Bilde 1 av Vaskeribakken 6Bilde 2 av Vaskeribakken 6
Digital salgsoppgave
Vaskeribakken 6

1154 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen 3-roms i høy 1.etg. God intern bel. øverst i brl. Solrik balkong m grønt utsyn. Kort gange til senter og buss/bane.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
64 m²
Bruksareal (BRA)
71 m²
Bruttoareal (BTA)
78 m²
Fellesutgifter
kr 2 978 / Mnd
Prisantydning
kr 3 950 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 108 832
Totalpris
kr 4 074 336
Fellesformue
kr 19 136
Byggeår
1952
Tomt
Fellestomt 94349 m²
Oppdragsnummer
58210069
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
Prisantydningkr 3 950 000,-
Fellesgjeldkr 108 832,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 074 336
Eiendom
Vaskeribakken 6, 1154 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 159 bnr. 125, andelsnr. 30 i Marmorberget borettslag med orgnr. 947822969 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1952

Tomt
Fellestomt 94 349 kvm

Fellesarealer pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, sittegrupper og diverse beplantning.

Prisantydning
3 950 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 108 832,- pr. 01.10.21
Andel fellesformue: kr. 19 136,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 950 000,- (Prisantydning)
108 832,- (Andel av fellesgjeld)

4 058 832,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 074 336,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader utgjør kr 2 978,- per måned.
Herav:
Felleskostnader 2 919,-
Trappevask 59,-

Det er vedtatt en økning i felleskostnadene på 2 % fra 01.01.2022, med bakgrunn i generell prisstigning. Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr 3 036,- per måned.

Totale felleskostnader inkluderer kabel-tv og bredbånd, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Julius Jensen Diesen Sara Marie Bjelvin

Beskrivelse
En pen og gjennomgående leilighet med godt, naturlig lysinnslipp. Leiligheten ligger i høy 1.etasje og har dermed en enkel adkomst via få trappetrinn. Sentral, men samtidig rolig beliggenhet øverst i borettslaget. Kort gangavstand til sentrum av Lambertseter via gangvei. Leiligheten holder en normal god standard. Velkommen til visning!

KORT FORTALT:
- Attraktiv 3-roms med enkel adkomst
- Vest-nordvestvendt, innglasset balkong med gode solforhold
- Utsyn mot grønt fellesområde
- Delikat, flislagt bad med varme i gulv (2017)
- Nyere vinduer og balkongdør (2011)
- Lyst kjøkken med spiseplass
- Romslig stue med god plass til sofagruppe og spiseseksjon
- Nærhet til søndagsåpen matbutikk
- Kort gange til handlesenter, buss, T-bane og lysløype
- Perfekt for barnefamilier med umiddelbar nærhet til lekeplass, barnehage, mm.

Parkering
Borettslaget har parkerings- og garasjeplasser, som fordeles etter lister. Borettslaget har også 15 oppstillingsplasser for motorsykler i garasjer. Videre har borettslaget etablert en ladepark for el-biler, forbeholdt beboerne i borettslaget. Disse plassene er ment å være rullerende og kun for ladende biler.

Beliggenhet
Leiligheten ligger fint til i et hyggelig nabolag, sentralt på populære Lambertseter. God intern beliggenhet på flaten, med umiddelbar nærhet til pent opparbeidet, felles grøntområde og lekeplass. Nærmeste matbutikk er Bunnpris, som ligger rett ved leiligheten. Her kan de daglige innkjøpene gjøres på vei hjem fra jobb eller skole. Videre er det få minutters gangavstand til sentrum av Lambertseter senter, via gangvei. Lambertseter senter kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino med sine to kinosaler ligger i tilknytning til senteret. Her er også Lambertseter T-banestasjon, hvor linje 1 og 4 enkelt tar deg ned til eksempelvis Oslo sentrum. Bussen stopper også her, i tillegg til i Lambertseterveien. Fra leiligheten er det kort kjøretur til Sæter Torg, hvor det blant annet finnes interiørbutikker, flere kaffesteder, samt spisestedene Egon, Norlaks Sushi og Burger King.

Nærområdet kan ellers by på flere fritidsaktiviteter, ettersom Lambertseter bad og Lambertseter friidrettstadion ligger i kort gangavstand fra boligen. Nærmeste treningssenter er SATS som ligger på den gamle delen av Lambertseter senter. Dersom løpetur eller gåtur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til så måte. Denne starter ved "Grisern", som ligger rett nedenfor friidrettsbanen, og er en populær turrunde for beboerne i området. Dersom man ønsker større turområder er det heller ikke lang vei til hyggelige Ekeberg, Østensjøvannet eller Østmarka. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt ift å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er derfor et område som passer alle.

Inneholder
1.etasje: entré, bad, to soverom, stue og kjøkken. Utgang til innglasset balkong på ca 5,7 kvm.

Leiligheten disponerer en loftsbod og to kjellerboder. Loftsboden har skråtak, men gulvareal på ca 12 kvm. Kjellerbodene er målt opp til 2,2 kvm og 3,6 kvm.

Byggemåte
Boligbygg over fire etasjer, samt kjeller og loft. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i malt murstein. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takstein (ikke besiktiget).

Primærrom
Primærrom: 64 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 71 kvm

Standard
Lys og gjennomgående leilighet. Det ble lagt et moderne laminatgulv i stuen og i det største soverommet, av håndverker i 2018. Veggflatene i leiligheten er utført i malte, glatte flater og noe malt strietapet. Fargene er holdt i tidsriktige farger. Vinduer og balkongdør ble skiftet i regi av borettslaget i 2011. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i felles trapperom.

Entré: Pen entré med fin plass til å henge fra seg ytterklær. Oppbevaringsmuligheter også i plassbygd skap. Entreen er utstyrt med dørcalling.

Bad: Delikat, flislagt bad/wc (2017) med varme i gulv og downlights i himling. Et godt sted å starte dagen! Plass til oppbevaring av toalettartikler, mm i skuffeseksjon under servant. Eget dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og avtrekksventil plassert i himling.

Stue med utgang til balkong: Stor stue med god plass til sofagruppe med tilhørende TV-møbler og spiseseksjon. Gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en god romfølelse. Peisovn fra Dovre gir mulighet for vedfyring og ekstra hygge på kalde høst- og vinterkvelder. Peisovnen ble satt inn i 2020, av fagfolk. Fra stuen har man utgang til vest-nordvestvendt, innglasset balkong. Det at balkongen er innglasset bidrar til å utvide balkongsesongen til også å gjelde vår og høst. Innglassingen kan skyves til side når det er ønskelig. Fra balkongen har man bredt og hyggelig utsyn mot grønt fellesområde og en av borettslagets lekeplasser. Noe utsyn er det også mot lite parkeringsområde med parkering for beboere i borettslaget.

Kjøkken: Lyst kjøkken med plass til spisebord ved vindu. Kjøkkeninnredning med glatte, hvite fronter og fliser over benkeplate i laminat. Nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur. Videre er kjøkkenet utstyrt med automatisk vannstopper, integrert ventilator med kullfilter og ellers frittstående hvitevarer. Varmtvannsbereder er plassert under kjøkkenbenk. Kjøleskapet, oppvaskmaskinen og stekeovnen medfølger i handelen.

Soverom 1: Stort soverom som ligger i tilknytning til stuen. Soverommet er av meget god størrelse og blir i dag benyttet som barnerom. Rikelig med plass til køyeseng, oppbevaring, skrivepult, samt boltreplass! Plassbygget garderobeskap gir lagringsmuligheter for klær.

Soverom 2: Leilighetens andre soverom benyttes i dag som hovedsoverom. Her har man plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Skyvedørsgarderobe gir lagringsmuligheter for klær og sko. Soverommet ligger i tilknytning til entreen.

Følgende bygningselementer har blitt vurdert til tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten:
- Ventilasjon, Bad: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Dette er i tråd med reglene i borettslaget.
- Overflater gulv, Bad: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Ventilasjon, kjøkken: Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget. Dette er i tråd med reglene i borettslaget.
- Overflater, gulv: Laminatgulv har noe bruksslitasje.
- Skjevhetsmåling: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til ca 15 mm i stue.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på nye balkonger og vindusutskifting. Tilsynsrapport for våningshus er ikke attestert.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner, i tillegg til gulvvarme på bad. I stuen er det moderne peisovn som gjør det mulig med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har i dag fem annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 01.10.2021:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 2 681 479,- hvorav denne andel utgjør kr 4 872,-
Restløpetid: 17 år 7 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,40 %

Annuitetslån 2:
Restgjeld: kr 27 232 745,- hvorav denne andel utgjør kr 49 553,-
Restløpetid: 14 år 11 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,40 %

Annuitetslån 3:
Restgjeld: kr 13 077 082,- hvorav denne andel utgjør kr 23 795,-
Restløpetid: 16 år 8 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,40 %

Annuitetslån 4:
Restgjeld: kr 13 939 847,- hvorav denne andel utgjør kr 25 365,-
Restløpetid: 14 år 6 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,40 %

Annuitetslån 5:
Restgjeld: kr 2 879 992,- hvorav denne andel utgjør kr 5 247,-
Restløpetid: 19 år 2 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,40 %

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Protector Polisenummer: 1462587

Andelseier må stå for egen innboforsikring selv.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 010 745,- Som sekundærbolig Kr. 3 638 681,-

Borettslag
Marmorberget borettslag, organisasjonsnummer 947822969.

Borettslaget består av 537 andelsleiligheter, med adresse:
Antenneveien 1-9, 2-24
Lambertseterveien 39-41, 45-59
Marmorveien 1-19, 4-24
Nylænde 1-3
Vaskeribakken 2-12, 7-17

Borettslaget har etablert driftskontor og driftstjeneste til å ivareta den daglige drift og vanlig vedlikehold i borettslaget. Videre har det blitt inngått avtalt med Emenda Eiendomsdrift om renhold av fellesarealene.

Følgende større vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider er utført de senere år:
- 2020 Skiftet tak på 3 rekkehus i Marmorveien 20-24. Asfaltert flere parkeringsarealer.
- 2019 Ferdigstilt Ladeparken med tilhørende grøntanlegg og sykkelparkering. Ferdigstilling av grøntanlegg ifm drenering i A7 og A1. Ferdigstilt de 2 siste garasjerekkene. Utskifting av utgangsdører punktblokkene, etablert brannceller i alle hovedtavler ved prosjektering og utskifting av dører.
- 2018 Påbegynt infrastruktur- tilrettelegging for El biler. Skiftet to tak på rekkehus, Drenering i Antenneveien 1 og 7
Etablert 12 nye garasjeplasser, rens av ventilasjon.
- 2017 Omtekking av 2 tak på rekkehus, total renovering av 3 lekeplasser.
- 2016 Omtekking av 3 tak på rekkehus, ferdigstillelse av første del av garasjeanlegg.
- 2015 Omtekking av 2 tak på rekkehus, begynt rehabilitering av garasjeanlegget.
- 2014 Trapper/asfalt rekkehus, utskifting av lekeapparater, ferdigstilt utskifting av porttelefon anlegg. I Antenneveien 9 er tak, pipe og heishus rehabilitert. Fasaden på grendehuset ferdig rehabilitert.
- 2013 Rehabilitering av fasader og piper over tak. Reparasjon av balkongtak.
- 2012 Rehabilitering av fasader.
- 2011 Påbegynt utskifting av porttelefon anlegg. Utskifting av vinduer og balkongdører. Inngangsdører/kjellerdører i rekkehusene. Ny heis i Antenneveien 9.
- 2010 - 2011 Rehabilitering av piper.
- 2009 - 2010 Rehabilitering av piper ca 1/3 utført i 2010. Brannvarslingsanlegg montert i Antenneveien 9.
- 2009 Maling av alle oppgangene. Arbeidet sluttføres i 2010. Utskifting av alle trapperomsdører, samt i kjeller og loft i Antenneveien 9. Rehabilitering av Antenneveien 26. Arbeidene er etterisolering av tak/vegger samt utskifting av vinduer og dører. Arbeidet er avsluttet.
- 2008 Rehabilitering Marmorveien 4-24. Etterisolering og nye fasader rekkehus, ny kledning samt utskifting av
vinduer og verandadører. Arbeidene er avsluttet.
- 2006 - 2008 Rehabilitering av alle soilrør.
- 2004 Utvendig søppelhus ferdigstilt. Reparasjon av alle balkongtak.
- 2003 Grendehuset ferdigstilt (ombygd gammelt vaskeri).
- 2001 Rehabilitering av borettslagets porttelefonanlegg. Maling oppganger Marmorveien 1-11.

Styret jobber i en prosess vedrørende rehabilitering av bad. Baderomsrehabilitering, inkludert bytte av rør/sluk, skal vurderes på ekstraordinær generalforsamling ila høsten 2021. Eventuell oppstart 1,5 til 2,5 år etter godkjenning på generalforsamling. Når rehabiliteringen eventuelt starter vil det ta ca 2 år før alt er ferdig.

Forretningsfører
Forretningsførselen utføres av OBOS i henhold til kontrakt.

Styregodkjenning
Kjøper må godkjennes av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent må andelen selges videre på kjøpers regning.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for medlemmer av OBOS og interne i borettslaget. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Dyrehold
Det er i følge husordensreglene ikke tillatt å holde utekatt i borettslaget. Kun 1 - en - hund er tillatt per leilighet. Eventuelle klager på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken. Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret.

Diverse
Vaskemaskinen og vegghyllen i stuen medfølger ikke i handelen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Regulering
Området er regulert til byggeområde fot boliger, byggeområde for offentlig bygning/allmennyttig formål (barnehage), friområde, institusjon, mm.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 950 000,- (Prisantydning)
108 832,- (Andel av fellesgjeld)

4 058 832,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 074 336,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.14 457)
Grunnpakke (Kr.10 000)
Markedspakke 1 (Kr.17 500)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 790)
Oppgjør (Kr.5 900)
Provisjon (Kr.44 550)
Totalt kr. (Kr.101 192)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0069

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Siviløkonom Selma Nygaard Thorkildsen

Saksbehandlere
Selma Nygaard Thorkildsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vaskeribakken 6
For mer om objektet
Vaskeribakken 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: