Bilde 1 av Alunsjøveien 32CBilde 2 av Alunsjøveien 32C
Digital salgsoppgave
Alunsjøveien 32C

0957 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekkert rekkehus - Selveier - Garasje - Bilfritt og barnevennlig - Rett ved marka!
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
122 m²
Bruksareal (BRA)
122 m²
Bruttoareal (BTA)
137 m²
Fellesutgifter
kr 2 930 / Mnd
Prisantydning
kr 7 250 000
Omkostninger
kr 196 690
Fellesgjeld
kr 7 349
Totalpris
kr 7 454 039
Fellesformue
kr 11 551
Byggeår
2011
Tomt
Eiet tomt 100 m²
Oppdragsnummer
74210064
card-default

Morten Melsom

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Morten
Prisantydningkr 7 250 000,-
Fellesgjeldkr 7 349,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 187 670,-
  
Totalpris kr 7 454 039
Eiendom
Alunsjøveien 32C, 0957 Oslo

Matrikkel
Gnr. 93 bnr. 659 snr. 3 orgnr. 997073010 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 137 kvm, Grunnflate: 49 kvm
Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2011

Tomt
Eiet tomt 100 m².

Prisantydning
7 250 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 7 349,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 11 551,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
7 250 000,- (Prisantydning)
7 349,- (Andel av fellesgjeld)

7 257 349,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 670,- (Dokumentavgift)

196 690,- (Omkostninger totalt)

7 454 039,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 930,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Garasje, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, internett, kabel-TV, drift/vedlikehold, forretningsførsel, strøm til fellesarealer, betjening av fellesgjeld.

Eier
Kaija Skaare Lier Jon Arne Rudihagen

Beskrivelse
Velkommen til Lillogrenda - en skjult perle helt inntil skogen, med fantastiske turmuligheter sommer og vinter, badevann i umiddelbar nærhet, sykkelavstand til sentrum og en drøm for småbarnsforeldre med veibom inn til grenda som sørger for at hele området er bilfritt. Her vil barna stortrives!

Rekkehuset ligger rett ved skogen, har 3 plan og er nyoppført i 2011. Svært god planløsning med 2 stuer, 3 soverom på samme plan- hvorav ett med walk-in closet, separat kjøkken og stort familiebad. Praktisk isolert utvendig bod ved inngangen i tillegg til vedbod, og fast garasjeplass med tilhørende bodplass. Peisovn i stua.

Boligen er gjennomgående med meget gode lysforhold og har utgang til solrike terrasser på begge sider.

Rolig og hyggelig rekkehusfelt med gangavstand til både Ammerud barneskole og Apalløkka ungdomsskole.

Parkering
Det medfølger bruksrett til 1 parkeringsplass i garasjekjeller. Det er fra tid til annen mulighet for å kjøpe eller leie ekstra garasjeplass, siden det finnes flere parkeringsplasser enn boenheter. Forespørsler skjer som regel på Lillogrendas Facebook- gruppe.

Det er klargjort for installering av lader for el-bil/hybrid. Pris ca. kr. 30.000,-.

Utendørs gjesteparkeringsplasser. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser

Beliggenhet
Rekkehuset er en del av Lillogrenda, et populært og svært familievennlig boligfelt som bokstavelig talt ligger på grensen til marka. Her vil du bo i stille og fredelige omgivelser innenfor gangavstand til skoler på alle trinn, i tillegg er forretninger, kjøpesenter og T-bane rett i nærheten.

Nettopp nærheten til marka er kanskje en av de fremste fordelene, her kan du i praksis rusle rett ut i skogen som starter bare et fåtall meter fra ytterdøren. Legg gjerne turen gjennom skogen ned til Vesletjern for en morgendukkert, eller ta med barna opp til vakre Alunsjøen. Året gjennom byr Lillomarka på enorme turmuligheter, blant annet er Lilloseter Sportsstue innenfor 45 minutters gange i lysløype i nydelige omgivelser. Lysløypen starter på Ammerud og strekker seg kilometervis vest- og østover. Et omfattende vei og løypenett fortsetter videre inn i Nordmarka mot utallige markastuer, ypperlige for både fotturer, sykling eller med skiene fastspent vinterstid. Den nylig renoverte Grorudparken like nedenfor er nå et flott parkområde med andedam, kunstige elver og fine gangveier samt dekorativ belysning etter mørkets frembrudd. Hit kan du ta meg deg grillen på gode sommerdager, eller rusle en rolig kveldstur om du vil. Verdt å nevne er den fantastiske klatretunnelen som byr på utfordringer for både små og store klatrere, nyoppført pumptrack ved Ammerud skole og tuftepark ved Apalløkka skole.

For barna er den enkle skoleveien et stort pluss; Ammerud skole med trinn fra 1. til 7 ligger cirka kilometeren østover gjennom nabolagets interne smågater, mens Apalløkka ungdomsskole er bare 300 meter unna nedenfor. Ved ungdomsskolen ligger også Apalløkkahallen med Greibanen, tilholdssted for Ammerud Håndball, Ammerud Basket og SF Grei som til sammen representerer et godt aktivitetstilbud for unge i området. Veien er heller ikke lang til Grorudbanen og Grorud idrettsforening. I sum er idrettstilbudet for unge svært mangfoldig og inkluderer blant annet fotball, ski, håndball, basket, turn og orientering, med mer. For innendørs trening er Grorud Sportssenter ved nærsenteret, ELIXIA eller Bare Trening på Kalbakken gode alternativer. Nordtvedt bad med 25 meter bassenglengde ligger også kun et raskt kvarters gange unna.

Nærbutikkene KIWI og REMA1000 ligger begge like nedenfor og er enkle å svinge innom på vei hjem i
hverdagen. Joker Kalbakken har på sin side søndagsåpent. I tillegg finner du søndagsåpen Narvesen, samt familiefavoritten Peppes Pizza like ved T- banestasjonen.

Større shoppingmuligheter er det på Grorud Nærsenter som inneholder en rekke forretninger og
servicetilbud, inkludert Meny, ett av Vinmonopolets utsalg, bank, apotek og serveringssteder. Senteret er lett tilgjengelig innenfor sykkelavstand, ett stopp unna med T banen eller med egen bil ved neste avkjøring fra Trondheimsveien. Det er også kort vei til Kalbakken, Linderud, Storo og Stovner Senter,
alle med et godt og variert utvalg.

Bebyggelse
Veletablert boligområde, hovedsakelig bestående av rekkehus- og villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 100 m². Eiendommen disponerer pen tomt på to sider av boligen, noe som sikrer deg gode solforhold store deler av dagen. Fra stuen i første etasje er det adkomst til en romslig markterrasse på ca. 14,5 kvm, og i forkant av denne har du en hyggelig hageflekk med sol til sent på kveld. Markterrassen ligger godt skjermet mellom husvegger og levegger, og har god plass for en lun, koselig sittegruppe. Det er mulighet for å utvide terrassen dersom man ønsker dette. Belegningsstein og utebod på forsiden. Det er også tilgang på en pent opparbeidet felleseiendom med bl.a. plenareal, trær, diverse beplantning, lekeplass, asfalterte arealer, gjesteparkering m.m.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet i forkant av annonserte fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
T-banestasjonen med linje 4 og 5 er få minutters gange unna og lett tilgjengelig ved avkjøringen fra
Trondheimsveien nedenfor. Banen har opptil åtte avganger i timen som tar deg inn til Jernbanetorget på 19 minutter. I motsatt retning tar banen deg til Stovner og Vestli på henholdsvis seks og åtte minutter. Det
stopper i tillegg flere busser i Trondheimsveien, deriblant Flybussen til og fra Gardemoen. I tillegg passerer lokalbuss 62 i nabolaget og frakter deg raskt bort til Grorud som er endestasjon for en rekke bussruter videre ut i de fleste himmelretninger:
- Rute 31: Grorud - Jernbanetorget - Snarøya.
- Rute 66: Grorud - Furuset - Helsfyr.
- Rute 68: Grorud - Alfaset - Helsfyr.
- Rute 79: Grorud - Haugerud - Tveita - Bøler - Skullerud - Holmlia.
- Rute 31 er også nattbuss med halvtimes-avganger natten gjennom.

Inneholder
1. et. P-ROM/BRA 49/49 kvm:
Entré, stue, kjøkken, WC.

2. et. P-ROM/BRA 49/49 kvm:
3 soverom, baderom/vaskerom, trapperom.

Loftetasje P-ROM/BRA 24/24 kvm:
Loftstue, trapperom. Det totale gulvarealet er 32 kvm, men grunnet skråtak er måleverdig areal 24 kvm. Kryploft på begge sider - ett av dem med gulv og med god plass til oppbevaring.

Byggemåte
Rekkehus over 2 etasjer samt innredet loft oppført i 2011 i tradisjonell stil. Støpt såle og grunnmur i betong, antatt fundamentert til faste masser. Yttervegger med bindingsverk i tre, fasader kledd med panel.
Saltak i trekonstruksjon tekket med plater/stein.

Primærrom
Primærrom: 122 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 122 kvm

Standard
Overflater på innvendige gulv:
3-stavs parkett, hellefliser i entré og keramiske fliser på WC og bad/vaskerom.

Overflater på innvendige vegger:
Malte plater og keramiske fliser på bad/vaskerom. Sprutplate over kum og koketopp på kjøkken.

Overflater på innvendig himling:
Malte plater. Dels skrå himling i loftstue.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter, laminat benkeplater og nedfelt oppvaskkum. Belysning under overskap. Integrerte hvitevarer: Kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn i arbeidshøyde og oppvaskmaskin.

Baderom:
Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt himling: Inneholder servant med servantskap, skuffer og høyskap. Badekar med innfellbar dør i herdet glass. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel med overliggende benk og veggskap. Vegghengt klosett.

Se vedlagt tilstandsrapport for tekniske spesifikasjoner.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 16.03.2012.

Oppvarming
Elektriske panelovner. Varmekabler i entré, wc og på bad/vaskerom. Ildsted i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 1.127,- for år 2021.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 930,- pr.mnd.
Garasje, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, internett, kabel-TV, drift/vedlikehold, forretningsførsel, strøm til fellesarealer, betjening av fellesgjeld.
Herav:
Felleskostnader kr. 2.430,-.
Garasje kr. 100,-.
Kabel-TV/internett kr. 400,-.

Faste løpende kostnader
Månedlige felleskostnader, strøm etter eget forbruk og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lån DnB 8398.71.64223, innfrielse 2021
Renter 31.12.17: 4,25 %, løpetid 5 år
Opprinnelig låneopptak 2016 kr. 450.000,-.
Nedbetalt tidligere kr. 290.271,-.
Nedbetalt i 2020 kr. 159.729,-.
Saldo 31.12.2021 kr. 0,-.

Overnevnte informasjon er hentet fra sameiets årsberetning.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81569274

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020:
Som primærbolig Kr. 1 628 852,-
Som sekundærbolig Kr. 5 863 868,-

Sameie
Sameie: Lillogrenda Boligsameie III, Orgnr: 997073010

Forretningsfører
Enqvist Eiendomsdrift AS.

Styregodkjenning
Ved salg skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Sameiet består av 20 boligseksjoner.
Automatsikringer med jordfeilbryter og 10 fordelingskurser. Hovedsikring på 32 amp.
Vinduer i treramme med 2-lags isolerglass.
Elektrisk markise montert.
Garasjeplass.
Sentralt brannvarsling- med sprinkleranlegg og husbrannslange montert under kjøkkenbenk.
Oppbevaringsrom i knevegger på loft med adkomst via luker.
Telenor internett og kabel-TV inkludert i felleskostnadene:
Frihet Large 300 poeng gir følgende valg:
Bredbånd 300 og standard T-We
Bredbånd 500 og ingen T-We.
Det er også mulighet for å nedgradere bredbåndet for å velge inn mer innhold.

Annet
Terrassevarmer medfølger ikke.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd


2009/452271-6/200  Erklæring/avtale  
23.06.2009 
Gjensidig bruksrett til uteoppholdsareal.
Med flere bestemmelser
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-93/659
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Tillatt. Leietaker skal registreres hos sameiet/forretningsfører.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 250 000,- (Prisantydning)
7 349,- (Andel av fellesgjeld)

7 257 349,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 670,- (Dokumentavgift)

196 690,- (Omkostninger totalt)

7 454 039,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 0,8% av salgssum, tilrettelegging kr. 9.900,- og visning kr. 2.500,-.

Oppdragsnummer
74-21-0064

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
EIE Torshov
Org. nr:982409101
Torshovgata 5H
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Morten Melsom

Saksbehandlere
Morten Melsom
EIE Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 03 71 16 / E-post: mme@eie.no

EIE Torshov
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Alunsjøveien 32C
For mer om objektet
Alunsjøveien 32C

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: