Bilde 1 av Einar Skjæraasens vei 9Bilde 2 av Einar Skjæraasens vei 9
Digital salgsoppgave
Einar Skjæraasens vei 9

0782 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrikt enderekkehus over to plan | Markterrasse, balkong og hage | Garasjeplass m/ mulighet for lader | Nær marka
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
137 m²
Bruksareal (BRA)
143 m²
Bruttoareal (BTA)
164 m²
Fellesutgifter
kr 417 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 591 / Mnd
Prisantydning
kr 9 900 000
Omkostninger
kr 279 020
Totalpris
kr 10 179 020
Byggeår
1969
Tomt
Eiet tomt 338 m²
Oppdragsnummer
50210194
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
Prisantydningkr 9 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 265 000,-
  
Totalpris kr 10 179 020
Eiendom
Einar Skjæraasens vei 9, 0782 Oslo

Matrikkel
Gnr. 33 bnr. 1650 orgnr. 918535276 i Oslo kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 143 kvm, Bruttoareal: 164 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1969

Tomt
Eiet tomt 338 kvm

Prisantydning
9 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
9 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
265 000,- (Dokumentavgift)

279 020,- (Omkostninger totalt)

10 179 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 084,94 pr. år

Eier
Haakon Ødegaard Anniken Vengbo Austefjord Kristian Vengbo Stian Ødegaard Melcher

Beskrivelse
Einar Skjæraasens vei 9 er en flott eiendom med innholdsrikt rekkehus over to plan med markterrasse og hage.

Huset egner seg godt for barnefamilier og er ypperlig for den aktive familien med sin nærhet til fantastiske turområder både til fots og med ski på beina. Huset har noe behov for oppgraderinger/oppussing, men har et flott utgangspunkt med en fin planløsning.

Boligen har inngangsparti i 1. etasje og her finner man bad, tre soverom, spisestue og kjøkken. Kjøkkenet ligger i separat rom med direkte tilknytning til spisestue.

Soverommene ligger fint til i 1. etasje, vendt ut mot hagen med hyggelig utsikt. Badet ligger også fint til med kort adkomst til soverommene.

I underetasjen har man en fantastisk og lys kjellerstue med murt åpen peis. I underetasjen er det også rikelig med oppbevaringsplass fordelt på tre boder. I tillegg er det praktisk med eget vaskerom og separat toalett.

Eiendommen er antatt å ha påbyggingsmuligheter om det er ønskelig. Området har reguleringsbestemmelser som har bestemt utnyttelsesgrad for hele området, i motsetning til utnyttelsesgrad for selve tomten. Se mer under "regulering".

Parkering
Med boligen følger ideell andel (1/24) av tomt med gnr. 33, bnr. 1655. Dette omfatter tomt med garasjeanlegg hvor det medfølger en garasjeplass til Einar Skjæraasens vei 9.

Det blir installert infrastruktur for lading i garasjen i disse dager. Selger dekker kostnader knyttet til infrastrukturen som også inkluderer bakplate som selve ladestasjonen festes på. Pris for selve ladestasjonen må dekkes av kjøper om det er ønskelig med lader i garasjen.

Beliggenhet
Meget hyggelig beliggenhet i et etablert og attraktivt villastrøk på Midtstuen.

Kort vei til diverse forretninger på Slemdal bydelssenter og nærbutikker på Besserud. Vinderen senter ligger også i nærheten med et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Også kun en liten bil/T-banetur til Majorstuen med sitt mangfoldige tilbud på forretninger, restauranter og annet øvrig servicetilbud.

Tomt
Eiet tomt, 338 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i finnannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Kort og trygg vei til skoler, med få minutters gange til Svendstuen barneskole, Montessori skole på Skådalen og Midtstuen Ungdomsskole. Mange barnehager i nærheten, blant annet 2 Montessori barnehager. Området sogner til Svendstuen skole valgkrets og bydel er Vestre Aker.

Offentlig kommunikasjon
God tilgang til offentlig kommunikasjon med T-bane og buss. T-bane linje 1 fra Midtstuen t-banestasjon, ligger kun noen minutters gange fra boligen og tar deg til Majorstuen på ca. 18 minutter.

Fritidstilbud
Her bor du få minutter unna store naturopplevelser i marka med alt denne har å by på av rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Kun 2 minutter fra eiendommen begynner lysløypen som bringer deg videre innover i Nordmarkas øvrige lysløypenett i den mørke årstid. Nær innfallsporten til Nordmarka med førsteklasses turterreng, rekreasjonsområder, Skådalsløypa og Akebakken. Heming er en av Oslos største idrettsklubber med tilbud for barn og voksne. Heminghallen har et populært treningssenter med nytt og moderne utstyr for både kondisjon- og styrketrening, personlige trenere og gruppetreninger.

Inneholder
Enderekkehus over to plan med følgende romfordeling:
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, gang, bad og tre soverom.

U. etasje:
Kjellerstue, vaskerom, toalettrom, tre boder og to ganger.

I tillegg medfølger garasjeplass i felles garasjerekke.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Mads Jørgen Nielsen v/ Anticimex:

Gulvsystemer, grunn og fundamenter:
Grunnmur av betong. Bærende og skillende dekker av trekonstruksjoner. Etasjeskiller av betong i U. etasje og etasjeskiller av trekonstruksjoner i 1. etasje. Det er målt noe skjevheter i boligen. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye.

Yttervegger:
Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående trekledning.

Takkonstruksjoner:
Yttertak av typen pulttak utvendig tekket med papp. Taktekking er fra ca. 2012-2013.

Drenering:
Drenering er fra ukjent årstall. Det er usikkert om grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Fuktsøk ga indikasjon for forhøyede verdier på nedre del av vegg i baderom og boder.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 137 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 143 kvm

Boder
Det er godt med oppbevaringsplass i boligen. Utvendig er det en redskapsbod på ca. 5,3 kvadratmeter og i underetasjen er det totalt 6 kvadratmeter bodplass fordelt på to boder. Det gjøres oppmerksom på at utebod er plassert for nær nabogrense.

Kjøkken
Kjøkken med innredning fra ukjent årstall med glatte fronter i lys utførelse. Laminat benkeplate med nedsenket oppvaskum i rustfritt stål. Flislagt sone mellom benkeplate og overskap, samt lysarmatur med stikkontakt under overskap. Det medfølger hvitevarer som inkluderer nedsenket platetopp, innebygget stekeovn fra AEG, skapmontert ventilator fra Norema, frittstående oppvaskmaskin fra Bosch og frittstående kjøleskap med frysedel fra LG.

Bad/vaskerom
Bad i 1. etasje fra ukjent årstall med flislagt gulv med gulvvarme, malte vegg- og himlingsflater. Badet er innredet med vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, speil og belysning, frittstående badekar og frittstående toalett.

Det er gitt tilstandsgrad 2 for naturlig ventilasjon, eldre vannrør, riss/sprekker i gulvfliser, eldre sluk uten klemring og nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk.

Vaskerom i underetasje fra ukjent årstall. Gulvflater med belegg, veggflater med malt panel og malte himlingsflater. Vaskerom er innredet med utslagsvask i rustfritt stål, dusjhjørne med plastdører, opplegg for vaskemaskin og stråleovn på vegg. På vaskerommet er også varmtvannsbereder på 198 liter fra 2016 plassert.

På vaskerom er det gitt tilstandsgrad 2 for naturlig ventilasjon, eldre vannrør, stedvis svertesopp og forhøyede verdier etter fuktsøk, samt membran som er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Ved større mengder vannsøl blir det liggende vann ved sluk og det er drypplekkasje fra kran.

Toalettrom i underetasje med gulvbelegg, vegg- og himlingsflater med malt panel. Det er innredet med vegghengt servant i porselen, belysning over servant og frittstående toalett fra Porsgrund.

Overflater
1. etasje:
Gulvflater med trestavs parkett, malte veggflater og himlingsflater med malt panel.

U. etasje:
Gulvflater med parkett, malte veggflater og maltpanel, himlingsflater med malt panel.

Standard
For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på del av rekkehus (hus 36) datert 21.2.1969.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner, peisovn i kjellerstue samt gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 19 084,94 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2021 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Eiendomsskatt 2021: kr. 7 003,-.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 417,- pr.mnd.
Vei-/måkeavgift til areal foran garasjene og kjøreveier til eiendommene, strøm til felles anlegg. Årsavgift er beregnet til 5 000 per bolig iht. styreleder i velforening.

Det sendes ikke ut faktura for disse felleskostnadene, men velforeningen ber om innbetaling. Beløpet kan variere avhengig av strømpriser, måkepriser eller eventuelle fellesutgifter.

Velforening
ESV Velforening. Boligen er ikke tilknyttet sameie, men velforening med formål å ivareta medlemmenes interesser i forbindelse med garasjeanleggene og disses omgivelser. Vedlikehold, måking og containerleie. Velforeningen har org.nr. 918 535 276.

Forsikring med polisenummer
WaterCircles Forsikring ASA Polisenummer: 100210521

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 262 278,- Som sekundærbolig Kr. 8 144 199,-

Tekniske installasjoner:
Sikringsskap med skrusikringer er plassert på vegg i bod. Det er observert synlige defekter på kabler, eller at disse ikke er tilstrekkelig festet. Eksempelvis i en av bodene.

Boligen har røykvarsler og brannslukningsapparat med pulver fra 2009. Det er gitt tilstandsgrad 3 på brannslukningsapparat da denne er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt.

VVS
Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør i plast. Stoppekraner for vann er plassert på vaskerom i underetasje.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Dyrehold
Dyrehold må skje på en slik måte at det ikke er til sjenanse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Tinglyste servitutter:
Andel i realsameie
0/912277-1/105  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:0301 Gnr:33 Bnr:1655  1/24 
(Andel i garasjesameie)

1981/20417-1/105  Bestemmelse om gjerde tinglyst 13.08.1981 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk, anlegg og vedlikehold av ledninger, vei mv.
Servitutten inneholder et gammelt skjøte fra 1981 med diverse bestemmelser om plikt til å fjerne vegetasjon, plikt til å holde tomten og privat veiareal i ordentlig stand, kommunens rett til å legge og ha liggende ledninger m.m. Dokumentet i sin helhet kan lastes ned fra den digitale salgsoppgaven.

10089-1/105  Registrering av grunn tinglyst 05.07.1968 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:33 Bnr:1544

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut. Man står også fritt til å leie ut rom i egen bolig som er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei frem til garasje med privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar frem til de respektive boligene. Velforeningen står for måking og vedlikehold av privat vei, samt foran garasjene.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger med reguleringsbestemmelser S-1405. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Dette er egne reguleringsbestemmelser for Gnr. 33, Bnr. 1543 og 1544 og del av gnr. 33, bnr. 3, del av turvei A5 og idrettsanlegg (tennisbaneanlegg), Midtstuen, Oslo kommune. Det er bl.a. bestemmelse om utnyttelsesgrad: Samlet utnyttelsesgrad for boligområdene skal ikke overstige U=0,22. Kjøper må selv undersøke og søke plan og bygg om evnt. tilbygg. Se vedlegg for beregning gjort i 2010. Vi kan ikke garantere at den er helt lik i dag. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Eiendommen grenser til tomt for offentlig bygning (skole (Midtstuen skole)) mot øst, tomt regulert til barnehage med reguleringsbestemmelser S-4570 i sør og område avsatt til sporvogn/trikk i nord. Nord for dette igjen ligger område innenfor markalovgrensen. Eiendommen ligger innenfor t-banens støysone med støynivå på 50-75dB iht. Miljødirektoratets støykart.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
265 000,- (Dokumentavgift)

279 020,- (Omkostninger totalt)

10 179 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.50 378)
Grunnpakke enebolig (Kr.11 692)
Markedspakke 1 (Kr.16 450)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.74 200)
Totalt kr. (Kr.160 005)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0194

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Einar Skjæraasens vei 9
For mer om objektet
Einar Skjæraasens vei 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: