Bilde 1 av Tøyengata 37BBilde 2 av Tøyengata 37B
Digital salgsoppgave
Tøyengata 37B

0578 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innbydende, pen og lys 3-roms beliggende i høy 1.etg I Perfekt førstegangskjøp eller utleieobjekt I Sentral beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
5
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
41 m²
Bruksareal (BRA)
41 m²
Bruttoareal (BTA)
46 m²
Fellesutgifter
kr 3 553 / Mnd
Prisantydning
kr 3 350 000
Omkostninger
kr 99 620
Fellesgjeld
kr 299 444
Totalpris
kr 3 749 064
Fellesformue
kr 20 205
Byggeår
1904
Tomt
Eiet tomt 827 m²
Oppdragsnummer
91210170
card-default

Charlotte Jenshagen Lunde

Eiendomsmegler / Partner
Les om Charlotte
card-default

Helen Gundersen

Eiendomsmegler/ Backoffice
Les om Helen
Prisantydningkr 3 350 000,-
Fellesgjeldkr 299 444,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 90 600,-
  
Totalpris kr 3 749 064
Eiendom
Tøyengata 37B, 0578 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 229 bnr. 197 snr. 5 orgnr. 982402549 i Oslo kommune
Sameiebrøk: 41/1510

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom: 41 kvm.
Bruksareal: 41 kvm.
Bruttoareal: 46 kvm.

Boligen disponerer en kjellerbod med gulvareal på ca. 9,5.kvm merket med nr.5, plassert i A-oppgang samt en loftsbod med gulvareal på ca. 5,3 kvm med skråtak mot gulv merket med nr.5.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1904

Tomt
Eiet tomt 827 kvm. Tomten og bakgården er pent opparbeidet med sittebenker, grill, prydbusker og sykkelparkering.

Prisantydning
3 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 299. 444,- pr. 09.09.2021
Andel fellesformue: kr. 20.205,- pr. 31.12.2020

Totalpris inkl. omkostninger
3 350 000,- (Prisantydning)
299 444,- (Andel av fellesgjeld)

3 649 444,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 600,- (Dokumentavgift)

99 620,- (Omkostninger totalt)

3 749 064,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 553,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Tv/internett (grunnpakke), kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold, m.m

Eier
Amir Shahin Shahpiri

Beskrivelse
Velkommen til Tøyengata 37 B - Boligen er en lekker og innbydende 3-roms leilighet beliggende i et sentralt og populært område. Boligen ligger i 1.etasje og vender inn mot stille bakgård. Leiligheten inneholder en innbydende entré med praktisk garderobeskap, åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til ønsket møblement, to luftige og gode soverom og flislagt bad. Boligen passer ypperlig som førstegangskjøp eller utleieobjekt.

Velkommen inn til hyggelige visninger!

Kvaliteter:
- Nyoppusset (2018) 3-roms selveier beliggende i byggets 1.etg.
- Store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys.
- Flott IKEA kjøkken fra 2018.
- To romslige og gode soverom.
- Delikat flislagt bad fra 2018 med varmekabler.
- Kjellerbod på ca. 9,5.kvm og en loftsbod på ca. 5,3 kvm.
- Perfekt førstegangskjøp og utleieobjekt.
- Ingen forkjøpsrett.
- Kollektivtilbud med buss, trikk og T-bane innen gangavstand.
- Sentralt og populært område.

Parkering
Det er innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år og kr. 900,- pr. år for el-bil. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten har en tilbaketrukket beliggenhet i de veletablerte kvartalene på Tøyen. Her vil du bo sentrumsnært og samtidig ha kort vei til noen av byens mer fredelige deler. Kampen ligger i nabolaget og blir ofte beskrevet som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, hyggelige småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Grønland i motsatt retning er på sin side kjent for et yrende, ungt folkeliv både morgen og kveld. I enden av Jens Bjelkes gate ligger den hyggelige kafeen Grådig, som serverer byens beste brunch og er en trivelig restaurant på kveldstid. De daglige innkjøpene kan du enkelt utføre ved både Kiwi Tøyen, Rema 1000 på Tøyen Torg. På Galgeberg finner du også Rema 1000 og Coop Prix.

Tøyen Torg:
Stedet hvor folk møtes og hvor ting skjer. Torget har forvandlet seg mye den siste tiden og her vil du finne alt i fra trendy kafeer og restauranter til barer som er med på å holde liv på torget, også på kveldstid. Postkontoret bidro sterkt til å skape mer liv på Tøyentorget og er et veldig populært stedhvor du kan nyte et bedre måltid med noe godt å drikke. Det har blitt så populært at det tidvis kan være vanskelig å få bord her på kveldstid. Ellers byr de på shuffleboard og noen ganger blir det også spilt konserter her, perfekt møtested og verdt å prøve ut. Vi må heller ikke glemme Skatten som serverer god nordisk mat i toppklassen. De holder til i et hyggelig og uformelt lokale som skaper en fin harmoni. Her serveres det alt fra 3-5 retters meny til søndagsbuffet. Biblo Tøyen var et av landets første bibliotek for ungdom. Deichman-filialen er voksenfri sone. Her må du være mellom 10 og 15 år for å slippe inn.

Tøyen T-bane er nærmeste T-banestasjon.  Alle de 6 linjene passerer stasjonen. Veien er heller ikke lang ned til Oslo S med Flytoget. For mer info se under punktet "offentlig kommunikasjon" eller www.ruter.no.

Rekreasjonsmulighetene er mange og leiligheten ligger perfekt til. Tøyenparken, Kampen Park og Botanisk hage er et steinkast unna og grenser til hverandre, og gir deg store, flotte grøntområder for gå- eller løpeturer. Kampen park er i seg selv en liten perle der det aldri er trangt om plassen, en idyllisk plass for piknik eller grilling om sommeren. Besøk også gjerne det nye Tøyenbadet når det står ferdig i 2023.  Nye Jordal Amfi ligger kun en rask gåtur unna og det er brukt hele 500 millioner til prosjektet. Velkommen til hyggelige og pulserende Tøyen!

Bebyggelse
Området består i hovedsak av leilighets/gårdsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 827 kvm.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Boligen ligger i 1.etasje og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapporr utført av takstmann Glenn-Erik Larsen. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Etasjeskillere i tre og yttervegger kledd med pusset teglstein.Yttertak i saltak konstruksjon, antatt tekket med stein. Alternativ planskisse er kun skissert, og det er ikke undersøkt konstruksjonsmessig om endring lar seg gjennomføre.Kjøper overtar risikoen for om dette lar seg gjennomføre. I følge informasjon fra selger er kjøkkenet flyttet ut i stuen og etablert et soverom der kjøkkenet var tidligere. Dokumentasjonen som foreligger hos megler er arbeid utført på membran på bad.

Følgende forhold er merket med TG2:
-Ytterdør: Alder.
- Vinduer: TG settes ut i fra alder på vinduer med gjenværende brukstid.
- Innvendig vegger: Det er observert noe sprekkdannelse i enkelte overflater.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapportsom ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 41 kvm.
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 41 kvm.

Boder
Boligen disponerer en kjellerbod med gulvareal på ca. 9,5.kvm merket med nr.5, plassert i A-oppgang samt en loftsbod med gulvareal på ca. 5,3 kvm med skråtak mot gulv merket med nr.5.

Standard
Entré:
Innbydende og lekker entré med plass til å henge opp yttertøy å sette fra seg sko i praktisk garderobeskap.

Stue/kjøkken:
Lys og pen åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer som strekker seg over store deler av den ene veggen og slipper inn rikelig med naturlig lys. Rommets størrelse er godt utnyttet og gir fine innredningsmuligheter. Her har du plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. Takhøyde på 2,62m sørger for en luftig og romslig følelse i stuen. Det er lagt parkett på gulv.

Kjøkken:
Nyere Ikea kjøkkeninnredning fra 2018. Kjøkkenet byr på gode oppbevaringsmuligheter i skuffer, over- og underskap samt benkeplater som innbyr til matlaging. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminert benkeplate med enkel oppvaskkum, 1-greps blandebatteri, lys under overskap og ventilator
med avtrekk. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer med komfyr, platetopp, micro og kjøl/fryseskap. Det er også montert vaskemaskin på kjøkkenet!

Bad:
Pent flislagt bad fra 2018. Badet har veggmonterte dusjdører og tilhørende garnityr, servant med underskap, speilskap og veggmontert wc. Det er varmekabler i gulv og innfelte downlights i himling.

Hovedsoverom:
Svært romslig og pent soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Langs den ene veggen har du en rekke med dype garderobeskap med god plass til oppbevaring av klær.

Soverom II:
Innbydende soverom med plass til seng, nattbord og skivebord. Rommet passer ypperlig som gjesterom,barnerom eller kontor - alt etter ønske og behov.


 

Ferdigattest
Det er utstedt ferdigattest på eiendommen for rehabilitering takoppløft fra 09.12.2020, ferdigattest på eiendommen for utskiftning av bæresystem ved rehabilitering av balkonger fra 04.07.2018 samt er de utstedt ekspedisjonsdokument på eiendommen fra 05.03.1904. Attestene kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner, og det er gulvvarme på bad. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 553,- pr.mnd og inneholder:
Tv/internett (grunnpakke), kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold, m.m

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 800 kwh pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.  Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er 1 lån i sameiet og fordelingen er slik:

Lånenr :OBOS02-98207624306
Type: Annuitet
Restsaldo: Kr. 11.172.135,-
Restsaldo denne seksjonen: Kr. 299.444,-
Restløpetid: 26 år og 7 mnd
Terminer pr.år: 12
Type: FlytendeRente ( Rente (10.03.21): Flyt 2,75%

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82438841

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 661 254,- Som sekundærbolig Kr. 2 204 179,-

Sameie
Sameie: Bs Tøyengata 37, Orgnr: 982402549
Bs Tøyengata 37 er et eierseksjonssameie. Sameiet består av 24 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Tøyengata 37 i Oslo kommune, Gnr 229, Bnr. 179.
Sameiet er registrert i Enhetsregisteret i Brønnøysundregistrene med org.nr 982 402 549.
Styret: Styret kan kontaktes på e-post: styret37@gmail.com.
Sameiet har vaktmestertjeneste.
Forsikringsselskap Gjensidige Forsikring - polise nummer 82438841.

Utført arbeid:
Thorendahl AS: I perioden 2017-2020 har det vært gjennomført et omfattende vedlikeholds og reparasjonsarbeid på taket, loftsleilighetene, piper, brannbalkonger, bærekonstruksjonog fasaden i sameiet. Thorendahl AS har vært entreprenør og ansvarlig for arbeidet. Styret prøver å få fullført arbeidet, men det har vist seg å være vanskelig (og til tider tidkrevende og frustrerende) da Thorendahl AS har vært svært vanskelige å forholde seg til.
-Det har blitt montert varmekabler i takrennene hvor det er takvinduer for å unngå vann/is-oppsamling og lekkasjer.
-Deler av taket ut mot bakgården har blitt byttet ut på nytt da Thorendahl hadde feilmontert dette første gang - noe som førte til lekkasje. Taket er nå tett.

Callinganlegg: Sameiet har de siste par år hatt en del problemer med callinganlegget. Det har vært gjort mange problemsøk og man besluttet at systemet er moden for en utskifting. Man ønsket å velge en god og økonomisk løsning og gikk for å bruke mye av den eksisterende infrastrukturen men skifte ut deler av systemet som er utdatert. Blant annet gjelder dette nøkkelbrikkesystemet, som ikke fungerte på 3 av 4 dører og gjennom årene har mange nøkler på avveie. Man skiftet også ut callingtavlene på byggets fremside. Fremdeles opplever noen beboere problemer med bruk av callinganlegget. Man opplever at det ikke er mulig å slippe folk inn, eller at telefonen ikke fungerer. Callinganlegget er dessverre fortsatt under pågående arbeid, men man håper på snarlig løsning.

Unloc: Sameiet installerte i sammenheng med utbedring av callinganlegget Unloc på alle sameiets felles dører (utenom bakdør til A oppgang). Unloc er en digital nøkkelsystemsom lar brukere ta i bruk sin smarttelefon til adgang til sameiet,samt digital deling av adgang tilgjester.

Oppdatering brannvarslingssystem: Sameiet har oppgradert anlegget i 2020/2021. De har blant annet lagt nye kablet, byttet en branntavle og gått over til multikriteriedetektorer. Dette er detektorer som i større grad kan skille mellom røyk fra brann eller matos.

Rens av rør og ventilasjonsanlegg: I 2019 har sameiet gjort vedlikehold i form av rens a vventilasjonssystemer og rør. Arbeidet ble utført av PowerClean/Power Pipe, og rapport blir sendt ut til alle seksjonseiere førårsmøtet avvikles.
Årsaken til at denne ble sendt ut sent var på grunn av usikkerhet knyttet til personvern.

Oppgradering av bakgård og innvendige fellesarealer: Etter innsendt søknad mottok Tøyengata 37 og 35 bevilgede midler på 30 000,- fra områdeløft Grønland og Tøyen for oppgradering av felles bakgård. Bakgården er ikke juridisk sett delt, men åpnet for felles bruk. En egenkapital på 30 000,- er knyttet til bevilgningen fra kommunen. På grunn av usikkerhet knyttet til byggeprosjektet i Sørligata 10, samt hensyn til smittefare, ble det i samråd med Tøyengata 35 bestemt å utsette rapporteringsfrist. Arbeidet med oppgradering av bakgård vil finne
sted i løpet av vår/sommer 2021.

Vedlikehold: Styret har jobbet kontinuerlig med vedlikehold og ivaretakelse av sameiets bygningsmasse samt fellesarealer. Dessverre har året bydd på endel problemer med hensetting av avfall, hærverk og innbrudd.

Følgende arbeid gjenstår:
-Fastmontering av gamle takvinduer ut mot gaten.
-Justering av enkelte av de nye vinduene.
-Maling på deler av inngangspartiet som er malt med feil farge.
-Henge opp nummerskilt som ble tatt ned i sammenheng med fasadeoppussing.
-Sluttbefaring og oversendelse av ferdigattest og andre dokumenter. Sameiet har fortsatt deler av slutt-fakturaen fra tak- og fasade rehabiliteringen utestående hos Thorendal AS i påvente av de skal fullføre et par mindre utbedringer. Når de siste tingene er gjennomført vil det resterende bli betalt. Beløpet vil bli dekt av midlene fra lånet som saiet tok opp i forbindelse med rehabiliteringen av tak og fasade. Det vil ikke føre til økning i felleskostnadene.

Etter samtale med styreleder 09.09.2021 er det ingen planer om økninger av felleskostnader/fellesgjeld. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler,regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Forretningsfører
OBOS. Det presiseres at OBOS kun er regnskapsfører for boligselskapet, og avtalen omfatter utelukkende regnskapsførsel og innkreving.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

 

Dyrehold
Informasjon fra sameiets husordensregler:§10 Dyrehold Dyreholde er tillatt - men ha omtanke for naboene dine. Informer samtlige beboere i den aktuelle oppgangen og undersøk om de har noen allergier o.l. Dyrehold skal drives på en forsvarlig og lovligmåte, hvor dette ikke er til sjenanse for naboer/andre beboere.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 
Følgende servitutter medfølger:  Bestemmelse om bebyggelse( Bestemmelse om benyttelse og bestemmelse om gjerde), bestemmelse om gjerde, bestemmelse om bebyggelse, erklæring/avtale (Bestemmelse om forstøtningsmur), bestemmelse om adkomsrett, erklæring/avtale ( Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement), erklæring/avtale ( PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET), erklæring/avtale ( Rett til anlegge og vedlikeholde tekn. anl. samt rett til atkomst og bruk. Kan bare slettes av Oslo kommune) og resek/endring formål/brøk/tilleggsdel.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.  Ta kontakt med megler for mer informasjon. De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.  Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål i byggeområde for boliger i henhold til S-2255,28.7.77. Endret reg.best. S2937,1.10.87. Disp plan vedt. bystyret7.12.83 (Tøyen). Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262. (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).Det bemerkes at det for tiden bygges en boligblokk på naboeiendommen.

Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 350 000,- (Prisantydning)
299 444,- (Andel av fellesgjeld)

3 649 444,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 600,- (Dokumentavgift)

99 620,- (Omkostninger totalt)

3 749 064,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.50 000)

Tilrettelegging (Kr.16 500)

Visningshonorar (Kr.2 950)

Visningshonorar ( 2 inkl og privatvisning) (Kr.-  2 950)

Markedspakke (Kr.14 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0170

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris. Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Or. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Charlotte Jenshagen Lunde

Saksbehandlere
Charlotte Jenshagen Lunde
EIE Ensjø
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 91 53 82 07 / E-post: cjl@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tøyengata 37B
For mer om objektet
Tøyengata 37B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: