Bilde 1 av Trondheimsveien 87Bilde 2 av Trondheimsveien 87
Digital salgsoppgave
Trondheimsveien 87

0565 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys, romslig 2-roms med god, gjennomgående planløsning - Solrik balkong med fin utsikt - Populært borettslag - MÅ sees!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
47 m²
Bruksareal (BRA)
49 m²
Bruttoareal (BTA)
54 m²
Fellesutgifter
kr 3 835 / Mnd
Prisantydning
kr 3 750 000
Omkostninger
kr 8 654
Fellesgjeld
kr 90 892
Totalpris
kr 3 849 546
Fellesformue
kr 22 104
Byggeår
1941
Tomt
Fellestomt 9284 m²
Oppdragsnummer
71210033
card-default

Michelle Lehn Jensen

Eiendomsmegler
Les om Michelle
Prisantydningkr 3 750 000,-
Fellesgjeldkr 90 892,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 494,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 849 546
Eiendom
Trondheimsveien 87, 0565 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 229 bnr. 127, andelsnr. 63 i Engelsborg Borettslag med orgnr. 948322536 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 54 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1941

Tomt
Fellestomt 9284 m²

Prisantydning
3 750 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 90 892,- pr. 01.04.2021.
Andel fellesformue: kr. 22 104,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 750 000,- (Prisantydning)
90 892,- (Andel av fellesgjeld)

3 840 892,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 654,- (Omkostninger totalt)

3 849 546,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 835,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fyring (fjernvarme) og varmtvann, Bredbånd, TV, kapitalkostnader fellesgjeld, kommunale avgifter, felles bygningsforsikringer, forretningsfører honorar, drift og vedlikehold.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Maren Buvarp Aardal

Beskrivelse
Michelle Lehn Jensen ved Eie Løren ønsker velkommen til Trondheimsveien 87; En lys og romslig 2-roms med gode solforhold og fin utsikt fra egen vestvendt balkong. Leiligheten har en romslig planløsning med gode innredningsmuligheter. Her kan du bo meget sentralt i et hyggelig og idyllisk boligområde.

Innvendig er leiligheten malt i tidsriktige farger. Store vindusflater gir godt med lys fra to sider. Her kommer du inn i en lys og romslig entré med god plass til oppbevaring av tøy og diverse i egen bod/walk-in. Boligen har et lyst kjøkken med hvitevarer og en romslig stue med god plass til en stor sofagruppe og spisebord hvor du kan invitere til hyggelige middagsselskaper. Soverommet er lyst og romslig med god plass til dobbeltseng samt tilhørende garderobeskap. Videre har boligen et flislagt baderom med gulvvarme. Det medfølger en stor loftsbod samt en stor bod i felles kjeller, begge med god plass for oppbevaring.

Kort fortalt
- Lys og romslig 2-roms i 4. etasje
- God, gjennomgående planløsning med mye lys
- Vestvendt balkong med gode solforhold og fin utsikt
- Lyst, romslig kjøkken med tilhørende hvitevarer
- Stor stue med god plass til sofagruppe og spiseplass
- Varmtvann og fyring inkl. i felles utgifter
- Populært borettslag midt i smørøyet
- Stor, idyllisk bakgård med planter, sittegrupper og grill
 - Ingen dokumentavgift!

Trykk på "visningspåmelding". Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering
Det er beboerparkering i området. Beboerparkering koster kr. 5 400 i året for bensinbil, dieselbil, hybridbil og ladbar hybridbil og kr. 900 for el-bil. For mer informasjon om beboerparkering, se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten har en fin beliggenhet på Sofienberg for deg som ønsker å bo sentralt med nærhet til urbant byliv, og samtidig store, flotte grøntarealer like i nærheten.

Borettslaget har en flott bakgård hvor kan man nyte fine sommerdager med venner og bekjente. Borettslaget består av 305 andeler og det er et veldrevet, hyggelig borettslag. Bakgården har fire fellesgriller på utlån og her kan du grille sammen med hyggelige naboer på fine sommerdager. Det er plantekasser med urter og diverse planter til glede for beboerne. I tillegg har Engelsborg en egen vaktmester med kontortid som er behjelpelig når det oppstår ting. Her kommer du til å trives!

Boligen ligger like nedenfor Carl Berners plass som har ett av byens beste tilbud for offentlig kommunikasjon, hvilket innebærer t-bane, buss, trikk og flybuss med hyppige avganger. Med t-bane tar det 6 minutter til Jernbanetorget. Fra boligen er det kun noen minutters gange også til butikker, kaféer, serveringssteder, treningssentre, postkontor og diverse øvrige servicetilbud. Rema 1000, Kiwi, Coop, Bunnpris, døgnåpen Joker, vinmonopolet, Narvesen, 7-Eleven, Samson Café, Kaffekompaniet, Sushi og pizza ligger innenfor kort gangavstand.

Det er mange fine og kjente grøntområder i nærheten. Her kan blant annet nevnes populære Torshovdalen/parken, som ligger en kort spasertur unna. I tillegg til Ola Narr parken har man også Sofienbergparken, Tøyenparken, hvor Øyafestivalen arrangeres hvert år, Botanisk Hage, Akerselva og Birkelunden. Sistnevnte byr på loppemarked hver søndag. For den som ønsker å trene innendørs kan man blant annet velge mellom Fresh Fitness, Sats og Tøyenbadet. Området byr ellers på muligheter for minigolf, sandvolleyballbane, tennisbaner m.m.

Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel de fleste finner en uteplass eller café som passer for seg, og er kun en kort sykkeltur eller spasertur unna leiligheten. Her finnes bla. Ringen kino, utestedene Parkteateret, Aku Aku Tiki Bar, Ryes og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus og Schouskjelleren Mikrobryggeri for en mer brun og intim stemning, mens klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet, Waynes Coffee og verdenskjente Wendelboe for koffeinelskere. På Grünerløkka finnes også mange parker som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken og Cubaparken og Grünerhagen. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, spise piknik, leke, ake, sole seg eller bare slappe helt av alene med en god bok. Eller hvorfor ikke spasere over broen til Blå og spise nystekte vafler en søndags formiddag?

Innenfor en kort gåtur finner du også Tøyen Torg, som virkelig har blitt oppgradert de siste årene, og er et satsningsområde for Oslo kommune gjennom Tøyenløftet. Her kan du finne helgelektyren på Deichmanske bibliotek, og besøke hyggelige caféer og restauranter som Skatten og Postkontoret. Like ved siden av ligger Botanisk hage.

Alt i alt ligger boligen i et urbant, men samtidig tilbaketrukket område, hvor du har alt du trenger like utenfor døren, samt kort vei til restauranter, parker og uteliv.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av eldre blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 9284 m²

Opparbeidede fellesarealer med asfalterte adkomstveier, plener, prydbusker, sittegrupper, sykkelstativer, lekeapparater.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten består av entré/gang, bad/wc, soverom, stue, kjøkken, kott og balkong.
Leiligheten disponerer 2 boder. Kjellerbod er ca. 3,4 kvm og loftsbod er ca. 3,8 kvm i gulvareal.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kato Malvik:
Boligblokk med 5 etasjer + loft og kjeller. Adkomst til felles trapperom fra asfaltert gangvei. Grunnmur fundamentert på fast masse og oppført i støpt
betong. Støpt betong i bærende konstruksjoner og fasader forblendet med teglstein. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein og utvendige nedløp.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 47 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre/gang, bad/wc, kjøkken, stue og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 49 kvm

Boder
Andelen disponerer 2 boder på fellesområder.

Standard
Dette er romslig og lys 2-roms leilighet med solrik, vestvendt balkong og gode møbleringsmuligheter.

Entré
Her kommer du inn i en lys og romslig entré med god plass for oppheng av tøy. Entreen har i tillegg god plass til oppbevaring av tøy og diverse i egen innvendig bod/walk-in.

Stue
Boligen har en lys og romslig stue med god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement. Det er også god plass til et spisebord slik at du kan invitere gjester til hyggelige middagsselskaper. Stuen er malt i en lys og tidsriktig farge.

Balkong
Fra stuen er det direkte utgang til leilighetens solrike balkong. Det er lagt trefliser på gulvet. Balkongen er vestvendt med gode solforhold til sendt på kveld. Det er plass til en sittegruppe hvor sommerdagene kan nytes.

Kjøkken
Boligen har et lyst kjøkken med komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, klesvaskemaskin og et frittstående kjøl/fryseskap som medfølger salget. Kjøkkenet er romslig og har god benke- og skapplass.

Bad/vaskerom
Boligen har et flislagt baderom med heldekkende servant over mørk skapinnredning med god plass til toalettsaker og diverse.

Soverom
Boligen har et meget romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Det er montert et stort garderobeskap med god plass for oppbevaring. Soverommet vender ut mot en stille og rolig bakgård sånn at man kan sove godt.

Egenerklæringsskjema
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av faglært ved Oslo Bad AS og Visjonel AS. Oslo Bad (februar 2021): Reparasjon av defekt varmekabel, nye fliser på gulv, ny dusjvegg.
Visjonel (mars 2021): Bytting av defekt speilarmatur på bad.

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Ja, Oslo Bad: Tilbud, faktura og kvittering for betalt faktura.
Visjonel: Elsikkerhetsdokumentasjon.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært ved Visjonel AS. Visjonel (mars 2021): Byttet sikringer fra jordfeilbryter til jordfeilautomat (JFA).

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja, elsikkerhetsdokumentasjon fra Visjonel.

Sammendrag tilstandsrapport:
Takstmann vurderer boligen bra tilstandsgrad 1 til 3, hvor TG1 er best og TG3 er dårligst.
TG 2 er gitt på bakgrunn av alder på fasader/konstruksjon.
TG 2 er gitt på vinduer og balkongdør på bakgrunn av alder og forventet restlevetid.
TG 2 er gitt på badet på bakgrunn av alder og forventet levetid.

Ferdigattest
Det foreligger ekspedisjons-dokument fra 1948 for Trondheimsveien 85-109 og Sars gate 64-80.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av radiatorer og varmekabel i gulv på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
For 2021 betales det ikke eiendomsskatt for denne boligen.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 835,- pr.mnd.

Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader kr. 3 446 ,-
Kapitalkostnader lån kr. 663 ,-
Kapitalkostnader lån kr. 320 ,-
Fellesavtale bredbånd kr. 210 ,-
Fellesavtale TV kr. 179 ,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. x kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr x.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har 2 felles lån:
Lån 1:
Annuitetslån med flytende rente på 1,75 %.
Restløpetid: 12 år og 9 måneder
Terminer: 12
Restsaldo: kr. 12 855 760 ,-
Andel av restgjeld: kr. 43 823 ,-
Kapitalkostnader kr. 320 ,-

Lån 2:
Annuitetslån med flytende rente på 0,8 %.
Restløpetid: 6 år og 2 måneder
Terminer: 12
Restsaldo: kr. 13 807 240 ,-
Andel av restgjeld: kr. 47 069 ,-
Kapitalkostnader kr. 663 ,-

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2019 viser et underskudd på kr. -7.024.787,-. Underskuddet skyldes drift og vedlikehold i forbindelse med etablering av bergvarme.
Budsjett for 2020 viser et overskudd på kr. 4.858.800,-.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 6659679

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Engelsborg Borettslag, Orgnr: 948322536

Borettslaget består av 305 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948322536, og har følgende adresse: Sars Gate 64-80 og Trondheimsveien 85-109. Gårds- og bruksnummer er: 229/127.

Borettslaget har egen e-post: engelsborg@engelsborg.no og Facebook side for beboerne. Borettslagets hjemmeside er: http://engelsborg.no/.

Borettslagets vedlikeholdshistorikk:
2018 - 2019
Etablering av bergvarme

2017 - 2018
Nytt velferdsrom

2016 - 2017
Oppussing av oppganger

2014 - 2015
Sirkulasjon av varmtvann i Sars' gate Fyring- ASV-PV ventiler + ny sirkulasjonspumpe

2013 - 2014
Brannvarsling fellesområder. Fibernett. Bytte av radiatorer.

2012 - 2013
Oppgradering uterom, beplanting, veier m.m. Nytt låsesystem for fellesarealer/oppganger

2011 - 2012
Maling av alle vinduer og balkongdører. Nye brannslukkere og varslere for alle leiligheter. Nye utemøbler,benker/bord(tillegg). Oppstart, montering av sykkelstativ kjellere, maling m.m.

Forretningsfører
OBOS eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Forkjøpsretten har vært utlyst for medlemmer og borettslaget, og vil være avklart 5 virkedager etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Borettslaget praktiseres følgende for husdyr: - Gi alle berørte naboer en skriftlig melding med en mulighet for de til å komme med tilbakemelding og hvis man mener det ikke er noen lovmessig hindring sendes utsendt forespørsel og mottatte svar til styret. Styret registerer kun at korrekt prosedyre er fulgt og sier ikke ja/nei til dyrehold. Se for øvrig husordensreglene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Det er tinglyst rettighet for Oslo kommune å portskur på eiendommen i 1912. Det er tinglyst bestemmelse om benyttelse i 1939 og bestemmelse om adkomstrett i 1939. Det er tinglyst erklæring/avtale om trafostasjon/kiosk i 1940. Det er tinglyst bestemmelse om vann og kloakkledning i 1942. I 1953 er det tinglyst erklæring/avtale om midlertidig dispensasjon fra Bygningsrådet vedrørende takreklame og det er også tinglyst i 1961. Det er tinglyst obligasjon til andelseierne i 1998. Det er tinglyst to felles pantedokumenter i 2002 til Den Norske Stats Husbank og i 2018 til Handelsbanken.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Asfaltert adkomst fra Trondheimsveien via Sars Gate. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers (Borettslagets)regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i reguleringsplan S-2255 fra 1977.

Det er pågående byggesak i Trondheimsveien 84-86 for fasadeendring, bruksendring fra kontor til bolig, oppføring av balkonger og heis med saksnummer 202104688.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 750 000,- (Prisantydning)
90 892,- (Andel av fellesgjeld)

3 840 892,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 654,- (Omkostninger totalt)

3 849 546,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Markedspakke 1 (Kr.19 500)
Oppgjør (Kr.7 200)
Tilrettelegging (Kr.12 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Tilstandsrapport med arealoppmåling og målsatte plantegninger (Kr.6 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.8 234,50)
Provisjon (Kr.39 208,92)
Innhenting av grunnbok (Kr.172)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Totalt kr. (Kr.107 390,42)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0033

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Michelle Lehn Jensen

Saksbehandlere
Michelle Lehn Jensen
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 45 88 45 05 / E-post: mlj@eie.no

EIE Løren & Økern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Trondheimsveien 87
For mer om objektet
Trondheimsveien 87

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: