Bilde 1 av Ullernchausséen 46ABilde 2 av Ullernchausséen 46A
Digital salgsoppgave
Ullernchausséen 46A

0379 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

ULLERN/SMESTAD | 1(2)-roms toppleilighet | Solrik balkong på 6,2 kvm mot grøntarealer | Parkering | "Alt" ink. i fk.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
30 m²
Bruksareal (BRA)
30 m²
Bruttoareal (BTA)
33 m²
Fellesutgifter
kr 3 411 / Mnd
Prisantydning
kr 2 890 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 92 000
Totalpris
kr 2 997 504
Fellesformue
kr 41 713
Byggeår
1958
Tomt
Festet tomt 5178 m²
Oppdragsnummer
51210111
card-default

Lina Møretrø

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Partner
Les om Lina
Prisantydningkr 2 890 000,-
Fellesgjeldkr 92 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 997 504
Eiendom
Ullernchausséen 46A, 0379 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 29 bnr. 8, andelsnr. 72 i Husebybakken borettslag med orgnr. 848305812 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 30 kvm, Bruttoareal: 33 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
1958

Tomt
Festet tomt 5178 kvm

Prisantydning
2 890 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 92 000,- pr. 01.08.21
Andel fellesformue: kr. 41 713,- pr. 01.08.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 890 000,- (Prisantydning)
92 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 982 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 997 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 411,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Energi/fyring, TV/bredbånd, festeavgift, kommunale avgifter, festeavgift, forsikringer, drift og vedlikehold, m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Per Lundberg

Beskrivelse
Lina Møretrø v/ Eie Skøyen & Ullern presentere denne snertne toppleiligheten med romslig, solrik balkong hvor man kan nyte ettermiddagssolen. Flott intern beliggenhet vendt mot grøntarealer. Det er noe behov for oppussing, men med lyst og innbydende bad renovert i 2016 kan du enkelt holde kostnadene for oppgradering til det minimale. Det finnes også en rekke gode tips og løsninger for å utnytte arealet maksimalt, f.eks. ved å flytte kjøkken vil du få eget soverom med vindu. I borettslaget kan andelseiere benytte seg av parkeringsplass dersom man har bil. Fyring og varmtvann er ink. i lave felleskostnader, borettslaget har sikringsordning mtp felleskost/ gjeld og fellesvaskeriet har nyere maskiner. Veldrevet borettslag med god vedlikeholdshistorikk.

Høydepunkt:

- Balkong og vinduer vender mot grønne fellesarealer
- Bad fra 2016
- Varmtvann og fyring inkludert i felleskost.
- Parkering
- Kan omgjøres til 2-roms
- 10 min gange til t-bane
- Veldrevet borettslag

Parkering
Andelseiere som har bostedsadresse i borettslaget og som eier bli som er registrert i sitt navn, får parkerings tillatelse på borettslagets parkering. Det er kun tillatt og ha en bil per leilighet stående på borettslagets biloppstillingsplasser. Informasjon hentet fra borettslagets hjemmeside og husordensregler.

Beliggenhet
Ullernchausséen 46 A ligger sentralt på Oslo Vest, med kort vei til det meste. Leiligheten ligger i et veletablert boligområde ved nedre Ullern med gang- og sykkelavstand til både Smestad, Skøyen, Majorstuen og Frognerparken.

Det er gangavstand til turstier langs Makrellbekken og Smestaddammen. Mærradalen tilbyr også fine turstier som tar deg videre til Bogstad og videre inn mot Nordmarka, med skiløyper på vinterstid. I tillegg er det kort avstand til Gressbanen med fotball på sommeren og skøyter på vinteren, Sats og Njårdhallen hvor det utøves bl.a. turn, RG, tennis, håndball, fekting mm. For bademuligheter på sommeren er det kort vei fra Skøyen til Bygdøy og med offentlig transport til Lysaker og Snarøya.

Den dagligdagse handelen kan gjøres flere steder. Det er gangavstand til både Hoff, Skøyen og Karenslyst allé som har variert tilbud av butikker. I tillegg kan man ved hjelp av offentlig transport ta seg enkelt til Oslo Sentrum, Lilleaker, Røa, kjøpesenteret CC-Vest og Ullevål.

Området er godt tilknyttet offentlig transport med få minutters gange til bl.a. Montebello T-banestasjon, buss fra Husebyveien med linje 23 og 28, og buss fra Smestad med linje 45 og N2. Det er også mulighet for å ta trikk fra Hoff med linje 13. Fra Smestad tar man seg lett med t-bane mot Røa sentrum og Oslo Sentrum. Med buss til både CC-Vest handlesenter på Lilleaker, Lysaker stasjon eller Ullevål stadion sine handlegater Fra Lysaker togstasjon kan man bl.a. ta flytoget til Gardermoen, eller tog mot Sandvika og Asker, eller motsatt vei til Lillestrøm. Gangavstand til Skøyen som også har buss-, tog- og trikkeforbindelse.

Tomt
Festet tomt, 5178 kvm
Felles tomt for borettslaget opparbeidet med blant annet asfaltert område, parkeringsplasser, asfalterte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Sittegruppe og sykkelparkering.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 3.etasje. Adkomst via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad og stue/kjøkken med sovealkove. Utgang til nordvest vendt balkong på ca. 6,2 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Knut Johnsen:
Boligbygg over 3 etasjer samt loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betong-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader kledd med teglstein. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 36dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 1987.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 30 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, bad og stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 30 kvm

Boder
Leiligheten disponerer 2 boder. En loftsbod, deler av denne er ikke måleverdig grunnet skråtak og lav takhøyde. Gulvflate oppmålt til ca. 19,6 m2. En bod oppmålt til ca. 1,2 m2 i 1.etasje.

Standard
Kjøkken
Delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med slette fronter - behov for fornying. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Fliser og stikkontakt på vegg samt benkeskapsbelysning over kjøkkenbenk. Kjøleskap med fryser fra Bosch. Integrert oppvaskmaskin fra Whirlpool. Komfyr fra Elto. Ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Selger opplyser om at alle hvitevarer kan medfølge salg.

Bad
Baderom oppgradert i 2016. Flislagt gulv og vegger med fliser/malte flater. Himling i malt mur. Vegghengt servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakter på vegg over servant. Dusjsone med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Oppvarming med radiator. Naturlig avtrekksventil på vegg. Arbeid på bad er dokumentert og firmaet som utførte arbeidet var Kolsås rør.

Det er fellesvaskeri i kjeller.

Overflater:
Gulvflater belagt med parkett. Vegger med malt strie, malte flater og tapet. Himling i malt mur. Slett innerdør. Plassbygd garderobeskap i entré.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger et ekspedisjonsdokument for blokk datert 1956.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet felles varmesentral i stue og baderom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 411,- pr.mnd.
Fyring, varmtvann, TV/bredbånd, kommunale avgifter, festeavgift, forsikringer, drift og vedlikehold, m.m.
Herav:
Felleskostnader 3.121,-
Balkongtillegg 290,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer mellom 2 000,- og 2 500,- inkl. nettleie i året. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: EIKA1-152102374
Annuitetslån, 12 terminer pr. år
Restgjeld: 8.699.574,-
Restløpetid: 24 år
Rentesats: 1,90%
Andel restsaldo: 88 903,-. Kapitalkostnader: 385,-.

Lånenr.: HUS601-11415982
Annuitetslån, 12 terminer pr. år
Restgjeld: 192.264,-
Restløpetid: 9 mnd.
Rentesats: 0,74%
Andel restsaldo: 2 496,-. Kapitalkostnader: 290,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.
Fordelingen mellom renter og avdrag er ikke opplyst om av forretningsfører.

Årsregnskap
Inntekter
Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 3 969 166. Dette er kr 113 166 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak justert husleie. Andre inntekter består i av automatpenger.

Kostnader
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 2 503 956. Dette er kr 638 478 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere drift- og vedlikeholdskostnader.

Resultat
Årets resultat på kr 1 256 618 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Tall er hentet fra årsberetningen.

Forsikring med polisenummer
If... Skadeforsikring Polisenummer: 2552090

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 718 035,- Som sekundærbolig Kr. 2 584 925,-

Borettslag
Borettslag: Husebybakken borettslag, Orgnr: 848305812
Husebybakken Borettslag beliggende i bydel Ullern, Oslo kommune. Borettslaget består av 96 andeler. I borettslaget er det stor variasjon i alder, her bor det både unge og godt voksne mennesker.

Kommentar fra borettslagets årsberetning:
Nedenfor listes noen av tingene som vi har jobbet med i året som har gått:
- Kvartalsvis HMS-runde på fellesarealene. Da har vi særlig fokus på å se etter spisse gjenstander, brannsikkerhet og alt annet vi anser for å være en sikkerhetsrisiko for beboerne. Eventuelle avvik/bemerkninger gjennomgås og utbedres.
- Det er kjøpt inn nye røykvarslere til alle leiligheter og oppganger for å legge til rette for god brannsikkerhet.
- Tak og takrenner på søppelskur utenfor Ullernchausseen er rehabilitert grunnet problemer med lekkasje/råte.
- Hoved varmtvannsbereder er byttet etter lekkasjer
- Det har blitt gjennomført befaringer for å undersøke muligheten til å få bedre avtrekk gjennom ventilasjonssjaktene. Dette følges opp videre.
- Vi har vært i kontakt med rørlegger i forbindelse med drenering av vann i krypkjeller og ser på ulike løsninger for dette.
- Det er inngått ny og rimeligere avtale om renholdstjeneste uten at dette går på bekostning av leveransen av tjenesten.
- Rørlegger har byttet noen defekte stoppekraner i krypkjeller, Dette fortsetter i 2021.

Vi er også nå i dialog med Radiumhospitalet vedrørende mulighet for innløsing av
festetomten. Forhandlingene er konstruktive og begge parter er innstilt på å få til en godt
fungerende løsning. Det vil selvsagt ikke tas noe endelig beslutning eller inngås noe form
for forpliktelser uten at denne saken har vært oppe til en ekstraordinær generalforsamling.

Rehabilitering/større vedlikehold: Borettslaget fikk innvilget og tok opp et lån på kr 10 millioner til takrehab (utført), nye dører inn til leilighetene (utført) og skifte til bioolje (utført). Hele lånet er utbetalt per 02.08.2016 og fordelt på andelene per 16.08.2016.Noen av leilighetene har ikke fellesgjeld i Husbanklånet da det er balkonglån. Leilighetene uten balkonglån har da heller ikke balkongtillegg i kravendringen/felleskostnadene. Nye lån vil fordeles etter brøk.


Borettslagets hjemmeside: http://husebybakken.no/

Forretningsfører
Obos

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og øvrige medlemmer i Obos..Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget. Innmeldingsavgiften i OBOS er kr. 500,-.

Tekniske installasjoner:
Get er leverandør for internett. Mulighet for oppgradering utover standard pakke som er inkludert i felleskostnader.

Diverse
Det er ikke tillatt å ha hund eller utekatt.
Elektrisk og gass er tillatt. Kullgrill er forbudt på balkong og fellesarealer.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Areal: 5 178 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 62330
Festeforholdet løper inntil avtalen blir sagt opp av fester eller eiendommen blir innløst. Festeavgift kr 100,- årlig for leiligheten og 62 330,- for borettslaget. Dette er inkludert i felleskostnadene. Radiumhospitalet ønsker å selge tomten til borettslaget. Styret er i møter med Radiumhospitalet angående dette sammen med advokater og styret i borettslaget har den 29.12.2016 sendt brev med tilbud om innløsning av festetomten. Skulle dette bli aktuelt, vil det bli kalt inn til en ekstraordinær generalfrosamling. Prisen er ikke fastsatt enda.

Festekontrakten er bestilt, men enda ikke mottatt.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 890 000,- (Prisantydning)
92 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 982 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 997 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 500)

Markedspakke (Kr.9 000)

Grunnpakke borettslag (Kr.16 872)

Oppgjør (Kr.6 700)

Provisjon: 1%

Tilrettelegging (Kr.7 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-21-0111

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Skøyen & Ullern
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0279 Oslo
Tlf: 22 06 30 00, Fax: 22 50 32 68

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Josefine Simonsen

Saksbehandlere
Lina Møretrø
EIE Skøyen & Ullern
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Partner
Mob: 99 59 83 99 / E-post: lm@eie.no

Håkon Solvang
EIE Skøyen & Ullern
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 27 05 99 / E-post: hso@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ullernchausséen 46A
For mer om objektet
Ullernchausséen 46A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: