 040)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.5 267,50)
Tilstandsrapport (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Totalt kr. (Kr.126 197,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0148

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Christer Sebbah

Saksbehandlere
Christer Sebbah
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 93 61 22 32 / E-post: chse@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Teisenveien 43
For mer om objektet
Teisenveien 43

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: