Bilde 1 av Bjerkebakken 67 ABilde 2 av Bjerkebakken 67 A
Digital salgsoppgave
Bjerkebakken 67 A

0757 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og vesentlig oppgradert familiebolig m/ mulighet for gode leieinntekter | Sydvendte uteplasser | Garasje med lader
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
197 m²
Bruksareal (BRA)
212 m²
Bruttoareal (BTA)
233 m²
Fellesutgifter
kr 1 952 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 287 / Mnd
Prisantydning
kr 14 000 000
Omkostninger
kr 367 770
Totalpris
kr 14 367 770
Fellesformue
kr 22 914
Byggeår
1975
Tomt
Eiet tomt 238 m²
Oppdragsnummer
50210231
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
Prisantydningkr 14 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Dokumentavgiftkr 353 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 14 367 770
Eiendom
Bjerkebakken 67 A, 0757 Oslo

Matrikkel
Gnr. 27 bnr. 1829 orgnr. 996689603 i Oslo kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 212 kvm, Bruttoareal: 233 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1975

Tomt
Eiet tomt 238 kvm

Prisantydning
14 000 000

Takstrapport
Takstmann: Jan-Petter Vie
Takstdato: 24.11.21

Totalpris inkl. omkostninger
14 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
353 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

367 770,- (Omkostninger totalt)

14 367 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 444,18 pr. år

Eier
Ola Jerkø Line Benedicte Beylich Jerkø

Beskrivelse
Fantastisk familiebolig i form av stort enderekkehus med praktisk planløsning. Her får du en rekke gode kvaliteter, spesielt godt egnet for barnefamilier. Særdeles barnevennlig beliggenhet med kort vei til skole og trygge omgivelser for et godt oppvekstmiljø.

Huset går over tre plan med godt dimensjonerte rom. Representativt inngangsparti i 1. etasje med videre stor stue og kjøkken med Kvik innredning fra 2012 i eget rom. 1. etasje utgjør hjertet av boligen og fungerer som hele familiens oppholdsplan. Den romslige stuen lar seg enkelt innrede med både sofakrok og stort spisebord. Peisovnen fra 2012 er godt synlig fra hele rommet og varmer godt på de kaldeste vinterkveldene. Om sommeren kan man trekke ut på den sydvendte balkongen med gode solforhold og fint utsyn over sameiets grøntareal. Flotte overflater, kombinert med mye lysinnslipp gir rommene god atmosfære og en luftig følelse. 1. etasje har også separat toalett og vaskerom.

I 2. etasje kan man trekke seg tilbake på romslige soverom. Det er fire soverom i 2. etasje og alle er av god størrelse. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe og utgang til balkong. I 2. etasje er det et lekkert bad fra 2019 med pene storformatfliser og lekker innredning med detaljer i sort utførelse.

I underetasjen finner man mye lagringsplass fordelt på flere boder og vaskerom. Det er en stor peisestue som ble pusset opp i 2021 med tilhørende peis. Her er det også et fint hybelkjøkken om man ønsker å leie ut del av egen bolig (hybel ikke godkjent som separat boenhet). Fra underetasjen har man videre utgang til sydvendt markterrasse og hage med videre adkomst til sameiets store grøntområder.

Parkering
Det medfølger garasjeplass i felles rekke med elektrisk leddport, strøm og lys, samt elbillader. Garasjerekkene ble pusset opp i 2017 med bl.a. opplegg til elbillading, nytt utvendig panel og nye porter.

Beliggenhet
Boligen ligger i et av de mest attraktive områdene i distriktet - rolig og skjermet fra biltrafikk i et ferdig utviklet boligområde.  Boligen er spesielt godt egnet for barnefamiliene. Barneskolen ligger 150 meter unna med bilfri adkomst.
Direkte adgang til Nordmarka og Bærumsmarka med alle sine tur-, sykkel- og skiløyper. Det er lysløyper både fra Bogstad camping og ved Fossum idrettsanlegg, Bogstadvannet med sine gode bademuligheter og vannaktiviteter om sommeren, ski- og skøyteaktiviteter om vinteren. I nærområdet er det 2 nærbutikker, Joker i Ekraveien og Kiwi på Bogstad (sistnevnte er en fullsortimentsbutikk som også holder åpent på søndager).
Med sykkel er det 10 min. til Bogstad gård med kafé, kunstutstillinger og gårdsopplevelser.

Det er kort vei til Røa sentrum (4 min. med bil). Her finner du Røa senter og Røa Torg det aller meste av butikker - Meny, Kiwi og Rema1000, Coop Mega - Anton sport, bakeri, kafé, blomsterforretning, pizzeria, apotek, vinmonopol, klesforretning, treningssentre, svømmehall etc. Det er også en rekke helse- og servicetilbud.

Bebyggelse
Området er bebygget med småhus og noen få lavblokker.

Tomt
Eiet tomt, 238 kvm

Det medfølger andel i realsameie som utgjøres av garasjeanlegg og opparbeidede fellesarealer som asfalterte, interne gangveier/kjøreveier, gjesteparkering og grønne områder.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i finnannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Avstanden til Bogstad skole (barneskole 1 - 7 klase) er bare 150 meter med trygg gangvei.
Til Hovseter ungdomsskole 2 km, og til Persbråten videregående 2,4 km.

Offentlig kommunikasjon
Ca. 400 meter til bussholdeplass, ca. 15 min. gange til T-banestasjon.

Fritidstilbud
Det vrimler av flotte fritidstilbud i dette området: Tur- og sykkelveier "rett utenfor døren" som tar deg rett inn i Nordmarka og Bærumsmarka med sitt enorme nett av stier, skogsbilveier og skiløyper. I tillegg er det lysløype både fra Bogstad camping og i Fossumanlegget. Bogstad vinterpark med stor kunstisbane og flombelysning er 250 meter unna. Bogstadvannet med flotte bade- og vannsportmuligheter om sommeren og skøyteis om vinteren. Bogstad golfbane som er perfekt for den som vil tidlig på ski (trenger ikke mye snø på en golfbane før det er gode skiforhold). Fossum idrettslag har lysløype, skiskytteranlegg og hoppbakker for bruk om vinteren, fotballstadion om sommeren. Det er en rekke idrettslag i området: Fossum, Røa, Vestre Aker skiklubb, Heming, Ready, Njård og Ullern. Det er bare ca. 15 min. kjøring til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn og skiskyting, og ytterligere 10 min. til Tryvann med klatrepark og stort skianlegg. Golfbaner er det 4 av i nærmiljøet, Bogstad - Norges mest attraktive 18 hulls golfbane med et fantastisk flott klubbhus med god restaurant, Grini en koselig 9 hulls bane, Haga med 27 hull og korthullsbanen Nordhaug. I tillegg er det særdeles gode treningsfasiliteter.

Inneholder
Rekkehus over tre plan med følgende romfordeling:

Underetasje:
Trapperom, fire boder, gang, vaskerom, bad, stue/kjøkken.

1. etasje:
Vindfang, vaskerom, trapperom, stue, kjøkken, wc.

2. etasje. Trapperom, bad, fire soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Jan-Petter Vie:

Grunn og fundamenter:
Bygningen er fundamentert med støpt mur og såle til antatt fast grunn.

Yttervegger:
Murvegger og trevegger med trepanel og malte fasader. Det er observert mindre riss og noe løs puss innvendig i bod, slitasje på utvendig panel og malingsflass utvendig på murvegger. Selger har innhentet anslagsvis kostnad på evt. bytte av utvendige bord øverst på gavlvegg samt på sydsiden. Estimatet var på ca. kr 50 000.

Takkonstruksjoner:
Saltak tekket med papptekking. Renner, nedløp og beslag i stål. Tekking, renner, nedløp og beslag er fra 2013.

Gulvsystemer:
Etasjeskillere i betong. Solid betonkonstruksjon gir god støyisolasjon mot nabo og eventuelt leietaker i hybel

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 197 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 212 kvm

Kjøkken
Kjøkken i 1. etasje fra 2012 med pen innredning fra Kvik. Benkeplater i Kvik core, eikefronter og ventilatorhette i stål. Medfølgende hvitevarer inkluderer integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr, dampovn og induksjonstopp.

Det er også hybelkjøkken i underetasjen med innredning med malte fronter (nymalte), heltre benkeplate. Kjøkkenet har oppvaskkum og integrert komfyr med platetopp.

Bad
Bad i underetasje med wc, servant og dusj. Flislagt med varmekabler og downlights i himling. Servantskap med høyglans fronter og speil med lys.

Bad i 2. etasje fra 2019 med dusj, veggmontert wc og servant. Badet er flislagt med varmekabler og downlights i himling. Det er montert malt innredning med helstøpt benkeplate og speil. Dusj med glassdører, regnfallsdusj og designsluk.

Vaskerom i underetasje og 1. etasje med originale våtromskonstruksjoner og opplegg til vaskemaskin og utslagsvask.

I 1. etasje er det i tillegg et praktisk separat toalettrom med veggmontert wc og servant, samt varmekabler. Toalettrommet har varmekabler, gulvfliser, utstyr og innredning fra 2012.

Overflater
Gulvflater består av fliser, enstavs parkettgulv, parkettgulv og malt gulv. Enstavs parkett fra 2012, parkettgulv i underetasje fra 2021 og gulv i 2. etasje slipt i 2012.

Veggflater bestående av fliser, malte flater og plater. Overflater i de fleste rom er pusset opp i 2012.

Himling i hovedsak bestående av malte overflater.

Standard
Huset holder god standard og er påkostet med bl.a. malt himling og sparklet og malt vegger i stue i underetasje, behandlet peis med microsement, treterrasse, parkett, malt kjøkken, terrassedør, 1 vindu, 4 innvendige dører og endel elektrisk i underetasje i 2021, fliselagt bad i 2 etasje i 2019, glass i skyvedør i 2019, treterrasse ved inngangspartiet i 2014, taktekking, beslag og renner/nedløp i 2013, peisovn, kjøkken med hvitevarer, mange innvendige dører, overflatebehandlinger av vegger og himlinger, enstavs parkett, mye elektrisk, listverk, downlights, de fleste vinduer, veggventiler, ytterdør, terrassedør, slipt og malt trapp m.m. i 2012.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 30.7.1976 som omhandler del av rekkehus.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner i huset. I tillegg er det varmekabler i stue og bad i underetasje, vindfang og toalett i 1. etasje, samt på bad i 2. etasje.

I tillegg er det peisovn fra 2012 i stuen i 1. etasje og eldre, murt peisinnsats i stuen i underetasje

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Sameie
Voksengrenda sameie, org.nr. 996 689 603.

Sameiet er et tingsrettslig sameie hvor alle boligene har egne gårds- og bruksnummer.

Kommunale avgifter
Kr. 15 444,18 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2021 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Eiendomsskatt 2021: kr 6 315.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 952,- pr.mnd. som inkluderer:
Fibernett, renovasjon, drift og vedlikehold av fellesarealer som feks. brøyting/strøing, vedlikehold og forsikring av felles garasjer, Altibox internett (TV-kanaler må den enkelte bestille og betale separat).

Felleskostnadene faktureres kvartalsvis og beløper seg til:
Felleskostnader: kr 4 687.
Fibernett: kr 1 167.

Etter vedtak på årsmøte 4.5.2021 ble tidligere fellesgjeld innfridd i sin helhet. Felleskostnadene ble beholdt uendret og kostnader som tidligere gikk til renter og avdrag går nå til opparbeiding av kapital til eventuelle uforutsette utgifter og til fremtidig rørfornyelse.

Årsregnskap
Sameiet hadde inntekter på kr 917 095 og kostnader på kr 636 191 i 2020. For 2021 er det budsjettert med inntekter på kr 887 187 og kostnader på kr 291 687.

For 2021 er det budsjettert med et årsresultat på kr 258 927. Resultat for 2020 var på kr 234 708.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: SP000143162.2.1

Felles forsikring omfatter garasjeanlegg og lekeplass. Hver enkelt beboer har ansvar for å tegne egen bygningsforsikring og innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 2 803 350,- Som sekundærbolig Kr. 10 098 061,-

Tekniske installasjoner
Sameiet er tilknyttet Viken fiber(Altibox) som gir et stabilt og raskt internett. I felleskostnadene er internett inkludert med bredbåndshastighet på 300/300 mbs. For TV kanaler må det tegnes eget abonnement.

2 sikringsskap med automatsikringer.
Det meste av el-anlegget ble skiftet i 2012.
Det ble skiftet noe elektrisk i stue i underetasje i 2021.
Eier opplyser at det ble utført kontroll på el-anlegg i 2018, med kun mindre bemerkninger.

VVS
Nyere røropplegg med rør-i-rør opplegg til bad i 2. etasje med koblingsskap montert i vegg bakk innredning. Ellers eldre vannrør i kobber og eldre støpejernsoil i boligen.

Varmtvannsbereder på 300 liter fra 2002 og varmtvannsbereder av eldre årgang på 90 liter.

Diverse
Alle sameiere har et ansvar for å delta i dugnad vår og høst.

Det gjøres særlig oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om finnes pålegg fra Everk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuelle avisannonser er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Tinglyste servitutter:

Andel i realsameie
0/912176-1/105  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:0301 Gnr:27 Bnr:1861  1/38 
 
1974/19206-1/105  Registrering av grunn tinglyst 04.10.1974 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:27 Bnr:242

Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko. Man står fritt til å leie ut rom i egen bolig som er godkjent for varig opphold. Hybeldelen i underetasjen har eget sikringsskap med separat måler.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Sameiet er ansvarlig for kostnader knyttet til utbedring av vanntilførsel fra offentlig tilknytning frem til den enkelte boligenhet. Den enkelte sameier er selv ansvarlig fra og med egen stoppekran inne i egen bolig. På samme måte er sameiet ansvarlig for kostnader knyttet til utbedring av bunnledninger og stikkledninger fram til kommunal kum. Den enkelte sameier er selv ansvarlig for egne avløpsrør ned til bunnledning.

Det har vært problemer med tilbakeslag i sameiet. Sameiet har derfor gjennomført rørinspeksjon av flere av bunnledningene og det er igangsatt planlegging av fremtidig utbedring av bunnledninger og stikkledninger. I årsberetningen er tidspunkt for utbedring nevnt med f.eks. 2022 eller 2023.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
14 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
353 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

367 770,- (Omkostninger totalt)

14 367 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.11 872)
Provisjon (Kr.106 125)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.62 100)
BLINK (Kr.6 975)
Look (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.9 475)
Oppgjør (Kr.6 700)
Totalt kr. (Kr.206 747)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0231

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjerkebakken 67 A
For mer om objektet
Bjerkebakken 67 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: