Bilde 1 av Turbinveien 10Bilde 2 av Turbinveien 10
Digital salgsoppgave
Turbinveien 10

0195 OSLO • OSLO kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott 3-roms pluss innbringende hybel/4-roms og solrik balkong på 13 kvm. Garasjeplass med lader. Heis. IN-ordning.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Andel
Andelsnummer
37
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Internt bruksareal (BRA-i)
87 m²
Bruksareal (BRA)
93 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
6 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
13 m²
Fellesutgifter
kr 14 949 / Mnd
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 17 471
Fellesgjeld
kr 1 939 232
Totalpris
kr 7 446 703
Fellesformue
kr 15 386
Byggeår
2012
Tomt
Eiet tomt 8904 m²
Matrikkel
knr. 0301, gnr. 236, bnr. 222, snr. 124
Oppdragsnummer
71240164
card-default

Silje Dammen

Eiendomsmegler | Partner
Les om Silje
Visninger

Det er p.t. ingen annonserte fellesvisninger.

Meld din interesse til megler her

Meld interesse for visning
Prisantydningkr 5 490 000,-
Andel av fellesgjeldkr 1 939 232,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr BRL-skjøtekr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRLkr 500,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 981,-
Tryg Boligkjøperpakke Leilighet (valgfri)kr 8 250,-
  
Totalpris kr 7 446 703
Standard

Entré | Kom inn og føl deg som hjemme fra første sekund!

Enkel adkomst til boligen med heis fra felles inngangsparti og garasjeanlegg, men dersom du ønsker å ta trappene kan du stoppe i byggets 4. etasje. Her møtes du av en entré med malte overflater og parkett på gulv, og som gir et umiddelbart godt førsteinntrykk. Her er det plass til oppbevaringsmøblement og knagger mm. Entréen deles med hybeldelen og det er egne branndører inn fra entréen til både hoveddel og hybel.


Hoveddel:


Gang | Velkommen inn.

Gangen til leiligheten gir videre et godt inntrykk med sine lysmalte flater og parkett. Gangen har godt med oppbevaringsplass i form av stor skyvedørsgarderobe som selvsagt blir stående.


Stue og kjøkken | Lys, luftig og funksjonelt.

Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning og får godt med naturlig lys fra generøse vindusflater noe som gir en lys og luftig romfølelse. Rommet har en god planløsning med naturlig plassering for sofagruppe med tilhørende møblement, i tillegg til spisebordsgruppe. Det sosiale allrommet har parkett på gulv og overflatene er malt i moderne, lyse farger.


Boligen har et flott kjøkken som er godt utnyttet med mye skap- og benkeplass. Lys, slett kjøkkeninnredning med laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Videre er det lagt fliser over benk, stikkontakter og benkeskapsbelysning. Hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, induksjonstopp og stekeovn medfølger selvsagt. Det er montert komfyrvakt. Praktisk kjøkkenøy gir ytterligere med oppbevaring og benkeplass, i tillegg til en naturlig soneinndeling mellom stue og kjøkken.


Her i Turbinveien 10 vil du oppleve at det er godt å bo og fint å være gjest!


Balkong | Utendørs stue og spisestue på sommerhalvåret.

Leiligheten har en stor solrik balkong på 13 kvm med utgang fra stuen. Det er gode solforhold med sol fra ca. 09:00-17:00 på sommerstid. Balkongen blir som en ekstra stue om sommeren, så her kan du nyte varme sommerdager fra morgen til kveld. Uteplassen har god plass til sittegruppe som lounge, solstoler og spisegruppe. Her er det tillatt med både gass- og elektrisk grill. Hyggelig utsyn mot borettslagets frodige fellesområder.


Bad | Flislagt og delikat.

Boligens baderom er lys og delikat, med varme i gulv og downlights i himling. Innredningen består av servant på underskap, stort speil og veggskap. Videre er det vegghengt toalett og dusjhjørne med dusjvegg samt innfellbar glassdør. Praktisk nisje for vaskemaskin under benk.


Soverommene | Få en god natts søvn. 

Leiligheten har to soverom som begge har parkett på gulv og malte overflater. i behagelige fargevalg Hovedsoverommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Videre har rommet en stor skyvedørsgarderobe som selvsagt blir stående og gir godt med oppbevaring. Rommet har en herlig, fransk balkong med doble dører som kan åpnes helt opp. Det andre soverommet har også plass til seng og tilhørende møblement. Rommet er perfekt som barnerom, gjesterom og/eller kontor - alt etter ønske og behov.


Hybeldel:

Hybeldelen er på 20 kvm og leies i dag ut til 11.500,-/mnd. skattefritt. Ved ønske kan den benyttes som en del av boligen hvor en da får 3 soverom og 2 baderom.


Stue/kjøkken/soverom:

Stue, soverom og kjøkkendel ligger i en åpen løsning og har plass til sovesofa med tilhørende møblement. Det er også mulig med et lite spisebord ved behov for dette. Overflater er malt i lyse fargevalg og det er i likhet med hoveddelen parkett på gulv. Godt med lagringsplass i form av både skyvedørsgarderobe med speil som blir stående.


Kjøkken i hybeldel er i likhet med hoveddel lyst og fint. Innredningen er av hvit, glatt utførelse med laminat benkeplate, nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur samt fliser på overside. Videre har kjøkkenet integrert stekeovn med induksjonstopp samt frittstående kjøleskap med frysedel som medfølger.


Bad:

Badet i hybeldel er også flislagt og har varme i gulv samt downlights i himling. Baderomsinnredningen består av servant med underskap samt speil. Videre er det vegghengt toalett og dusjhjørne med svingbare dusjdører som frigjør plass på gulvet. Opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel.


Felles takterrasse og uteområde.

Til glede for beboere er det i tillegg en fantastisk felles takterrasse i bygget. Her er det sol hele dagen og flott utsikt. Flere sittesoner og pent opparbeidet med frodige grøntområder. Gårdsrommet er også svært pent opparbeidet med flotte grøntarealer og sitteplasser.


Overflater

- Gulvflater belagt med parkett.

- Veggflater av malt mur og malte flater.

- Himlinger av malt mur


Sammendrag fra selgers egenerklæringsskjema:


Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?

Ja.

Kommentar: Det har vært skjeggkre i boligen. Borettslaget har utført sanering i alle leilighetene i borettslaget. Vi har ikke hatt skjeggkre etter dette.


Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?

Ja.

Kommentar:  Borettslaget har serviceavtale med Solland og det er de som bygde ventilasjonsanlegget da bygget ble laget.


Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?

Ja.

Kommentar: Har egen parkering med lader.


Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?

Ja.


Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?

Ja.

Kommentar: Ja, Bygget ble som nybygg oppført med leilighet ink hybel.


Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?

Ja.

Kommentar: Ja har vært skjeggkre i borettslaget. Utført sanering med godt resultat


Tilleggskommentar:

Malt alle rom i 2020/2021. Har kommet merker/skjolder på den ene langveggen i stue/kjøkken. Gulvene i leiligheten, utenom hybel har blitt behandlet med gulvsliping av ART Parkettsliperi i 2020. Flere innbrudd i bodene i borettslaget den siste tiden. Styret gjør tiltak: Jobber for å få på plass en vekterordning, hentes tilbud på kameraovervåkning med tilknytning til til vaktsstasjon. Dette skal ikke påvirke felleskostnadene. Kjøpt ny integrert stekeovn 2023.Tilstandsrapport og byggemåte

Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex, datert 06.06.24. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:   

  

Boligbygg over 8 etasjer samt underetasje. Bygningen har støpt såle mot grunn. Grunnmur og bærende vegger samt skillende dekker av betong med utfyllende bindingsverk av tre. Yttervegger av teglstein og stående kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har dører og vinduer fra byggeår. Slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer og balkongdører med karmer/rammer av tre med to-lags glass. Leiligheten er tilkoblet felles varmtvann. Oppvarming med radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Gulvvarme på bad

  

Boligen har fått følgende TG2:  


Baderom i hoveddel:

Sanitærutstyr / innredning - Det er registrert fukt/svellemerke på underside av benkeplate. Utskifting kan vurderes.

Overflater gulv - Det er registrert bomlyd i enkelte fliser i og utenfor dusjsone. Kan indikere manglende vedheft mellom flis og underlag.


Baderom i hybeldel:

Sanitærutstyr / innredning - Det er registrert fukt/svellemerke på side av servantskap. Utskifting kan vurderes.

Overflater gulv - Det er registrert bomlyd enkelte fliser utenfor dusjsone. Kan indikere manglende vedheft mellom flis og underlag


Øvrige rom:

Overflater gulv - Det er registrert slitasje i hybeldel.

 

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.Arealer

Totalt bruksareal: 93,0 m²

- BRA-i: 87,0 m²

- BRA-e: 6,0 m²


I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 13,0 m²Arealbeskrivelse

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:


4. etasje:

BRA 93 m²

- BRA-i 87 m²: Hoveddel: Entré, gang, bad, stue/kjøkken og soverom. Hybeldel: Stue/kjøkken og bad. 

- BRA-e 6 m²: Bod i kjelleretasje.

- TBA 13 m²: Balkong.


Hybeldel er oppmålt til 20 m2.


Det gjøres særskilt oppmerksom på at bod som er medtatt som BRA-e og i totalt BRA ligger på fellesareal, men disponeres av denne leiligheten.


Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.Elektrisk anlegg

Sikringsskap med med automatsikringer og kursfortegnelse plassert i entré.


Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.


Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske anlegget.Oppvarming og energimerking

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer. Gulvvarme på bad. Forbruk av faktisk energiforbruk faktureres månedlig. En kan gjennom app/nettsted følge med på forbruk for bruk av varmtvann og fyring i leiligheten, samt lading av elbil.


Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.


Energiattest med energimerke Grønn C er vedlagt salgsoppgaven.Tekniske installasjoner og VVS

Leiligheten har teknisk anlegg fra byggeår. Vannrør av rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast tilkoblet støpejern. Inspeksjonsluke til fordelerstammer for rør-i-rør og vannbåren med stoppekraner varme plassert på soverom 2. Fordelerskap for rør-i-rør med stoppekraner plassert i  himlinger på bad. Leiligheten har ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger kombinert med mekanisk avtrekk via felles avtrekkskanaler på kjøkken og bad. Leiligheten er tilkoblet felles varmtvann. Oppvarming med radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Gulvvarme på bad.Løsøre og tilbehør

Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.


Tilbehør:

- Alle hvitevarer på kjøkken.

- Alle taklamper og vegghyller.

- TV-benk.


Medfølger ikke:

- Garderobeskap på barnerommet.

- Sort metalhylle på kjøkken.Tomten

8904,00 m² eiet. Fellesområdet opparbeidet med blant annet internstier, sykkelstativer, lekeapparater, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.
Parkering

Med boligen følger bruksrett på 1 garasjeplass med lader i felles garasjeanlegg.


Det tilkommer et parkeringsgebyr per mnd som innhentes via faktura for felleskostnader. Dette er per i dag på kr. 100,-.


Gateparkering etter områdets bestemmelser.


Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr. For mer info se: www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.Diverse

Det er observert skjeggkre i boligen og naboenheter i borettslaget. Kommentar fra selger: Det har vært skjeggkre i boligen. Borettslaget har utført sanering i alle leilighetene i borettslaget. Vi har ikke hatt skjeggkre etter dette.


Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte. Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade, men kan virke sjenerende.Skole og barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor. Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over andre skoler og barnehager i nærheten.Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde i Kværnerbyen i Oslo kommune. Bydelen er bygd på Kværner Brugs gamle tomt og har sentral beliggenhet med kort avstand til Gamlebyen, samt Bjørvika, der Operaen og Oslos bye finansdistrikt allerede er etablert. En kort spasertur unna har du blant annet Ladegården Café hvor du kan sitte ute i solen i sommerhalvåret og nyte en italiensk steinovnsbakt pizza servert med noe godt i glasset. Det er i tillegg gangavstand til Bjørvika og Sørenga. Langs Barcode er det flere restauranter som Vaaghals, Nodee Barcode og Nodee Sky. Flere cafeer, butikker og SATS treningssenter finner du også her. Om sommeren er det også bademuligheter på Sørenga bad, samt et ytterligere tilbud av restauranter med uteservering på bryggen. Det er også kort vei til Tøyen, med ca. 20 minutters gange kommer du til Tøyen torg der du finner hyggelige steder som Postkontorets pizza og øl. Grønland med sitt yrende folkeliv med spennende, særpregede butikker ligger også i gangavstand fra Kværnerbyen.


Kværnerbyen byr på treningssenter, kort vei til idrettshall, samt Jordal sportspark med bl.a. fotballbane, skøytehall, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. Det er etablert fine grøntområder med vannspeil, hyggelige møteplasser og torg i nærområdet.


En rekke parker og fine rekreasjonsområder ligger i gangavstand, blant annet Klosterenga kulturpark, Middelalderparken, samt Tøyenparken med Botanisk hage. Nye Tøyenbadet er under bygging og skal ferdigstilles i løpet av året. Ekeberg med parken, sletta og EKT er lett tilgjengelig med 34- og 74- bussene. Langs Alnaelva kan man gå inn mot Svartdalen med flotte skogsområder for både turgåere og mosjonister. Svartdalsskogen som er Oslos siste urskog har fine turstier og er et ypperlig sted for å ta seg en joggetur. Gjennom Kværnerbyen går vannspeilet en liten kanal med dam. I vinterhalvåret kan du ta frem skøytene, og om sommeren er dette et fint sted å samles eller gå tur. Kværnerbyen er pent opparbeidet med elementer fra gamle Kværner Brug. Enkel adkomst til Manglerud Bad og Østensjøvannet med 70-bussen som går like ved boligen.


Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi i Kværnerbyen og Rema 1000 på Vålerenga. I Kværnerbyen finner du også treningssenteret Fitnessroom, apotek, frisørsalong, neglesalong, renseri. Posten og Postnord har satt ut pakkebokser i Kværnerbyen. Nærmeste postkontor er post i butikk hos Coop Extra i St. Halvardsgate, kun en liten spasertur fra boligen. Søndagsåpen nærbutikk i Konows gate.


Restaurant Kraft har åpnet en hyggelig nabolagsrestaurant i Turbinveien 26 og Åpent bakeri har nylig åpnet i Kværnerbyen.


Ved Vålerenga-parken som ligger en kort spasertur unna leiligheten, finner vi Smia Galleri en skjult perle som tilbyr gourmetmat i et sjarmerende lokale. Kiosk - en hyggelig kaffebar finner du på Galgeberg.


Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Barcode/Bjørvika, Oslo City, Byporten, Aker Brygge og Grønland Basar og de øvrige handlegatene i sentrum på et rikt og variert utvalg. Ulike kafeer, barer og restauranter ligger godt innen rekkevidde.


Buss, trikk og sykkel

Området gir gode mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste holdeplass er Kværnerbyen, med 54-bussen fra Kværnerbyen tar det ca. 6 minutter til Bjørvika. I helgen går også 54-bussen som nattbuss til Kværnerbyen.


Fra Konows gate går buss 34, 70 og 74 fra holdeplassen Kværner. "Kværnertrappa" gjør busstoppet i Konows gate lett tilgjengelig for beboere i Kværnerbyen. Her går det for tiden 26 busser til Jernbanetorget mellom 08.00-09.00. Videre går buss nr. 20 og 37 fra Galgeberg og trikk 13 og 19 fra Middelalderparken. Det går bussrute døgnet rundt til Galgeberg, i tillegg til nattbuss fra lørdag- søndag til stoppet Kværner som ligger på toppen av "Kværnertrappa". Dette er buss nummer 18N og 70N. Gangavstand til knutepunktet på Helsfyr via Etterstadsletta med flere busser og T-bane.


I Kværnerbyen er det etablert bysykkelstativ der sykler kan leies til en rimelig pris for rask adkomst til byen eller en hyggelig søndagstur.


Tidsavstander med bil

Med bil fra Kværnerbyen tar det ca.:

1 min til både E6 og E 18,

3 min til Gamlebyen,

7 min til Oslo S,

8 min til Grünerløkka,

15min til Majorstuen,

36 min til Oslo lufthavnEiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Estimert kostnad er på kr 2.324,- for 2024 på denne andelen. 


Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/.


I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt for enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen spesifikasjon på felleskostnadene i disse månedene.Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.Fellesutgifter

Fellesutgiftene utgjør kr. 14 949,- pr. mnd. og inkluderer:

TV/internett, felles forsikring, garasje, kommunale avgifter, drift/vedlikehold, forretningsførsel og betjening av fellesgjeld.

Fyring, varmtvann og elbillading faktureres etter forbruk.


Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:

- Garasje 100,-

- Felleskostnader 3.847,-

- Kapitalkost. lån 1 OBBK01 11.002,-


På samme faktura kommer kostnader for fyring, varmtvann og strøm til elbil. Disse faktureres månedlig etter faktisk forbruk. En kan gjennom app/nettsted følge med på forbruk for bruk av varmtvann og fyring i leiligheten, samt lading av elbil.


Ved innfrielse av fellesgjelden går felleskostnader ned til kr. 3.947,- pr. md. p.t


Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene.Andre løpende kostnader

I tillegg til fellesutgifter, og kostnader for fyring, varmtvann og elbillading, kommer strøm og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende. 


Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 7 338 kwh. pr. år.

Eiendommen er p.t. forsikret i Tryg Forsikring.


Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.Forsikring

Eiendommen er forsikret i Tryg Forsikring med polisenummer: 6659427Formuesverdi

Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2022:


Som primærbolig kr. 1 975 473,00,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.


Som sekundærbolig kr. 7 506 798,00,- ved annen bruk av eiendommen.


Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.Borettslaget

Dreieskivakvartalet Borettslag, Orgnr: 911 557 800

Forretningsfører: OBOS forkjøp


Dyrehold:

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.


Spørsmål med svar fra styret 04.03.24:

* Er det planlagt fremtidig rehabilitering/utbedringer i borettslaget i fremtiden, i såfall hva?

Nei

* Er det planlagt økning i fellesgjeld og felleskostnader?

Nei- det ble sendt varsling før jul til beboerne om økning av felleskostnadene

* Har dere noen pågående rettslige konflikter?

Nei

* Har dere dugnadsordning?

Ja

* Hva slags pakke er inkludert vedrørende tv og internett?

Basispakken fra Telia, men beboere har individuelle avtaler

* Ellers noen annen relevant info?

Borettslaget har installert målere som sender beboere oversikt over deres forbruk og estimerer mnd kostnaden. Hver beboer har tilgang til en Webapp hvor de kan sjekke sitt forbruk.


Styrets arbeid det siste året: 


Endringer i tjenesteleverandører:

Varmeløsninger:

Vi byttet tjenesteleverandør for oppvarming og varmtvann fra Techem til EcoGuard. Overgangen krevde omfattende koordinering, og prosjektet ble vellykket gjennomført 2023, med positive tilbakemeldinger fra EcoGuard og de fleste beboere. Målere på elbilanlegget er også montert og beboere kan følge med på sitt forbrukt time for time. Informasjon på faktura er ikke optimalt, men styret vurderer andre løsninger her.

Kommunikasjonsplattform:

Styret gjennomførte også et bytte fra plattformen Lettstyrt til Vibbo for å forbedre kommunikasjonen internt i borettslaget.


Andre driftsaktiviteter:

Garasjevask: Garasjevask ble utført høsten 2023.

Vannlekkasje: En større vannlekkasje i vaskeboden påvirket områdene U1 og U2. Dette er nå en pågående forsikringssak som styret følger opp nøye.

Tilbakeslag: Det har vært noen tilfeller av tilbakeslag i avløpsrør, men påfølgende vannskader. Styret har bestilt vedlikeholdsspyling av avløpstammer og installasjon av stakeluker.


Turbinveien 4B-24 Eierseksjonssameie

Borettslaget er medeier i sameiet Turbinveien 4B-24 Eierseksjonssameie. De som ønsker informasjon om sameiet, kan henvende seg til forretningsfører for å få utlevert sameiets årsrapport og regnskap.


Vedtekter, husordensregler, innkalling og protokoll kan fås ved henvisning til megler.Sikringsordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 – tolv– måneder regnet fra oppsigelsesdato.Fellesgjeld

Boligselskapet har en total gjeld på kr. 247 091 380,- pr. 01.05.2024.

Andel fellesgjeld er kr. 1 939 232,- pr. 01.05.2024.

Andel fellesformue er kr. 15 386,- iht. fjorårets likningsoppgave.


Borettslagets lån har følgende spesifikasjoner:

Lånenr.: OBBK01-98207585068

Restgjeld: 247.091.380,-

Restløpetid: 29 år og 3 md.

Terminer per år: 12

Type, rente: Flyt 5,40%

Andelens restsaldo: 1.939.232


IN-ordning:

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.03 og 30.09 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS Eiendomsforvaltning minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.


Ved innfrielse av fellesgjelden går felleskostnader ned til kr. 3.947,- pr. md. p.t.Årsregnskap

Regnskap for 2023 viser et overskudd på kr. 5.706.173. 

Budsjett for 2024 viser et overskudd på kr. 3.795.204.Styregodkjennelse og forkjøpsrett

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.


Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer samt Obos. Parallellavklaring er igangsatt, konferer megler. Interesse for forkjøpsrett må meldes boligbyggelaget direkte.Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 03.02.2014 som omhandler oppføring av Turbinveien 4B-24.


Byggetegninger fra kommunen datert 06.01.11 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig iht. reguleringsplan S-4198, datert 7.12.05.


Kværnerbyen er fortsatt under utvikling. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc. kan/vil det forkomme byggestøy, støv og tilhørende ulempe.


Enebakkveien 69.

Det er et vedtatt byggesak i bystyret om bygging i Enebakkveien 69. Klagefristen var 13.11.2023 og vedtaket er påklaget og skal klagesaksbehandles hos Statsforvalter. Bygging vil eventuelt være i nabo-bygget, og kan medføre endringer i eiendommens omgivelser. For mer informasjon se saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten, saksnummer 200705311. https://www.oslo.kommune.no/etater-foretak-og-ombud/eiendoms-og-byfornyelsesetaten/kunngjoringer-fra-eiendoms-og-byfornyelsesetaten/enebakkveien-69-oppstart-av-forhandlinger-om-utbyggingsavtale[gref


https://www.aftenposten.no/oslo/i/4oAnx9/etter-16-aar-med-motboer-er-det-omsider-groent-lys-det-skjedde-i-bystyrets-aller-siste-moete


Brynsbakken - Kapasitetsøkende jernbanetiltak

Bane NOR har startet arbeidet med ny reguleringsplan for Brynsbakken-prosjektet, som skal gi økt kapasitet for togtrafikk i Osloregionen. Det første som skal gjøres er å bestemme hva som skal utredes. https://www.banenor.no/prosjekter/alle-prosjekter/kapasitetsokning-i-brynsbakken-i-oslo/ny-reguleringsplan-brynsbakken/


Arnljot Gellines vei 1 - Oppføring av boligblokk

Nybygg av leiligheter (blokk) som består av en bygning i Oslo med 22 leiligheter på 8 etasjer hvor den ene etasjen er under bakken. Selve byggingen startet Juli 2021 med en beregnet byggeperiode på 24 måneder


Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.Vei, vann og kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.Rettigheter og heftelser

Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.


Dnr. 546117, tgl. 01.07.2013 - Pantedokument

Beløp: 242 854 500
Panthaver: OBOS BBL
Orgnr: 937 052 766


Dnr. 546132, tgl. 01.07.2013 - Pantedokument

Beløp: 104 080 500
Panthaver: ANDELSEIERE I FELLESSKAP, JF BRL. § 2-11, 1.LEDD
Orgnr: 13 544 351


Dnr. 383073, tgl. 13.05.2013 - Seksjonering

SNR: 124
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 87 / 26709


Dnr. 219919, tgl. 15.03.2013 - Bestemmelse om veg

Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 219919, tgl. 15.03.2013 - Bestemmelse om parkering

Bruksrett til 36 plasser til biloppstilling i garasjekjeller
Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 219919, tgl. 15.03.2013 - Erklæring/avtale

Rett til bruk av felles gangareal
Gjelder også for senere utskilte parseller
Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 36115, tgl. 14.01.2014 - Best. om adkomstrett

Gjelder gangareal
Gjelder fremtidige utskilte parseller
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 471398, tgl. 03.10.2006 - Utbyggingsavtale

Offentlig veianlegg.
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 117060, tgl. 18.02.2009 - Erklæring/avtale

Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 117088, tgl. 18.02.2009 - Erklæring/avtale

Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 371850, tgl. 29.04.2015 - Bruksrett

Bruksrett til utendørs amfi
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.Utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål. Det gjøres oppmerksom på at det er krav om forsvarlige radonverdier ved utleie.


Den del av boligen som i dag fremstår som en utleiedel, er ikke godkjent som separat boenhet, men er godkjent for varig opphold. Så lenge det aktuelle utleiearealet inngår i eiendommens øvrige boligareal og har forsvarlige radonverdier, vil det være lovlig for utleie. Dersom kjøper ønsker leietakeren oppsagt, bes dette meddelt megler skriftlig ved inngivelse av bud.
Radon

Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.Totalpris inkl. omkostninger

Prisantydning kr 5 490 000,-

Andel fellesgjeld kr 1 939 232,-


I tillegg til prisantydning og ev. fellesgjeld, påløper følgende omkostninger:

Pantattest kjøper kr 240,00,-

Tingl.gebyr BRL-skjøte kr 500,00,-

Tingl.gebyr pantedokument BRL kr 500,00,-

Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper) kr 7 981,00,-

Tryg Boligkjøperpakke Leilighet (valgfri) kr 8 250,00,-


Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld kr 7 446 703,-


Det ovenstående forutsetter at eiendommen selges til prisantydning og at det kun tinglyses ett pantedokument. Av denne summen utgjør kr. 1 939 232,- andel fellesgjeld som vil følge andelen, men som ikke skal innbetales med oppgjøret. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyr.Overtakelse

Overtakelse etter avtale med selger. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten og styrets godkjennelse er avklart.Boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring

EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.


Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.


Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.


Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.


Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.Budgivning

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.


Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.


Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen.


Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.


Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.Lovanvendelse

Generelle bestemmelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.


Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.


En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.


Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.


På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.


Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbrukerkjøp - definisjon

Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.


Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.


Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).


Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon

Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.


Ikke-forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.


Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.


Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.


Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret for videre oppfølging. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvernHvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundekontroll av selger og kjøper, herunder fullmektiger. Slike kontrolltiltak vil i praksis gjøres ved å bekrefte våre kunders og reelle rettighetshaveres identitet, samt å innhente informasjon knyttet til handelens formål og tilsiktede art.


Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig.


I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kontrolltiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.


Dersom nødvendige kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.Meglers vederlag

Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:


Provisjon 1,000 % av salgssummen inkl. mva (minimum 55 000 inkl. mva)


Tilrettelegging: 0,00

Grunnpakke borettslag: 16 300,00

Markedspakke Premium +: 32 500,00

Visningshonorar: 1 950,00

Overtakelseshonorar: 0,00

Oppgjørsgebyr: 8 300,00

Gebyr for utsatt betaling: 3 500,00

Tilstandrapport fra kr.: 9 800,00


Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har oppdragstaker krav på rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (utgifter til påløpte visninger, innhenting av opplysninger, markedspakke og tilrettelegging), samt eventuelle utlegg. Alle priser er inkl. mva.Om oppdraget

Oppdr.nr: 71240164

Ansvarlig megler: Silje Dammen


EIE Løren & Økern

Løren & Økern Eiendomsmegling AS

NO 916 510 845 MVASett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan spørre megler for mer informasjon om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 1 av Turbinveien 10
0195 OSLO
Turbinveien 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: