Bilde 1 av Fossumberget 17Bilde 2 av Fossumberget 17
Digital salgsoppgave
Fossumberget 17

0983 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BOLIGEN ER SOLGT, VISNINGEN ER DESSVERRE AVLYST!
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
123 m²
Bruksareal (BRA)
123 m²
Bruttoareal (BTA)
135 m²
Fellesutgifter
kr 3 371 / Mnd
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 15 460
Fellesgjeld
kr 70 050
Totalpris
kr 5 575 510
Fellesformue
kr 24 214
Byggeår
1974
Tomt
Fellestomt 85105 m²
Oppdragsnummer
75210068
card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
card-default

Daniel Berggren

Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 5 490 000,-
Fellesgjeldkr 70 050,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 450,-
  
Totalpris kr 5 575 510
Eiendom
Fossumberget 17, 0983 Oslo

Matrikkel
Gnr. 101 bnr. 78, andelsnr. 76 i Vesthellinga Borettslag med orgnr. 950284897 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 135 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1974

Tomt
Fellestomt 85105 m²

Prisantydning
5 490 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 70 050,- pr. 01.04.21
Andel fellesformue: kr. 24 214,- pr. 01.04.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
5 490 000,- (Prisantydning)
70 050,- (Andel av fellesgjeld)

5 560 050,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)

15 460,- (Omkostninger totalt)

5 575 510,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 371,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renter lån 2: 92,-
Felleskostnader: 2 626,-
Avdrag lån 2: 296,-
Renter lån: 12,-
Avdrag lån: 220,-
Vedlikeholdsfond: 125,-

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Selahattin Süslü Britt Elin Vallestad

Beskrivelse
- Rekkehus over 2 plan
- Praktisk og familievennlig planløsning
- Vestvendt terrasse på hele 36m2
- Østvendt terrasse med morgensol
- Svært gode solforhold
- Åpent utsyn
- Store vindusflater
- Lys og luftig
- Peisovn
- Praktisk kjøkken
- Gjestetoalett/vaskerom i 1.etasje
- Flislagt bad/toalett i 2.etasje
- 3 gode soverom
- Muligheter for 4 soverom
- Garasjeplass med elbil-lader
- Utendørs biloppstillingsplass
- Praktisk sportsbod og kott
- Hyggelig og barnevennlig borettslag
- Kort vei til skoler og barnehager
- Nærhet til offentlig kommunikasjon
- Stovner senter i gangavstand
- Marka som nærmeste nabo
- Sjelden sjanse, bør sees
- Flytt rett inn!

Parkering
En egen garasjeplass i felles garasjerekke med elbil-lader, og en utvendig biloppstillingsplass. Ellers parkering etter gjeldende bestemmelser i
borettslaget.

Beliggenhet
Om du er på utkikk etter å bo i et barnevennlig strøk, med gode fasiliteter som flotte turforhold, nærhet til Stovner senter og ikke minst gode kollektive transportmuligheter, er dette en bolig du bør få med deg!

Rekkehuset ligger tilbaketrukket til i hyggelige og rolige omgivelser, rett ved markagrensen. Borettslaget har en fin, solrik og barnevennlig beliggenhet i et veletablert og attraktivt boligområde på Gamle Stovner. Det er fin og åpen utsikt over nærområdet fra boligen. Her bor du sentralt til, med kort avstand til de fleste bymessige fasiliteter. Det er nærhet til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Rekkehuset har en meget god intern beliggenhet, på fremste rekke, hvilket gir et flott og åpent utsyn.

Området ligger i randsonen til marka med flotte rekreasjonsarealer, tur- og sykkelstier, skiløyper etc. Fra boligen har du flotte turmuligheter hele året med blant annet turstier, sykkelløyper og lysløyper rett utenfor døren. Da er blant annet Liastua på Gjelleråsen et populært turmål for alle aldersgrupper. Det er også kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, hesteridning, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m. Kanskje dette er en av de beste beliggenhetene i bydelen?

For den shoppingglade er turen ned til Stovner Senter kort. Her er finner du blant annet diverse forretninger, MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege m.m. Stovner Senter ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det blir også satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, Nishiki Sushi, restaurant Gondol og streetfoodrestauranten Karachi åpnet. Utenfor senteret er Linjeparken, med blant annet sitteplasser, vannspeil, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Linjeparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

T-banens linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser i nærområdet. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 200 meter fra boligen (Johnny Svorkmos vei). Her stopper bussnr. 64A, 64B, 65 og 120. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og det tar rundt 13 minutter med bil.

I tillegg har Lørenskog Vinterpark SNØ åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er et stort innendørs vintersportanlegg, og visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget vil være det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende anlegget her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av rekkehus, villabebyggelse og lavblokker.

Tomt
Fellestomt, 85105 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Stovner skole
8-10 klasse: Tokerud skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Bussholdeplass: Olaus Fjørtofts vei
Linje: 64A, 65, 120

T-bane
Stasjon: Stovner
Linje: 4, 5

Tog
Stasjon: Høybråten
Linje: L1

Inneholder
Camilla Schrøder ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Fossumberget 17, et meget attraktivt rekkehus over 2 plan med stor og solrik terrasse på hele 36m2 med hyggelig utsyn og god intern beliggenhet i det populære og veldrevne Vesthellinga Borettslag på Gamle Stovner. Borettslaget ligger sentralt til i naturskjønne omgivelser med umiddelbar nærhet til marka, hvilket gjør dette til et ettertraktet og meget hyggelig boligområde.

Dette er en praktisk og romslig bolig som innehar en gjennomtenkt og familievennlig planløsning, med blant annet 3/4 gode soverom, meget romslig stue med peisovn, bad og gjestetoalett/vaskerom. Boligen har en meget god intern beliggenhet, på fremste rekke, er uten gjenboere og har gode solforhold fra morgen til kveld, dette gjør boligen både lys og luftig. Boligen holder en god standard, er meget godt vedlikehold og fremstår som innflyttningsklar.

SJELDEN SJANSE, BØR SEES!

Rekkehuset inneholder:
1.plan:
Entré, garderoberom, gjestetoalett/vaskerom, kjøkken, stue med utgang til vestvendt terrasse på hele 36m2.

2.plan:
Trapperom/kontor, bad/wc, 3 soverom (mulighet for 4 soverom) og kott.

I tillegg medfølger en garasjeplass med ladepunkt for elbil, mulighet for utendørs biloppstillingsplass samt praktisk utvendig sportsbod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Rekkehus oppført i 1974. Støpt betongplate på mark med ringmur i betong. Grunnmur, bærende og skillende dekker av betong. Yttervegger i betong.
Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takpapp. Boligen har ytterdør av tre med gassfelter. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tolags glass fra 1994. Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 123 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 123 kvm

Boder
En meget praktisk sportsbod på ca. 2,7m2 samt kott.

Standard
1. plan

Entré
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av et hyggelig rom som gir et godt førsteinntrykk av boligen. I tilknytning til entreen finner du et meget praktisk garderoberom med god oppbevaringsplass og smart oppheng for yttertøy. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen. Lysmalte panelerte veggoverflater og flislagt gulv med gulvvarme.

Gjestetoalett/vaskerom
Meget praktisk flislagt gjestetoalett kombinert med vaskerom. Innredningen består av vannklosett, servant med servantskap, speilskap, varmvannsbereder, en praktisk benk som skaper god arbeidsplass, under benken er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dette rommet frigjør mye plass i boligen.

Kjøkken
Pent og familievennlig kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen består av profilerte hvite fronter, kvalitetsrik heltre benkeplate, nedfelt oppvaskkum, oppvaskmaskin, nedfelt platetopp og vegghengt komfyr og mikrobølgeovn. Lys og fliser mellom over-og underskap gir kjøkkenet et moderne og delikat preg. Kjøkkenet har plass for spisebord hvor hyggelige måltider kan nytes. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger, øvrige hvitevarer medfølger ikke.

Stue
Meget romslig stue med en rekke møbleringsmuligheter for både sofagruppe med tilhørende stuemøblement, medievegg og spisestue. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør boligen lys og luftig. I stuen er det en hyggelig peisovn som skaper lunhet og varme på kjøligere vinterdager. Stuens utforming gjør dette til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Fra stuen er det utgang til flott sørvestvendt terrasse. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv med gulvvarme.

Terrasse
Fra stuen kommer du ut til en stor sørvestvendt terrasseplatting på hele 36m2 med gode solforhold. Ca. 12m2 av terrasseplattingen er overbygget. Her er det god plass til å møblere med sittegruppe, lounge og grill, og det vil fremdeles være god boltringsplass for både små og store. En trapp tar deg ned til borettslagets fellesområder. Her kan lange solrike sommerdager nytes!

2. plan

Bad
Meget pent og praktisk flislagt bad med gulvvarme. Innredningen består av servant med underskap, speil, vegghengt toalett, veggskap og en romslig dusjsone. Badet er meget praktisk og har plass til flere brukere av gangen.

Soverom 1
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet har god plass for garderobeskap til oppbevaring. De store vinduene slipper inn rikelig med lys og sørger for en luftig atmosfære. Her er det godt å våkne! Her er det muligheter for å lage 2 godkjente soverom med relativt enkle grep. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 2
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Praktisk garderobeskap til oppbevaring. Det store vinduet slipper inn godt med lys. Dette soverommet passer perfekt som barnerom. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 3
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Praktisk garderobeskap til oppbevaring. Vinduet slipper inn godt med lys. Dette soverommet passer perfekt som barnerom, kontor eller gjesteværelse. I tilknytning til soverommet finner du et meget praktisk kott som byr på praktisk oppbevaringsplass. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 371,- pr.mnd.
Renter lån 2: 92,-
Felleskostnader: 2 626,-
Avdrag lån 2: 296,-
Renter lån: 12,-
Avdrag lån: 220,-
Vedlikeholdsfond: 125,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 12121274939, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.04.2021: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 61
Saldo per 07.04.2021: 10 942 636
Andel av saldo: 61 961
Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.06.2036 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld

Lånenummer: 12126131729, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.04.2021: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 12
Saldo per 07.04.2021: 1 488 444
Andel av saldo: 8 089
Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 31.03.2024 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP586824

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 143 038,- Som sekundærbolig Kr. 4 114 935,-

Borettslag
Borettslag: Vesthellinga Borettslag, Orgnr: 950284897

Forretningsfører
USBL.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

På sikt må det gjennomføres en rørfornying i borettslaget. Dette er ikke tatt opp på noen generalforsamling enda, og følgelig heller ikke vedtatt.

Dyrehold
Hver borettshaver kan, etter søknad, få tillatelse til å ha ett husdyr. Tillatelse må være gitt før dyret anskaffes. På borettslagets område skal dyret føres i bånd. Som et ledd i arbeidet med å bevare orden og renslighet i vårt nærmiljø, pålegges dyrets eier å ha med seg plastpose, samle opp dyrets ekskrementer og kaste posen i søppelkassen. Beboer med tillatelse til husdyrhold skal også sørge for renhold innenfor egen hage for å unngå uønsket lukt mv. i nabolaget. Dersom dyret slippes fritt på borettslagets område, kan tillatelsen til dyrehold trekkes tilbake. Hannkatter bør kastreres. Av hensyn til miljøet bør borettshaverne unngå husdyrhold dersom spesielle årsaker ikke gjør det rimelig å ha et husdyr.

Selv om boligselskapet har begrensning på ett husdyr, har beboerne ifølge loven likevel rett til å holde flere dyr dersom:
1. Beboer har gode grunner for å holde dyr, og
2. Dyreholdet er ikke til ulempe for de øvrige beboerne eller brukerne av eiendommen.
Begge disse kravene må oppfylles, og det må søkes på særskilt grunnlag.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Megler har innhentet kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner m/bestemmelser. Disse vil bli sendt ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger/megler.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 490 000,- (Prisantydning)
70 050,- (Andel av fellesgjeld)

5 560 050,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)

15 460,- (Omkostninger totalt)

5 575 510,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.52 470,45)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Foto (Kr.2 950)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 2 (Kr.17 500)
Totalt kr. (Kr.106 664,45)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0068

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Camilla Therese Schrøder

Saksbehandlere
Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no

Daniel Berggren
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Fossumberget 17
For mer om objektet
Fossumberget 17

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: