Bilde 1 av Erling Michelsens vei 24ABilde 2 av Erling Michelsens vei 24A
Digital salgsoppgave
Erling Michelsens vei 24A

1061 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktivt enderekkehus med flott beliggenhet ved marka - Terrasse på 43 m2 - Garasje - Flott utsikt - Gode solforhold
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
111 m²
Bruksareal (BRA)
115 m²
Bruttoareal (BTA)
127 m²
Fellesutgifter
kr 3 825 / Mnd
Prisantydning
kr 5 225 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 11 000
Totalpris
kr 5 251 504
Fellesformue
kr 23 748
Byggeår
1982
Tomt
Fellestomt 51800 m²
Oppdragsnummer
75210204
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 5 225 000,-
Fellesgjeldkr 11 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Utlysing av forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 5 251 504
Eiendom
Erling Michelsens vei 24A, 1061 Oslo

Matrikkel
Gnr. 110 bnr. 51, andelsnr. 113 i SØNDRE FJELDSTAD BORETTSLAG med orgnr. 847853352 i Oslo kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 127 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1982

Tomt
Fellestomt 51800 kvm

Alt uteareal tilhører borettslaget, men hver bolig har bruksrett til et definert uteområde samt til fast garasjeplass.

Prisantydning
5 225 000

Takstrapport
Takstmann: Magnus Slåtsveen
Takstdato: 09.11.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 11 000,- pr. 01.10.21
Andel fellesformue: kr. 23 748,- pr. 31.12.2020

Totalpris inkl. fellesgjeld
5 225 000,- (Prisantydning)
11 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 236 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Utlysing av forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 504,- (Omkostninger totalt)

5 251 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 825,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kabel TV/bredbånd, felles forsikring, kommunale avgifter, betjening av felleslån, drift og vedlikehold.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Karin Ståhl Woldseth og Erik Stormer

Beskrivelse
- Enderekkehus over 2 plan
- Vestvendt markerrasse på 43 kvm
- Østvendt balkonger på 6 kvm og 13kvm
- Familievennlig planløsning
- Peis
- Loft
- Separat toalett
- Garasjeplass
- Gode solforhold
- God standard
- Lave felleskostnader
- Flere turområder rett i nærheten
- Meget barnevennlig beliggenhet
- Kort vei til skoler og barnehager
- Furuset Senter og Ellingsrud Torg i gangavstand

Parkering
Boligen disponerer en garasjeplass .
Gjesteparkering på annviste plasser.

Elbil-informasjon:
Søndre Fjeldstad borettslag har nå iverksatt 6 stk. ladeplasser ved garasjeanlegget i Trygve Nilsensvei. Ladeeffekt på hver av disse plassene er 6,9 kwh. Dette er nesten dobbelt så mye effekt som de kommunale plassene i Erling Michelsensvei kan tilby - til sammenligning.

For å bli registrert som bruker må du registrere deg på systemet ved å gå inn på  www.ladeinorge.no og registrere deg, send så SMS til tlf: 95148081 for å få ytteligere informasjon fra styret.                                       

Kostnader for bruker vil bli som følger: Oppstart  kr. 10.- ,deretter  kr. 15.- pr time så lenge bilen står på ladeplassen.

Styret vil bruke 6 mnd. på å tilegne oss erfaring, både med nivået på kostnadssiden og fakturaintervallene. Vi må få erfaring med bruken før det tas endelig avgjørelse på dette. Vårt borettslag har dermed tilgang på totalt 20 ladeplasser i vårt nærområde.

Beliggenhet
Kombinasjonen av fredelige og meget barnevennlige omgivelser samt nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og diverse servicetilbud gjør Ellingsrud Vest til et ettertraktet og populært sted å bosette seg!

Fra boligen er det umiddelbar nærhet til Østmarka med flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper. Mariholtet er et flott turmål, med servering som gjør det til et yndet mål for turen for både store og små. Marka har også mange fine bade- og fiskevann. Det er gode sykkeltraseer til Oslo sentrum eller andre veien ut av byen. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. Verdensparken og Alna ridesenter. Ellingsrud IL har et godt idrettstilbud for barn og unge innenfor flere idretter som fotball, håndball, allidrett, bandy og tennis. Flere treningssentre i nærheten, f.eks. Actic Furuset, Sats på Metro, Fresh Fitness Lørenskog Condis Lørenskog og Triaden. Losby golfklubb på Losby i Lørenskog er en av landets beste golfanlegg med to baner: Østmork med 18 hull og Vestmork med 9 hull. Det er ikke langt til SNØ som gir vinterglede hver dag, året rundt. Enten du er nybegynner, mosjonist, eller småbarnsfamilie - her kan du trene, leke, lære og mestre. SNØ forener alt under samme tak, om du liker langrenn, snowboard, alpint, freeski eller noe imellom, er SNØ for deg.

Eiendommen sokner til populære Bakås skole (1.-7. klasse) og Ellingsrud ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, blant annet Frydenlund barnehage og Furustien barnehage.

Det er kun 6 minutters gange til Rema1000 Ellingsrud og kort gangavstand til Ellingsrud Torg blant annet Kiwi-butikk, frisørsalong, kafé og tannlegekontor. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Alnabru, Furuset Senter, Stovner Senter eller Lørenskog med både Metro og Triaden. Strømmen storsenter med over 200 butikker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.

Området har gode muligheter for offentlig kommunikasjon både via T-bane, buss og flybuss. Det er kun 1 km til Ellingsrudåsen T-bane, hvor linje 2 Østerås tar deg raskt til sentrum med avganger opp til 8 ganger i timen. T-banen bruker kun 22 min til Jernbanetorget. T-banen starter på Ellingsrud, så her er det alltid ledig sitteplass. I tillegg er det ca. 13 minutters gange til Furuset T-bane. Det går en rekke busser i området, både fra Ellingsrudåsen og Karihaugveien, her stopper blant annet bussnr. 100/110 Kjeller/Oslo bussterminal som også går på nattestid. Kort vei til buss 300 fra Furuset skole som tar deg til Oslo bussterminal på 14 minutter

Tomt
Fellestomt, 51800 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Bakås skole
8-10 klasse: Ellingsrud skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Daria Zuzanna Dymarska har gleden av å presentere Erling Michelsens vei 24A, et romslig og familievennlig rekkehus over 2 plan med meget god intern beliggenhet i Søndre Fjellstad Borettslag på Ellingsrud Vest. Borettslaget ligger i naturskjønne omgivelser med umiddelbar nærhet til både marka og t-bane, hvilket gjør dette til et ettertraktet og barnevennlig boligområde.

Boligen er gjennomgående og har en familievennlig planløsning med blant annet 4 romslige soverom, flott flislagt bad, trivelig stue med utgang til markterrasse og balkong, kjøkken, separat toalett og vaskerom. Her har man meget gode solforhold fra morgen til kveld, boligen har en hyggelig uteplass ved inngangspartiet samt 2 balkonger. Disse innbyr til hygge og er yndede oppholdssteder for hele familien!

I tillegg har borettslaget flotte grønne fellesarealer med lekeplass og sittegrupper.

Alt i alt er dette en meget attraktiv og innflytningsklart rekkehus med en flott beliggenhet, god standard og praktiske løsninger. Denne boligen må sees!

Rekkehuset inneholder:
1.etasje: Entré, stue, toalettrom, soverom og kjøkken.
Underetasje: Gang, bad, vaskerom, tre
soverom og to boder.
Loft

I tillegg medfølger garasjeplass og en utebod.

Byggemåte
Rekkehus over 2 plan. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong. Etasjeskiller av tre. Yttervegger av trekonstruksjoner og betong, utvendig kledd med liggende trekledning. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med papp. Boligen har profilert entrédør. Vinduer og balkongdører med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår.

Primærrom
Primærrom: 111 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: entré, stue, toalettrom, kjøkken, gang, bad, vaskerom og tre soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 115 kvm

Boder
2 boder og 1 utebod.

Standard
1. etasje

Terrasse
Utenfor inngangen har du privat skjermet markterrasse på 43 kvm med god plass for sittegruppe og grill. Terrassen er vestvendt med gode solforhold.

Entre
Entreen gir et godt førsteintrykk av boligen. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen. God plass til oppbevaring av ytterjakker og sko. Malte veggoverflater og flislagt gulv.

Stue
Stor og luftig stue med god plass for møblering av sofagruppe med tilhørende stuemøblement, medievegg og spisestue. Stuen er gjennomgående og innehar store vindusflater, hvilket bidrar til en lys atmosfære. En hyggelig peis sprer god varme på kalde vintersdager og skaper en lun atrmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til en østvendt balkong med flott utsikt. Malte veggoverflater og parkett.


Kjøkken
Pent kjøkkeninnredning med lyse, profilerte fronter og laminat benkeplate. Videre har kjøkkenet godt med skap- og benkeplass og er innredet med frittstående hvitevarer som komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys. Videre er det ventilator tilkoblet avtrekk. Plater på vegg og laminatgulv.

Toalett
Praktisk separat toalett. Innredningen består av vegghengt servant, speilskap og frittstående toalett fra Gustavsberg. Malte veggoverflater og flislagt gulv.

Soverom
I tilknytting til entreen er det et åpent soverom som ved enkle grep kan tilbakestilles til det opprinnelige. Se vedlagt planskisse.


U.etasje

Bad
Flislagt bad fra ukjent årstall. Innredning består av frittstående servantskap i slett utførelse, servant med ett-greps armatur, speilskap, badekar med skillevegg og vegghengt toalett fra Porsgrund. Mekanisk avtrekksvifte. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger.

Soverom 1
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og til tilhørende nattbord. Praktisk garderobeskap med god oppbevaringsplass. Soverommet har adkomst til balkong med flott utsikt. Malte tapet veggoverflater og laminat gulv.

Soverom 2
Lys soverom med god plass til seng og tilhørende møblement. Soverommet har god plass for garderobeskap til oppbevaring. De store vinduene slipper inn rikelig med lys og sørger for en luftig atmosfære. Malt tapet og vegg til vegg teppe.


Soverom 3
Rommet passer utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor/hobbyrom. Det store vinduet slipper inn godt med lys. Malt tapet og vegg til vegg teppe.

Vaskerom
Praktisk vaskerom med flislagt gulv, malte veggoverflater og mekanisk avtrekksvifte. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin følger med.

Uinnredet kaldtloft med adkomst via loftsluke.

Teknisk:
- Varmtvannsbereder på ca. 200 l. fra 2008.
- Stoppekran plassert i inspeksjonsluke på bad.
- Ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer kombinert med mekanisk avtrekk fra kjøkken, vaskerom og bad.
- AutomatsikringerFølgende har fått Tilstandsgrad 3:
Konstruksjoner
Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet
instrument, i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede
fuktverdier.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest - Rekkehus - 1983

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 825,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: HABA01-94927016936
Restgjeld: 1.469.276,-
Restløpetid: 4 år 7 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,84%

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 11.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.2021

Lånenr.: HABA01-94927016936
Restsaldo: 10.295,-
Kapitalkostnader: 196,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU Polisenummer: 200026.2

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 317 618,- Som sekundærbolig Kr. 4 743 424,-

Borettslag
Borettslag: SØNDRE FJELDSTAD BORETTSLAG, Orgnr: 847853352

Borettslaget består av rekkehus i tre med totalt 154 boliger fordelt på 28 bygninger.

www.sfjeldstad.no
Styret har kontortid kl 18.00-19.00 hver første arbeidsmandag i måneden.
Borettslagets telefon: 2230 8425

Borettslagets vedlikeholdsplikt
Borettslaget skal holde opprinnelige bygninger og eiendommen for øvrig i forsvarlig stand så langt plikten ikke ligger på andelseierne. jfr. § 6.2.1 i Vedtekter.


Vedlikeholdshistorikk

2020: El-bil ladeanlegg er etablert ved garasjeanlegget i TN vei, totalt 6 plasser. Alle våre felles elektrotavler er fornyet til dagens standard. Svillemur ved TN 40 er rehabilitert til steinmur.
2019: Rehabilitering av lekeplasser. Vi har fornyet alle våre lekeplasser med nye lekeapparater, samt fornyet vår ballplass med nye murer, gjerder og asfaltering.
2018: Rehabilitering av alle øst- og vestvendte gavlvegger. Totalt 30 vegger.
2016: Rehabilitering av alle sydvendte gavlvegger.Totalt 46 vegger, store og små.
2013: Utskifting av panel som var uttørket på alle boder for 2 roms leiligheter.
Utskifting av alle sydvendte inngangsdører og boddører, totalt 24 stk. Montering av nye postkasser til samtlige enheter på 7 steder i borettslaget.
2010-2016: Rehabilitering av 152 stk piper av totalt 154 stk. Alle piper ble rehabilitert med innvendig rustfri stålrørspipe i eksisterende elementpipe.
2006: Total rehabilitering av betonggarasjene i Erling Michelsens vei og Trygve Nilsens vei. Det ble lagt inn katodisk overvåkning for beskyttelse av all armering i byggene, samt nytt membrandekke over hele taket/gulvet.
2003: Alle tak inkludert garasjer ble tekket om med shingel.

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets og OBOS medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TELIA er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

OBOS har fremforhandlet en kollektiv avtale med TELIA som gir deg som beboer rabatt på digital-TV, telefoni og bredbåndstjenester. Spørsmål knyttet til dette rettes til TELIA
kundetjeneste på telefon 92 40 50 50, eller deres hjemmeside:
https://www.telia.no/kundeservice/kontakt-oss/

Dyrehold
7.1 Av dyrehold er det tillatt med hund/katt i borettslaget. Katter må kastreres/steriliseres.
Det er forbud mot hold av alle typer kamphunder.
7.1.1.Alle eiere av hund og katt er pliktige til å levere et bildet (digitalt) som identifiserer den enkelte katt/hund. Dette legges inn i vårt arkiv og inn på vår hjemmeside så det er lett å finne den enkelte katt/hund og identifisere den, for våre beboere.
7.1.2 Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område.
7.1.3 Hunden skal til enhver tid den ferdes utendørs føres av en person som har kontroll over den.
7.2 Dersom det kommer berettigede klager over at dyreholdet sjenerer naboer ved lukt, bråk eller på annen måte, forplikter hund/katteeier seg straks til å fjerne dyret fra leiligheten,
hvis ikke en minnelig ordning med klager kan oppnås. I tvilstilfelle avgjør styret hvorvidt en klage er berettiget eller ikke. Alle klager skal framføres skriftlig for styret.
7.3 Hund- og katteeiere er erstatningspliktig for enhver skade som hunden eller katten måtte påføre person eller eiendom i borettslaget, for eksempel skraper på dører og karmer, skader på blomster, plener, grøntanlegg eller lignende. Hund/katteeier plikter straks å fjerne ekskrementer som hunden/katten måtte etterlate seg på trapper, veier, plener, sandkasser, garasjer, etc. Dette gjelder også innenfor egen hage.

Diverse
Hageavfall: Borettslaget har biltilhenger som benyttes i sommerhalvåret for bortkjøring av hageavfall. Tilhengeren finnes ved garasjeanlegget i EM på dedikert plass.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplas S-2329.
Oslo kommune vedtok en ny kommuneplan 23. september 2015 som gjelder fram til 2030. Dette har betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 225 000,- (Prisantydning)
11 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 236 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Utlysing av forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 504,- (Omkostninger totalt)

5 251 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.10 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.42 000)
Tilrettelegging (Redusert grunnet kampanje) (Kr.11 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Styling Balthazar Interiør (Kr.19 750)
Look (Kr.5 000)
Fornyelse av annonse (Kr.950)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.16 688)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Betalingsgebyr (Kr.2 590)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.6 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Totalt kr. (Kr.138 955)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0204

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg


Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sandra Nilssen
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Erling Michelsens vei 24A
For mer om objektet
Erling Michelsens vei 24A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: