Bilde 1 av Amund Hellands vei 14Bilde 2 av Amund Hellands vei 14
Digital salgsoppgave
Amund Hellands vei 14

1166 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktivt enderekkehus (189 m² BRA) i rolig og barnevennlig område. Usjenert i blindvei, gode solforhold og garasjepl.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
173 m²
Bruksareal (BRA)
189 m²
Bruttoareal (BTA)
209 m²
Kommunale avgifter
kr 1 511 / Mnd
Prisantydning
kr 10 600 000
Omkostninger
kr 297 770
Totalpris
kr 10 897 770
Byggeår
1967
Tomt
Eiet tomt 288 m²
Oppdragsnummer
58210070
card-default

Rita Josefsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Rita
Prisantydningkr 10 600 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 283 750,-
  
Totalpris kr 10 897 770
Eiendom
Amund Hellands vei 14, 1166 Oslo

Matrikkel
Gnr. 183 bnr. 424 i Oslo kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 209 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1967

Tomt
Eiet tomt 288 kvm
Rekkehuset har pent opparbeidet tomt med blant annet: Asfaltert adkomst, gressplen, bringebærbusk, stikkelsbærbusk, ripsbærbusk og epletrær i hagen.  prydbusker og diverse beplantning. I tillegg er det opparbeidede fellesarealer med lekestativ, sklie og trampoline.

Prisantydning
10 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
283 750,- (Dokumentavgift)

297 770,- (Omkostninger totalt)

10 897 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 132 pr. år

Eier
Anne Bjørg Bø Røtjer Thomas Skjetne Røtjer

Beskrivelse
Attraktivt enderekkehus i populært og barnevennlig område på Nordstrand, rett ved Sæter. Usjenert beliggenhet i blindvei med nydelige solforhold på terrasser og i hagen. Romslig bolig på hele 189 m² bruksareal med innholdsrik planløsning over 3 etasjer. Her er det bl.a 4 soverom, kontor, stue, kjøkken, bad, separat wc, kjellerstue vaskerom/baderom og godt med lagringsplass. God standard med fine farger og materialvalg. Garasjeplass i felles garasjerekke. Tilhørighet til populære Munkerud skole.

- Perfekt familiebolig med god størrelse!
- Rolig, tilbaketrukket og solrikt
- Barnevennlig og lun tomt med plass til trampoline
- Sydvest-vendt markterrasse på ca 35 m²
- Sydvest-vendt balkong på ca 12 m²
- Pent kjøkken fra 2018
- Romslig kjellerstue med klatrevegg
- Peisovn i kjellerstue og peis i stue 1.etg.
- Kort vei skoler, barnehager, kollektiv transport og butikker

Parkering
Garasjeplass i felles garasjerekke oppmålt til 13,6 m². Stikkontakt i garasjen,(mulighet for montering av ladepunkt for el-bil)Gjesteplasser ved garasjerekkene. Det er også gode parkeringsmuligheter i veien etter områdets bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv beliggenhet i et godt og etablert villaområde i bydel Nordstrand, rett ved Sæter. Svært barnevennlig og godt tilbaketrukket i blindvei, med super intern plassering. Hagearealet er sydvestvendt med meget gode solforhold. Herfra er det kort og lite trafikkert vei til Munkerud skole, ellers kort vei til barnehager, kollektivtransport samt masse fritidsaktiviteter.

Boligen ligger rett ved skateparken, samt Nordstrand kulturarena (gamle bydelshuset) som tilbyr diverse musikalkurs som dans, teater, tegneverksted, kunstutstillinger etc.

Midt i hjerte av Nordstrand finner du Sæter Torg som består av et godt og spennende utvalg av butikker, serveringssteder, helse- og velværeklinikker og ulike tjenester. Her er det hyggelige spisesteder, koselige uteserveringer og sitteplasser på torget. Videre er det mulighet for takeaway både pizza, sushi, nydelige bakevarer, kaffe og mye mere. Lambertseter kjøpesenter og Holtet handelssenter ligger også i området og byr også på gode servicetilbud med bl.a den kjente gourmetbutikken Jacobs, Godt brød og søndagsåpen Joker. Oslo sentrum ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Bebyggelse
Rekkehus beliggende i bydel Nordstrand, Oslo Kommune.

Tomt
Eiet tomt, 288 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Munkerud skole (1-7 kl.) og Nordseter skole (1-10 kl.). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på god offentlig kommunikasjon i form hovedsaklig buss og trikk.  Bussholdeplass i umiddelbar avstand, rute 18N og 79 er ca 100 m unna. Trikk, Linje 13 og 19 er på Sæter ca 6 min gange unna. I tillegg finner man T-bane på Munkelia 1.9 km unna, samt Hauketo togstasjon 1.5 km unna.

Fritidstilbud
Fra boligen har man nærhet til flotte turområder, med umiddelbar nærhet til friluftsområder langs Ljanselva og gangstier videre inn til Østmarka. Ekebergsletta er også hyggelig, for både store og små. Kort vei også til flere strender langs Oslofjorden, med eksempelvis Nordstrand Bad, Katten og Hvervenbukta. Nordstrand har et bredt aktivitetstilbud. Nordstrand IF med fotball, håndball og allidrett har Niffen som hovedbase, og er innenfor kort sykkelavstand. Nordstrand tennisklubb har uteanlegg nær Sæter, og innendørs hall ved Nordseter. Det er skolemusikkorps og speider, samt Nordstrand turn ved Leirskallen. Lambertseter IF og Bækkelaget Sportsklubb er også svært aktive klubber i nærmiljøet. I tillegg er treningssenteret Evo på Sæter, samt Sats på Lambertseter, også i fin avstand.

Inneholder
Primærrom: 173 m², Bruksareal: 189 m², Bruttoareal: 209 m²

1. etasje (65 m² BRA):
Primærrom: Entre, gang, stue/spisestue og kjøkken

2. etasje (59 m² BRA):
Primærrom: Gang, kontor, bad og fire soverom

Kjeller (65 m² BRA):
Primærrom: Gang, toalettrom, baderom/vaskerom og kjellerstue

S-rom: (16 m² BRA):
Sekundørrom: To stk innvendig boder

Boligen disponerer i tillegg en garasjeplass i felles garasjerekke oppmålt til 13,6 m². Boligen har en utvendig bod oppmålt til 2,2 m²

Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Rom er definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som.

Byggemåte
Bolig over 2 etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong. Etasjeskiller av tre. Yttervegger av trekonstruksjoner. Utvendig kledd med stående og liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Boligen har slett entrédør med glassfelt. Tofløyet balkongdør med med tre-lags glass fra 2014 i stue/spisestue. Balkongdør med to-lags glass fra ukjent årstall i kontor. Vinduer i kjøkken med to-lags glass fra 2018. Vinduer i stue, entré, alle soverom, kontor, kjellerbod, baderom/vaskerom og ett vindu i kjellerstue med to-lags glass fra ukjent årstall. To vinduer i kjellerstue med tre lags glass fra 2014. Vindu i bad med tre-lags glass fra ukjent årstall. Sydøst-vegg har blitt etterisolert samt ny panel i 2018.

Tilstandsrapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik og hva takstmannen mener kjøper må være oppmerksom på. Tilstandsgrad TG2 er i det aller vesentligste gitt på bakgrunn av alder.

Primærrom
Primærrom: 173 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 189 kvm

Standard
Attraktiv enderekkehus med meget god størrrelse og fin standard.

1.etasje:
Entré/gang:
Fin entré med plass til å henge fra seg ytterklær, samt romslig gang inn til stue. Slett entrédør med glassfelt og Yale Doorman-lås.

Stue:
Romslig og lys stue i 1.etg. med gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette, kombinert med god gulvplass, gir en god romfølelse. Stuens størrelse gjør det mulig å møblere i ulike soner. Det er god plass til sofa/tv-gruppe og spisebord i tilknytning kjøkkenet. Utgang fra stue/spisestue til sydvest-vendt markterrase på ca. 35 m² med videre adkomst til gressplen.

Kjøkken:
Stilfult Ikea-kjøkken fra 2018 med delvis åpen løsning mot stue/spisestue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer: Nedfelt induksjonstopp fra Electrolux. Komfyr fra Samsung.
Oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser fra IKEA. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekk.

2.etasje:
Soverom/kontor:
Det er hele 4 soverom i boligen, hvorav alle i 2.etg. Romslig hovedsoverom med plassbygget garderobeskap. De andre rommene har fin størrelse og passer utmerket som barnerom eller gjesterom. Her er det også garderobeskap og oppbevaringsplass. I tillegg er det kontor i denne etasjen, ypperlig størrelse hvor du får et funksjonelt hjemmekontor. Utgang fra kontor til sydvest-vendt balkong på 12 m².

Bad:
Baderom fra 2004. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt
servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant. To-greps armatur på vegg over servant. Speil og stikkontakt på vegg over servant. Innmurt badekar med skillevegg i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett fra Gustavsberg. Mekanisk avtrekksvifte på vegg.

Kjeller:
I denne etasjen er det en romslig og super kjellerstue med fine bruksmuligheter. Perfekt "ungdomssone", lek og hobbyrom for hele familien med klatrevegg. Rommet kan brukes som et ekstra oppholdsrom eller et fristed, alt etter behov. Her er det gulvvarme og peisovn.

Baderom/Vaskerom:
Stort og praktisk vaskerom med fliser på gulv. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Dusjkabinett med skyvedører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Naturlig avtrekksventil på vegg. Varmtvannsbereder på ca. 225 liter. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Tomt/uteplass/hage:
Sydvest-vendt markterrasse på ca 35 m² med utgang fra stue. Her har man god plass til ulike utemøblement, grill mm. Videre tilgang til boligens sjarmerende hage, med gressplen, prydbusker, mm. Markterrassen og hagen er skjermet og har gode solforhold. Markterrassen består av trekonstruksjoner og er belagt med terrassebord. Her er det også utvendig bod oppmålt til ca. 1 m² gulvflate. Hagen er videre svært barnevennlig og lun, her får du plass til trampoline!

1. etasje:
Gulvflater belagt med parkett. Vegger i malte flater, panel og teglstein. Himlinger med panel. 1,26 meter skyvedørsgarderobe i entré.
2. etasje:
Gulvflater belagt med gulvbord av tre. Vegger i malte flater og panel. Himlinger med panel. Slette innerdører. Plassbygget skap på soverommene.
Kjeller:
Gulvflater belagt med parkettbord. Gulvvarme i kjellerstue. Vegger med panel, tapet og malte flater. Himlinger med panel og malte flater. Slette
innerdører. Klatrevegg i kjellerstue.

Peisovn i kjellerstue. Peis i stue. Skorstein fra byggeår oppgradert med nytt pipebeslag i 2014.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 25.05.1970. som omhandler del av rekkehus.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring, samt varmepumpe på kjøkkenet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 18 132 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
- Strømforbruk i følge Hafslund for 2020 (jan-des), forbruk på 26.423 kWh og ca.  20.000,-
- Innboforsikring: 2.080,-/år i Fremtind Forsikring
- Husforsikring: 5.389,-/år
- Internett/bredbåndpakke: 715,-/mnd
- Alarm: 459,-/mnd
- Eiendomsskatt: 8.383/år

Garasjesameie: Engangskontigent på kr 1500,- i året (Dette for å sikre å håndtere forventet vedlikehold på garasjene fremover.)

Kjøper/ny eier må etter overtakelse dekke bl.a. eget strømforbruk, innboforsikring samt andre valgfrie tilleggstjenester. Dette kan/vil variere fra inngåtte avtaler og forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 2 505 532,-
 

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Dette medfølger ikke:
- Vegglamper på barnerom
- Hvite dots/knagger på vegg i gang
- Vinskap (står løst i kjellerbod)

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
283 750,- (Dokumentavgift)

297 770,- (Omkostninger totalt)

10 897 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.16 900)

Oppgjør (Kr.5 900)

Grunnpakke (Kr.12 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0070

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Rita Josefsen

Saksbehandlere
Rita Josefsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 88 15 37 / E-post: rij@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Amund Hellands vei 14
For mer om objektet
Amund Hellands vei 14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: