Bilde 1 av Vækerøveien 122 FBilde 2 av Vækerøveien 122 F
Digital salgsoppgave
Vækerøveien 122 F

0383 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 8 200 000

Fellesgjeld: kr 62 000Omkostninger: kr 15 504Totalpris: kr 8 277 504
Lekker 3-roms leilighet | Nydelig utsikt | Balkong og markterrasse | Rekkehusfølelse | Garasjeplass | V.vann inkl.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
107 m²
Bruksareal (BRA)
107 m²
Bruttoareal (BTA)
117 m²
Fellesutgifter
kr 3 880 / Mnd
Prisantydning
kr 8 200 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 62 000
Totalpris
kr 8 277 504
Fellesformue
kr 19 116
Byggeår
1979
Tomt
Fellestomt 22175 m²
Oppdragsnummer
50210207
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
Prisantydningkr 8 200 000,-
Fellesgjeldkr 62 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 8 277 504
Eiendom
Vækerøveien 122 F, 0383 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 28 bnr. 955, andelsnr. 51 i Lysejordet borettslag med orgnr. 948305097 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 117 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1979

Tomt
Fellestomt 22175 kvm

Prisantydning
8 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 62 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.21
Andel fellesformue: kr. 19 116,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
8 200 000,- (Prisantydning)
62 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 262 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 504,- (Omkostninger totalt)

8 277 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 880,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er også normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, garasjeplass, kabel-tv & bredbånd, trappevask, betjening av fellesgjeld m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Christin Løbach

Beskrivelse
Stor 3-roms leilighet på 107 kvadratmeter. Boligen ble totaloppusset i 2018 og det ble samtidig bygget på mot øst med utvidelse av kjøkkenet og soverom.

Leiligheten holder god standard med et flott bad, lekre gulv og et herlig kjøkken. Kjøkkenet har flere gode løsninger og fremstår meget fint med bl.a. kjøkkenhalvøy med induksjonstopp med integrert ventilator, vinskap og stekeovn i arbeidshøyde, plass til stort spisebord og egen kjøkkeninngang via markterrassen m.m. Kjøkkenet er fra Svane kjøkken og alle hvitevarer medfølger. Samtlige hvitevarer er fra AEG, med unntak av vinskap som er fra Norcool.

Stuen er romslig og har fint lysinnslipp fra balkong mot vest med store vindusflater. Lekker parkett i fiskebensmønster gir stuen et herskapelig preg. På balkongen er det fantastiske solforhold og flott utsikt mot vest.

Videre har leiligheten to romslige soverom med god plass til seng og pult. Soverom 2 har garderobeskap med skyvedører og hovedsoverommet har eget omkledningsrom med skyvedører. Fra omkledningsrommet er det i tillegg direkte adkomst til leilighetens bad.

Badet er lekkert og er innredet slik at det passer for til de fleste bruksområder. Det er flott innredet med flislagte vegger og gulv, panel i himling med downlights. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyle. Videre er det både innmurt, flislagt badekar og dusjnisje med leddede, innfellbare dører i glass.

Leilighetens entré ligger omtrent midt i leiligheten og utgjør et fint knutepunkt i leiligheten. Her er det flislagt gulv og gode oppbevaringsplass til sko og yttertøy i skyvedørsgarderobe og skoskap.

Parkering
Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Borettslaget har inngått avtale med EVBox for drift og levering av smart ladetjeneste med lastbalansering. Det er også etablert en basis infrastruktur, og løsningen balanserer kapasiteten mellom de som lader. For bestilling av ladeboks kontakter man borettslagets styre.

Beliggenhet
Eiendommen grenser til idylliske rekreasjonsområder langs Lysakerelven med fine turstier til Bogstad og videre innover mot Nordmarka.

Svært hyggelig borettslag med flere lekeplasser rundt om på området, samt pent opparbeidede grøntområder med beplantning og sittegrupper. Akebakke på området om vinteren. Sats / Røa bad, et moderne badeland og treningssenter ligger en kort busstur unna.
Nedenfor Lysejordet, på "Sletta" finnes Lysejordet grendehus som kan leies av private til ulike arrangementer.

Kort gangvei til Rema 1000 (to trapper unna) på Lysejordet (som ligger på borettslagets tomt) og Nærbutikken Joker i Vækerøveien. Kort kjøretur til Røa senter (ca. 5 min) der det er et bredt utvalg av servicetilbud, blant annet apotek, vinmonopol, post, stor dagligvare med ferskvaredisk, frisør,  blomsterforretning, m.m. I tillegg flere caféer, bakerier, samt sushirestaurant. Det er også gangavstand til Røa og i november åpner nye Røa Torg - et nytt senter med nye restauranter og butikker m.m. Ellers er det kort vei til CC-Vest senter om

Bebyggelse
Borettslaget består av 228 andelsleiligheter, hvorav 117 leiligheter i terrasseblokker og 111 i rekkehus. Bebyggelsen ble oppført av Fagbygg entreprenører i 1977/78.

Tomt
Fellestomt, 22175 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i finnannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området er barnevennlig med kun noen minutters bilfri skolevei til Lysejordet Skole som boligen sogner til. Kort avstand til både videregående- og ungdomsskole, samt flere barnehager. Området er lagt til rette for at barn og unge skal få en aktiv og innholdsrik fritid.

Offentlig kommunikasjon
Dette er et praktisk område med det gode kollektivtilbudet og kort reisevei inn til Oslo sentrum. Det er også enkel ferdsel med bil mot sentrumskjernen av Oslo.
Nærmeste bussholdeplass er ca. 2-3 minutter fra boligen, hvor du har buss 32 "Kværnerbyen - Voksen Skog". På Røa har du øvrige buss - og T-baneforbindelser. Herfra vil du kunne ta T-bane 2 "Ellingsrudåsen- Østerås" som har flere avganger i timen og tar deg enkelt ned til Majorstuen på 12 minutter. Det er også kort vei til T-banestasjonen på Åsjordet og Bjørnsletta hvor du kan ta T-bane 3 "Kolsås - Mortensrud". På Røa har du også flere bussforbindelser og flybussen. I tillegg går Flytoget fra Lysaker Stasjon, som heller ikke ligger langt unna. For nærmere informasjon; se www.ruter.no.

Fritidstilbud
Man trenger ikke å dra langt fra boligen for å finne gode turmuligheter. Rett utenfor døren finner man en glimrende start på turen, med en flott sti langs Lysakerelven. Boligen har et godt utgangspunkt for rekreasjon og fritid, og ikke langt unna ligger marka klar med alle sine muligheter. Her er det et stort opplevelsespotensiale, med et terreng som tilbyr både smale og brede stier, samt turkombinasjoner for enhver smak. I retning Sørkedalen, Tryvann og Bogstadvannet finnes det fantastiske rekreasjonsmuligheter; sommer- som vinterstid. Flotte skiløyper tar deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka. Kort vei til Bogstad badeplass og Bogstad Gård som er et populært utfartssted med kafé og diverse aktiviteter for barn. Kort vei til Wyllerløypa/ Tryvann alpinbakke som ligger kun 10 min. unna med bil. Det er også kort avstand til idrettsklubber som Røa, Ullern, Fossum og Njård. På Røa finner du dessuten treningssenteret EVO og Røa bad med svømmehall og Sats. Her er det fritidstilbud for alle og enhver!

Inneholder
Leiligheten ligger i byggets 1. etasje med følgende romfordeling:
Entré, stue, kjøkken, omkledningsrom, baderom og to soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Philip Østvik:

Gulvsystemer, grunn og fundamenter:
Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong.

Yttervegger:
Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av panelte og malte overflater.

Takkonstruksjoner:
Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp belagt med naturstein,

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 107 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 107 kvm

Boder
Leiligheten disponerer to boder, en bod på ca. 4,1 kvadratmeter i fellesarealer i kjeller og en utvendig bod på ca. 2 kvadratmeter. Det er også felles sykkelparkering.

Kjøkken
Fint Svane kjøkken med slette og profilerte fronter i eik, samt integrerte hvitevarer som følger med boligen. Kjøkkenet har integrert ventilator med kullfilter i AEG 80 cm induksjonstopp. Benkeplaten er av praktisk Cæsarstone/kompositt med underlimt oppvaskkum. Fliser og malte flater over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg. Medfølgende hvitevarer inkluderer også innebygget komfyr, oppvaskmaskin, integrert kjøleskap, fryser og vinskap. Kjøkkenet er i tillegg utstyrt med waterguard system og komfyrvakt.

Bad
Pent bad fra 2018 med flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger panelt overflate med downlights i himling. Badet er fint innredet med servantskap med profilerte skuffer og skapfronter, speilskap med integrert belysning, gulvstående toalett, dusjhjørne med leddede innfellbare dører og innmurt badekar. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning.

Overflater
Gulvflater i hovedsak belagt med parkett. Fliser i entré, bad og kjøkken. Malte vegg- og himlingsflater.

Standard
For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 20.10.1982 som omhandler terrasseblokker.
 
Det foreligger ferdigattest datert 22.08.2018 som omhandler utvidelse av kjøkken og soverom.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad, entré og kjøkken.

Varmtvann inkludert i felleskostnadene.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 880,- pr.mnd. som inkluderer:
Kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, garasjeplass, kabel-tv & bredbånd, trappevask, betjening av fellesgjeld m.m.

Herav:
Felleskostnader: kr 3 750,-
Leietillegg påbygg: kr 30,-
Trappevask: kr 100,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: EIKA2-152031576
Restsaldo: 13 550 500,-
Restløpetid: 18 år og 9 måneder
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1,77 %

Andel av restsaldo: 61 396,-
Kapitalkostnader: 321,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget hadde i 2020 et resultat på kr 304 871,-. Totale driftsinntekter utgjorde kr 10 839 437 og driftskostnader utgjorde kr 10 352 040. Borettslagets disponible midler pr 31.12.2020 var på kr 3 743 507.

I budsjettet for 2021 er det avsatt kr 3 600 000 til ordinært vedlikehold. Driften i 2021 forutsetter verken nye låneopptak eller økning av felleskostnadene.

Det er for 2021 budsjettert med inntekter på kr 10 144 000 og driftskostnader på 9 624 120. Det er budsjettert med et årsresultat på kr 263 880.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 77342201

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 628 614,- Som sekundærbolig Kr. 5 428 713,-

Borettslag
Borettslag: Lysejordet borettslag, Orgnr: 948305097

- Egen hjemmeside: www.lysejordet.no.
- Info om påbygging ligger på borettslaget hjemmeside.
- Telenor Norge AS er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget har en avtale med ISS Eiendom om vaktmestertjeneste.
- Borettslaget har avtale med Norsk Vektertjeneste om vakthold.
- Borettslaget har avtale med Økonomisk Løsninger AS om renhold av fellesarealene.
- Fellesvaskeriet er i underetasjene i terrasseblokkene, Vækerøveien 118,126 og 130.
- Grilling er tillatt ved bruk av gass- eller elektrisk grill.
- Det er ikke tillatt med dyrehold i borettslaget uten godkjenning fra styret, se husordensregler.
- Borettslaget har god vedlikeholdshistorikk, se vedlagt årsberetning for nærmere informasjon.

Forretningsfører
OBOS

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Innmelding koster kr. 500,- og årskontingent dekkes gjennom felleskostnadene.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets og OBOS medlemmer. Parallellavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Fristen for OBOS til å gjøre forkjøpsrett gjeldende er 5 hverdager fra OBOS mottar skriftlig melding om at bud er akseptert, men blir ofte avklart raskere enn dette.

Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten er kr. 7 494,-. Dersom forkjøpsretten benyttes bortfaller gebyret knyttet til forhåndsavklaring og det betales et likelydende beløp for å benytte forkjøpsretten.

Tekniske installasjoner:
Sikringsskap har automatsikringer. Skap er plassert på vegg, i felles trappeoppgang. Overbelastningsvern har 2x40Amp.

Telenor (tidligere Canal Digital) er borettslagets leverandør av bredbåndstjenester og kabel-tv.

VVS
Vannrør av typen rør i rør system. Delvis synlig på baderom og i kjøkkeninnredning. Fordelerstokk med stoppekran for rør i rør system er montert på baderom, under baderomsinnredning. Avløpsrør av typen PVC. Felles varmtvann.

Dyrehold
Det er ikke tillatt med hund eller katt i borettslaget. Tillatelse kan gis etter søknad til styret, dersom det særskilte grunner for å ha husdyr. Søknad skal inneholde begrunnelse. Som regel vil styret også kreve at naboer har hatt anledning til å uttale seg før søknaden avgjøres. Hvis det senere skulle komme klager på dyreholdet, kan et eventuelt samtykke omgjøres.

Diverse
Borettslaget har fellesvaskerier i underetasjene i terrasseblokkene, Vækerøveien 118,126 og 130. Hvert fellesvaskeri inneholder 2 vaskemaskiner og tørkerom. Betaling for tørkerom skjer ved vaskekort, som fås kjøpt hos vaktmester for kr. 100,- pr. stk. Kortet gir 30 klipp. Til vaskemaskinene må det deponeres et kort til kr 100,- som kan fylles på med ønsket beløp hos vaktmesteren. Regler for vaskerutinene er inntatt i Husordensreglene.

Grilling på terrasseblokkenes terrasser tillates ved bruk av gass- eller elektrisk grill. Bruk av kullgrill er forbudt. Det skal tas hensyn til naboer med tanke på røyk og matlukt.

Borettslagets vedlikehold de senere år
2020:
Rehabilitering av terrassekasser i flere rekkehus.
Reparasjon av diverse betongskader.
Diverse reparasjonsarbeider på terrasser i blokkene.
Utskifting av felt med kledning ved inngangspartier til blokker.
Oppgradering av 4 lekeplasser med oppussing av noe eksisterende utstyr og innkjøp av nytt utstyr.
Utskifting av taklamper.
Diverse utbedringer av beredere i terrasseblokk 126.
Etablering av nye fellesstativer postkasser for andelseiere i rekkehus.

2019:
Rehabilitering av gavlvegg rekkehus 116 A.
Rehabilitering av terrassekassekasser 116 A-B-C-G-H-J, 132 F-G-J-H-K-P-O-R samt reparasjon og pussing av diverse murskader.
Reparasjon av lekkasjer diverse terrasser.
Utskifting av felt med kledning 2. og 3.etg vestvendte vegger hele øvre vei østside. Diverse utskifting av kledningsbord rundt om.
Start utskifting av taklamper i fellesareal oppganger terrasseblokkene -LED og med sensorer.
Ny felles infrastruktur til elbil lading i garasjeanlegget.
Vedlikeholds-spyling av alle avløp/nedløp terrasseblokker og rekkehus.
Maling av alle rekkverk uteområdet og takkonstruksjoner mellom terrasseblokkene.

2018:
Gavlvegger - nytt pussesystem. Ny trapp fra nedre vei til garasjeinnkjøring Rehabilitering terrassekasser i 128-, 14- og 132 rekken. Rengjøring av kanaler avtrekksystem

Reparasjoner av diverse murskader Diverse vedlikeholdsspyling avløpsrør. Skifte av beslag etasjeskiller rekkehus. Utskifting av panel 2. og 3.etg rekkehus nedre vei. Rengjøring av gavlvegger

2017:
Rehabilitering av 9 store og 5x½ gavlvegger rekkehus/knottleiligheter. Reparasjon av diverse murskader bygningsmasse. Oppussing av diverse terrassekasser rekkehus (128-rekken). Tak 122 B og 120 M-O - korrigering av fall til sluk. Utskifting av diverse beslag etasjeskiller rekkehus øvre og nedre vei. Utskifting av endel lysarmatur i fellesarealer (LED). Utskifting av slokkeapparater alle leiligheter (lovpålagt). Diverse utskifting av kledning.

2016:
Rehabilitering av 8 store og 8 x ½ gavlvegger rekkehus/knottleiligheter. Reparasjon av diverse murskader bygningsmasse. Utskifting av inngangsdører til oppgangene terrasseblokkene. Fjerning av stein på diverse tak rekkehus. Maling av murvegger kjeller-/garasjeetasjen blokkene. Diverse snekkerarbeider og utskifting avkledning, utvendige gjerder.

2015:
Oppgradering av sikringsskap til automatsikringer med jordbryter i alle leilighetene i terrasseblokkene og rekkehusene. Utskifting innmat sikringsskap til automatsikringer vaskerier, traktorgarasje, styrerom og verksted. Montering av 4 tilførselsskap elektro el biler. Rehabilitering/oppussing av terrassekasser i 118- og 130 blokkene. Maling av utvendige garasjevegger. Rehabilitering av 6 store og 5 x ½ gavlvegger, samt øvre del gavl 130 blokken. Reparasjon av diverse murskader bygningsmasse. Oppussing av terrassekasser mellom blokkene. Fjerning av stein tak rekkehus v/ 120 U og 132 E. Utskifting av tak/nye nedløp trappeløp 9 knottleiligheter. Nytt gjerde v/ Vv132 R. Utskifting av vinduer styrerom/vaktmesterkontor. Nytt taktekke 120 U. HMS utbedring av røyk-luker i blokkene.

2014:
Utskifting av 4 stk. hovedfordelingstavler elektro. Rehabilitering av 8 stk. gavlvegger rekkehus. Rehabilitering/oppussing av terrassekasser i 126- og 122 blokkene. Reparasjon av diverse murskader bygningsmasse. Oppussing og skifte av sand lekeplasser. Utskifting av vinduer tilbygg rekkehus. Diverse snekkerarbeider. Utbedring av avvik HMS/brannsikkerhet. Malerarbeider garasjeanlegget. Taksjekk/reparasjoner rekkehus og terrasseblokker. Fjerning av stein tak rekkehus (lekkasjeproblematikk). Utskifting av 6 utvendige 27 Lysejordet Borettslag branndører til garasjeanlegget. Nye utvendige gjerder nedre trapp fra garasjeanlegget og mellomvei v/122-blokken. Nye utvendige oppslagstavler v/ garasjeinngangene.

2013:
Maling på dugnad - restarbeider. 6 nye inngangspartier terrasseblokker. Rehabilitering av 9 stk. gavlvegger rekkehus. Diverse utskifting av panel. Utskifting av trapper v/garasjeinnkjøring og v/126-130 blokkene. Rehabilitering av skråninger mellom blokkene 118 og 122, og 126 og 130. Utskifting av tak v/garasjeinngangene. Rehabilitering av tak v/traktorgarasjen. Utskifting av enkelte membraner på terrasser pga. skader. Oppgradering av lekeplass. Oppgradering kabelnett til fiber. Fjerning av stein tak. Omlegging av nedløp fra terrasser til garasjeanlegget. Taksjekk/reparasjoner rekkehus og terrasseblokker. Renhold/spyling tak og vegger i garasjeanlegg. Utskifting av nød- og ledelys i garasjeanlegget. Brannsikkerhetsanalyse gjennomført.

2012:
Utskifting av dører og vinduer. Utskifting av avtrekksvifter i garasjeanlegget. Rehabilitering av 4 stk. gavlvegger terrasseblokker. 6 nye inngangspartier terrasseblokker. Maling på dugnad. Utvidelse av standplasser renovasjon. Drenering.

2011:
Takarbeider, reparasjon og vask av gavlvegger. Etablering av ny renovasjonsordning. Ny kaldtvannsledning. Utskifting av vinduer og dører. Drenering.

2010:
Drenering, innkjøp og av dører og vinduer, ventilasjonsrens i 122, 126 og 130 blokkene, boning i blokkene, diverse reparasjoner av terrassene

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 200 000,- (Prisantydning)
62 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 262 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 504,- (Omkostninger totalt)

8 277 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 500)
Look (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.18 540)
Grunnpakke borettslag (Kr.16 872)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 262 000,-) (Kr.65 600)
Tilrettelegging (Kr.4 950)
Totalt kr. (Kr.118 662)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0207

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vækerøveien 122 F
For mer om objektet
Vækerøveien 122 F

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: