Bilde 1 av Trondheimsveien 180Bilde 2 av Trondheimsveien 180
Digital salgsoppgave
Trondheimsveien 180

0570 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 3 490 000

Fellesgjeld: kr 176 354Omkostninger: kr 8 010Totalpris: kr 3 674 364
Innbydende nyoppusset leilighet m/nytt kjøkken og bad, rett ved Torshovdalen. Matbutikk/ buss/trikk like ved.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
37 m²
Bruksareal (BRA)
37 m²
Bruttoareal (BTA)
40 m²
Fellesutgifter
kr 3 515 / Mnd
Prisantydning
kr 3 490 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 176 354
Totalpris
kr 3 674 364
Fellesformue
kr 61 744
Byggeår
1935
Tomt
Fellestomt 1878 m²
Oppdragsnummer
93210094
card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tajinder
card-default

Christian Foss

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Christian
Prisantydningkr 3 490 000,-
Fellesgjeldkr 176 354,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 3 674 364
Eiendom
Trondheimsveien 180, 0570 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 83 bnr. 124, andelsnr. 5 i Øvre Rosenhoff Borettslag med orgnr. 954511138 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 40 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1935

Tomt
Fellestomt 1878 kvm

Prisantydning
3 490 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 176 354,- pr. 15.10.21
Andel fellesformue: kr. 61 744,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 490 000,- (Prisantydning)
176 354,- (Andel av fellesgjeld)

3 666 354,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 674 364,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 515,- pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det nylig er tatt opp et lån på 1 500 000 for asbestsanering. Det er noe usikkert hvordan dette slås ut på felleskostnadene.. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsfører, varmtvann, fyring, revisjon, felles bygningsforsikring, kabel-tv og bredbånd, kommunale avgfiter, diverse vedlikehold. vaktmester, nedbtaling fellesgjeld med mer.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Mariam Shahbaz Javed

Kort fortalt
- Luftig, praktisk 1-roms leilighet.
- Stilren og moderne innredet.
- Parkering etter gjeldende regler.
- Fellestomt med sittebenker.
- Entrédel med downlights i tak.
- Kjøkken m/hvitevarer, nytt i år.
- Stue med spise- og sengeplass.
- Delikat bad fra i år m/regnfallsdusj.
- Felles vaskerom i byggets kjeller.
- Innvendig kott og disponibel bod.

Parkering
Borettslaget disponerer 6 parkeringsplasser utenfor Trondheimsveien 172. Parkeringsbevis kan fåes ved henvendelse til styret.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Rosenhoff i Oslo. Bydelen er et mangfoldig og spennende sted å bo, med et pulserende forenings- og kulturliv, hyggelige kafeer og populære restauranter – alt ligger i umiddelbar nærhet.

Boligen ligger rett ved Torshovdalen, få meter fra Rodeløkka kolonihager og ca. 1 km fra Ola Narr parken, som ligger helt nord i Tøyenparken. Tøyenparken har en av Oslos flotteste tomter. Mot øst er parken nokså flat med store plener. I sydenden ligger Caltexløkka ballbinge, og midt i parken ligger Tøyenbadet med store utendørsbasseng og vannsklier. Her er det også fine akebakker om vinteren.

Torshovdalen byr på nydelig utsikt over byen. Det er også kort vei til fotballbane og idrettshall på Dælenenga, samt lekeplass, tennisanlegg og flere treningssentre. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Botanisk hage, Naturhistorisk Museum og Zoologisk museum anbefales.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Rosenhoff som ligger like i nærheten. Det er kort vei til Carl Berners plass som har butikker, kafeer og spesialforretninger m.m. Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, ligger kun en kort biltur unna.

Området har et godt kollektivtilbud via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass for buss og trikk er Rosenhoff som ligger ca. 200 m fra boligen. Med bil fra Rosenhoff tar det ca. 4 min til Storo Storsenter, 7 min til Oslo S, 10 min til Blindern og 38 min til Oslo lufthavn.

Tomt
Fellestomt, 1878 kvm

Uteområde
Rundt bygget er det opparbeidet med asfalterte arealer, noe plen, samt trær og busker. Det er ellers sittebenker til felles bruk. For større forhold kan man rusle bort til Torshovdalen, hvor det er store, flotte grøntarealer.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Stian Engebretsen:
Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller av betong og murkonstruksjoner. Tillnærmet flat takkonstruksjon (ikke besiktiget). Utvendige fasader med teglstein. Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra ukjent årstall. Vinduer med to-lags glass fra 2020.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 37 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, kjøkken, bad og stue.
Annet: Kjellerbod på ca. 4 kvm. Fellesvaskeri i kjelleren og felles sykkelparkering.

Bruksareal
Bruksareal: 37 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Entré
Leiligheten ligger i tredje etasje og har en pent innredet entré. Rommet har enstavs laminat på gulvet og grå vegger, som strekker seg listefritt opp til tak med downlights. Det er callinganlegg ved ytterdøren, og litt lenger inn er det et kott, hvor sko og jakker kan gjemmes unna.

Kjøkken
Det er glassdør inn til kjøkkenet som ligger i eget rom og har laminat på gulv til gråmalte vegger, tilspisset med sorte og grå mosaikkfliser. Rommet har rikelig med lys fra vinduer og downlights i tak. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og var ny i år, bestående av to parallelt plasserte seksjoner med god lagringsplass i skap.

Innredningen har stilrene, glatte fronter, kombinert med glasskap, og laminatbenkeplate med underlimt vaskekum. Integrert hvitevarer fra Aeg og Whirlpool medfølger som induksjonstopp, ??mikrobølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator med belysning er fra Røroshetta, og det montert komfyrvakt.

Stue
Stuen er innbydende med nydelige lysforhold fra store vinduer, og det er downlights i tak som setter stemningen på kveldstid. Rommet er ellers smakfullt innredet med enstavs laminat på gulv, til pene gråfarger på veggene. En del av stuen er velegnet som sengeplass, ellers kan det møbleres med både sofagruppe og spisebord.

Bad
Badet er blitt oppgradert i år og har lekre, beige fliser med varme i gulv, og downlights i tak. Det er stilige detaljer i sort; regnfallsdusj og listverk, samt speilhylle og servantinnredning. Over vegghengt toalett er det fin nisjehylle. Beboerne kan benyttes seg av et fellesvaskeri i kjelleren.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 11.03.1939 som omhandler oppføring våningshus.
Det foreligger ferdigattest datert 23.01.2020 som omhandler boring av energibrønner.

Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme tilknyttet radiatorer. Ventilasjonen er basert på mekanisk avtrekk. Det er callinganlegg, felles varmtvann og et sikringskap med automatsikringer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp evt. betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 515,- pr.mnd.
Forretningsfører, varmtvann, fyring, revisjon, felles bygningsforsikring, kabel-tv og bredbånd, kommunale avgfiter, diverse vedlikehold. vaktmester, nedbtaling fellesgjeld med mer.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1 522 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av kabel-tv og internett.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett m.m..

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 83987126771, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Rentesats pr. 15.10.2021: 1.79% pa.
Antall terminer til innfrielse 73
Saldo per 15.10.2021: 1 817 442
Andel av saldo: 19 074
Første termin/første avdrag 15.12.2007 (siste termin 15.11.2027)

Lånenummer: 83987151520, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Rentesats pr. 15.10.2021: 1.79% pa.
Antall terminer til innfrielse 71
Saldo per 15.10.2021: 2 463 545
Andel av saldo: 25 854
Første termin/første avdrag 10.10.2014 (siste termin 10.07.2039)

Lånenummer: 83987156689, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Rentesats pr. 15.10.2021: 1.79% pa.
Antall terminer til innfrielse 224.8
Saldo per 15.10.2021: 1 604 275
Andel av saldo: 16 836
Første termin/første avdrag 15.09.2015 (siste termin 15.06.2040)

Lånenummer:  83987186561, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Rentesats pr. 15.10.2021: 1.79% pa.
Antall terminer til innfrielse 335
Saldo per 15.10.2021: 10 918 857 Andel av saldo: 114 591
Første termin/første avdrag 01.10.2019 (siste termin 01.09.2049)

Ingen særfordelte lån: Fellesgjelden er flytende fordelt på hele arealet i boligselskapet. Ved arealutvidelser vil forholdet mellom
felleskostnader, renter og avdrag forskyves for samtlige andeler/seksjoner.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et negativt årsresultat for 2020 på kr. 4 996 990 .

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 82869928

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 769 096,- Som sekundærbolig Kr. 2 768 745,-

Borettslag
Borettslag: Øvre Rosenhoff Borettslag, Orgnr: 954511138

Forretningsfører
Oslo og Omegn Boligforvaltning AS (OBF)

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene så sant det ikke medfører ulempe for øvrige beboere. Tillatelse skal gis av styret.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 490 000,- (Prisantydning)
176 354,- (Andel av fellesgjeld)

3 666 354,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 674 364,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Fotografering/video (Kr.3 600)
Grunnpakke borettslag (Kr.4 950)
Oppgjør (Kr.6 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 666 354,-) (Kr.87 250)
Tilrettelegging (Kr.9 950)
Totalt kr. (Kr.146 828)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0094

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Saksbehandlere
Tajinder Sharma
EIE Drammen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 58 61 20 / E-post: tas@eie.no

Christian Foss
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 93 45 61 49 / E-post: cf@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Trondheimsveien 180
For mer om objektet
Trondheimsveien 180

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: