Bilde 1 av Vibes gate 1 ABilde 2 av Vibes gate 1 A
Digital salgsoppgave
Vibes gate 1 A

0356 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Strøken 3-roms, pusset opp i 2018 - Gjennomgående leilighet med klassiske detaljer og peis - Meget sentral beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
6
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
64 m²
Bruksareal (BRA)
64 m²
Bruttoareal (BTA)
71 m²
Fellesutgifter
kr 2 090 / Mnd
Prisantydning
kr 6 350 000
Omkostninger
kr 169 520
Totalpris
kr 6 519 520
Fellesformue
kr 13 021
Byggeår
1892
Tomt
Eiet tomt 396 m²
Oppdragsnummer
12210040
card-default

Henrik Rosenberg Winsnes

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Les om Henrik
Prisantydningkr 6 350 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 160 500,-
  
Totalpris kr 6 519 520
Eiendom
Vibes gate 1 A, 0356 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 214 bnr. 407 snr. 6 orgnr. 917276137 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 71 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1892

Tomt
Eiet tomt 396 m²

Prisantydning
6 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 13 021,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
6 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
160 500,- (Dokumentavgift)

169 520,- (Omkostninger totalt)

6 519 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 090,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Tv og internett, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter mm.

Eier
Mikkel Heien Bjonge

Parkering
Det er beboerparkering i området. Med innvilget beboerparkering kan du parkere hele uken mot et årlig gebyr på kr 5 400,-, eller 900,- for el-bil. Har du folkeregistrert adresse i bydelen og er eier av kjøretøy, kan du søke om beboerparkering. For informasjon se: www.oslo.kommune.no/beboerparkering. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er garasjeanlegg i Dronning Astrids gate 2 (samme kvartal). Ta kontakt med Aimo Park for priser og tilgjengelighet.

Beliggenhet
Leiligheten har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstuen. Leiligheten ligger like ved Bogstadveien som er kjent for sine rike tilbud av hyggelige og urbane kaffebarer, delikatesseforretninger, spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Nyåpnede Valkyrien senter er et moderne og smakfullt senter som tilbyr det nyeste innen mote, velvære og deilige smaker. Servicetilbud som kino, gallerier, vinmonopol og postkontor finnes også i området. Kort vei til Bislett med diverse servicetilbud. På Majorstuen finnes et bredt utvalg av dagligvareforretninger som blant annet Rema 1000, Coop Prix, samt Jacobs og Meny på Colosseum.

Majorstuen er et knutepunkt for kollektivtrafikk (trikk, t-baner og busslinjer) og en kort spasertur unna. Trikkestopp i Bogstadveien.

Leiligheten ligger således perfekt til for både sport og rekreasjon med kort vei til ulike parker, grøntarealer, treningssentre, og ikke minst en rask T-banetur eller sykkeltur unna marka. Innen gangavstand finner du Marienlystparken, Stensparken og Frognerparken.  Her finner du flotte grøntanlegg og rekreasjonsområder, samt badeanleggene på Frognerbadet. På vinterstid har du Frogner Stadion med skøytebane.

Tomt
Eiet tomt, 396 m²

Adkomst
Adkomst fra Vibes gate.

Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré/gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Byggemåte
Klassisk bygård oppført over 4 etasjer i tillegg til kjeller og loft. Beliggende på tilnærmet flat tomt i kvartalsbebyggelse. Det er skjermet indre bakgård. Det er en hjørnegård med to oppganger (A og B) som begge har adkomst inn fra fortau i Vibes gate. Hovedkonstruksjoner i murverk og trebjelkelag. Grunnmur i uisolert naturstein/murverk, synlige granitt blokker på gateplan. Fundamentert med originale treflåter på leirholdig grunn. Dreneringsforhold er fra byggeåret. Bærende konstruksjon i murverk. Bærende teglsteinsvanger med pussede og malte fasader. Utsmykning og trekninger i fasaden. Isolérglassvinduer i treramme datert 1-84. Brann- og lydsertifisert inngangsdør. Original saltakskonstruksjon i treverk. Deler av opprinnelig råloft er utbygget til bolig. Yttertak er trolig tekket med korrugerte metallplater.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

TG 2: Vinduer: Vinduer lukker fint mot karm. Malingsavskalling innendørs: Nei. Ingen sår/merker utover normal bruksslitasje alder og bruk tatt i betraktning. Hasper fungerte fint.

TG": Frittbærende dekker: Ingen unormale skjevheter, skjolder eller sprekkdannelser ble registrert tatt i betraktning alder og byggemåte. Det gis TG2 pga. alder. Noe gulvflater i leiligheten ble avrettet med avretningsmasse i 2018 i regi av dagens eier.

Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon om byggemåte.

Primærrom
Primærrom: 64 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 64 kvm

Boder
Det disponeres 1 stor bod på loft (skråtak i boden) og en bod under portrom i kjeller med lav takhøyde.

Standard
Leiligheten har gjennomgått omfattende oppussing/rehabilitering i 2018 i regi av dagens eier. Store deler av leiligheten ble revet ned til bærende konstruksjoner så langt det var mulig, og gjenoppbygget til dagens planløsning og standard. Oppsummert fikk leiligheten nytt kjøkken, nye overflater, gulv i høytrykkslaminat og varmekabler i stue og kjøkken. Nytt bad med varmekabler og nytt elektrisk anlegg. De originale, klassiske himlingene med stukkatur og rosetter er bevart og ble restaurert i 2018.

Leiligheten fremstår moderne i kombinasjon med klassiske detaljer, og er malt i varme farger.

Entré/gang:
Tiltalende inngangsparti og gang med knaggrekke for oppheng av ytterklær. Opplegg til vaskemaskin i egen skapnisje med sluk. Ventil i himling utenfor nisjen føres til luftepipe og over tak. Rommet ble oppusset i 2018 og utført av fagfolk. Vaskemaskin fra LG medfølger.

Stue:
Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Rommet har tre store vinduer, som slipper inn rikelig med naturlig lys. God plass til sofagruppe, tv møbler og spisebord. Plassbygget benk med praktisk oppbevaring ved spisebordet. Ny og effektiv peisovn med kleberstein i 2019. Himlingshøyde i stue er målt til 2,97 m.

Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra 2018 med integrerte hvitevarer; komfyr, induksjons koketopp, kjøleskap/fryser og oppvaskmaskin. Innredningen er fra HTH (Modell Grå Silke) med laminat benkeplater fra Oslo Plateskredderi AS og underlimt servant fra Franke. Ett-greps blandebatteri fra Minta. Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen. Elektrisk avtrekksvifte med sirkulær ventilasjonskanal over ført til opprinnelig kanal/pipeløp. Det er montert lekkasjestopper og komfyrvakt på kjøkkenet.

Soverom:
Leiligheten har to soverom, som vender mot sameiets rolige bakgård. Hovedsoverommet er romslig med gode garderobeskap og en integrert hyllenisje i veggen mot kjøkkenet. Soverom 2 egner seg godt som kontor og gjesterom.

Baderom:
Delikat baderom med tidsriktig innredning; veggmontert wc, servant med underskap, og skapinnredning. Innfellbare dusjedører og veggsluk i dusjsonen. Badet er flislagt med store grå fliser (60x20) på gulvet og deler av veggen. Elektrisk håndkletørker og elektrisk avtrekksvifte (fuktstyrt). Downlights i himling. Baderommet ble oppusset i år 2018 i regi av dagens eier og utført av fagfolk.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen.

Det foreligger en bygningsanmeldelse for vaaningshus, datert 1892.
Det foreligger ferdigattest for innredning av dusjrom 1-3 etasje, datert 1986.
Det foreligger ferdigattest for innredning av del av loft til beboelse, datert 1991.
Det foreligger ferdigattest for bruksendring av loft til boligareal. datert 2014.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom, kjøkken og stue. Panelovner. Peis i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Iht. eiendomskattelisten, beregnes det ikke eiendomsskatt for denne seksjonen i 2021.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 090,- pr.mnd.

Inkluderer: Tv og internett, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter mm.

Faste løpende kostnader
Selger opplyser et strømforbruk for 2020 på 13.416,5 kw/t.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ikke lån.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskapet for 2020 viser et underskudd på kr. 34.813,- Underskuddet ble dekket av egenkapitalen.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: 525255.4.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 165 622,- Som sekundærbolig Kr. 4 196 240,-

Sameie
Sameie: Sameiet Vibes gate 1, Orgnr: 917276137

- Sameiet består av 16 eierseksjoner, hvorav 13 boliger og 3 næringsseksjoner.
- Trappevask er inkludert i felleskostnadene
- Tv (basispakke) og bredbånd (10/10 Mbit) fra Telia. Tilbyr oppgradering til rabatterte priser.

Sameiet har utført følgende vedlikeholdsprosjekter de senere år:
- Rehabilitert piper i 2016
- Bunnledning for kloakk i 2019
- Sentral brannvarsling i alle seksjoner og alle fellesrom i 2020

I følge styreleder er det pr. 29.04.21 ingen planer for større arbeider eller utgifter for bygningen.

Forretningsfører
Svein Bjonge

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
- Dørcalling
- Automatsikringer. El.anlegg oppgradert i 2018
- Varmvannsbereder (ny i 2018) er plassert i kjeller
- Sentral brannvarslingsanlegg
- Lekkasjestopper på kjøkken
- Komfyrvakt
- Tv og brebånd fra Telia

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
I følge styreleder, krever dyrehold godkjenning fra sameiets styre.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler er fetter til selger. Dette er ikke i strid med eiendomsmeglingslovens forbud om egenhandel.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Følgende dokumenter er tinglyst på eiendommen:

1959/500866-1/105  Erklæring/avtale  
15.01.1959 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-214/407
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/500867-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
15.01.1959 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-214/407
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Eiendommen er registrert på byantikvarens gule liste som kommunalt listeført.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
160 500,- (Dokumentavgift)

169 520,- (Omkostninger totalt)

6 519 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.5 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.23 625,60)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.13 950)
Markedspakke (Kr.16 950)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.64 200)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.139 125,60)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
12-21-0040

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Bogstadveien Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen
Org. nr:982733146
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0302 Oslo
Tlf: 21 00 44 00, Fax: 21 00 44 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner Henrik Rosenberg Winsnes

Saksbehandlere
Henrik Rosenberg Winsnes
EIE Majorstuen
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Mob: 41 55 40 19 / E-post: hw@eie.no

EIE Majorstuen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vibes gate 1 A
For mer om objektet
Vibes gate 1 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: