Bilde 1 av Uranienborgveien 27 ABilde 2 av Uranienborgveien 27 A
Digital salgsoppgave
Uranienborgveien 27 A

0355 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Loftsleilighet med stor, solrik og privat takterrasse (36 m2), vidstrakt utsikt over byens tak, peis og parkering
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
10
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
110 m²
Bruksareal (BRA)
110 m²
Bruttoareal (BTA)
121 m²
Fellesutgifter
kr 4 592 / Mnd
Prisantydning
kr 12 900 000
Omkostninger
kr 319 020
Totalpris
kr 13 219 020
Fellesformue
kr 28 015
Byggeår
1892
Tomt
Eiet tomt 914 m²
Oppdragsnummer
12210051
card-default

Henrik Rosenberg Winsnes

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Les om Henrik
Prisantydningkr 12 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 310 000,-
  
Totalpris kr 13 219 020
Eiendom
Uranienborgveien 27 A, 0355 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 214 bnr. 405 snr. 10 orgnr. 979586787 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 121 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1892

Tomt
Eiet tomt 914 m²
Pent opparbeidet gårdsrom med gressplen, gjerde, beplantning og asfalt ytterst mot gate.

Prisantydning
12 900 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 27.05.2021
Andel fellesformue: kr. 28 015,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
12 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
310 000,- (Dokumentavgift)

319 020,- (Omkostninger totalt)

13 219 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 592,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felles forsikring, kommunale avgifter, kabel-tv, bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel mm.

Fordeling:
Felleskostnader: 4 073,-
Kabel-TV-avgift 470,-
Tilleggsytelser: (Miljøgebyr for papirfaktura) 49,-

Eier
Thomas Naas

Parkering
Seksjonen har bruksrett til biloppstillingsplass på sameiets grunn i bakgården.

Bruksretten er bekreftet skriftlig av sameiets styre i 2011, etter et eldre vedtak, men ikke vedtektsfestet. Bekreftelsen ligger vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at det etter dagens lovgivning er krav til at bruksrett til en del av fellesareal skal fastsettes i vedtektene. En slik bruksrett skal være tidsbegrenset til 30 år. I den grad det foreligger eksisterende midlertidige bruksretter som bryter med tidsbegrensingen vil slike bestå, men ikke lenger enn tretti år fra lovens ikrafttredelse. (2018)

Det er beboerparkering i området. Med innvilget beboerparkering kan du parkere hele uken mot et årlig gebyr på kr 5 400,-, eller 900,- for el-bil. Har du folkeregistrert adresse i bydelen og er eier av kjøretøy, kan du søke om beboerparkering. For informasjon se: www.oslo.kommune.no/beboerparkering. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Sentral og attraktiv beliggenhet på Uranienborg. Leiligheten ligger rolig til i 4. etg. og vender mot gårdsrom og mot enveiskjørte Eilert Sundts gate.

Majorstuen er et av Oslos mest etterspurte nabolag med umiddelbar nærhet til alt av det byen har å tilby. Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til i et veletablert område bestående av pene og klassiske bygårder. Nærområdet byr på et bredt utvalg av butikker, kafeer, kino, restauranter og offentlig kommunikasjon. Det er også kun en kort tur til Slottsparken og videre til Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og caféer. Attraktive Aker Brygge og Tjuvholmen ligger også i gangavstand med flere av byens mest populære spisesteder og restauranter. For den handleglade er det meget kort vei til Oslos desidert mest populære og eksklusive handlegate i Bogstadveien.

Av rekreasjonsmuligheter finner man fantastiske Frognerparken med storslåtte Vigelandsparken, Hundesletta og Frognerbadet. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv. Populære Stensparken, Slottsparken og flere andre grøntområder ligger også innen gangavstand. Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bl.a. Fresh Fitness i umiddelbar nærhet, Evo, Sats, Fitness Xpress, samt noe mer eksklusive Artesia med både trening og spa. Fine muligheter for løpeturer i parker om sommer, så vel som vinter. Kort t-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt rike vei- og løypenett. Praktisk og enkel forbindelse til byens skoler med bl.a. Oslo MET, Universitetet og BI.

De nærmeste dagligvareinnkjøp kan gjøres i matbutikker som Rema 1000 i Sporveisgata 31, Coop Marked i Bogstadveien 62, Kiwi i Sorgenfrigata 11, Meny i Bogstadveien 36 samt Rema 1000 i Industrigata 45. Easy Lavpris ligger i Holtegata 32 og har søndagsåpent.

Tomt
Eiet tomt, 914 m²

Adkomst
Adkomst fra Uranienborgveien. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré/gang, kjøkken, stue, 2 baderom,  badstue, 2 soverom og omkledningsrom. Fra stuen er det adkomst via intern trapp til privat takterrasse på ca. 36 m2.

Byggemåte
Klassisk bygård oppført over tre etasjer i tillegg til kjeller og utbygget loft. Det er en hjørnegård med skjermet gårdsrom åpen mot Eilert Sundts gate. Grunnmur i uisolert naturstein/murverk, tidstypisk kjeller. Fundamentert med originale treflåter på leirholdig grunn. Tidstypisk kjeller med originale konstruksjoner. Dreneringsforhold er trolig fra byggeåret. Bærende konstruksjon i murverk. Isolérglassvinduer i treramme fra 1978 og 1979 (ordinære, stående vinduer). Brann- og lydsertifisert inngangsdør. Kikkehull i dørbladet. Terrassedør med isolérglass ble montert i 2019 i forbindelse med rehabilitering av takterrassen. Original saltakskonstruksjon i treverk. Synlige trebjelker i takflaten. Yttertak er isolert og kledd med gipsplater i leiligheten. Yttertak er kledd med betongtakstein og båndtekking/beslag. Konstruksjon forsterket under takterrasse. Ås/sperretak av trekonstruksjon, med fornyet takark i leiligheten iflg. forrige takst. 90 graders trapp i stål med tretrinn opp til takterrasse.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Følgende bygningselementer har fått TG 2:

- Badstue.
- Baderom ved soverom.
- Baderom ved entré.
- Originale trebjelker.

- Vindu på baderom ble gitt TG3. Det er bestilt nytt vindu og dette vil bli skiftet for selgers regning av fagfolk, og etter normal byggeskikk. Selger kan fremvise ordrebekreftelse. Dette punktet vil gis TG1 etter utførelse.

Se vedlagte tilstandsrapport for utfyllende infomasjon om tilstand og byggemåte.

Primærrom
Primærrom: 110 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, omkledningsrom, kjøkken, stue, bad 1,
bad 2, badstue, 2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 110 kvm

Boder
Det disponeres 2 boder på henholdsvis ca. 4,2m2 og ca. 6,3m2 gulvflate i felles kjeller.

Standard
Innholdsrik, spennende og moderne loftsleilighet på Uranienborg. En lys og luftig bolig med gode varierende himlingshøyder og vindusflater på tre sider. Både stående og takvinduer. Leiligheten har en spennende utforming og en god og funksjonell planløsning. Den har siden 2005 gjennomgått omfattende oppussing i regi av både forrige eier (2005-2011) og dagens eier (2011-2021). Leiligheten holder en god standard med pene, slette overflater, gode materialvalg og moderne løsninger.

Entré/gang:
Hyggelig og romslig entré med flislagt gulv og varmekabler. God plass til ytterklærne i skyvedørsgarderobe med fronter i eik. Downlights i himling.

Stue:
Stor stue som naturlig møbleres med stor spisestue og sofagruppe. Hyggelig vedfyrt peis i hjørnet. Fra stuen er det adkomst til takterrassen via stilfull trapp i stål, med trinn i oljet eik. Flott en-stavs eikeparkett i hele stuen og kjøkkenet. Rikelig med vinduer, både stående og takvinduer. Det er lagt opp rør med høyttalerkabler for surroundanlegg ved sofagruppen.

Kjøkken:
Hvit Norema kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass. Slette fronter og benkeplater i mørk granitt. Integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen og deles naturlig med en stor kjøkkenøy. Den gir ekstra benkeplass, og en god og sosial arbeidssone for matlaging, og plass for barstoler. Takhengt ventilator, vinskap under benk.

Baderommene:
Baderom innenfor soverom: Inneholder veggmontert wc, elektrisk avtrekksvifte, dusjhjørne med innfellbare dusjdører, servant med underskap og blandebatteri, vindu i yttervegg. Det er lagt ny silikonfuger i 2021 i hele rommet.  Downlights i himling. Flislagt med mosaikkfliser og varmekabler i gulv. Baderommet er oppusset i 2009.

Baderom ved entré: Inneholder veggmontert wc, veggmontert servant med blandebatteri, dusjhjørne med innfellbare dusjdører, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, downlights, elektrisk vifte. Flislagt med varmekabler i gulv. Downlights i himling. Baderommet er oppusset i 2005. Fra badet er det tilgang til badstue.

Soverommene:
Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Direkte adkomst til eget bad og omkledningsrom rett over gangen. Det andre soverommet er også av god størrelse og vender mot gårdsrommet.

Takterrassen:
Leiligheten har en privat, usjenert takterrasse på ca. 36 m2., og rikelig med plass til å møblere to sittegrupper. Her er det sol fra morgen til kveld og vidstrakt utsikt over byens tak. Det installert vannkran.  Takterrassen ble renovert i 2019/20 med blant annet ny membran, varmekabler, nytt trappehus.

Alle hvitevarer på kjøkken, samt vinskap og vaskmaskin på bad medfølger. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger en bygningsanmeldelse for vaaningshus datert 01.01.1887.

Det foreligger approbasjon for innredning av loft datert 13.10.1977 med byggetillatelse 21.10.1978. Melding om gjenstående arbeider datert 18.07.1984. Byggesaken ble henlagt uten ferdigattest 12.01.1993.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.


Det foreligger ferdigattest for fasadeendring/takterrasse datert 15.10.1999.
 Det understrekes imidlertid at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med ferdigattest/siste godkjente tegninger hos kommunen, da trappen til takterrassen ikke er av samme type. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo)

Oppvarming
Oppvarming av boligen baseres på:

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entré, begge baderom og takterrassen. Ny termostat til alle rom med varmekabler.

Varmepumpe med kjølefunksjon på vegg i gang ble utskiftet i 2018. Kondensvann fra varmepumpen blir ledet til dusj.

Peis i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt utgjør i henhold til eiendomskattelisten for 2021: 5 419,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 592,- pr.mnd.

Inkluderer: Felles forsikring, kommunale avgifter, kabel-tv, bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel mm.

Fordeling:
Felleskostnader: 4 073,-
Kabel-TV-avgift 470,-
Tilleggsytelser: (Miljøgebyr for papirfaktura) 49,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier opplyser et strømforbruk på 12 484 kW/t for 2019 og 15 956 kw/t for 2020

Spesifikasjon av fellesgjeld
12126098535, DNB Bank ASA:
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.05.2021: 3.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 29
Saldo per 27.05.2021: 683 957
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 03.03.2014 ( siste termin 03.06.2028 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 118 134
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 68 538
Sameiet har IN-ordning - Andel fellesgjeld for denne seksjonen er innfridd.

Boligselskapets fellesgjeld er både særfordelt og flytende fordelt. Renter og avdrag på det særfordelte lånet beregnes etterskuddsvis hvert kvartal, ved innfrielse og ved flytting. Ved salg kan dette medføre at det oppstår en restanse, selv om felleskostnadene er betalt ut overtagelsesmåneden. Eventuell restanse vil bli etterfakturert selger.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Resultatet av driften for 2020, inklusive finansielle inn- og utbetalinger, ga et overskudd på kr. 148.370,- Overskuddet for 2020 ble vedtatt benyttet til å dekke tidligere års udekket tap.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 83243223

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 073 800,- Som sekundærbolig Kr. 7 465 678,-

Sameie
Sameie: Sameiet Uranienborgveien 27, Orgnr: 979586787

- Sameiet består av 16 boligseksjoner
- God vedlikeholdshistrikk - Se årsberetning for oversikt 2011-2019
- Janus Kramhøft, tlf. 97637499 utfører vantmestertjenester
- Rene bygårder AS ufører rengjøring av oppganger
- Telia leverer tv og bredbåndstjenester
- Ny avtale norsk brannvern 2017.

Forretningsfører
OBF

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier. Sameiets styre ved forretningsfører, skal underrettes om alle eierskifter.

Tekniske installasjoner:
Kabel-tv og bredbånd fra Telia
Varmepumpe med kjølefunksjon fra 2018
Automatsikringer (de fleste byttet for ca. 7 år siden)
Varmekabler på takterrasse fra 2019
Det er installert vifte på pipen for å sikre god trekk
Elektrisk avtrekksvifte på baderommene
Det installert vannkran på takterrassen

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre i gården. Ved gjentatte klager på et dyr, kan styret beslutte forby dette dyret hvis det beviselig er til ulempe for øvrige sameiere.

Diverse
Det hefter en tinglyst erklæring vedrørende vedlikehold av takterrassen. Eier av seksjon 10 er alene ansvarlig for ,og skal forestå forsvarlig vedlikehold av takterrasse tilhørende seksjonen slik at vannlekkasje ikke oppstår. Dersom slik lekkasje likevel skulle oppstå er seksjonseieren ansvarlig for de økonomiske konsekvensene dette måtte medføre samt at eventuelle skader både på gården og øvrige seksjoner umiddelbart blir utbedret. Sameiet Uranienborgveien 27 og de øvrige sameierne skal i ethvert skadetilfelle holdes skadesløs. Se tinglyst erklæring, vedlagt salgsoppgaven.

Sameiet praktiserer en årlig økning av felleskostandene i tråd med prisstigningen på ca. 2-2,5%.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende dokumenter er tinglyst i grunnboken:

1887/900261-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
20.01.1887  
Overført fra: 0301-214/405
Gjelder denne registerenheten med flere

1887/900262-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
14.05.1887  
Overført fra: 0301-214/405
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1887/900263-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
21.11.1887 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-214/405
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1893/900354-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
17.01.1893 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0301-214/405
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1985/69379-3/105  Erklæring/avtale  
07.11.1985 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 20,000
MED PRIORITET
ETTER 90% AV FØRSTE TINGLYSTE OVERDRAGELSESPRIS
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1997/51087-1/105  Erklæring/avtale  
22.08.1997 
Seksjonseier alene er ansvarlig for vedlikehold av
takterrasse tilh. seksjonen for at vannlekkasje ikke skal
oppstå.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Sameiet Uranienborgveien 27

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
12 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
310 000,- (Dokumentavgift)

319 020,- (Omkostninger totalt)

13 219 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (6 stk) (Kr.15 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.30 000)
Løfting av annonse (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.13 950)
Markedspakke (Kr.16 950)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.111 600)
Totalt kr. (Kr.205 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
12-21-0051

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bogstadveien Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen
Org. nr:982733146
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0302 Oslo
Tlf: 21 00 44 00, Fax: 21 00 44 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner Henrik Rosenberg Winsnes

Saksbehandlere
Henrik Rosenberg Winsnes
EIE Majorstuen
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Mob: 41 55 40 19 / E-post: hw@eie.no

EIE Majorstuen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Uranienborgveien 27 A
For mer om objektet
Uranienborgveien 27 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: