Bilde 1 av Turbinveien 42Bilde 2 av Turbinveien 42
Digital salgsoppgave
Turbinveien 42

0195 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

KVÆRNERBYEN | Strøken 4-roms leilighet med to store uteplasser | To bad | Heis | IN ordning | Mulighet for garasjeplass
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
91 m²
Bruksareal (BRA)
95 m²
Bruttoareal (BTA)
105 m²
Fellesutgifter
kr 7 910 / Mnd
Prisantydning
kr 3 900 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 3 300 000
Totalpris
kr 7 215 504
Fellesformue
kr 19 302
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 3601 m²
Oppdragsnummer
51210113
card-default

Janne Berner-Mediaas

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Janne
Prisantydningkr 3 900 000,-
Fellesgjeldkr 3 300 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 7 215 504
Eiendom
Turbinveien 42, 0195 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 236 bnr. 241, andelsnr. 9 i Kværnerdammen Borettslag med orgnr. 921393148 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 105 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 3601 kvm

Prisantydning
3 900 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 3 300 000,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 19 302,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 900 000,- (Prisantydning)
3 300 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 200 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

7 215 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 7 910,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
A-konto fyring og varmtvann, TV Start 30, bredbånd 500/500, eiendomsskatt, vaktmestertjeneste, renhold, kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold, renter og avdrag m.m.

Felleskostnader totalt etter avdragsfri periode
Borettslaget har et lån med avdragsfrihet til og med 01.05.2024. Felleskostnadene vil øke med kr. 6.280,- etter avdragsfriheten utløper. Borettslaget har IN-ordning på lånet, se mer info under Spesifikasjon av fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS Factoring AS. "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Agnethe Smith Wiker Anders Kletthagen

Beskrivelse
Velkommen til Turbinveien 42. Dette er en strøken 4-roms leilighet beliggende i 2.etasje hvor alt var nytt i 2019. Leiligheten er gjennomgående og lys med god romfølelse. Utgang fra stuen til stor markterrasse med sommersol fra ca. kl. 13 til 19 og utgang fra alle soverom til markterrasse på ca. 13 kvm. 

Beliggenheten er barnevennlig, rolig og sentralt med nærhet til alle fasiliteter. Gangavstand til sentrum. Fine turmuligheter rett utenfor døren.

Verdt å merke seg:
- Sørvestvendt markterrasse på ca. 10,5 kvm
- Nordøst markterrasse på ca. 13 kvm
- God takhøyde på opptil 2,60 meter
- Stilrent kjøkken
- To lekre bad
- Innvendig bod
- Hovedsoverom med walk-in closet og bad
- Kjellerbod på ca. 5,4 kvm
- Heis
- Balansert ventilasjon
- Fyring og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene (avregnes etter forbruk)
- IN-ordning (mulighet for å nedbetale fellesgjelden)
- Rente på fellesgjeld: 1,24%
- Lave kjøpsomkostninger, ingen dok. avgift
- Sentral beliggenhet og hyggelige fellesområder
- Barnevennlig

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er muligheter for kjøp av garasjeplass. OBOS Kværnerbyen AS har ledige p-plasser for salg i Kværnerdammen brl. pålydende kr. 350 000,- og i nærliggende garasjeanlegg, herunder i Kværnerbakken borettslag, pålydende kr. 250 000,-. OBOS Kværnerbyen AS dekker ev. kostnader knyttet til registering av bruksrett. P-plassene er i automatisk parkeringssystem i begge anlegg.
Parkeringssystemet har følgende begrensninger:
- Bilen kan ha en største lengde på 500 cm og høyde 205 cm.
- Vekt av bilen kan være inntil 2300 kg.
- Plattformen man parkerer på har en total bredde på 250 cm og en bredde innenfor kantene på plattformen hvor bilen parkeres på 230 cm.

På nåværende tidspunkt er stipulerte driftskostnader pr. mnd. for p-plass i Kværnerdammen hhv. kr 306,- og i Kværnerbakken kr. 326,-.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde i Kværnerbyen i Oslo kommune. Bydelen er bygd på Kværner Brugs gamle tomt og har sentral beliggenhet med kort avstand til Bjørvika, Sørenga og Gamlebyen.

Kværnerbyen byr på treningssenter, kort vei til idrettshall, samt Jordal sportspark med bl.a. fotballbane, skøytehall, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. Det er etablert fine grøntområder med vannspeil, hyggelige møteplasser og torg i nærområdet. I Kværnerbyen finner du også Nordstrand Conditori - Piece of cake. I tillegg til kaffe og kaker holder de åpent på kveldstid med servering av pizza, øl og vin. Den nye restauranten Kraft er et hyggelig møtested og har samme eiere som populære Smia på Vålerenga.

En rekke parker og fine rekreasjonsområder ligger i gangavstand, blant annet Ekebergparken, Klosterenga kulturpark, Middelalderparken med Middelalderfestivalen, samt Tøyenparken med Tøyenbadet og Botanisk hage. Langs Alnaelva kan man gå inn mot Svartdalen med flotte skogsområder for både turgåere og mosjonister. Svartdalsskogen som er Oslos siste urskog har fine turstier og er et ypperlig sted for å ta seg en joggetur.

Gjennom Kværnerbyen finner du  vannspeilet, og en liten kanal som er populær som plaskedam for de minste gjennom sommeren. I vinterhalvåret kan du ta frem skøytene, og om sommeren er dette et fint sted å samles eller gå tur. Kværnerbyen er pent opparbeidet med elementer fra gamle Kværner Brug.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi i Kværnerbyen. Videre ligger de søndagsåpne butikkene "Kværnerbyen frukt og grønt" og "Nærbutikken Konows gate" innen kort gangavstand fra boligen. I Kværnerbyen finner du også treningssenteret Fitnessroom, apotek, frisørsalong, negelsalong, renseri og ikke minst blomsterbutikken Rosè. "Kværnerbyen frukt og grønt" har i tillegg pakkelevering fra Posten. Nærmeste postkontor er post i butikk hos Coop Extra i St. Halvardsgate, kun en liten spasertur fra boligen.

Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Barcode/Bjørvika, Oslo City, Byporten, Aker Brygge og Grønland Basar og de øvrige handlegatene i sentrum på et rikt og variert utvalg. Ulike kafeer, barer og restauranter ligger godt innen rekkevidde.

Buss, trikk og sykkel
Området gir gode mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste holdeplass er Kværnerbyen som ligger ca. 300 meter fra boligen. Med 32-bussen fra Kværnerbyen tar det 4 minutter til Bjørvika, 5 minutter til Oslo S og 9 minutter til Rådhuset og Aker brygge. I helgen fra lørdag til søndag går også 32-bussen som nattbuss til Kværnerbyen.

Fra Konows gate går buss 34, 70 og 74 fra holdeplassen Kværner. "Kværnertrappa" gjør busstoppet i Konows gate lett tilgjengelig for alle beboere i Kværnerbyen. Videre går buss nr. 20 og 37 fra Galgeberg og trikk 18 og 19 fra St. Halvards plass. Det går bussrute døgnet rundt til Galgeberg, i tillegg til nattbuss fra lørdag til søndag til stoppet Kværner som ligger på toppen av "Kværnertrappa". Dette er buss nummer 18N og 70N.

I Kværnerbyen er det etablert bysykkelstativ og eget EL-sykkelstativ der sykler kan leies til en rimelig pris for rask adkomst til byen eller en hyggelig søndagstur. El-sparkesyklene kan også benyttes til og fra Kværnerbyen.

Med bil fra Kværnerbyen tar det ca.:
1 min til både E6 og E 18
3 min til Gamlebyen
4 min til Oslo S
8 min til Grünerløkka
8 min til Majorstuen
31 min til Oslo lufthavn

Skoler og barnehager
Eiendommen har gangavstand til Vålerenga barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Jordal ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. For beboere i Kværnerbyen er det fortrinnsrett i FUS Kværnerbyen barnehage som er en privatbarnehage i Kværnerbyen. En av Oslos største kommunale barnehager ligger også like i nærheten.

Tomt
Fellestomt, 3601 kvm
Felles eiet tomt for borettslaget opparbeidet med blant annet hellebelagte internveier, gressplen, lekeapparater, sittebenker og nydelig beplantning, som holdes i orden av gartnere.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Det er adkomst via trapp til de flotte fellesarealene, eller via heis fra bakkeplan.

Inneholder
Gjennomgående leilighet i 2. etasje som inneholder: Entré/ gang med skyvedørsgarderobe, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til overbygget markterrasse, tre soverom, to bad, omkledningsrom og innvendig bod.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5,4 kvm merket med nr. 1009.
Det er en stor, flott beplantet takterrasse til felles benyttelse i borettslaget, og stor sykkelbod ved inngangsdøren.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Kristian Nohr:
Boligbygg over 7 etasjer samt underetasje. Betongplate mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av betong.
Yttervegger forblendet med teglstein og trepanel på balkonger.
Flat takkonstruksjon tekket med papp/ membran (Ikke besiktiget).
Leiligheten har slett hvit entrédør med brannklasse El30 og lydklasse 35dB.
Vindu fra byggeår med to-lags glass og karmer/rammer av tre/metall. Balkongdører og skyvedør fra byggeår med to og tre-lags glass og karmer/rammer av tre/metall.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 91 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/ gang, tre soverom, to bad, omkledningsrom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 95 kvm

Standard
Kjøkken
Stilrent kjøkken fra Aubo i åpen løsning mot stuen med hvite glatte fronter. Benkeplate av laminat med nedfelt kum i rustfritt stål og ett-greps armatur. Belysning og stikkontakt over kjøkkenbenk. Integrert induksjonstopp og komfyr fra Elektrolux.
Integrert oppvaskmaskin og kjøleskap fra AEG. Integrert ventilator med avtrekk. Komfyrvakt og automatisk lekkasjevarsler er montert.

Bad/wc 1:
Adkomst fra entréen til lekkert flislagt bad av god størrelse. Heldekkende benkeplate med underskap og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap over servant med belysning og stikkontakt under. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Vegghengt wc og dusjhjørne med svingbare glassdører.

Bad/wc 2:
Adkomst fra hovedsoverom til delikat flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Servantinnredning med skuffer og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap over servant med belysning og stikkontakt under. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur. Vegghengt toalett.

Overflater
Gulv: Fliser på begge bad og én-stavs parkett i øvrige rom.
Vegger: Fliser på begge bad og malte flater i øvrige rom.
Himling: Malte betongelementer og malte plater.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på Oppføring av boligkompleks, datert 2020.

Oppvarming
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann og oppvarming. Fjernvarme til konvektor.
Elektrisk gulvvarme på begge bad.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.
Eiendomsskatten er inkludert i fellesutgiftene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 7 910,- pr.mnd.
A-konto fyring og varmtvann, TV Start 30, bredbånd 500/500, eiendomsskatt, vaktmestertjeneste, renhold, kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold, renter og avdrag m.m.
Herav:
Eiendomsskatt kr. 237,-
TV Start 30 kr. 153,-
Bredbånd 500/500 kr. 182,-
Felleskostnader kr. 3.277,-
Akonto oppv. og vann kr. 651,-
Kapitalkostnader OBOS01 kr. 3.410,-

Energiavregning: Ja - Techem Norge AS - Avregning for 01.01.-31.12..

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: OBOS01-98207574562
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats: 1,24%
Restsaldo: 313.850.000,-
Restløpetid: 37 år og 8 mnd.
Avdragsfrihet til og med 01.05.2024
Andel restsaldo: 3.300.000,-. Kapitalkostnader: 3.410,-
Estimert endring av kapitalkostnader etter avdragsfrihet er: 6.280,-.

Fordelingen mellom renter og avdrag er ikke opplyst av forretningsfører.

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget.
Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.06 og 31.12 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS Eiendomsforvaltning minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 9 665 638,-.
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 3 452 053,-.
Årsresultatet i 2020 var til sammen kr 10 923 866,- og foreslås overført til egenkapital.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6869117

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 541 736,- Som sekundærbolig Kr. 5 550 251,-

Borettslag
Borettslag: Kværnerdammen Borettslag, Orgnr: 921393148
- Borettslaget består av 96 andelsleiligheter.
- Forretningsfører er OBOS.
- Felles sykkelrom.
- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS.
- Renhold Senter står for renhold av fellesarealene.
- Grilling på balkong er tillatt ved bruk av el- eller gassgrill.
- Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets- og OBOS medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget. Innmeldingsavgiften i OBOS er kr. 500,-.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Dette medfølger handelen:
- Plassbygde garderobeskap på soverommene
- Hyllesystem i walk-in-garderobe
- Hyllesystem i innvendig bod/teknisk rom
- Hyllereol bad
- Alle taklamper (unntatt svart lysekrone)
- Leselampe på barnerom
- Knagger gang.

Dette medfølger ikke handelen:
- Stringhyller (mediaseksjon i stue, String Pocket ved kjøkken, hvit bokhylle på soverom)
- Svart lysekrone
- TV stue
- Interiør-vegglamper barnerom
- Bokhyller barnerom
- Terrassevarmer.

Dette kan kjøpes:
- Stringhylle stue: 15.000,-
- Stringhylle kjøkken: 1.200,-
- Stringhylle soverom: 5.000,-
- Stringhyllene kan også kjøpes samlet for 20.000,-
- Vegghengt TV (Samsung The Frame 55"): 8.000,-
- Køyeseng barnerom (inkl. 3 madrasser): 5.500,- (ny i 2021)
- Umontert køyeseng (inkl. 2 madrasser): 4.500,- (helt ubrukt, ny I 2021)
- Svart lysekrone (Orb pendel fra Bolia): 8.000,-
- Terrassevarmer: 3.000,- (ny I 2021)
- Kommode i gang: 3.500,-.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Det foreligger forslag om planendring fra industri til bolig i Enebakkveien 69. For mer info se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=200705311&wfl=N&Dateparam=09/14/2021&sti=

Utbygging i fyrhuset og BaneNor/Brynsbakken. Bane NOR skal øke kapasiteten på de tre banene som går forbi Brynsbakken i dag; Gardermobanen, Gjøvikbanen og Hovedbanen. Byggestart er satt til 2023, og de nye sporene skal etter planen være ferdig i 2025. For mer info se: https://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/Kapasitetsokning-i-Brynsbakken/fakta-om-prosjektet/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 900 000,- (Prisantydning)
3 300 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 200 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

7 215 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.67 500)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
Visningshonorar (Kr.7 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.14 748)
Foto (Kr.5 500)
Fakturagebyr foto (Kr.300)
Look (Kr.3 500)
Grunnpakke borettslag (Kr.16 872)
Markedspakke 1 (Kr.14 450)
Totalt kr. (Kr.148 470)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-21-0113

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"




Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Skøyen & Ullern
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0279 Oslo
Tlf: 22 06 30 00, Fax: 22 50 32 68

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Janne Berner-Mediaas

Saksbehandlere
Janne Berner-Mediaas
EIE Skøyen & Ullern
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 69 71 10 / E-post: jbm@eie.no

Håkon Solvang
EIE Skøyen & Ullern
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 27 05 99 / E-post: hso@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Turbinveien 42
For mer om objektet
Turbinveien 42

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: