Bilde 1 av Toftes gate 48ABilde 2 av Toftes gate 48A
Digital salgsoppgave
Toftes gate 48A

0556 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og klassisk 3-roms selveier med god takhøyde og stukkatur - Gjennomgående - Arealeffektiv planløsning - Sentralt!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
47 m²
Bruksareal (BRA)
47 m²
Bruttoareal (BTA)
51 m²
Fellesutgifter
kr 2 927 / Mnd
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 110 108
Fellesgjeld
kr 8 794
Totalpris
kr 4 108 902
Fellesformue
kr 25 243
Byggeår
1896
Tomt
Eiet tomt 523 m²
Oppdragsnummer
75200190
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Sandra
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
Prisantydningkr 3 990 000,-
Fellesgjeldkr 8 794,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 105 200,-
Transportgebyrkr 3 538,-
  
Totalpris kr 4 108 902
Eiendom
Toftes gate 48A, 0556 Oslo

Matrikkel
Gnr. 228 bnr. 544 snr. 1 orgnr. 983975534 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 51 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1896

Tomt
Eiet tomt 523 m2
Felles tomt for sameiet bestående blant annet av trær, busker, diverse beplantning, sykkelparkering, sittegrupper, grillplass og asfalterte internveier.

Prisantydning
3 990 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 8 794,- pr. 29.10.20
Andel fellesformue: kr. 25 243,- pr. 29.10.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 990 000,- (Prisantydning)
8 794,- (Andel av fellesgjeld)

3 998 794,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 200,- (Dokumentavgift)
3 538,- (Transportgebyr)

110 108,- (Omkostninger totalt)

4 108 902,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 927,- pr. mnd.

Kabel-TV/Internett fra Get kr. 535,-
Felleskostnader kr. 2.392,-

Avtalen med Get (TV/internett) går ut den 01.12.2020 til fordel for en avtale med HomeNet pris (349,-) og alternative tilvalg står. Hver seksjon har internett (full fart, 1000/1000). Det er opp til den enkelte å velge tilvalg som TV-pakke.

Felleskostnader økes fra 01.01.21
Styret besluttet på budsjettmøtet den 16.11.2020 å øke felleskostnadene med 5% fra 01.01.2021 etter forslag fra forretningsfører (KPI). Styret besluttet videre at hver boenhet skal innbetale en sum lik en 5 % økning av sine felleskostnader til avsetning på eget vedlikeholdskonto. Faktureres særskilt samtidig med felleskostnadene fra 01.01.2021. Kostnad for TV og internett justeres ned til faktisk pris - 349 kroner per boenhet. Dette faktureres særskilt samtidig med felleskostnadene.

Felleskostnader fra 01.01.2021
Internett  kr. 349,-
Felleskostnader kr. 2.511,-
Vedlikeholdskonto kr. 119,-
= 2.979,-

Det planlegges videre å refinansiere eksisterende lån og utvide dette i forbindelse med igangsetting av de planlagte større vedlikeholdsoppgavene i 2022.

Det understrekes at vedlikeholdsplanen er en plan som må revideres minst en gang i året i forbindelse med budsjettmøtet. Styret ønsker å påpeke at det er lagt vekt på å få gjennomført de lenge planlagte, og nå fremskyndte oppussingene av oppgangene samtidig som det settes av penger til vedlikehold som ikke endrer den enkeltes månedlige felleskostnader i større grad enn nødvendig.

Felleskostnad inkluderer
Kabel-tv og bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Eier
Håvard Rochman F Johansen Therese Nilsson

Beskrivelse
- Lys og delikat 3-roms selveier
- Klassiske detaljer som god takhøyde og stukkatur
- Store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys
- Åpen stue- og kjøkkenløsning
- Praktisk og arealeffekltiv planløsning
- Flislagt bad med varmekabler
- 2 soverom vendt inn mot stille og rolig bakgård
- Bod i kjeller på ca. 5,5 kvm
- Mulighet for å søke om kjøpe deler av fellesareal i kjeller
- Beliggende i en klassisk bygård fra 1896
- Flott bakgård med platting og sittegruppe
- Buss og trikk rett utenfor døren
- Mulighet for rask overtakelse

Parkering
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt hele uken også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Ellers er det godt med gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Toftes gate 48 A er en av Grünerløkkas beste og mest etterspurte beliggenheter vis á vis Birkelunden, og i umiddelbar nærhet til både Sofienbergparken og Olav Ryes plass. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige caféer og restauranter, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten som Rema 1000, Kiwi og Meny. Noen få minutter unna finner du flere av Oslos mest populære spisesteder som The Nighthawk Diner, populære Villa Paradiso, Godt Brød, Delicatessen, Illegal Burger eller Munchies mm.

På Grünerløkka finnes også mange parker som Birkelunden som ligger rett utenfor døren, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken og Kubaparken samt Grünerhagen ved Vulkan. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, leke, sole seg eller bare slappe helt av med en god bok.

Leiligheten har umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsarealer langs idylliske Akerselva, hvor det er turvei som strekker seg helt fra sentrum i sør og opp til Maridalsvannet i nord. Her er det spennende turmuligheter, både sommer som vinter og på sommerstid finner en flere flotte badesteder langs elva. Det arrangeres også årlig elvevandring langs Akerselva som er meget populært.

Langs Akerselva, ved Vulkan, finner en også Mathallen med spennende nisjeforretninger og restauranter. Ønsker man en innendørs treningsøkt finner man både SATS på Schous plass og SATS Ringnes Park. Her finnes også bydelssenteret Ringnes park med blant annet MENY, Mester Grønn, Jernia og populære Ringen kino. Grünerløkka kan også by på fotballbaner, basketballbaner, lekeplasser og idrettshall og Fagerheimen Tennisklubb. Det finnes minigolfbane og idrettsanlegg på Dælenenga.

Offentlig transport finnes rett rundt hjørnet med både 11,12 og 13- trikken samt at det er flere bussforbindelser i området som tar deg til sentrum eller øvrige steder i byen. Det tar ca. 6 minutter med trikk til Oslo S, og rundt 10 minutter til Storo, hvor det er gangavstand til Nydalen og eksempelvis Handelshøyskolen BI. For øvrig er det kun en kort spasertur til sentrum og alt det en bykjerne har å by på.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av bygårder, offentlige bygg, næring og park- og grøntarealer.

Tomt
Eiet tomt, 523 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Sandra Nilssen ved Eie har gleden av å presentere Toftes gate 48A, en lys og klassisk 3-roms selveier i 1.etasje med normalt god standard. Boligen ligger sentralt til på urbane og populære Grünerløkka.

Leiligheten er gjennomgående og fremstår som både lys og luftig, blant annet grunnet dens flotte og klassiske detaljer som god takhøyde, stukkatur og store vindusflater. Boligen fremstår som romslig, og er meget arealeffektiv med en praktisk og smart planløsning.

Boligen holder en normalt god standard med blant annet flislagt bad med varmekabler, entrè med varmekabler og 2 soverom som vender inn mot stille og flott bakgård. Leiligheten passer utmerket for deg som vil bo sentralt, men som samtidig ønsker å ha grønne rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Dette er en leilighet som er verdt et besøk!

Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder: Entré, 2 soverom, bad og stue/kjøkken.

Seksjonen disponerer en bod i kjeller målt til ca. 5,5 kvm.

Byggemåte
Klassisk bygård over 4 etasjer, samt kjeller og loft. Grunnmur og bærende konstruksjoner hovedsakelig av naturstein og murkonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner belagt med takstein/takplater (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet i pusset mur. Leiligheten har slett entrédør med sikkerhetslås og dørpumpe i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer med 2-lags glass fra 1990 og 1985. Oppvarming via elektrisitet. Gulvvarme i entré og bad.

Primærrom
Primærrom: 47 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 47 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod i kjeller målt til ca. 5,5  kvm.

Standard
Entré
Lys entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Nymalte veggoverflater og flislagt gulv med gulvvarme.

Bad
Flislagt bad med varmekabler.  Badet er innredet med vegghengt servant i porselen med ett-greps armatur, innfelt speil, lysarmatur og stikkontakt over servant. Dusjnisje med to-greps dusjarmatur og skyvedører i glass. Frittstående toalett. Tidligere eier har gitt informasjon om at de oppgraderte badet i 2016 med flis på flis. Sluk fra 2000. Selger har nylig byttet silikon på badet. Himling med lysarmatur og mekanisk avtrekksvifte. Vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør forkrommet plast. OSO varmtvannsbereder på 120 liter fra 2000 og fordelerstokker for vannrør med stoppekraner plassert i skap over dusj.

Soverom 1
Lyst soverom med plass til seng og tilhørende møblement. Begge soverommene vender inn mot stille bakgård.
Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 2
Plass til seng og garderobeskap. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Stue
Lys og delikat stue med flotte og klassiske detaljer som god takhøyde (2,95), stukkatur og store vindusflater. God plass til både sofagruppe, medievegg og spisebord.  Leiligheten har en moderne åpen stue kjøkkenløsning. Nymalte veggoverflater og parkettgulv.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra 2006 som ble oppgradert i 2016 med ny servant og ny benkeplate. Kjøkkeninnredning med slette fronter i hvit utførelse, overskap i frostet glass, laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål. Stålplater mellom benkeplate og overskap. Innfelt komfyr fra Husqvarna og keramisk induksjonstopp fra Bosch. Vegghengt ventilator med belysning og kullfilter. Innfelt oppvaskmaskin fra Bosch og innfelt vaskemaskin fra AEG. Frittstående kombiskap fra Samsung. Vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast. Hvitevarer medfølger. Nymalte veggoverflater og parkettgulv.

Bod i kjeller på ca. 5,5 kvm.

Tilbehør:
Hvitevarer og garderobeskap medfølger.
Møbler kan kjøpes etter avtale med selger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet. Gulvvarme i entré og bad.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-
 
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 927,- pr.mnd.
Tv-pakke og internett fra HomeNet, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Faste løpende kostnader
Innboforsikring, felleskostnader, strøm mm. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Långiver: Handelsbanken
Lånenummer: 8398.71.67974
Opprinnelig lånebeløp: 277 514,00
Innfrielsesdato: 15.02.2023
Gjeldende rente: 4,40%
Restlån per 26.10.2020: 250 991,99

Andel fellesgjeld pr. 29.10.2020 utgjør kr. 8.794,-

Forsikring med polisenummer
Gjensidig Forsikring ASA Polisenummer: 52547180

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 883 119,- Som sekundærbolig Kr. 3 179 229,-

Sameie
Sameie: Toftes gate 48 Sameie, Orgnr: 983975534

Forretningsfører
NORIAN Regnskap AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
Avtalen med Get (TV/internett) går ut den 01.12.2020 til fordel for en avtale med HomeNet pris (349,-) og alternative tilvalg står. Hver seksjon har internett (full fart, 1000/1000). Det er opp til den enkelte å velge tilvalg som TV-pakke. Sameiet har enda ikke avholdt budsjettmøtet i forhold til eventuelle endringer av felleskostnader.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt, så langt det ikke oppleves sjenerende for andre beboere.

Diverse
Toftes Gate 48 Sameie er et boligsameie beliggende i Oslo kommune og består av 20 seksjoner.

Opplysninger om styrets arbeid 2019/2020:
I løpet av 2019 styret jobbet med vedlikeholdsarbeid, herunder innhenting av tilbud og gjennomføring av arbeidet. Siste delen av året, samt inngangen av 2020 har styret arbeidet med å få en totaloversikt over alt vedlikehold som burde gjøres de neste 10 årene og hvordan dette kan finansieres.

Noen utvalgte oppgraderinger som har blitt gjennomført eller som er påbegynt:
- Utarbeidelse av anbudsinnbydelse angående rørfornying. Denne vil finne sted i april 2020 (høst 2019)
- Nye varmekabler (i takrennene) er på plass. I forbindelse med installasjon av varmekablene ble det oppdaget flere store mangler på nedløp som må utbedres for at ikke varmekablene skal ta skade. Det har allerede vært 2-3 stk blikkenslagere på befaring og arbeidet, avhengig av hvilken løsning som velges vil havne på alt mellom anslagsvis (NB! Kun raskt overslag) fra 45.000,- - 90.000,- kr i tilbud 1 og 22 250 i tilbud 2 . I forbindelse med installasjon av varmekablene fant elektrikerne noen feil som må rettes, som manglende nøkkel. Tilbud på å rette dette er etterspurt. Det ble foreslått å innhente et offisielt tilbud fra den billigste tilbyderen som utfører utskiftning av ødelagte deler og ikke kun lapping av rør. Finansiering av varmekablene i takrennene skal skje ved at halvparten dekkes gjennom sameiets egenkapital og halvparten med ekstraordinær innbetaling i henhold til eierbrøk. Styret vil be om innbetaling av 100.000 kr totalt fordelt på eierbrøk, over to innbetalinger.

Styret har jobbet mye med å få på plass en vedlikeholdsplan, men har hatt en stor lekkasje i oppgang A i forbindelse med installasjon av fiber, og vil derfor måtte justere noen av planene fremover. Førsteprioritet er å få rettet vannskadene.

Felleskostnader økes fra 01.01.21
Styret besluttet på budsjettmøtet den 16.11.2020 å øke felleskostnadene med 5% fra 01.01.2021 etter forslag fra forretningsfører (KPI). Styret besluttet videre at hver boenhet skal innbetale en sum lik en 5 % økning av sine felleskostnader til avsetning på eget vedlikeholdskonto. Faktureres særskilt samtidig med felleskostnadene fra 01.01.2021. Kostnad for TV og internett justeres ned til faktisk pris - 349 kroner per boenhet. Dette faktureres særskilt samtidig med felleskostnadene.

Styret ønsker å påpeke at det er lagt vekt på å få gjennomført de lenge planlagte, og nå fremskyndte oppussingene av oppgangene samtidig som det settes av penger til vedlikehold som ikke endrer den enkeltes månedlige felleskostnader i større grad enn nødvendig.

Oppgang A pusses opp nå, oppgang B er planlagt til 2022.
Styret har gjort en helhetsvurdering av kapasitet, kompleksitet og omfang og er enstemmige enige om at det kun er arbeidet med å pusse opp oppgang A som vil flyttes frem til nå ettersom det kun er den som er rammet og det er arbeid som må gjøres nå. Arbeidet med å pusse opp oppgang B er ført opp på vedlikeholdsplanen for 2022. Beslutningen ble tatt ved å vurdere styrets kapasitet til å håndtere denne uforutsette hendelsen.

Avtalen om salg fra 2001 åpner for at den aktuelle seksjonen kan søke om en tilsvarende avtale om kjøp og eventuell utbygging, på samme måte som andre seksjoner kan søke om å kjøpe fellesarealer, men at dette fortsatt må behandles og godkjennes på årsmøtet med minst 2/3 flertall. Den tidligere avtalen om kjøp og utbygging av fellesarealer gir slik den foreligger ingen rett til kjøp og utbygging.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 990 000,- (Prisantydning)
8 794,- (Andel av fellesgjeld)

3 998 794,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 200,- (Dokumentavgift)
3 538,- (Transportgebyr)

110 108,- (Omkostninger totalt)

4 108 902,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.10 900)

Provisjon 1%

Oppgjør (Kr.5 500)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)

Foto (Kr.2 950)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 675)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-20-0190

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
Eie
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
Eie
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Ali Hashmi
Eie
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Toftes gate 48A
For mer om objektet
Toftes gate 48A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: