Bilde 1 av Ullagerveien 3Bilde 2 av Ullagerveien 3
Digital salgsoppgave
Ullagerveien 3

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott 4-roms med nydelig beliggenhet - Solrik balkong på hele 19 kvm - Flott utsikt og fjordgløtt - Garasje m/lader
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
60
Antall soverom
3 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
84 m²
Bruksareal (BRA)
88 m²
Bruttoareal (BTA)
97 m²
Fellesutgifter
kr 4 036 / Mnd
Prisantydning
kr 8 000 000
Omkostninger
kr 206 590
Fellesgjeld
kr 3 236
Totalpris
kr 8 209 826
Fellesformue
kr 25 088
Byggeår
2014
Tomt
Fellestomt 11348 m²
Oppdragsnummer
71210081
card-default

Jon Solberg

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Jon
Prisantydningkr 8 000 000,-
Fellesgjeldkr 3 236,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 197 570,-
  
Totalpris kr 8 209 826
Eiendom
Ullagerveien 3, 0585 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 134 snr. 60 orgnr. 913910036 i Oslo kommune

I tillegg garasjeplass med matrikkelenhet andel i realsameie: 
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:134 Snr:210  1/173

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 97 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2014

Tomt
Fellestomt 11348 m²

Fellesområder opparbeidet med plenarealer, trær, prydbusker, diverse beplantning, sittegrupper, sykkelparkering, lekeapparater og asfalterte internveier.

Prisantydning
8 000 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 3 236,- pr. 01.04.2021.
Andel fellesformue: kr. 25 088,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
8 000 000,- (Prisantydning)
3 236,- (Andel av fellesgjeld)

8 003 236,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
197 570,- (Dokumentavgift)

206 590,- (Omkostninger totalt)

8 209 826,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 036,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fyring og varmtvann (fjernvarme), TV og internett (Altibox Flexi), garasjeplass, infrastruktur elbil, kommunale avgifter, utvendig forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold. m.m.

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnader.

Eier
Bård Andreas Hansen

Beskrivelse
Jon Solberg ved EIE Løren ønsker velkommen til Ullagerveien 3; En attraktiv 4-roms endeleilighet med nydelig beliggenhet i Lørenpynten boligsameie. Leiligheten har en romslig solrik balkong på hele 19 kvm med flott utsikt og fjordgløtt. Store vindusflater gjør leiligheten lys og delikat. Det er gangavstand til en rekke butikker og serveringssteder og umiddelbar nærhet til t-bane. 

Her kan du flytte rett inn i en praktisk og fin leilighet med en effektiv planløsning enten du har små barn eller ønsker deg god plass. Entrèen er lys og romslig med stor praktisk skyvedørsgarderobe for sko og yttertøy. Videre er det en lys og lekker stue som er delvis skjermet fra kjøkken. Rommet har fine soner for innredning med spisestue i karnapp i forlengelsen av kjøkkenet og sofagruppe mot balkongen. Balkongen på hele 19 kvadratmeter har meget gode solforhold, flott utsikt og ligger rolig og skjermet til mot flotte fellesarealer. Her kan du nyte varme sommerdager med gode venner. Leiligheten har et pent bad med dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for  vaskemaskin og tørketrommel. Det er totalt tre soverom hvorav hovedsoverom har meget god størrelse og egen walk-in garderobe.

Kort fortalt:
• Lys og romslig 4-roms fra 2014.
• Vestvendt solrik balkong på ca. 19 kvm med flott utsikt og fjordgløtt.
• Lys og flott stue med fine soner for innredning
• Romslig hovedsoverom med walk-in garderobe
• Pent bad fra byggeår med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
• Stor og dyp skyvedørsgarderobe i entré.
• Gangavstand til et rikt service- og kollektivtilbud.
• Fjernvarme, parkering, tv og internett inkludert i felleskostnadene.
• Garasjeplass med lader for elbil og bod.

Velkommen til en hyggelig visning! Husk påmelding til visning på eie.no.

Parkering
Leiligheten disponerer en garasjeplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg med direkte heisadkomst til leilighetsplan. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det betales etter forbruk for lading av elbil i garasjen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til på Løren i Oslo, et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gangavstand. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en enorm utvikling og er nå et moderne boområde, med store grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud.

Her er det kort gangavstand til et rikt servicetilbud og flotte grøntområder. Her bor du rett ved Løren T-banestasjon som tar deg begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Det er gangavstand til Hasle hvor man Vinslottet med flere servicetilbud deriblant privat legevakt, gastropub, butikker og flere spisesteder med uteservering om sommeren.

Parker
Sameiet ligger kun en liten gåtur unna skulpturparken Peer Gynt, "Lørenparken". Parken er et naturlig samlingspunkt i nærområdet, og er tilrettelagt med lekeapparater, skulpturer, sittegrupper og en ballplass som om vinteren omgjøres til skøytebane. I nærheten finner du også andre store grøntområder som Sinsenparken, Lørenbanen, Muselunden, Torshovdalen, Tøyenparken, Valle Hovin og Bjerkedalen park.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på nærbutikkene Meny, Løren Frukt og Grønt, Bunnpris, Kiwi og Rema 1000. Det ble nylig åpnet en ny Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53). På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi, Peppes Pizza, Sara Pizzeria, Hy's Street food & juice bar og den nyåpnede gastropuben Fryd på Løren Torg. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Europris City ble åpnet i Lørenveien 38 i høst. Det samme har også massasjetjenesten Squeeze i Lørenveien 43.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her sto nylig Økern Portal ferdig oppført og vil i løpet av kort tid åpne resturanter, treningsstudio og en rekke servicetilbud for beboere i området. Økern Portal skal kombinere kontorlokale med næringsvirksomhet, samt at det foreligger det planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg og to hoteller i nærområdet.

Les mer på: www.loren.no.

Fritid
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området. Det er også kort vei til Sterk Treningssenter i Lørenveien, med flere dyktige personlige trenere, gode apparater og treningstimer. Det er også gangavstand til SATS Hasle og SATS Carl Berner. Crossfit Oslo åpnet et nytt senter på Løren høsten 2020.

Lørenbanen aktivitetspark er en park med fotballbane og flere utendørs treningsapparater, som gir gode muligheter for mosjon for både store og små. Her er det muligheter for både individuell og felles treninger. Aktivitetsparken driftes av Hasle-Løren Idrettslag og kan brukes av alle.

Skole/Barnehage
Det er et bredt utvalg av både barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen har gangavstand til barneskolene Sinsen, Løren og Refstad (midlertidig flytt til Bredtveit). For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående. Det er også et stort utvalg av barnehager i kort gåavstand fra leiligheten.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Fra leiligheten er det kun et par minutters gange til t-banen på Løren som tar deg raskt til både Nydalen og sentrum. I tillegg stopper både 23- bussen og flybussen i nærområdet. 31-bussen, som går hele døgnet, stopper også i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren sykkelfelt med bysykkelordning.

Tidsavstander med t-bane
Med t-bane fra Løren tar det ca:
2 min til Økern
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen
19 min til Oslo Sentralstasjon

Tidsavstander med bil
Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
2 min til Sinsen
2 min til Økern
10 min til Alna Senter
13 min til Oslo S
40 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 11348 m²

Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, sittegrupper, lekeapparater, plenarealer, prydbusker og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
5.etg.: Entrè, stue, kjøkken, bad, walk-in garderobe og 3 soverom.
Annet: Balkong på ca. 19 kvm, garasjeplass med el-bil lader og en bod på 5 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av inspektør Joakim Helgesen:
Boligblokk over 6 etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og stålkonstruksjoner. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har Dooria glatt entrédør i brannklasse El 30 og lydklasse R"w 40 dB med kikkehull og Yale Doorman-lås.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 84 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 88 kvm

Standard
Leiligheten var ny i 2014 og har en effektiv planløsning. Her får du en romslig leilighet med 3 soverom, solrik balkong og parkeringsplass med lading for el-bil i lukket felles garasje.

Entrè
Det første som møter deg i leiligheten er en lys og romslig entrè som gir et godt inntrykk av leiligheten. Det er romslig skyvedørsgarderobe for oppbevaring av sko og yttertøy.

Stue og kjøkken
Stuen har mye naturlig lys fra vinduene og en effektiv løsning med god plass for sofagruppe med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til stor og solrik balkong på ca. 19 kvm med god plass for utemøbler og grill.

Kjøkken har en delvis åpen løsning mot stue med moderne kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat og det er malt mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer hvorav helt kjøleskap og hel fryser fra Miele, og oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp fra Bosch. Hvitevarer medfølger leiligheten. Det er ventilator med avtrekk ut fra bygget og det er montert komfyrvakt. Det er god plass til hyggelig spiseplass i karnappet ved kjøkkenet.

Balkong
Det er utgang til romslig balkong fra stue. Balkongen er sørvestvendt på ca. 19 kvm og har meget gode solforhold med sol fra ca. kl. 09 til ca. kl. 19 om sommeren.

Her har du god plass til utemøbler og grill for hyggelige middager med gode venner. Balkongen har fantastisk utsikt mot Oslo fjorden og oppleves som stille. Balkongen oppleves som luftig, da det ikke er balkong over.

Det er tillatt å grille på balkongen med gassgrill og elektrisk grill.

Bad
Pent bad med vegghengt servantskap og overskap med glatte fronter. Videre er det dusjnisje med innfellbare dører, vegghengt wc, flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.

Hovedsoverom
Leiligheten har romslig hovedsoverom med god plass for seng og annet møblement. Soverommet er tilknyttet praktisk walk-in garderobe på ca. 3 kvm.

Soverom 2 og 3
Her har du 2 soverom hvor du kan innrede til barnesoverom, gjesterom eller hjemmekontor - alt etter eget behov. Selger har innredet soverom nr. 3 med hjemmekontorløsning i garderoben.

Sameiets leverandør av TV og internett er Viken Fiber.

Egenerklæring
Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja.

Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
- Ja, felles mail fra styret bekrefter oppgjort.

Tilbehør
- Vegghyller i stue, barnerom og gjesterom/kontor medfølger ikke.

Konklusjon boligsalgsrapport:
Takstmannen vurderer forskjellige bygningsgningsdeler med tilstandsgrad fra 0-3, der TG0 er best og TG3 er dårligst.
Bad får som hovedkarakter TG0/1, men det er to punkter som gis TG2:
- Det er observert riss på 2 veggfliser på første flisrekke i dusjsonen, av den grunn gis TG 2.
- Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.

Kjøkken får som hovedkarakter TG0/1, men det er et punkt som gis TG2:
- Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
Resterende punkter gis TG0/1.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagte boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 15.07.2016 som omhandler oppføring av 8 boligblokker med underjordisk garasje i Ullagerveien 1-7 og Gildevangen 2-8. Kopi av ferdigattest følger vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming og er oppvarmet med radiatorer og gulvvarme på bad. Det er balansert ventilasjon.

Faktisk forbruk avregnes hvert år og dersom man har benyttet mindre enn estimert vil dette blir tilbakebetalt eier. Er det benyttet mer enn estimert forbruk vil eier måtte betale differansen. Målere for fyring og varmtvann må leses av ved overtakelse for å avregne mellom partene.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnader.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten for denne leiligheten utgjør kr. 2 160 i 2021.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader kr 4 036,- pr. md.

Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader kr. 2 341 ,-
Fjernvarme kr. 896 ,-
Altibox flexi kr. 399 ,-
Parkering kr. 300 ,-
Infrastruktur elbil kr. 100,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5 157 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 1 378.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har et felles lån i OBOS banken med følgende betingelser:

Annuitetslån med flytende rente, pr. 09.04.2021 på 3,85 %.
Restløpetid: 4 år og 7 mnd.
Total restgjeld er kr. 1 180 862 ,-.
Andel av restgjeld er kr. 3 236 ,-
Kapitalkostnad pr. mnd: 65 ,-
Terminer pr. år: 12

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2019 viser et underskudd på kr. 2 030 858. Underskuddet skyldes i hovedsak etterbetaling av kommunale avgifter for perioden 2016-2018 på ca. kr 749 000 og malingsarbeidet som ikke var tatt inn i budsjettet for 2019.

Budsjett for 2020 viser et overskudd på kr. 769 625.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 87666105

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 630 065,- Som sekundærbolig Kr. 5 868 232,-

Sameie
Sameie: Lørenpynten boligsameie, Orgnr: 913910036

Sameiet består av 209 boligseksjoner og 5 garasjeseksjoner på eiendommen gnr. 124, bnr. 134 i Oslo kommune. Adresser til sameiet er Ullagerveien 1, 3, 5, 7 og 9, samt Gildevangen 2, 4, 6, 8 og 10.

Sameiet har e-post: styret@lorenpynten.no.

Sameiet har avtale med Viken Fiber/Altibox.

Forretningsfører
OBOS eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr i sameiet i henhold til husordensreglene. Dyret kan forlanges fjernet dersom det er til vesentlig sjenanse for beboerne. Hund skal holdes i bånd innenfor eiendommen. Videre er lufting av hund på fellesarealer ikke tillatt, da urin og avføring fører til skader på grøntanlegget.

Diverse
I henhold til husordensreglene skal navnskilt på ringetablå og postkasse være av ensartet type sameiet har bestemt. Ved utleie eller salg må dette ordnes innen 14 dager. Etter det vil styret besørge bestilling og montering av det på seksjonseiers regning.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 
Følgende servitutter er tinglyst:
Det er tinglyst erklæring/avtale om trafostasjon/kiosk, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av vannledning for Oslo kommune, erklæring/avtale vedrørende jordskiftesak, bestemmelse om kostnadsdekning i forbindelse med ladepunkt i garasje og jordskiftesak.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan S-4129 fra 2004. Kopi av reguleringskart følger vedlagt i salgsoppgaven. Kopi av reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Området rundt Løren og Økern er under stor utvikling og stort sett vil alt av eldre næringsbebyggelse utvikles i tiden fremover.

Det er flere plansaker og byggesaker i området rundt boligen.

Det er pågående byggesak i både Sinsenveien 31 og Sinsenveien 33 hvor det er påbygg med to etasjer og takterrasse, nye balkonger, tilbygg under terreng og installasjon av heis. Se saksnummerne: 202009837 og 202009836. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202009837 og https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202009836.

Det er pågående byggesak i Lørenveien 35 vedrørende innglassing av balkonger, se saksnummer: 201717888.

Det er pågående plansak for Sinsenveien mellom Lørenveien og Dag Hammarskjölds vei med saksnummer 201900844. Saken gjelder detaljregulering.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 000 000,- (Prisantydning)
3 236,- (Andel av fellesgjeld)

8 003 236,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
197 570,- (Dokumentavgift)

206 590,- (Omkostninger totalt)

8 209 826,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.21 500)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.63 200)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.32 749)
Utlegg delstyling (Kr.10 865)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Totalt kr. (Kr.162 014)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0081

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Jon Solberg

Saksbehandlere
Jon Solberg
EIE Løren & Økern
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 82 32 30 / E-post: jon@eie.no

EIE Løren & Økern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ullagerveien 3
For mer om objektet
Ullagerveien 3

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: