Bilde 1 av Tokerudberget 6Bilde 2 av Tokerudberget 6
Digital salgsoppgave
Tokerudberget 6

0986 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og romslig 4-roms selveier med to terrasser - Flott utsikt og gode solforhold - Trappefri adkomst - Garasjeplass
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
57
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
109 m²
Bruksareal (BRA)
109 m²
Bruttoareal (BTA)
122 m²
Fellesutgifter
kr 5 322 / Mnd
Prisantydning
kr 3 890 000
Omkostninger
kr 111 790
Fellesgjeld
kr 211 000
Totalpris
kr 4 212 790
Fellesformue
kr 43 215
Byggeår
1973
Tomt
Festet fellestomt 40839 m²
Oppdragsnummer
75210045
card-default

Daniel Berggren

Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
Prisantydningkr 3 890 000,-
Fellesgjeldkr 211 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 102 770,-
  
Totalpris kr 4 212 790
Eiendom
Tokerudberget 6, 0986 Oslo

Matrikkel
Gnr. 99 bnr. 69 snr. 57 orgnr. 983418937 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 122 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1973

Tomt
Festet fellestomt 40839 m²

Prisantydning
3 890 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 211 000,- pr. 01.03.21
Andel fellesformue: kr. 43 215,- pr. 01.03.21

Totalpris inkl. omkostninger
3 890 000,- (Prisantydning)
211 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 101 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
102 770,- (Dokumentavgift)

111 790,- (Omkostninger totalt)

4 212 790,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 322,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader, garasjeplass, varmtvann, kabel-TV, internett, kommunale avgifter, renter og avdrag felles lån m.m.

Eier
Eva Solem Larsen

Beskrivelse
- Lys og romslig 4-roms leilighet
- 1. etasje
- Selveier
- Romslig stue med flere møbleringsmuligheter
- Flott kjøkken med god skap- og benkeplass
- 2 flislagte bad
- 3 gode soverom med plass for oppbevaring
- Walk-in-closet med skyvedørsgarderober
- Store vindusflater
- 2 terrasser
- Vestvendt terrasse med gode solforhold på 14kvm
- Østvendt "frokostterrasse" på 9,5kvm
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg
- Kjellerbod
- Varmtvann inkludert i felleskostnader
- Meget sentral beliggenhet med kort vei til butikker, skoler og off. komm.
- Marka som nærmeste nabo

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i felles låsbart garasjeanlegg.

Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Beliggende meget sentralt og barnevennlig til på Stovner, på en svært attraktiv adresse. Leiligheten ligger i et populært, bilfritt område som er stille, rolig og solrikt. Leiligheten har en god intern beliggenhet i sameiet. Høyt og fritt på et lite høydedrag på fremste rekke med marka som nærmeste nabo.

Leiligheten sokner til Vestli Skole (Barneskole) og flotte Tokerud skole (Ungdomsskole), begge er lett tilgjengelige fra boligen. For øvrig ligger Stovner videregående skole ca. 1 km unna. Stovner har 1 barnepark og 16 barnehager med plass til ca. 985 barn. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn- og ungdom med bl.a. flere speidergrupper m.m.

Det er få minutters gange til Stovner Senter med alt av fasiliteter. Nye Stovner Senter er åpnet og senteret ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det blir også satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, restaurant Gondol og Nishiki Sushi åpnet. Utenfor senteret er flotte Fossumparken åpnet, hvor det blant annet er basketballbane og sandvolleyballbane. Dette er blitt et yndet oppholdssted for både store og små i bydel Stovner!

Diverse aktivitetstilbud som golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter, klatresenter og flere treningssentre finnes også i området. Oslos nyeste attraksjon heter Stovnertårnet og er også beliggende i nærområdet. Dette er en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne. Det er gratis inngang til tårnet, som holder åpent døgnet rundt. Turen opp til høydepunktet snor seg opp gjennom trestammer, bladverk og himmel, og er tenkt som en spasertur opp i lufta, en form for oppdrift i vinden. På kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning. For øvrig er det kort vei til marka som med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter.

I tillegg har Lørenskog Vinterpark SNØ åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er et stort innendørs vintersportanlegg, og visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget vil være det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende anlegget her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/

T-banestasjonen ligger kun minutter unna og linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset, 67 til Galgeberg og 120 til Gullhaug- Tømte/ Grorud T, Blindern. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 13 minutter med bil.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av terrasseleiligheter og enkelte rekkehus. Umiddelbar nærhet til marka.

Tomt
Festet fellestomt, 40839 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Vestli skole
8-10 klasse: Tokerud skole

For øvrig ligger Stovner VGS ca. 700m fra boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
T-bane
Stasjon: Stovner
Linje: 4, 5

Buss
Stasjon: Stovner
Linje: 64A, 65, 120

Inneholder
Daniel Berggren ved din lokale eiendomsmegler Eie Stovner har gleden av å presentere Tokerudberget 6, en lys og romslig 4-roms selveier med to terrasser, sentralt beliggende i veldrevet sameie på populære og barnevennlige Stovner/Vestli, øverst i Groruddalen.

Leiligheten innehar en praktisk planløsning med blant annet 3 soverom, 2 bad samt romslig stue og kjøkken. Gjennomgående leilighet med to flotte solrike terrasser på totalt ca. 23 kvadratmeter, en stor vestvendt med ettermiddag/kveldssol samt en østvendt frokostterrasse med morgensol. Leiligheten har gode lys- og solforhold fra morgen til kveld. Boligen holder en normalt god standard. Leiligheten har en attraktiv utforming og passer perfekt for store familier eller til utleie.

VARMTVANN INKLUDERT I FELLESUTGIFTENE!

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Entré, 2 flislagte bad, kjøkken, stue, 3 soverom hvorav 1 er møblert som kontor, walk-in-closet/omkledningsrom og 2 terrasser.

I tillegg medfølger også parkeringsplass i felles, låsbart garasjeanlegg og kjellerbod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Boligblokk over 8.etasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Pusset og malt fasade samt felter med panel. Flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har profilert entrédør med sikkerhetslås og brannklasse B30.
Vinduer med to-lags glass fra 1971 og et vindu med tre-lags glass fra 2015. Balkongdør med to-lags glass fra 1972 og balkongdør med tre-lags glass fra 2015. Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet samt gulvvarme på bad. Felles varmtvann.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 109 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 109 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 2m2.

Standard
Entré
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av et hyggelig rom med god oppbevaringsplass i plassbygget skap med sittebenk. Rommet har videre god plass for øvrig møblement. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen.

Kjøkken
Praktisk og familievennlig kjøkken som byr på rikelig med skap- og benkeplass. Innredningen består av profilerte fronter, laminert benkeplate, oppvaskkum, ventilator og oppvaskmaskin samt integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn og stekeovn i praktisk høyde. Fliser og lys under overskap bidrar til å understreke den delikate følelsen i rommet. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Fra kjøkkenet kommer du ut til en østvendt balkong på 9,4m2. Kjøkkenet har plass for en hyggelig spisestue med god plass rundt bordet til familie og venner.

Grovkjøkken
I tilknytning til kjøkkenet er det et praktisk grovkjøkken som frigjør mye plass i boligen. Grovkjøkkenet har en rekke bruksmuligheter. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 1
Romslig flislagt bad i pen utforming. Innredningen består av et badekar med dusjgarnityr, servant, overspeil og klosett. Badekaret inviterer til rolige stunder hvor du kan fokusere på ditt eget velvære.

Bad 2
Pent, flislagt bad fra 2013 i praktisk utforming. Innredningen består av en romslig dusjsone, servant med underskap, overspeil med lys og kloset

Soverom 1
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. God oppbevaringsplass i walk-in-closet/omkledningsrom med skyvedørsgarderober. De store vinduene slipper inn rikelig med lys og gir rommet en luftig atmosfære. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 2
Romslig soverom med god plass til seng med tilhørende nattbord og klesskap.  Dette rommet passer perfekt som barnerom. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 3
Romslig soverom med god plass til seng med tilhørende nattbord og klesskap. Rommet er i dag innredet som kontor men passer også perfekt som barnerom eller gjesteværelse. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Stue
Hyggelig stue med plass for sofa med tilhørende møblement, medievegg og spisestue. Vinduene sørger for godt lysinnslipp og en luftig atmosfære. Stuens romslige utforming gjør den til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Fra stuen kommer du ut til en stor vestvendt terrasse med gode solforhold på hele 14 m2. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Terrasse 1
En solrik, vestvendt terrasse på 14m2. Åpent utsyn over nærområdet og store deler av Oslo. Det er god plass til å møblere med sittegruppe og grill. Her kan lange sommerdager nytes i solrike omgivelser.

Terrasse 2
Fra kjøkkenet kommer du ut til en hyggelig og romslig, østvendt terrasse på 9,4m2 med morgensol. God plass til møblering. Fra balkongen har du hyggelig utsyn mot gårdstunet. Her kan morgenkaffen nytes!

Tilbehør
Hvitevarene på kjøkkenet medfølger. Vaskemaskin og frittstående kjøleskap medfølger ikke.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet samt gulvvarme på bad. Felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 322,- pr.mnd.
Felleskostnader 4.600,- Kabel-tv 372,- Garasje 350

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: OBOS03-98207734977
Type: A
Restsaldo: 2.868.190,-
Restløpetid: 28 år.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente (23.03.2021): 2,70%

Lånenummer: OBOS04-98207362859
Type: A
Restsaldo: 36.350.109,-
Restløpetid: 21 år og 4 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente (23.03.2021): 2,70%

Andel fellesgjeld pr. 01.03.2021 utgjør kr. 211.000,- herav:

Lånenummer: OBOS03-98207734977
Restsaldo: 15.359,-
Kapitalkostnader: 65,-

Lånenummer: OBOS04-98207362859
Restsaldo: 194.673,-
Kapitalkostnader: 1.004,-

Festet tomt utgjør kr. 24.161,- av andel gjeld.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Protector Polisenummer: 15182833

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 027 805,- Som sekundærbolig Kr. 3 700 098,-

Sameie
Sameie: Tokerudtoppen Sameie, Orgnr: 983418937

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Annet
Forfatningen på garasjehuset er så dårlig at det kan risikere å bli stengt. Garasjehuset blir eid at tre sameier i fellesskap (eierbrøk 1/3). De to andre sameiene har vedtatt med 2/3 flertall å rive og bygge nytt. Tokerudtoppen har ikke hatt 2/3 flertall i årsmøte til dette tiltaket. Dog er det klart at garasjeanlegget må rehabiliteres. Planene for ombyggingen er oversendt kommunen. Garasjeplassen som medfølger leiligheten ligger ikke i dette bygget.

På ekstraordinært årsmøte 05.06.18 ble det vedtatt å gjennomføre energiøkonomisering og investering i varmtvannsmålere for alle seksjoner i sameiet. Sameiet tar opp nødvendig lån. Se protokoll fra møtet.

Hjemmeside: http://www.tokerudtoppen.org/

Sameiet består av 213 seksjoner, som inkluderer 1 tjenesteleilighet.
Tokerudtoppen Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 983418937, og ligger i bydel 11 Stovner i Oslo kommune med følgende adresse: Tokerudberget 2-20
Gårds- og bruksnummer: 99/69

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 40 839 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2062

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Megler har innhentet kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner m/bestemmelser. Disse vil bli sendt ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 890 000,- (Prisantydning)
211 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 101 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
102 770,- (Dokumentavgift)

111 790,- (Omkostninger totalt)

4 212 790,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1,1%

Markedspakke 1 (Kr.12 500)

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Foto (Kr.2 950)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Oppgjør (Kr.5 500)

Innhenting av grunnbok (Kr.404)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0045

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Daniel Berggren

Saksbehandlere
Daniel Berggren
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Tokerudberget 6
For mer om objektet
Tokerudberget 6

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: